המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:והמציאות בעיני היא לסגור עם מאריץ', לנסות להילחם על לאנגפורד ואם הוא לא נשאר להביא רכז איכותי.
Assaf M כתב:שחף כתב:והמציאות בעיני היא לסגור עם מאריץ', לנסות להילחם על לאנגפורד ואם הוא לא נשאר להביא רכז איכותי.
רכז בטוח לא יגיע, כי כבר מכבי הביאה אחד ושמו היקמן. אני אומר לך מתוך ידיעה שהוא מיועד להיות הרכז הפותח של מכבי. אם כבר יביאו זר בלי קשר לאוחיון זה מחליף ללנגפורד, שחקן בסגנון גורדן מצסק"א.
Assaf M כתב:שחף כתב:והמציאות בעיני היא לסגור עם מאריץ', לנסות להילחם על לאנגפורד ואם הוא לא נשאר להביא רכז איכותי.
רכז בטוח לא יגיע, כי כבר מכבי הביאה אחד ושמו היקמן. אני אומר לך מתוך ידיעה שהוא מיועד להיות הרכז הפותח של מכבי. אם כבר יביאו זר בלי קשר לאוחיון זה מחליף ללנגפורד, שחקן בסגנון גורדן מצסק"א.
שחף כתב:Assaf M כתב:שחף כתב:והמציאות בעיני היא לסגור עם מאריץ', לנסות להילחם על לאנגפורד ואם הוא לא נשאר להביא רכז איכותי.
אתה עדיין חייב לי תשובה על מאריץ'...
er79 כתב:מקאדו, אני לא מאמין שמישהו פה מתווכח איתך, הבעיה היא שהוא דורש יותר מדי תשומת לב: הוא נוטה לעבירות, הוא נוטה להשמנה, הוא נוטה לדכאונות, הוא נוטה להיפצע. הוא יותר מדי "נוטה". אתה לא יכול להעמיד כזה סנטר חסר יציבות, לא מבחינה מקצועית, אלא מבחינה בריאותית-מנטלית קודם כל. הרגעים שהוא צפוי להיות בהם במיטבו, הם רגעים בודדים, אם בכלל. ואז מה - עוד פעם נישאר חצי עונה עם שרמדיני ואיזה טיוס אחד, כשיש לך אובר 8 משחקים ביורוליג? סיכון גדול מדי, ואומר לך את זה אחד שמת על סופו.
הוא היה עונה שלמה במיטבו מכבי הייתה סגנית אלופת אירופה כשכל הקו הקידמי מחזיק סופו , הנדריקס בעונה ההיא היה מאכזב ברובה וחלש , שוב אני בהחלט מסכים שסופו הוא חתיכת 'תיק' אבל לבוא ולהציג אותו כאיזה אסון מקצועי זה פשוט היתעלמות מהעונה האדירה שהוא נתן עם כל הבעיתיות שלו .
er79 כתב:יש יותר מדי רחשושים מאתרי כדורסל באירופה על כך שאולי דיאמנטידיס ומקאלב בכל זאת ישברו את החוזה שלהם ויעברו לקבוצות אחרות. באינטרבאסקט, למשל, צצו שמועות על דיא ומילאנו ועל מקאלב ופנר, אם אוקיץ׳ לא יישאר שם. בספורטנדו גם דיברו על מקאלב ופנר. מעניין לאן ינשבו הרוחות בעניינם. ללא ספק לדעתי שני הרכזים הכי טובים באירופה, אבל לא נראה לי שמכבי תצליח לעשות מחטף איתם.
LIAV10 כתב:מכבי אלקטרה תל-אביב תצא לטורניר הכנה בפריז בסוף ספטמבר (28-30) בהשתתפות פרטיזן בלגרד, שרלרואה ופריז לוולואה..
LIAV10 כתב:מכבי אלקטרה תל-אביב תצא לטורניר הכנה בפריז בסוף ספטמבר (28-30) בהשתתפות פרטיזן בלגרד, שרלרואה ופריז לוולואה..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מכבי אלקטרה תל-אביב תצא לטורניר הכנה בפריז בסוף ספטמבר (28-30) בהשתתפות פרטיזן בלגרד, שרלרואה ופריז לוולואה..
אני אומרת לך שבודאות 5 אוהדים לפחות חוטפים פה קריזה על זה שמדברים על טורנירי הכנה כשעוד אין חצי קבוצה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־39 אורחים