felix_r כתב:מקאדו כתב:שלום לכולם !!! מזמן לא כתבתי פה ( לא ממש היה לי זמן ) , אני חייב להתיחס לעניין סופו אני לא יודע אם זה טוב או לא טוב שהוא יחזור אני רק חושב שסופו בכושר ולא פצוע לא רואה אף אחד מהסנטרים המוזכרים בהקשר של מכבי ממטר ובעונה הראשונה שלו וגם בהתחלת העונה האחרונה הוא היה אימת אירופה , השחקן הכי חשוב ויחודי בקבוצה שקרקס הרבה מהגבוהים ששיחק ננגדם .
יש כמובן ב 'חבילה ' שנקראת סופו הרבה מאוד בעייתיות ודברים שמסביב אבל אני באמת חושב שהוא שחקן נהדר ובטח הסנטר הקלאסי החזק והמסיבי ביותר , יכול להיות שחזרה שלו עכשיו למכבי אחרי שהבין שהיו מוכנים לוותר עליו תסדר לו קצת את הראש ( מה גם שלדעתי הוא ירד ביכולת בעיקר בגלל הפציע) צריך לזכור שהוא יגובה בסנטר כישרוני וגבוהה נוסף ובתוספת פאוור מתאים זה יכול להיות אחד הקווים הקדמיים הטובים באירופה , אישית לא הייתי פוסל אפשרות כזו על הסף .
מסכים איתך לגמרי.
מפתיע איך האנשים שוכחים לסופו עונה ורבע נהדרות, ואילו להנדריקס, שהיה טוב בסך הכל חודשים (שלב הטופ-16) מתוך השנתים במועדון, זוכרים את הימים הטובים
מה מפתיע ?
בלאט הפך פה לקדוש מעונה וברגע שהוא נלחם על הנדריקס בכל הכוח (וקיבל יריקה כמו תמיד... סוג של צדק פואטי ) וזרק את סופו להילחם על עמדת הסנטר השלישי מול שון ג'יימס ברור למי תינתן העדיפות.
ואין לי כוח לחזור לכל הפוסטים אבל ברור שבלאט אשם בזה שסופו לא עשה ניתוח במהלך העונה , רק הוא כסמכות המקצועית יכול להתעקש שסופו ישאר כגיבוי לשון ג'יימס.
ולגבי האמירה שהנדריקס היה הסנטר הפותח אז הוא היה כזה רק מאמצע העונה ומכבי נראתה כמו הצרות שלי למעט בסדרה נגד פנא שם מכבי נראתה טוב אבל הוא היה זוועה .
סופו היה נהדר עונה וחצי עד הפציעה גם אם היו לו עליות וירידות כמו כל אחד (או טיפה יותר...) אבל אי אפשר להשוות אותו לסנטר מחליף כמו הנדריקס שלא מתקרב לפוטנציאל המוכח שסופו הוכיח פה עד שנפצע.
אני פחות מסכים עם האמירה שהנדריקס היה טוב במשך חודשיים כי שנה שעברה הוא היה בסדר גמור והוא בהחלט שחקן טוב כסנטר מחליף אבל משהו עלה לו לראש מאז שבלאט קידם אותו לעמדת הסנטר הפותח , מה שהוא ממש לא מסוגל לעשות לאורך זמן בקבוצת טופ יורוליג.