מלפפונים וזה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים וזה...

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 יוני 2012, 20:21

קודי כתב:האמת היא שהחתמה של שאראס נשמעת לי הרבה יותר הגיונית מהחתמה של סופו. לפחות שאראס הוא לא הד קייס, לא יבכה על דקות משחק, יעלה מעט כסף ויהיה זר שביעי. סופו יתפוס מקום של זר בכיר, יקבל הרבה כסף ויקבל טיפול נפשי צמוד. שאראס לפחות יהיה עסקה כלכלית טובה, מאחר שהוא יחזיר את שכרו ויותר מזה בשיווק שפדרמן ידאג לעשות להחתמה הזו.

עכשיו לך תשכנע בזה את בלאט....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 26 יוני 2012, 20:27

חנו'ש כתב:
קודי כתב:האמת היא שהחתמה של שאראס נשמעת לי הרבה יותר הגיונית מהחתמה של סופו. לפחות שאראס הוא לא הד קייס, לא יבכה על דקות משחק, יעלה מעט כסף ויהיה זר שביעי. סופו יתפוס מקום של זר בכיר, יקבל הרבה כסף ויקבל טיפול נפשי צמוד. שאראס לפחות יהיה עסקה כלכלית טובה, מאחר שהוא יחזיר את שכרו ויותר מזה בשיווק שפדרמן ידאג לעשות להחתמה הזו.

עכשיו לך תשכנע בזה את בלאט....

יכול מאוד להיות שלא תהיה ברירה לעשות צעד כזה, מאחר שמכבי עלולה להפסיד סכומים גבוהים מאוד בזכויות שידור (הקיץ מסתיים החוזה) ובמקרה כזה אולי עדיף להחתים את שאראס כזר שביעי זול (ברצלונה הציעה לו השבוע 200 אלף יורו) ולהנות מהבוסט השיווקי שזה יתן. אני ממש לא בעד צעדים כאלה, אבל אני באמת חושב שזה יכול להיות צעד מקצועי טוב אם אוחיון לא נשאר ואם שאראס יהיה זר שביעי ומעבר לכך מדובר בצעד שיווקי טוב שיכול להכניס הרבה כסף לתקציב הקבוצה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 יוני 2012, 20:32

אל תדאג, קודי. סביר להניח שיתברברו עם שאראס והוא ימהר לחתום בבארסה או בקבוצה בליטא.
לדעתי תהיה החתמה אחת עם רעש מסויים, אבל זה כנראה לא יהיה שאראס , זה בן אדם שלא אוהב בולשיט.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי felix_r » 26 יוני 2012, 20:32

שחף כתב:אני חושב שסופו יחזור למכבי אחרי שיקרו אחד מדברים הבאים:
1. הגיהינום יקפא
2. הסכם שלום ייחתם בינינו לבין כל מדינות ערב
3. ישראל תעלה למודניאל בכדורגל

מילא הגיהנום יקפא (תקופות הקרח הן דבר מחזורי)
מילא שלום ייחתם. יש אנשים שמאמינים בזה (תשאל את שמעון פרס)
אבל ישראל תעלה למונדיאל? ישראל? למונדיאל??? הגזמנת!

:laugh1
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 26 יוני 2012, 20:33

yarinsaky כתב:אל תדאג, קודי. סביר להניח שיתברברו עם שאראס והוא ימהר לחתום בבארסה או בקבוצה בליטא.
לדעתי תהיה החתמה אחת עם רעש מסויים, אבל זה כנראה לא יהיה שאראס , זה בן אדם שלא אוהב בולשיט.

פארמר?(לורבק לא עושה יותר מידי רעש בשביל מי שלא מבין בכדורסל)
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 יוני 2012, 20:35

שחף כתב:
yarinsaky כתב:אל תדאג, קודי. סביר להניח שיתברברו עם שאראס והוא ימהר לחתום בבארסה או בקבוצה בליטא.

פארמר?(לורבק לא עושה יותר מידי רעש בשביל מי שלא מבין בכדורסל)

כן. אם עד אוגוסט דברים יתקעו אולי ילכו עליו, השאלה אם הוא ירצה ויהיה פנוי.
זה יהיה אולי קצת כמו בעונת אפי, אבל עם בלאט אפשר להצליח יותר. זה תסריט עדיין דמיוני, אבל רמת הדמיון תלך ותרד ככל שהפאניקה תגדל ( אם אכן הגענו כבר לשלב הפאניקה או שנגיע אליו ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 יוני 2012, 20:38

לא יאמן , נשבע לך שלא ראיתי את זה שחף לפני דקה :

מכבי פנתה לפארמר והוא סירב :

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23248.html

בקיצור, הלאה.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 26 יוני 2012, 20:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי מקאדו » 26 יוני 2012, 20:38

שלום לכולם !!! מזמן לא כתבתי פה ( לא ממש היה לי זמן ) , אני חייב להתיחס לעניין סופו אני לא יודע אם זה טוב או לא טוב שהוא יחזור אני רק חושב שסופו בכושר ולא פצוע לא רואה אף אחד מהסנטרים המוזכרים בהקשר של מכבי ממטר ובעונה הראשונה שלו וגם בהתחלת העונה האחרונה הוא היה אימת אירופה , השחקן הכי חשוב ויחודי בקבוצה שקרקס הרבה מהגבוהים ששיחק ננגדם .

יש כמובן ב 'חבילה ' שנקראת סופו הרבה מאוד בעייתיות ודברים שמסביב אבל אני באמת חושב שהוא שחקן נהדר ובטח הסנטר הקלאסי החזק והמסיבי ביותר , יכול להיות שחזרה שלו עכשיו למכבי אחרי שהבין שהיו מוכנים לוותר עליו תסדר לו קצת את הראש ( מה גם שלדעתי הוא ירד ביכולת בעיקר בגלל הפציע) צריך לזכור שהוא יגובה בסנטר כישרוני וגבוהה נוסף ובתוספת פאוור מתאים זה יכול להיות אחד הקווים הקדמיים הטובים באירופה , אישית לא הייתי פוסל אפשרות כזו על הסף .
מקאדו

הודעהעל ידי שחף » 26 יוני 2012, 20:40

yarinsaky כתב:לא יאמן , נשבע לך שלא ראיתי את זה שחף לפני דקה :

בקיצור, הלאה.

יאללה, אפשר ללכת על לורבק. עם מיתוג נכון פדרמן יכול לשווק אותו כמחליף של ניקולה.
שחף

הודעהעל ידי שחף » 26 יוני 2012, 20:41

אגב, הידיעה הזאת לא נראית לי יותר אמינה מהידיעה על סופו. זה נראה כמו ניסיון להרגיע את האוהדים שבכל זאת מנסים לעשות מאמץ לבנות סגל איכותי.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 26 יוני 2012, 20:43

שחף כתב:
yarinsaky כתב:לא יאמן , נשבע לך שלא ראיתי את זה שחף לפני דקה :

בקיצור, הלאה.

יאללה, אפשר ללכת על לורבק. עם מיתוג נכון פדרמן יכול לשווק אותו כמחליף של ניקולה.

א. לורבק לא פחות טוב מניקולה.
ב. פדרמן בטח יציע לו את המיליון דולר שהוא הציע לפרמאר, ישמע צחוק מתגלגל בצד השני ומיד לאחר מכן צליל ניתוק.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 26 יוני 2012, 20:43

מקאדו כתב:שלום לכולם !!! מזמן לא כתבתי פה ( לא ממש היה לי זמן ) , אני חייב להתיחס לעניין סופו אני לא יודע אם זה טוב או לא טוב שהוא יחזור אני רק חושב שסופו בכושר ולא פצוע לא רואה אף אחד מהסנטרים המוזכרים בהקשר של מכבי ממטר ובעונה הראשונה שלו וגם בהתחלת העונה האחרונה הוא היה אימת אירופה , השחקן הכי חשוב ויחודי בקבוצה שקרקס הרבה מהגבוהים ששיחק ננגדם .

יש כמובן ב 'חבילה ' שנקראת סופו הרבה מאוד בעייתיות ודברים שמסביב אבל אני באמת חושב שהוא שחקן נהדר ובטח הסנטר הקלאסי החזק והמסיבי ביותר , יכול להיות שחזרה שלו עכשיו למכבי אחרי שהבין שהיו מוכנים לוותר עליו תסדר לו קצת את הראש ( מה גם שלדעתי הוא ירד ביכולת בעיקר בגלל הפציע) צריך לזכור שהוא יגובה בסנטר כישרוני וגבוהה נוסף ובתוספת פאוור מתאים זה יכול להיות אחד הקווים הקדמיים הטובים באירופה , אישית לא הייתי פוסל אפשרות כזו על הסף .

מסכים איתך לגמרי.

מפתיע איך האנשים שוכחים לסופו עונה ורבע נהדרות, ואילו להנדריקס, שהיה טוב בסך הכל חודשים (שלב הטופ-16) מתוך השנתים במועדון, זוכרים רק את הימים הטובים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 26 יוני 2012, 20:44

בקיצור, הלאה.

טוב, תרחיש הפנטזיה שלי מת'רד בניית סגל נפל. אני עדיין מאמין שאצדק באחד מהשניים האחרים (הימרתי שפרמאר, אידסון או ארויו יהיו פה). תכל'ס, 2 מליון דולר נטו - הייתי משלם עליו בלי היסוס. ארויו קיבל יותר והוא לא מתקרב לקרסוליים של פרמאר. אבל אדון פדרמן חושב אחרת.
er79

הודעהעל ידי שחף » 26 יוני 2012, 20:46

er79 כתב:

בקיצור, הלאה.

טוב, תרחיש הפנטזיה שלי מת'רד בניית סגל נפל. אני עדיין מאמין שאצדק באחד מהשניים האחרים (הימרתי שפרמאר, אידסון או ארויו יהיו פה). תכל'ס, 2 מליון דולר נטו - הייתי משלם עליו בלי היסוס. ארויו קיבל יותר והוא לא מתקרב לקרסוליים של פרמאר. אבל אדון פדרמן חושב אחרת.

הבעיה שעם פארמר סביר שתרחיש הפנטזיה שלך לא היה מתרחש. כנראה שהיינו רואים משהו בסגנון פארמר-היקמן-סמית'-אליהו- ד'יאור פישר
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 יוני 2012, 20:46

er79 כתב:

בקיצור, הלאה.

טוב, אני אהמר שלא זה ולא השני יגיעו. :)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 יוני 2012, 20:48

felix_r כתב:
מקאדו כתב:שלום לכולם !!! מזמן לא כתבתי פה ( לא ממש היה לי זמן ) , אני חייב להתיחס לעניין סופו אני לא יודע אם זה טוב או לא טוב שהוא יחזור אני רק חושב שסופו בכושר ולא פצוע לא רואה אף אחד מהסנטרים המוזכרים בהקשר של מכבי ממטר ובעונה הראשונה שלו וגם בהתחלת העונה האחרונה הוא היה אימת אירופה , השחקן הכי חשוב ויחודי בקבוצה שקרקס הרבה מהגבוהים ששיחק ננגדם .

מסכים איתך לגמרי.

מפתיע איך האנשים שוכחים לסופו עונה ורבע נהדרות, ואילו להנדריקס, שהיה טוב בסך הכל חודשים (שלב הטופ-16) מתוך השנתים במועדון, זוכרים את הימים הטובים

מה מפתיע ?

בלאט הפך פה לקדוש מעונה וברגע שהוא נלחם על הנדריקס בכל הכוח (וקיבל יריקה כמו תמיד... סוג של צדק פואטי ) וזרק את סופו להילחם על עמדת הסנטר השלישי מול שון ג'יימס ברור למי תינתן העדיפות.

ואין לי כוח לחזור לכל הפוסטים אבל ברור שבלאט אשם בזה שסופו לא עשה ניתוח במהלך העונה , רק הוא כסמכות המקצועית יכול להתעקש שסופו ישאר כגיבוי לשון ג'יימס.

ולגבי האמירה שהנדריקס היה הסנטר הפותח אז הוא היה כזה רק מאמצע העונה ומכבי נראתה כמו הצרות שלי למעט בסדרה נגד פנא שם מכבי נראתה טוב אבל הוא היה זוועה .

סופו היה נהדר עונה וחצי עד הפציעה גם אם היו לו עליות וירידות כמו כל אחד (או טיפה יותר...) אבל אי אפשר להשוות אותו לסנטר מחליף כמו הנדריקס שלא מתקרב לפוטנציאל המוכח שסופו הוכיח פה עד שנפצע.

אני פחות מסכים עם האמירה שהנדריקס היה טוב במשך חודשיים כי שנה שעברה הוא היה בסדר גמור והוא בהחלט שחקן טוב כסנטר מחליף אבל משהו עלה לו לראש מאז שבלאט קידם אותו לעמדת הסנטר הפותח , מה שהוא ממש לא מסוגל לעשות לאורך זמן בקבוצת טופ יורוליג.
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 26 יוני 2012, 20:51, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי שחף » 26 יוני 2012, 20:49

אני לא בטוח שהקייס לא עם פדרמן פה. גם פארמר לא יכול להחזיק קבוצה לגמרי לבד על הגב. בפעם היחידה שהימרנו על שחקן ממש יקר והרבה שחקנים זולים זה נגמר עם ארבעה הפסדים בטופ 16.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 יוני 2012, 20:49

שחף כתב:אגב, הידיעה הזאת לא נראית לי יותר אמינה מהידיעה על סופו. זה נראה כמו ניסיון להרגיע את האוהדים שבכל זאת מנסים לעשות מאמץ לבנות סגל איכותי.

צודק.
הרי זה ברור לכל בר דעת שפארמר לא חושב אפילו על חזרה לכאן, אז שלא ינסו למרוח אותנו כאילו הם מנסים להשיג שחקנים שהם יודעים מראש שאין סיכוי ויתחילו לעבוד בהחתמת שחקנים טובים שיש איתם סיכוי.
מה הצעד הבא? מכבי תציע חוזה לדוראנט ותגלה בהפתעה שהוא מסרב??
אולי שיפסיקו לעשות בכאילו ויתחילו לבצע החתמות אמיתיות וטובות!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 26 יוני 2012, 20:49

מקאדו, אני לא מאמין שמישהו פה מתווכח איתך, הבעיה היא שהוא דורש יותר מדי תשומת לב: הוא נוטה לעבירות, הוא נוטה להשמנה, הוא נוטה לדכאונות, הוא נוטה להיפצע. הוא יותר מדי "נוטה". אתה לא יכול להעמיד כזה סנטר חסר יציבות, לא מבחינה מקצועית, אלא מבחינה בריאותית-מנטלית קודם כל. הרגעים שהוא צפוי להיות בהם במיטבו, הם רגעים בודדים, אם בכלל. ואז מה - עוד פעם נישאר חצי עונה עם שרמדיני ואיזה טיוס אחד, כשיש לך אובר 8 משחקים ביורוליג? סיכון גדול מדי, ואומר לך את זה אחד שמת על סופו.
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 יוני 2012, 20:51

חנו'ש כתב:
שחף כתב:אגב, הידיעה הזאת לא נראית לי יותר אמינה מהידיעה על סופו. זה נראה כמו ניסיון להרגיע את האוהדים שבכל זאת מנסים לעשות מאמץ לבנות סגל איכותי.

צודק.
הרי זה ברור לכל בר דעת שפארמר לא חושב אפילו על חזרה לכאן, אז שלא ינסו למרוח אותנו כאילו הם מנסים להשיג שחקנים שהם יודעים מראש שאין סיכוי ויתחילו לעבוד בהחתמת שחקנים טובים שיש איתם סיכוי.
מה הצעד הבא? מכבי תציע חוזה לדוראנט ותגלה בהפתעה שהוא מסרב??
אולי שיפסיקו לעשות בכאילו ויתחילו לבצע החתמות אמיתיות וטובות!!

אבל הידיעה כאן שונה בגלל אישור השחקן לגבי הפנייה.

בכל אופן את צודקת. זו באמת פנייה לשם הפנייה כדי לעשות קצת רעש. עכשיו צריך לחזור למציאות.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־19 אורחים