מכבי ת"א תחויב לשחק ביורוליג בימי שישי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מכבי ת"א תחויב לשחק ביורוליג בימי שישי?

הודעהעל ידי rc4991 » 14 מאי 2012, 08:27

האם מכבי תל אביב תשחק חלק ממשחקי היורוליג שלה בימי שישי החל מהעונה הבאה? אם לשפוט על פי דברים שאמר היום (ראשון) ג'ורדי ברתומיאו לעיתונאי כדורסל אירופאים – ייתכן בהחלט. "כל הקבוצות ישחקו בימים שהן יהיו חייבות לשחק בהם", הודיע ברתומיאו בראיון משותף שהעניק למספר כלי תקשורת מרחבי היבשת. "לגבי מכבי, הם כבר שיחקו בעבר בימי שישי, בפיינל פור, ושום דבר לא קרה. אנחנו צריכים לעבוד עם כולם כדי שהדברים ישתלבו".
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2532779

אני לא מאמין שמכבי יתנו לזה לקרות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: מכבי ת"א תחויב לשחק ביורוליג בימי שישי?

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 מאי 2012, 08:31

אני לא מאמינה שיהיה אפשר להכריח את מכבי לשחק ביום שישי במשחקי הבית שלה.
השאלה מה יהיה במשחקי החוץ, אם המארחת תתעקש, מה מכבי יכולה לעשות??
אני מאוד מקווה ששמעון יסדר את העניין הזה, לא בא לי לפספס משחקים.

אגב, מתי מכבי שיחקה בימי שישי למעט בפיינל פורים??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 14 מאי 2012, 08:57

חנו'ש כתב:אני לא מאמינה שיהיה אפשר להכריח את מכבי לשחק ביום שישי במשחקי הבית שלה.
השאלה מה יהיה במשחקי החוץ, אם המארחת תתעקש, מה מכבי יכולה לעשות??
אני מאוד מקווה ששמעון יסדר את העניין הזה, לא בא לי לפספס משחקים.

אגב, מתי מכבי שיחקה בימי שישי למעט בפיינל פורים??

ברור שיהיו כאן קצת כיפופי ידיים.
תכלס שמעון ודייויד יודעים שפרט לעניין הדתיים, גם החילוניים ייפגעו, כי ימי שישי הם ימים שהולכים למשפחה, יוצאים וכו', וזה בוודאות יפגע ברייטינג ובחשיפה.

אני די בטוח שימצאו לזה פתרון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 מאי 2012, 09:20

כמו תמיד אני סומכת על שמעון.
בדברים האלה אני תמיד אומרת תודה לאל שיש לנו את שמעון.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 14 מאי 2012, 09:49

לא לדאוג.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 14 מאי 2012, 11:48

אני לא רואה אסון גדול לשחק כמה משחקי יורוליג בשישי בערב. מה פתאום כל האלי סהרים למיניהם מדברים על "חילול שבת", כשקבוצות הכדורגל האהודות עליהם עושות זאת מדי שבוע כבר עשרות שנים? אז ברור שעדיף לנסות ולשחק בחמידי למען האוהדים הדתיים של הקבוצה, אבל אם מדי פעם היורוליג ידרוש משחקים בשישי בערב אז אין מה לעשות וצריך לקבל את הגזירה הזו. מכבי לא יכולה לעשות מה שהיא רוצה בטורניר אירופאי - בפיינל פור היא לא יכולה לשחק בערב יום הזכרון ומזיזים את כל הטורניר ועכשיו גם בשישי בערב היא לא יכולה? לא מדובר בטורניר דתי ואין שום סיבה שהיורוליג יתחיל לשחב איפה נוח למכבי לשחק ואיפה לא. ברור שהם צריכים להתחשב אבל גם זה עד גבול מסויים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי עפר » 14 מאי 2012, 11:52

קודי כתב:אני לא רואה אסון גדול לשחק כמה משחקי יורוליג בשישי בערב. מה פתאום כל האלי סהרים למיניהם מדברים על "חילול שבת", כשקבוצות הכדורגל האהודות עליהם עושות זאת מדי שבוע כבר עשרות שנים? אז ברור שעדיף לנסות ולשחק בחמידי למען האוהדים הדתיים של הקבוצה, אבל אם מדי פעם היורוליג ידרוש משחקים בשישי בערב אז אין מה לעשות וצריך לקבל את הגזירה הזו. מכבי לא יכולה לעשות מה שהיא רוצה בטורניר אירופאי - בפיינל פור היא לא יכולה לשחק בערב יום הזכרון ומזיזים את כל הטורניר ועכשיו גם בשישי בערב היא לא יכולה? לא מדובר בטורניר דתי ואין שום סיבה שהיורוליג יתחיל לשחב איפה נוח למכבי לשחק ואיפה לא. ברור שהם צריכים להתחשב אבל גם זה עד גבול מסויים.

אני מניח שתיהיה פשרה.
מכבי תארח בחמישי ותשחק בחוץ בשישי.
עפר

הודעהעל ידי yarinsaky » 14 מאי 2012, 11:54

כעיקרון אתה צודק, קודי.
הבעייה שלמכבי יש קהל דתי מסורתי שהוא חלק גדול מהקהל הנאמן שלה שצופה בה בטלוויזיה, מכבי תאבד כאן לא מעט צופים והערוץ המשדר עשוי להיות בבעייה.( כעיקרון מכבי מעדיפה ערוץ ציבורי פתוח ).
אני חושב שמזרחי צריך לעשות מאמץ גדול ויש לי הרגשה שהם ילכו לקראת מכבי בעניין הזה. יכול להיות שהוא לא יצליח, אבל הוא חייב לנסות.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 14 מאי 2012, 11:59

לכל קבוצה יש את האילוצים שלה, מנסים להתחשב בכל האילוצים, אבל זה לגיטימי אם מדי פעם אי אפשר להתחשב.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Mta_atic » 14 מאי 2012, 12:08

קודי כתב:אני לא רואה אסון גדול לשחק כמה משחקי יורוליג בשישי בערב. מה פתאום כל האלי סהרים למיניהם מדברים על "חילול שבת", כשקבוצות הכדורגל האהודות עליהם עושות זאת מדי שבוע כבר עשרות שנים? אז ברור שעדיף לנסות ולשחק בחמידי למען האוהדים הדתיים של הקבוצה, אבל אם מדי פעם היורוליג ידרוש משחקים בשישי בערב אז אין מה לעשות וצריך לקבל את הגזירה הזו. מכבי לא יכולה לעשות מה שהיא רוצה בטורניר אירופאי - בפיינל פור היא לא יכולה לשחק בערב יום הזכרון ומזיזים את כל הטורניר ועכשיו גם בשישי בערב היא לא יכולה? לא מדובר בטורניר דתי ואין שום סיבה שהיורוליג יתחיל לשחב איפה נוח למכבי לשחק ואיפה לא. ברור שהם צריכים להתחשב אבל גם זה עד גבול מסויים.

לא מדובר פה על עניין אידיאולוגי/תיאולוגי של שמירת שבת כמו שמדובר פה על פגיעה עסקית ותדמיתית.
למכבי ת"א יש אוהדים דתיים רבים. קח בחשבון שאותם אוהדים לא יגיעו להיכל + לא ידליקו טלוויזיה לצפות במשחק.
הדבר הזה ייתרגם במהירות לפגיעה באהדת הקבוצה (אצל חלק מהאנשים), ריטינג ובהכנסות ממנוייים/כרטיסים - הלחם והחמאה של קבוצה כמו מכבי ת"א.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 14 מאי 2012, 12:12

Mta_atic כתב:

לא מדובר פה על עניין אידיאולוגי/תיאולוגי של שמירת שבת כמו שמדובר פה על פגיעה עסקית ותדמיתית.
למכבי ת"א יש אוהדים דתיים רבים. קח בחשבון שאותם אוהדים לא יגיעו להיכל + לא ידליקו טלוויזיה לצפות במשחק.
הדבר הזה ייתרגם במהירות לפגיעה באהדת הקבוצה (אצל חלק מהאנשים), ריטינג ובהכנסות ממנוייים/כרטיסים - הלחם והחמאה של קבוצה כמו מכבי ת"א.

לא בטוח בכלל. תראה מה הרייטינג של פיינל פורים בתקופה שמכבי היתה פופולארית בלי קשר לכך ששיחקו בשישי בלילה. תראה גם רייטינג של תוכניות פופולריות בערץ 2 (כמו ארץ נהדרת) כשעברו מאמצע השבוע לשישי בערב. מבחינת מנויים לא תהיהי ירידה בגלל שאני מניח שמשחקי הבית לא יהיו בשישי וגם אם כן אז יהיו מספיק קופצים על הכרטיסים של כמה מאות שומרי שבת שיעדרו. זה לא שאני מבסוט מזה או לא איכפת לי אבל כשאתה משתתף בטורניר גדול עם חוקים אתה לא יכול כל הזמן לשנות את החוקים בצורה שנוחה לך.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Mta_atic » 14 מאי 2012, 12:24

קודי כתב:
Mta_atic כתב:

לא בטוח בכלל. תראה מה הרייטינג של פיינל פורים בתקופה שמכבי היתה פופולארית בלי קשר לכך ששיחקו בשישי בלילה. תראה גם רייטינג של תוכניות פופולריות בערץ 2 (כמו ארץ נהדרת) כשעברו מאמצע השבוע לשישי בערב. מבחינת מנויים לא תהיהי ירידה בגלל שאני מניח שמשחקי הבית לא יהיו בשישי וגם אם כן אז יהיו מספיק קופצים על הכרטיסים של כמה מאות שומרי שבת שיעדרו. זה לא שאני מבסוט מזה או לא איכפת לי אבל כשאתה משתתף בטורניר גדול עם חוקים אתה לא יכול כל הזמן לשנות את החוקים בצורה שנוחה לך.

רייטינג של פיינל פור נובע בעיקר מהעובדה שחלק גדול מהאוהדים לא נוסעים לצפות במשחק בחו"ל, כך שמה שנשאר זה לשבת בבית/פאב/אחר ולראות את המשחק בטלוויזיה, מה גם שבגלל שמדובר במעמד חשוב ומכריע, יש לא מעט אנשים שבד"כ לא רואים את משחקי הקבוצה שמדליקים טלוויזיה וצופים במשחק.
גם בפיינל פורים מכבי תמיד נלחמה על כך שהיא תשחק ראשונה כך שמחצית אחת לא תהיה על חשבון השבת, דבר שאנשים דתיים ומסורתיים שאוהדים את הקבוצה יכולים לא רק לקבל אלא גם להעריך.
דבר נוסף קח בחשבון שביום שישי אנשים יוצאים לבלות (לא במשחקי כדורסל) + כמעט תמיד יש תוכניות בידור עתירות רייטינג בטלוויזיה, ותבין שיום שישי הוא רע מאד למכבי.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי where is the love? » 14 מאי 2012, 12:28

האמת זה קצת מדאיג אבל אם אתם אומרים לא לדאוג אז נקווה לטוב.
אגב הבנתי שבסוף החודש אפשר כבר לחדש את המנוי לעונה הבאה, אני מאוד אשמח אם מכבי יחתימו את בלאט ושיגמרו לי הסיוטים שהוא עוזב או בדרך לצסקא.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Maccabikid » 14 מאי 2012, 13:47

אוי ואבוי, ממש לא בא לי לפספס את שידורי היורוליג בעונה הבאה..
מאוד מקווה שזה יסתדר..
אגב מה המניע לעבור לחמישי-שישי מרביעי-חמישי?
מה היה רע ביום רביעי?
Maccabikid

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 14 מאי 2012, 14:03

Maccabikid כתב:אוי ואבוי, ממש לא בא לי לפספס את שידורי היורוליג בעונה הבאה..
מאוד מקווה שזה יסתדר..
אגב מה המניע לעבור לחמישי-שישי מרביעי-חמישי?
מה היה רע ביום רביעי?

אני חושב שליגת האלופות, ועוד כל מיני התנגשויות שיצרו קשיים כלכליים
Ido_Maccabi

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים