המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
gandya כתב:כואב לך שיהודי מרוויח טוב בטורקיה? הוא לא הראשון, וכנראה גם לא האחרון.. מה שכואב לי שמכבי לא יכולה להציעה לו אפילו חצי מהסכום המדובר..
gandya כתב:יש להם סגל ראוי לפיינל פור, אלה אם יפגשו את צסק"א בהצלבה.
הקו האחורי שלהם כנראה המפחיד באירופה, לוקאס, פארמר, ויאציץ, איכותי יותר מזה של צסק"א, כל מה שצריך, זה להרגיעה את וויאציץ, פארמר ידאג לסדר את המשחק.
פרט לצסק"א יש להם פשוט סגל מפחיד, כל דבר מתחת לפיינלפור, או כישלון בהצלבה מול צסק"א(שאיתם באמת אף אחד לא יכול להתחרות), ייחשב ככשלון.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:התנין כתב:יוני, לאפס פילזן היתה יופי של קבוצה בתחילת שנות ה-2000, עם מרקוס בראון, קמבאלה, גריינג'ר ועוד כמה שחקנים נהדרים.
ולמרות זאת הם לא ביקרו בפיינל פור כמדומני.
אבל בסדר, אפשר לזרום עם זה. מאז עברו 10 שנים, עשרות רבות של מליוני דולרים נזרקו, ואף קבוצה טורקית בפיינל פור.
יש מול העיניים שלי סוג של פוסטר מבד שאבא שלי הביא מסלוניקי 2000, מכבי, ברצלונה, פאו׳ ו....אפס פילזן..
אלמוג כתב:תחשבו על זה, שחקן בן 25, ביבשת אחרת, בתוך בערך שלושה חודשיים הוא הצליח להוביל את אחת הקבוצות המשמעותיות ביורוליג, להשאיר סוג של חותם, וגרם לכולנו להתאהב בו.
עכשיו תדמיינו מה הוא יעשה פה ב 3 שנים, שבמהלכם הוא רק ילך ויתקרב לשיא שלו.
rc4991 כתב:אלמוג כתב:תחשבו על זה, שחקן בן 25, ביבשת אחרת, בתוך בערך שלושה חודשיים הוא הצליח להוביל את אחת הקבוצות המשמעותיות ביורוליג, להשאיר סוג של חותם, וגרם לכולנו להתאהב בו.
עכשיו תדמיינו מה הוא יעשה פה ב 3 שנים, שבמהלכם הוא רק ילך ויתקרב לשיא שלו.
הוא ממש לא הצעיד את מכבי והשאיר חותם,אנשים שוכחים פה את מספר המשחקים שהוא היה אנמי בהם כולל "משחק שיא" מול נתניה שכולם התייאשו ממנו
אז אני מסכים שהוא השתפר מאז ושהוא גם יהיה רכז טוב אבל סופרסטאר או משהו בסגנון? ממש לא
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים