מלפפונים וזה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים וזה...

הודעהעל ידי שחף » 26 יוני 2012, 20:53

והמציאות בעיני היא לסגור עם מאריץ', לנסות להילחם על לאנגפורד ואם הוא לא נשאר להביא רכז איכותי.
שחף

הודעהעל ידי Assaf M » 26 יוני 2012, 20:55

שחף כתב:והמציאות בעיני היא לסגור עם מאריץ', לנסות להילחם על לאנגפורד ואם הוא לא נשאר להביא רכז איכותי.

רכז בטוח לא יגיע, כי כבר מכבי הביאה אחד ושמו היקמן. אני אומר לך מתוך ידיעה שהוא מיועד להיות הרכז הפותח של מכבי. אם כבר יביאו זר בלי קשר לאוחיון זה מחליף ללנגפורד, שחקן בסגנון גורדן מצסק"א.
Assaf M

הודעהעל ידי שחף » 26 יוני 2012, 20:56

Assaf M כתב:
שחף כתב:והמציאות בעיני היא לסגור עם מאריץ', לנסות להילחם על לאנגפורד ואם הוא לא נשאר להביא רכז איכותי.

רכז בטוח לא יגיע, כי כבר מכבי הביאה אחד ושמו היקמן. אני אומר לך מתוך ידיעה שהוא מיועד להיות הרכז הפותח של מכבי. אם כבר יביאו זר בלי קשר לאוחיון זה מחליף ללנגפורד, שחקן בסגנון גורדן מצסק"א.

אתה עדיין חייב לי תשובה על מאריץ'... :)
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 יוני 2012, 20:59

Assaf M כתב:

משום מה בלאט לא עשה עליי אף פעם רושם של מאמן שאוהב סגנון משחק אגואיסטי וחסר שכל.
אז למה שהוא יסכים לזה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 יוני 2012, 21:01

שחף כתב:
Assaf M כתב:

אתה עדיין חייב לי תשובה על מאריץ'... :)

אולי אין לו תשובה.
חפש בעיתונים של אוסטרליה אולי יש משהוא. ;)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 26 יוני 2012, 21:02

הסוכן של סופו מגיב אצל פיק וטוען שמכבי לא דיברה איתו מאז סוף העונה. ורד כהן מוזמנת להמשיך לחפש מועמדים דימיוניים בדראפט אקספרס.
שחף

הודעהעל ידי מקאדו » 26 יוני 2012, 21:13

er79 כתב:מקאדו, אני לא מאמין שמישהו פה מתווכח איתך, הבעיה היא שהוא דורש יותר מדי תשומת לב: הוא נוטה לעבירות, הוא נוטה להשמנה, הוא נוטה לדכאונות, הוא נוטה להיפצע. הוא יותר מדי "נוטה". אתה לא יכול להעמיד כזה סנטר חסר יציבות, לא מבחינה מקצועית, אלא מבחינה בריאותית-מנטלית קודם כל. הרגעים שהוא צפוי להיות בהם במיטבו, הם רגעים בודדים, אם בכלל. ואז מה - עוד פעם נישאר חצי עונה עם שרמדיני ואיזה טיוס אחד, כשיש לך אובר 8 משחקים ביורוליג? סיכון גדול מדי, ואומר לך את זה אחד שמת על סופו.

הוא היה עונה שלמה במיטבו מכבי הייתה סגנית אלופת אירופה כשכל הקו הקידמי מחזיק סופו , הנדריקס בעונה ההיא היה מאכזב ברובה וחלש , שוב אני בהחלט מסכים שסופו הוא חתיכת 'תיק' אבל לבוא ולהציג אותו כאיזה אסון מקצועי זה פשוט היתעלמות מהעונה האדירה שהוא נתן עם כל הבעיתיות שלו .

אני חושב שאנשים מריירים על מאריץ שהסריח את הפרקט מאז עונת פרטיזן ועל ואיוקאס הדיי מוגבל כי ייש אנשים ( וזה בסדר ) שפשוט אוהבים שינויים ומלפפונים זה מסקרן ומעניין , אני פשוט חושב שסופו בכושר ובלי פציעה זה שחקן אדיר שהוכיח את זה בעונה ההיא , מה גם שהעונה השחקנים סביבו פחות מסרו לו והתאימו למשחק שלו.
מקאדו

הודעהעל ידי er79 » 26 יוני 2012, 21:23

הוא היה עונה שלמה במיטבו מכבי הייתה סגנית אלופת אירופה כשכל הקו הקידמי מחזיק סופו , הנדריקס בעונה ההיא היה מאכזב ברובה וחלש , שוב אני בהחלט מסכים שסופו הוא חתיכת 'תיק' אבל לבוא ולהציג אותו כאיזה אסון מקצועי זה פשוט היתעלמות מהעונה האדירה שהוא נתן עם כל הבעיתיות שלו .

אבל זאת בדיוק הבעיה - עונה אחת מני רבות בהן הוא נכשל. העונה המוצלחת שלו במכבי היא במבחינה זו סטיית תקן חריגה. תזכור את כל הבעיות שהיו איתו לפני מכבי, שלמעשה הצילה את הקריירה שלו, ותזכור את העונה השנייה שלו במכבי. יש פה וואחד "תיק" כמו שאמרת בעצמך, ומדובר באופי שקשה לתקן. הוא בחור מקסים, אבל את העבירות המטופשות הוא תמיד יעשה; בגלל הגודל שלו הוא תמיד יהיה מועד לפציעות; אתה חייב לתת למנן לו את המשחק ל-15 דקות אופטימליות, ולמנן זאת בדיוק כשצריך, כי מעבר לכך הוא כבר לא אפקטיבי; לזה תוסיף את המצבי רוח וקיבלת אחלה של מתכון. אני אוהב אותו, ואני חושב שכשאין לו את כל האבו ג'ראס הזה שציינתי מסביב - הוא אולי הסנטר הכי טוב באירופה. השאלה היה מתי כבר תצליח לקבל ממנו את המשחקים בלי האבו ג'ראס הזה? הימור כבד. אנחנו במועדון כדורסל מכובד, לא במכון שיקום.
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 יוני 2012, 03:08

בישראל היום אומרים שאחרי שגל מקל סירב(''לא מוכן לחזור לת''א''-תודה לאל)ונעימי חתם, המועמד המוביל להחליף את אוחיון הוא מורן רוט
שתי הסיבות היחידות שיכולות למנוע ממנו להגיע הן פיוס בלתי צפוי עם אוחיון ומערכת היחסים הטובה של בלאט ודן שמיר
גם אומרים שלרוט יש חוזה בחולון של 140K לעונה אבל עם פיצוי הולם(אין לי מושג מה זה ''הולם'' בשבילם)רוב הסיכויים שחולון ישחררו אותו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 27 יוני 2012, 04:11

זה הזוי שמישהו במכבי באמת חשב שיש סיכוי להביא את פארמאר בחזרה . אחרי העונה האחרונה שהייתה הכי טובה שלו ב NBA , הוא לא יחזור גם אם מכבי תציע לו סכום גדול יותר מ-2 מליון נטו .
לגבי סופו , רק אם מכבי לא תמצא אף סנטר איכותי אחר אז היא צריכה להשאיר אותו . אבל בנתיים כמעט כל השמות שעלו עדיפים לדעתי על סופו .
לגבי מחליף לאוחיון , מורן רוט הוא האופציה הכי טובה ממה שנשאר אבל אני מקווה שהיקמן יתברר כרכז עילוי , כי אם לו אנחנו בברוך יותר גדול מבעונה האחרונה אחרי עזיבת פארמר...

מה עם דבון ג'פרסון וטומיץ' ?? איך השם שלהם לא עלה עדיין ??
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 27 יוני 2012, 05:14

יש יותר מדי רחשושים מאתרי כדורסל באירופה על כך שאולי דיאמנטידיס ומקאלב בכל זאת ישברו את החוזה שלהם ויעברו לקבוצות אחרות. באינטרבאסקט, למשל, צצו שמועות על דיא ומילאנו ועל מקאלב ופנר, אם אוקיץ׳ לא יישאר שם. בספורטנדו גם דיברו על מקאלב ופנר. מעניין לאן ינשבו הרוחות בעניינם. ללא ספק לדעתי שני הרכזים הכי טובים באירופה, אבל לא נראה לי שמכבי תצליח לעשות מחטף איתם.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 27 יוני 2012, 05:32

er79 כתב:יש יותר מדי רחשושים מאתרי כדורסל באירופה על כך שאולי דיאמנטידיס ומקאלב בכל זאת ישברו את החוזה שלהם ויעברו לקבוצות אחרות. באינטרבאסקט, למשל, צצו שמועות על דיא ומילאנו ועל מקאלב ופנר, אם אוקיץ׳ לא יישאר שם. בספורטנדו גם דיברו על מקאלב ופנר. מעניין לאן ינשבו הרוחות בעניינם. ללא ספק לדעתי שני הרכזים הכי טובים באירופה, אבל לא נראה לי שמכבי תצליח לעשות מחטף איתם.

לפחות לגבי דיא , הוא בחיים לא יקבל את אותו שכר שקיבל בפאו אם הוא מוותר על החוזה שלו בפאו . אבל הוא עדיין לא ירד לזנות ויבוא לשכר שמכבי מסוגלת להציע , בטח שלא אחרי החוויות שסיפר לו חברו לנבחרת היוונית....
לגבי מקאלב , אין ספק שהוא ישתדרג בתנאים אם יעזוב . קשה לי להאמין שסיינה תוותר עליו אלא אם היא בצרות כלכליות גדולות . סך הכל הם השיגו אותו במחיר שהסתבר כמציאה ועדיף להם לדרוש עליו ביי אווט גבוהה..
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 27 יוני 2012, 05:42

להביא את דיאמנטידיס או מקאלב יעלה היום הרבה יותר ממלהביא את פרמאר, כך שבאמת חבל על הזמן.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 27 יוני 2012, 05:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 27 יוני 2012, 05:44

קצת מצחיק אותי שבמכבי, שמדברת כל הזמן על המשכיות, חושבת אפילו במקרה להביא שחקן כמו סופו שאמור להגיע לעמדת מפתח כשברור מראש שהמאמן לא רוצה אותו אפילו לעונה הקרובה (לא סתם הודיעו לו על אי מימוש האופציה ולא דיברו עם סוכנו כבר חודש) ובטח שהוא לא ירצה אותו בהמשך.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 יוני 2012, 06:33

לפי ישראל היום המנייריסט גל מקל מסרב לחזור למכבי. מורן רוט הוא המועמד המוביל.
מבחינה אישית נרגעתי מאוד, לא הייתי צופה במכבי השנה אם מקל היה הרכז הישראלי שלה, לא הייתי עומד בקבס .

לפעמים סירוב של שחקנים לשחק במכבי זה דבר טוב.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קובי » 27 יוני 2012, 07:16

יש לזכור שלמורן יש חוזה גם לעונה הבאה בחולון ובישראל היום מוסיפים שייתכן והיחסים הטובים בין בלאט לשמיר יפילו את העסקה.
ועוד משהו - חולון זה גם פיני גרשון ומורן רוט הוא שחקן מאוד חשוב בסגל שלה. לא בטוח שזה יעלה למכבי מעט להביא אותו לשרותיה.

אני חושב שנעימי מתאים יותר ואולי לרוסים יצטרכו לשלם אותו דבר פלוס מינוס...

גל מקל סירב ? לא מבין בכלל למה פנו אליו, אחרי התבוסתנות שהוא הציג בשני משחקים וחצי שהיו לו במכבי...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 יוני 2012, 07:30

מכבי אלקטרה תל-אביב תצא לטורניר הכנה בפריז בסוף ספטמבר (28-30) בהשתתפות פרטיזן בלגרד, שרלרואה ופריז לוולואה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 יוני 2012, 07:32

LIAV10 כתב:מכבי אלקטרה תל-אביב תצא לטורניר הכנה בפריז בסוף ספטמבר (28-30) בהשתתפות פרטיזן בלגרד, שרלרואה ופריז לוולואה..

אני אומרת לך שבודאות 5 אוהדים לפחות חוטפים פה קריזה על זה שמדברים על טורנירי הכנה כשעוד אין חצי קבוצה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 27 יוני 2012, 07:59

LIAV10 כתב:מכבי אלקטרה תל-אביב תצא לטורניר הכנה בפריז בסוף ספטמבר (28-30) בהשתתפות פרטיזן בלגרד, שרלרואה ופריז לוולואה..

יצאו עם פייפר. כמה מקומות ישיבה צריך לפניני, סמית, בלאט, גודס ושראפ?
קודי

הודעהעל ידי קודי » 27 יוני 2012, 08:00

Holiday_Armadillo כתב:

אני אומרת לך שבודאות 5 אוהדים לפחות חוטפים פה קריזה על זה שמדברים על טורנירי הכנה כשעוד אין חצי קבוצה

אני לא חושב שיש קשר בין הדברים. צריכים לעבוד על שניהם יחד. דווקא טורניר ברמה סבירה לקדם עונה - לא קבוצות חלשות אבל גם לא חזקות במיוחד.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־36 אורחים