טופ 16, מחזור 14: מכבי נגד ברצלונה - חמישי, 21:45, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

טופ 16, מחזור 14: מכבי נגד ברצלונה - חמישי, 21:45, ערוץ 10

הודעהעל ידי rc4991 » 01 אפריל 2013, 22:38

שלב הטופ 16 (בשיטה החדשה) מגיעה לסיומו עם משחק ענק שיכול לקבוע הרבה לגבי המשך דרכה של מכבי במפעל
ניצחון-ואנחנו עולים מהמקום השני.הפסד-והעסק מתחיל להסתבך עד למצב שאנחנו עלולים למצוא את עצמנו מחוץ להצלבה.

אני לעומת אחרים לא משתמש הרבה במונח "משחק עונה" אבל לדעתי הפעם בהחלט מדובר בכזה משום שאם נפסיד יש סיכוי לא קטן שנמצא את עצמנו מחוץ למפעל
אבל אם ננצח,נקבל כנראה את אפס או פנאתנייקוס עם יתרון ביתיות ומשם פיינל פור זו לא מילה גסה.

שיהיה לנו המון בהצלחה ואנחנו חייבים להתאבד על המשחק הזה כדי שנעלה מהמקום השני וכדי שלא נהיה תלויים באחרים
יאללה מכבי :dance4 :dance4 :dance4 :dance4 :dance4 :dance4 :dance4 :dance4 :dance4 :dance4 :dance4 :dance4 :dance4 :dance4 :dance4 :dance4
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: טופ 16, מחזור 14 ואחרון:מכבי נגד ברצלונה,חמישי,21:45,ערו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אפריל 2013, 22:49

אנחנו לא הולכים לנצח אז העיניים שלי יהיו על המשחקים האחרים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 01 אפריל 2013, 22:51

מכבי צריכה לחשוב רק על ניצחון. אנחנו ממש לא רוצים להיות תלויים באחרים ולהוציא מחשבונים.
מכבי כיום בכושר נהדר, ואילו ברצלונה לא הרשימה נגד סיינה, היא עם סגל חסר במשחק ללא משמעות בשבילם.

ניצחון במשחק לא רק מבטיח את ההצלבה , אלא גם שם את מכבי בעמדה טובה מאוד עם מקום שני וביתיות ואפשרות סבירה לקבל את אפס פילזן. אם זה אכן יקרה, הדרך של מכבי ללונדון תהיה סלולה, וזה בניגוד לכל הדעות והתחזיות בתחילת העונה ובטח בתחילת ה TOP 16!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 01 אפריל 2013, 22:58

אני בכלל לא בטוח אם בארסה תשחק בסגל חסר כמו שבוע שעבר, למעט כמובן מיקאל. מי אמר לך שנבארו לא יחזור לשחק? הוא קיבל כבר את המנוחה שלו, אלא אם כן הוא פצוע ואני לא יודע. וגם בלי שניהם בארסה ניצחה בהילוך ראשון את סיינה. אני מפחד לבנות על המשחק הזה, מה שבטוח באופן חד פעמי השנה אני הופך לאדום: אני הולך להיות האוהד מס׳ 1 של אולימפיאקוס ושל ספאנוליס השבוע. מבין כל התסריטים שנחשפנו אליהם התסריטים הכי סבירים זה שהם ינצחו את חימקי ולאחר מכן לצערי שמכבי תעוף. רק במקום השלישי בסבירותו, והלוואי ואני טועה, הייתי מדרג ניצחון שלנו על בארסה. בסוף בסוף יש את סיינה, כי אין לדעתי שום סיכוי לאור ההתפרקות של הקבוצה הזאת שהם יעשו לנו את העבודה וינצחו את קאחה בספרד.
er79

הודעהעל ידי עידן » 01 אפריל 2013, 23:09

er79 כתב:אני בכלל לא בטוח אם בארסה תשחק בסגל חסר כמו שבוע שעבר, למעט כמובן מיקאל. מי אמר לך שנבארו לא יחזור לשחק? הוא קיבל כבר את המנוחה שלו, אלא אם כן הוא פצוע ואני לא יודע. וגם בלי שניהם בארסה ניצחה בהילוך ראשון את סיינה. אני מפחד לבנות על המשחק הזה, מה שבטוח באופן חד פעמי השנה אני הופך לאדום: אני הולך להיות האוהד מס׳ 1 של אולימפיאקוס ושל ספאנוליס השבוע. מבין כל התסריטים שנחשפנו אליהם התסריטים הכי סבירים זה שהם ינצחו את חימקי ולאחר מכן לצערי שמכבי תעוף. רק במקום השלישי בסבירותו, והלוואי ואני טועה, הייתי מדרג ניצחון שלנו על בארסה. בסוף בסוף יש את סיינה, כי אין לדעתי שום סיכוי לאור ההתפרקות של הקבוצה הזאת שהם יעשו לנו את העבודה וינצחו את קאחה בספרד.

+1 על כל מה שרשמת. זה גם מה שאני חושב.
עידן

Re: טופ 16, מחזור 14: מכבי נגד ברצלונה - חמישי, 21:45, ערוץ

הודעהעל ידי שחף » 01 אפריל 2013, 23:11

בארסה נתנה 30 הפרש לולנסיה היום. לא כדאי לבנות כנראה על ניצחון יותר מידי, אלא אם פסקוואל יספסל את כל הבכירים שלו.
שחף

הודעהעל ידי Asf » 01 אפריל 2013, 23:13

שחף כתב:בארסה נתנה 30 הפרש לולנסיה היום. לא כדאי לבנות כנראה על ניצחון יותר מידי, אלא אם פסקוואל יספסל את כל הבכירים שלו.

נבארו שותף :crybaby
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי er79 » 01 אפריל 2013, 23:14

שחף כתב:בארסה נתנה 30 הפרש לולנסיה היום. לא כדאי לבנות כנראה על ניצחון יותר מידי, אלא אם פסקוואל יספסל את כל הבכירים שלו.

בגלל זה אני אומר, אין מה לבנות על זה. מדובר בקבוצה אדירה עם עומק אדיר. גם השחקני ספסל שלהם יכולים לפתוח בחמישייה בכל קבוצת יורוליג אחרת. צריך לקוות לניצחון של היוונים, זה התסריט הכי ריאלי. והלוואי ואני טועה ומכבי יעשו סנסציה, צריך לזכור שבשלוש שנים האחרונות לא הצלחנו לנצח אותם.
er79

הודעהעל ידי Chen » 01 אפריל 2013, 23:18

באמת שאני לא יודע אם כדאי לעלות בכלל,אם נעלה בהנהלה ימשיכו לחשוב שבכל שנה יקרה נס ועם שחקנים ב2 שקל אפשר להגיע לפיינל פור ולכן ישאירו את השחקנים הבינונים בסכומים גבוהים ויגידו שנשמר הסגל ולא נראה כאן שום שחקן אטרקטבי בשנה הבאה. בגלל הסיבה הזאת אני הרבה זמן רוצה שנגמור עם היורוליג כמה שיותר מהר, אחרי רצף ההפסדים חשבתי שעם נעוף סופית יהיה סיכוי לראות כאן משהו בעונה הבאה אז קיוויתי להפסדים ובמקום הגיע המהפך.

הבעיה שאף אחד לא מבטיח לי שגם עם נעוף מהיורוליג שנה הבאה יהיו פה שחקנים יותר טובים, כי המהפך יצר הרגשה אצל כמה אנשים השחקנים כן שווים משהו..

אז אני שואל אותכם, מה צריך לקרות שיהיה פה שנראה פה סגל מושקע בעונה הבאה בלי שחקנים בינונים? כי באמת שהשנה לא הצלחתי להנות מהקבוצה בניגוד לשנים קודמות..
נערך לאחרונה על ידי Chen בתאריך 02 אפריל 2013, 13:02, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי rc4991 » 01 אפריל 2013, 23:58

Chen כתב:באמת שאני לא יודע אם כדאי לעלות בכלל,אם נעלה בהנהלה ימשיכו לחשוב שבכל שנה יקרה נס ועם שחקנים ב2 שקל אפשר להגיע לפיינל פור ולכן ישאירו את השחקנים הבינונים בסכומים גבוהים ויגידו שנשמר הסגל ולא נראה כאן שום שחקן אטרקטבי בשנה הבאה. בגלל הסיבה הזאת אני הרבה זמן רוצה שנגמור עם היורוליג כמה שיותר מהר, אחרי רצף ההפסדים חשבתי שעם נעוף סופית יהיה סיכוי לראות כאן משהו בעונה הבאה אז קיוויתי להפסדים ובמקום הגיע המהפך.

הבעיה שאף אחד לא מפתיח לי שגם עם נעוף מהיורוליג שנה הבאה יהיו פה שחקנים יותר טובים, כי המהפך יצר הרגשה אצל כמה אנשים השחקנים כן שווים משהו..

אז אני שואל אותכם, מה צריך לקרות שיהיה פה שנראה פה סגל מושקע בעונה הבאה בלי שחקנים בינונים? כי באמת שהשנה לא הצלחתי להנות מהקבוצה בניגוד לשנים קודמות..

פדרמן לא ישנה את הגישה שלו לא משנה כבר איך העונה הזאת תיגמר
אולי בעונות הבאות אבל אני סקפטי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 02 אפריל 2013, 00:29

Chen כתב:באמת שאני לא יודע אם כדאי לעלות בכלל,אם נעלה בהנהלה ימשיכו לחשוב שבכל שנה יקרה נס ועם שחקנים ב2 שקל אפשר להגיע לפיינל פור ולכן ישאירו את השחקנים הבינונים בסכומים גבוהים ויגידו שנשמר הסגל ולא נראה כאן שום שחקן אטרקטבי בשנה הבאה. בגלל הסיבה הזאת אני הרבה זמן רוצה שנגמור עם היורוליג כמה שיותר מהר, אחרי רצף ההפסדים חשבתי שעם נעוף סופית יהיה סיכוי לראות כאן משהו בעונה הבאה אז קיוויתי להפסדים ובמקום הגיע המהפך.

הבעיה שאף אחד לא מפתיח לי שגם עם נעוף מהיורוליג שנה הבאה יהיו פה שחקנים יותר טובים, כי המהפך יצר הרגשה אצל כמה אנשים השחקנים כן שווים משהו..

תגיד לי רק דבר אחד , אתה אמיתי ?

אף אחד לא מבטיח לך כלום כי לאף אחד בהנהלה (תודה לאל)לא אכפת מה אתה רוצה.

זה היה דבר אחד לרצות שלא ננצח כשהיה נראה לחלק מהגולשים שאין סיכוי אבל עכשיו ? אתה אוהד מכבי או שונא של ההנהלה ?

ובניגוד לגישה הלוזרית מכבי צריכה ליסוע כדי ננצח וזה בהחלט אפשרי , זה היה אפשרי גם אם בארסה היתה צריכה את המשחק , בוודאי כשהיא לא .

מכבי במומנטום עצום נוסעת להילחם על סיכוי סביר לפיינל פור מול אפשרות של אי העפלה כשלברצלונה אין על מה לשחק , מישהו באמת חושב שאין למכבי סיכוי ?

וכדי להקדים רפואה למכה זה יהיה נכון גם אם מכבי תפסיד בסוף , זה בכלל לא רלוונטי למטרה של מכבי בנסיעה הזו .
יוסי22

הודעהעל ידי עפר » 02 אפריל 2013, 11:31

קשה לי להאמין שמכבי תצליח לנצח בברצלונה.
קשה לי גם להאמין שסיינה המפורקת תנצח בספרד את קחה לבורל שיצאה מהקבר בניצחון המדהים ברוסיה.
כלומר הכל יפול או יקום על המשחק של אולימפיאקוס בבית מול חימיקי.
אין מצב שחימיקי תנצח שם ב 12 הפרש. זה יסתיים צמוד בתקווה שהיוונים ינצחו.
נניח שאוליפיאקוס תנצח -איזה מקום במקרה הזה מכבי תיקח שלישי או רביעי?
עפר

הודעהעל ידי or163 » 02 אפריל 2013, 11:35

עפר כתב:קשה לי להאמין שמכבי תצליח לנצח בברצלונה.
קשה לי גם להאמין שסיינה המפורקת תנצח בספרד את קחה לבורל שיצאה מהקבר בניצחון המדהים ברוסיה.
כלומר הכל יפול או יקום על המשחק של אולימפיאקוס בבית מול חימיקי.
אין מצב שחימיקי תנצח שם ב 12 הפרש. זה יסתיים צמוד בתקווה שהיוונים ינצחו.
נניח שאוליפיאקוס תנצח -איזה מקום במקרה הזה מכבי תיקח שלישי או רביעי?

אם מכבי תפסיד, שלישי.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי yzafrir » 02 אפריל 2013, 13:16

דווקא בכושר שמכבי נימצאת היא בהחלט מסוגלת לנצח את ברצלונה שמגיעה למשחק בעיקר בשביל לנוח .
מכבי בכושר שיא ובכושר הזה היא שווה הצלבה . מעבר להצלבה זה כבר תלוי בכישרון וברוחב הסגל ופה לדעתי יש למכבי בעיה ....
לגבי סיינה , הקבוצה הזאת הייתה העונה הבלוף של היורוליג ואני ממש לא יופתע אם הם לא יעלו בסוף . הם נימצאים איפה שהם נימצאים רק בזכות תקופה של כושר טוב שכנראה נגמרה .
זה בערך מה שקורה עם מכבי עכשיו רק שהתזמון של מכבי טוב יותר....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Chen » 02 אפריל 2013, 13:17

יוסי22 כתב:

הבעיה שאף אחד לא מבטיח לי שגם עם נעוף מהיורוליג שנה הבאה יהיו פה שחקנים יותר טובים, כי המהפך יצר הרגשה אצל כמה אנשים השחקנים כן שווים משהו..

זה היה דבר אחד לרצות שלא ננצח כשהיה נראה לחלק מהגולשים שאין סיכוי אבל עכשיו ? אתה אוהד מכבי או שונא של ההנהלה ?

ובניגוד לגישה הלוזרית מכבי צריכה ליסוע כדי ננצח וזה בהחלט אפשרי , זה היה אפשרי גם אם בארסה היתה צריכה את המשחק , בוודאי כשהיא לא .

מכבי במומנטום עצום נוסעת להילחם על סיכוי סביר לפיינל פור מול אפשרות של אי העפלה כשלברצלונה אין על מה לשחק , מישהו באמת חושב שאין למכבי סיכוי ?

וכדי להקדים רפואה למכה זה יהיה נכון גם אם מכבי תפסיד בסוף , זה בכלל לא רלוונטי למטרה של מכבי בנסיעה הזו .

אני רוצה להנות מהקבוצה ולהתלהב מהשחקנים, השנה זה לא קורה מספיק. לדוגמה כשאני רואה את היקמן נותן משחק של 18 נקודות כשרובם מהקו קשה לי להתלהב. אם אתה משווה למה שהיה שנה לפני אז הייתי נהנה מלנגפורד שהיה נותן כל משחק 18 כשהוא היה משגע את השומרים שלו וקולע עליהם בלי סוף.
היחיד שמצליח לגרום לי להתלהב בסגל הזה זה שון גיימס שבאמת נותן עונה מדהימה..

בגלל זה אני רוצה לראות שחקנים טובים יותר בעונה הבאה, שאני אוכל להתלהב ממה שיש לי בקבוצה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי or163 » 02 אפריל 2013, 13:33

המאזן של חימקי מהמחזור השנישל הטופ 16: ניצחון, הפסד, ניצחון, הפסד, ניצחון, הפסד, ניצחון, הפסד, ניצחון, הפסד, ניצחון, הפסד
נקווה שהזיגזג המטורף הזה יישבר בחמישי עם הפסד שני ברציפות.
נערך לאחרונה על ידי or163 בתאריך 02 אפריל 2013, 14:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי jol9 » 02 אפריל 2013, 13:35

Chen כתב:
יוסי22 כתב:

אני רוצה להנות מהקבוצה ולהתלהב מהשחקנים, השנה זה לא קורה מספיק. לדוגמה כשאני רואה את היקמן נותן משחק של 18 נקודות כשרובם מהקו קשה לי להתלהב. אם אתה משווה למה שהיה שנה לפני אז הייתי נהנה מלנגפורד שהיה נותן כל משחק 18 כשהוא היה משגע את השומרים שלו וקולע עליהם בלי סוף.

בגלל זה אני רוצה לראות שחקנים טובים יותר בעונה הבאה, שאני אוכל להתלהב ממה שיש לי בקבוצה..

אז בגלל זה אתה מקווה שמכבי תפסיד ותעוף בטופ 16, רק כי אולי זה יגרום לדברים מסויימים לקרות?
מילא הייתי יכול להבין (אם כי לא להסכים) לדעה שלך, אם היתה הבטחה או ידיעה וודאית שזה מה שיקרה, אבל המרחק משם הוא גדול.

בקיצור, אוהד מכבי צריך לשמוח ולקוות לניצחונות, גם אם הקבוצה פחות מלהיבה ופחות מעניינת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 02 אפריל 2013, 13:42

Chen כתב:
יוסי22 כתב:

אני לא יודע מה איתך , אבל אני מצליח אכשהו להתלהב מכל סל של מכבי גם אם הוא מגיע מהעונשין , מכל אסיסט , גם הוא הוא מגיע מרוט, ומכל השתתחות על הרצפה , גם אם היא מגיע ממדלי.
אבל זה רק אני......
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 02 אפריל 2013, 13:45

לגבי המשחק - אני לצערי מעט פחות אופטימי. בארסה הוא מועדון מקצוען, שלא יוותר על המשחק היוקרתי מול מכבי גם אם הוא חסר חשיבות מבחינתה.

מכבי כן יכולה להוציא משהו מהמשחק הזה, אם תבוא להילחם חזק, לשרוט, לנשוך ולפוצץ. אולי זה יגרום לבארסה מעט להירתע לאחור, ואולי אפילו השופטים יגררו
למשחק פיזי ונוקשה וירשו למשחק להגיע למחוזות כאלה מבלי לשרוק על כל נגיעה.

אם מכבי והשחקנים יבואו למשחק בציפייה ששחקני בארסה ישמרו על עצמם, ולא יילחמו בשביל הניצחון, אז תהיה להם הפתעה לא נעימה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 02 אפריל 2013, 13:53

לא בDNA של מכבי הנוכחית "לבוא למשחק בציפייה ששחקני בארסה ישמרו על עצמם, ולא יילחמו בשביל הניצחון". אין מושג כזה במכבי הנוכחית.
ולו בגלל הסיבה שהלחימה והאגרסיביות הם הדבר היחיד שהביא את מכבי לשלב הזה בו נצחון יכול להביא אותם להצלבה עם ייתרון בייתיות (רק שאני אומר את הדברים האלו אני מצטמרר - מי חלם לפני חודש שנהיה בסיטואציה הזאת ערב המשחק?)
סמל אישי של המשתמש
ankram

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים