פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

11 יולי 2012, 09:40

http://www.nj.com/nets/index.ssf/2012/0 ... witterfeed

כנראה שהעסק באמת סגור

11 יולי 2012, 09:42

כואב לך שיהודי מרוויח טוב בטורקיה? הוא לא הראשון, וכנראה גם לא האחרון.. מה שכואב לי שמכבי לא יכולה להציעה לו אפילו חצי מהסכום המדובר..

11 יולי 2012, 09:47

gandya כתב:כואב לך שיהודי מרוויח טוב בטורקיה? הוא לא הראשון, וכנראה גם לא האחרון.. מה שכואב לי שמכבי לא יכולה להציעה לו אפילו חצי מהסכום המדובר..

כן, כואב לי. קיוויתי שאם זה אירופה הוא יהיה רק במכבי. אבל זה מה יש. מכבי לא תשלם עליו 3.5 מליון דולר לעונה. כרגע גם אני לא בטוח שההחתמות של אפס נכונות. הם הביאו גארד שכנראה יהיה הגארד הכי טוב באירופה, אבל בינתיים הסגל מסביבו לא מציאה גדולה, כולל וויאצ'יץ', שהוא גאנר בלי הכרה.

11 יולי 2012, 09:57

יש להם סגל ראוי לפיינל פור, אלה אם יפגשו את צסק"א בהצלבה.
הקו האחורי שלהם כנראה המפחיד באירופה, לוקאס, פארמר, ויאציץ, איכותי יותר מזה של צסק"א, כל מה שצריך, זה להרגיעה את וויאציץ, פארמר ידאג לסדר את המשחק.
פרט לצסק"א יש להם פשוט סגל מפחיד, כל דבר מתחת לפיינלפור, או כישלון בהצלבה מול צסק"א(שאיתם באמת אף אחד לא יכול להתחרות), ייחשב ככשלון.

11 יולי 2012, 10:00

אגב אם פארמר מגיע לאירופה, לדעתי רוב הסיכויים שהוא יהיה בנבחרת.
מעניין איך האוהדים הטורקים יקבלו את זה.

11 יולי 2012, 10:42

gandya כתב:יש להם סגל ראוי לפיינל פור, אלה אם יפגשו את צסק"א בהצלבה.
הקו האחורי שלהם כנראה המפחיד באירופה, לוקאס, פארמר, ויאציץ, איכותי יותר מזה של צסק"א, כל מה שצריך, זה להרגיעה את וויאציץ, פארמר ידאג לסדר את המשחק.
פרט לצסק"א יש להם פשוט סגל מפחיד, כל דבר מתחת לפיינלפור, או כישלון בהצלבה מול צסק"א(שאיתם באמת אף אחד לא יכול להתחרות), ייחשב ככשלון.

זה בסדר, הם רגילים כבר להיכשל. וכמו שציינתי קודם, גורדון הוא לא יותר מגארד סולידי, ואת הקפריזיות של וויאצ'יץ' אתה כבר לא תצליח להוציא ממנו. חוץ מפארמר, קו אחורי לא משהו בכלל. גם הקו הקדמי שלהם ללא באראץ לא צפוי להיות משהו מיוחד. הימור שלי, אם הסגל נשאר כמו שהוא - לא יותר מהצלבה. תלוי מי עוד יבוא.

11 יולי 2012, 10:44

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 24021.html

11 יולי 2012, 10:56

אם אכן זה יצא לפועל החתמה עצומה שתציב את אפס ברשימת המועמדות לזכייה... צריך שם רק סנטר טוב אם באראץ עוזב והם קבוצה פנטסטית. אגב לוקאס הוא אחלה שחקן במיוחד כמחליף.

11 יולי 2012, 10:56

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:
התנין כתב:יוני, לאפס פילזן היתה יופי של קבוצה בתחילת שנות ה-2000, עם מרקוס בראון, קמבאלה, גריינג'ר ועוד כמה שחקנים נהדרים.

ולמרות זאת הם לא ביקרו בפיינל פור כמדומני.
אבל בסדר, אפשר לזרום עם זה. מאז עברו 10 שנים, עשרות רבות של מליוני דולרים נזרקו, ואף קבוצה טורקית בפיינל פור.

יש מול העיניים שלי סוג של פוסטר מבד שאבא שלי הביא מסלוניקי 2000, מכבי, ברצלונה, פאו׳ ו....אפס פילזן..

פילזו הייתה בפיינל פור 2001 בפריז, הפסידה לפנא בחצי.

11 יולי 2012, 10:58

דווקא אפס בנו סגל די מרשים עד עכשיו. וויאצ'יץ' הוא גנר חסר הכרה, אבל היה כזה שנה שעבר גם בגלל שהיה לו מאמן די אידיוט, וגם בגלל שהקבוצה שנה שעברה הייתה אפס אחד גדול, לפחות מאז שאיליאסובה עזב.
לצד שחקנים טובים יותר, עם מאמן טוב יותר (והביאו אחלה מאמן השנה), הוא אולי יקח על עצמו פחות. הוא סקורר מעולה
פארמר יהיה אחד הרכזים הטובים ביבשת, אולי אפילו הטוב שבהם, ויחד עם גורדון שהוא גארד סולידי שיתן הגנה מעולה ואתלטיות, וטונצ'רי הוותיק, יש להם קוו אחורי מצוין לדעתי.
בקוו הקדמי, אם באראץ נשאר, אז גם שם המצב שלהם טוב, יחד עם סאבאנוביץ' וארדן שחזר מהNBA, והוא בהחלט רכש מצוין. לדעתי אחרי שנים של בזבוזים, בנו שם השנה משהו טוב
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 11 יולי 2012, 11:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

11 יולי 2012, 10:59

האמת? זה קצת עצוב לי כל העסק הזה. זה מרגיש כמעט כאילו פארקר חזר לאירופה ולא למכבי.
פארמר ל 3 שנים? הוא רק בן 25, עוד 3 שנים באירופה יהפכו אותו למכונה בקנה מידה אירופאי. הוא יגיע לשיא שלו רק בתום החוזה באפס, ואם הוא ימשיך לקריירה באירופה זה מרגיש פיספוס ענק של מכבי(לא שאפשר בכלל לדבר על חוזה שכזה, מכבי החליטה לא להתקדם עם שאר הקבוצות האירופאיות, יתרה מכך, לקחה צעד אחורה).
אפס בהחתמה הכי גדולה באירופה בשנים האחרונות, ואני מאמין שהם יגיעו רחוק מאוד, אם לא העונה אז עונה הבאה.

11 יולי 2012, 11:02

רק אני לא מחזיק מפארמר איזה סופרסטאר?

11 יולי 2012, 11:03

פרמאר הוא לא בלתי עציר, קבוצות כמו מילאנו ופרטיזן הצליחו לנטרל אותו. הוא גארד אדיר, ואני מאוד מאוכזב שהוא לא איתנו, אבל אני לא מסכים שהסגל שלהם הוא סגל לפיינל פור, כרגע הוא לא ממש מותיר רושם מיוחד אצלי בכל אופן. ימים יגידו.

11 יולי 2012, 11:08

תחשבו על זה, שחקן בן 25, ביבשת אחרת, בתוך בערך שלושה חודשיים הוא הצליח להוביל את אחת הקבוצות המשמעותיות ביורוליג, להשאיר סוג של חותם, וגרם לכולנו להתאהב בו.
עכשיו תדמיינו מה הוא יעשה פה ב 3 שנים, שבמהלכם הוא רק ילך ויתקרב לשיא שלו.

11 יולי 2012, 11:12

אלמוג כתב:תחשבו על זה, שחקן בן 25, ביבשת אחרת, בתוך בערך שלושה חודשיים הוא הצליח להוביל את אחת הקבוצות המשמעותיות ביורוליג, להשאיר סוג של חותם, וגרם לכולנו להתאהב בו.

הוא ממש לא הצעיד את מכבי והשאיר חותם,אנשים שוכחים פה את מספר המשחקים שהוא היה אנמי בהם כולל "משחק שיא" מול נתניה שכולם התייאשו ממנו
אז אני מסכים שהוא השתפר מאז ושהוא גם יהיה רכז טוב אבל סופרסטאר או משהו בסגנון? ממש לא :nono

11 יולי 2012, 11:16

rc4991 כתב:
אלמוג כתב:תחשבו על זה, שחקן בן 25, ביבשת אחרת, בתוך בערך שלושה חודשיים הוא הצליח להוביל את אחת הקבוצות המשמעותיות ביורוליג, להשאיר סוג של חותם, וגרם לכולנו להתאהב בו.

הוא ממש לא הצעיד את מכבי והשאיר חותם,אנשים שוכחים פה את מספר המשחקים שהוא היה אנמי בהם כולל "משחק שיא" מול נתניה שכולם התייאשו ממנו
אז אני מסכים שהוא השתפר מאז ושהוא גם יהיה רכז טוב אבל סופרסטאר או משהו בסגנון? ממש לא :nono

הוא גארד אדיר, אבל הוא לא יעשה את ההבדל בין אפס מאופסת לאפס עם גביע. הקאדר שמסביבו הוא טוב, אבל לא בלבל של צסק"א, של מילאנו, של בארסה, של ריאל, ואולי אפילו של אולימפיאקוס. ייתכן אפילו ופנר יבנו סגל טוב יותר. אפשר לעצור אותו, אבל חבל שהוא לא במכבי. לי זה צובט.

11 יולי 2012, 11:19

לא ציפיתי שהוא יעבור לאירופה, יכל לקבל אם לא יותר אז לפחות אותו חוזה בNBA, בטח ובטח אחרי עונה טובה שהייתה לו.
קיוויתי שאם הוא יעבור לאירופה זה יהיה למכבי אבל כנראה אנחנו לא מסוגלים לשלם סכומים כאלה גם לשחקנים כמוהו. חיזוק גדול מאוד לאפס.
נושא נעול