14 מאי 2012, 08:27
14 מאי 2012, 08:31
14 מאי 2012, 08:57
חנו'ש כתב:אני לא מאמינה שיהיה אפשר להכריח את מכבי לשחק ביום שישי במשחקי הבית שלה.
השאלה מה יהיה במשחקי החוץ, אם המארחת תתעקש, מה מכבי יכולה לעשות??
אני מאוד מקווה ששמעון יסדר את העניין הזה, לא בא לי לפספס משחקים.
אגב, מתי מכבי שיחקה בימי שישי למעט בפיינל פורים??
14 מאי 2012, 09:20
14 מאי 2012, 09:49
14 מאי 2012, 11:48
14 מאי 2012, 11:52
קודי כתב:אני לא רואה אסון גדול לשחק כמה משחקי יורוליג בשישי בערב. מה פתאום כל האלי סהרים למיניהם מדברים על "חילול שבת", כשקבוצות הכדורגל האהודות עליהם עושות זאת מדי שבוע כבר עשרות שנים? אז ברור שעדיף לנסות ולשחק בחמידי למען האוהדים הדתיים של הקבוצה, אבל אם מדי פעם היורוליג ידרוש משחקים בשישי בערב אז אין מה לעשות וצריך לקבל את הגזירה הזו. מכבי לא יכולה לעשות מה שהיא רוצה בטורניר אירופאי - בפיינל פור היא לא יכולה לשחק בערב יום הזכרון ומזיזים את כל הטורניר ועכשיו גם בשישי בערב היא לא יכולה? לא מדובר בטורניר דתי ואין שום סיבה שהיורוליג יתחיל לשחב איפה נוח למכבי לשחק ואיפה לא. ברור שהם צריכים להתחשב אבל גם זה עד גבול מסויים.
14 מאי 2012, 11:54
14 מאי 2012, 11:59
14 מאי 2012, 12:08
קודי כתב:אני לא רואה אסון גדול לשחק כמה משחקי יורוליג בשישי בערב. מה פתאום כל האלי סהרים למיניהם מדברים על "חילול שבת", כשקבוצות הכדורגל האהודות עליהם עושות זאת מדי שבוע כבר עשרות שנים? אז ברור שעדיף לנסות ולשחק בחמידי למען האוהדים הדתיים של הקבוצה, אבל אם מדי פעם היורוליג ידרוש משחקים בשישי בערב אז אין מה לעשות וצריך לקבל את הגזירה הזו. מכבי לא יכולה לעשות מה שהיא רוצה בטורניר אירופאי - בפיינל פור היא לא יכולה לשחק בערב יום הזכרון ומזיזים את כל הטורניר ועכשיו גם בשישי בערב היא לא יכולה? לא מדובר בטורניר דתי ואין שום סיבה שהיורוליג יתחיל לשחב איפה נוח למכבי לשחק ואיפה לא. ברור שהם צריכים להתחשב אבל גם זה עד גבול מסויים.
14 מאי 2012, 12:12
Mta_atic כתב:קודי כתב:אני לא רואה אסון גדול לשחק כמה משחקי יורוליג בשישי בערב. מה פתאום כל האלי סהרים למיניהם מדברים על "חילול שבת", כשקבוצות הכדורגל האהודות עליהם עושות זאת מדי שבוע כבר עשרות שנים? אז ברור שעדיף לנסות ולשחק בחמידי למען האוהדים הדתיים של הקבוצה, אבל אם מדי פעם היורוליג ידרוש משחקים בשישי בערב אז אין מה לעשות וצריך לקבל את הגזירה הזו. מכבי לא יכולה לעשות מה שהיא רוצה בטורניר אירופאי - בפיינל פור היא לא יכולה לשחק בערב יום הזכרון ומזיזים את כל הטורניר ועכשיו גם בשישי בערב היא לא יכולה? לא מדובר בטורניר דתי ואין שום סיבה שהיורוליג יתחיל לשחב איפה נוח למכבי לשחק ואיפה לא. ברור שהם צריכים להתחשב אבל גם זה עד גבול מסויים.
לא מדובר פה על עניין אידיאולוגי/תיאולוגי של שמירת שבת כמו שמדובר פה על פגיעה עסקית ותדמיתית.
למכבי ת"א יש אוהדים דתיים רבים. קח בחשבון שאותם אוהדים לא יגיעו להיכל + לא ידליקו טלוויזיה לצפות במשחק.
הדבר הזה ייתרגם במהירות לפגיעה באהדת הקבוצה (אצל חלק מהאנשים), ריטינג ובהכנסות ממנוייים/כרטיסים - הלחם והחמאה של קבוצה כמו מכבי ת"א.
14 מאי 2012, 12:24
קודי כתב:Mta_atic כתב:קודי כתב:אני לא רואה אסון גדול לשחק כמה משחקי יורוליג בשישי בערב. מה פתאום כל האלי סהרים למיניהם מדברים על "חילול שבת", כשקבוצות הכדורגל האהודות עליהם עושות זאת מדי שבוע כבר עשרות שנים? אז ברור שעדיף לנסות ולשחק בחמידי למען האוהדים הדתיים של הקבוצה, אבל אם מדי פעם היורוליג ידרוש משחקים בשישי בערב אז אין מה לעשות וצריך לקבל את הגזירה הזו. מכבי לא יכולה לעשות מה שהיא רוצה בטורניר אירופאי - בפיינל פור היא לא יכולה לשחק בערב יום הזכרון ומזיזים את כל הטורניר ועכשיו גם בשישי בערב היא לא יכולה? לא מדובר בטורניר דתי ואין שום סיבה שהיורוליג יתחיל לשחב איפה נוח למכבי לשחק ואיפה לא. ברור שהם צריכים להתחשב אבל גם זה עד גבול מסויים.
לא מדובר פה על עניין אידיאולוגי/תיאולוגי של שמירת שבת כמו שמדובר פה על פגיעה עסקית ותדמיתית.
למכבי ת"א יש אוהדים דתיים רבים. קח בחשבון שאותם אוהדים לא יגיעו להיכל + לא ידליקו טלוויזיה לצפות במשחק.
הדבר הזה ייתרגם במהירות לפגיעה באהדת הקבוצה (אצל חלק מהאנשים), ריטינג ובהכנסות ממנוייים/כרטיסים - הלחם והחמאה של קבוצה כמו מכבי ת"א.
לא בטוח בכלל. תראה מה הרייטינג של פיינל פורים בתקופה שמכבי היתה פופולארית בלי קשר לכך ששיחקו בשישי בלילה. תראה גם רייטינג של תוכניות פופולריות בערץ 2 (כמו ארץ נהדרת) כשעברו מאמצע השבוע לשישי בערב. מבחינת מנויים לא תהיהי ירידה בגלל שאני מניח שמשחקי הבית לא יהיו בשישי וגם אם כן אז יהיו מספיק קופצים על הכרטיסים של כמה מאות שומרי שבת שיעדרו. זה לא שאני מבסוט מזה או לא איכפת לי אבל כשאתה משתתף בטורניר גדול עם חוקים אתה לא יכול כל הזמן לשנות את החוקים בצורה שנוחה לך.
14 מאי 2012, 12:28
14 מאי 2012, 13:47
14 מאי 2012, 14:03
Maccabikid כתב:אוי ואבוי, ממש לא בא לי לפספס את שידורי היורוליג בעונה הבאה..
מאוד מקווה שזה יסתדר..
אגב מה המניע לעבור לחמישי-שישי מרביעי-חמישי?
מה היה רע ביום רביעי?