Chen כתב:באמת שאני לא יודע אם כדאי לעלות בכלל,אם נעלה בהנהלה ימשיכו לחשוב שבכל שנה יקרה נס ועם שחקנים ב2 שקל אפשר להגיע לפיינל פור ולכן ישאירו את השחקנים הבינונים בסכומים גבוהים ויגידו שנשמר הסגל ולא נראה כאן שום שחקן אטרקטבי בשנה הבאה. בגלל הסיבה הזאת אני הרבה זמן רוצה שנגמור עם היורוליג כמה שיותר מהר, אחרי רצף ההפסדים חשבתי שעם נעוף סופית יהיה סיכוי לראות כאן משהו בעונה הבאה אז קיוויתי להפסדים ובמקום הגיע המהפך.
הבעיה שאף אחד לא מפתיח לי שגם עם נעוף מהיורוליג שנה הבאה יהיו פה שחקנים יותר טובים, כי המהפך יצר הרגשה אצל כמה אנשים השחקנים כן שווים משהו..
אז אני שואל אותכם, מה צריך לקרות שיהיה פה שנראה פה סגל מושקע בעונה הבאה בלי שחקנים בינונים? כי באמת שהשנה לא הצלחתי להנות מהקבוצה בניגוד לשנים קודמות..
תגיד לי רק דבר אחד , אתה אמיתי ?
אף אחד לא מבטיח לך כלום כי לאף אחד בהנהלה (תודה לאל)לא אכפת מה אתה רוצה.
זה היה דבר אחד לרצות שלא ננצח כשהיה נראה לחלק מהגולשים שאין סיכוי אבל עכשיו ? אתה אוהד מכבי או שונא של ההנהלה ?
ובניגוד לגישה הלוזרית מכבי צריכה ליסוע כדי ננצח וזה בהחלט אפשרי , זה היה אפשרי גם אם בארסה היתה צריכה את המשחק , בוודאי כשהיא לא .
מכבי במומנטום עצום נוסעת להילחם על סיכוי סביר לפיינל פור מול אפשרות של אי העפלה כשלברצלונה אין על מה לשחק , מישהו באמת חושב שאין למכבי סיכוי ?
וכדי להקדים רפואה למכה זה יהיה נכון גם אם מכבי תפסיד בסוף , זה בכלל לא רלוונטי למטרה של מכבי בנסיעה הזו .