סקר:לוגאן והיקמן - להשאיר או לשחרר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

היקמן ולוגאן - את מי להשאיר ואת מי לשחרר

הסקר נגמר בתאריך 18 אפריל 2013, 23:21

להשאיר את שניהם
5
20%
לשחרר את שניהם
6
24%
להשאיר את לוגאן ולשחרר את היקמן
2
8%
להשאיר את היקמן ולשחרר את לוגאן
12
48%

סך הכול הצבעות : 25

סקר:לוגאן והיקמן - להשאיר או לשחרר?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 אפריל 2013, 23:21

טוב אז אנחנו עכשיו בסוף העונה, לא צריך לתת לאף שחקן ליהנות מהספק של פתיחת עונה ולא צריך עוד להכיר אותם, מה שרואים זה מה יש

אז עכשיו לשאלה
להשאיר את היקמן ולוגאן או לשחרר?(לא חייב כעסקת חבילה)

לוגאן הגיע לפה כשוטר שכולנו יודעים מה יש לו להציע ואני לא חושבת שמישהו היה פה יותר מדי OVER THE MOON בקשר להחתמה שלו
זה התחיל עם כמה תצוגות נהדרות אבל הוא הלך ודעך והרושם העיקרי שמקבלים ממנו זה שהוא יזרוק את השלשות שלו, שרוב הזמן לא קשורות למהלך המשחק, אבל יותר מזה לא נקבל ממנו
אם השלשות נכסות - יופי
אם השלשות לא נכנסות - חושך
שחקן הגנה גדול הוא לא ואם אין שלשות אז אין כלום(לא כמו סמית' למשל)
ההרגשה האישית שלי היא שעם המשכורת שלו(600K נטו)בהחלט אפשר להשיג משהו יותר טוב גם אם זה כרוך בהימור בשביל לא להתפשר על בינוניות(אל תגידו לפדרמנים שאמרתי את זה)

היקמן מהצד השני..אני לא חושבת שאי פעם הגיע לפה שחקן עם נחיתות שיווקית כל כך גדולה כמו היקמן
הוא השעיר לעזאזל של כולם ומה שהוא לא עושה הוא לעולם לא טוב מספיק כי מלכתחילה הרבה מאוד לא רצו אותו פה
אני חושבת שלגיל שלו(27)ועונת יורוליג ראשונה ועוד בקבוצה כמו מכבי, הוא נותן עונה נפלאה בקבוצה שלא שווה הרבה
נכון הוא לא תמיד עוזר למשחק הקבוצתי(כי הוא לא רכז)ולפעמים יוצאים לו קצת דברים מעצבנים אבל מבחינתי הוא בהחלט אחת מנקודות האור הבודדות שנוכל לצאת איתן מהעונה הזאת
אם נשאיר אותו פה לא בתור רכז וליד שחקן גדול זה יהיה נפלא

הרצון האישי שלי - לשחרר את לוגאן ולהשאיר את היקמן
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 12 אפריל 2013, 00:51, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: סקר:לוגאן והיקמן - להשאיר או לשחרר?

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 אפריל 2013, 23:23

עמדה 4 - ישראלים

עמדות 1,2:

זר, אוחיון
היקמן, לוגאן

צריכים את הכוח שלו מהספסל לדעתי
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 אפריל 2013, 23:24

LIAV10 כתב:עמדה 4 - ישראלים

עמדות 1,2:

זר, אוחיון
היקמן, לוגאן

יודע מה, נגיד ובעמדה 4 כולם ישראלים, אני עדיין לא רוצה פה את לוגאן
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 אפריל 2013, 23:25

Holiday_Armadillo כתב:

עמדות 1,2:

זר, אוחיון
היקמן, לוגאן

אז?
הלפרין? זר אחר בעמדות הגארד? עוד סנטר?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 אפריל 2013, 23:30

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

עמדות 1,2:

זר, אוחיון
היקמן, לוגאן

אז?
הלפרין? זר אחר בעמדות הגארד? עוד סנטר?

אני אגיד לך ככה
אני לא אוהבת את כספי אבל אני חושבת שהוא יצליח יותר מליאור בעמדה 4 אז אין לי בעיה אם הוא יהיה פה עם טיוס בשביל לפנות מקום לזר
פלאניניץ' החוצה(מביך)ולהביא סנטר אחר
שני גארדים זרים לקו האחורי במקום לוגאן והזר מעמדה 4
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 אפריל 2013, 23:33

לא צריך גארד זר מהספסל. צריך שני זרים ברמה גבוהה( בתקווה שאחד מהם יהיה לנגפורד)+ יוגב ולנדסברג.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 11 אפריל 2013, 23:59

זו שאלה די קשה...
אני מאוד מחבב את לוגן ואין ספק שהוא תורם יפה מהספסל ויכול לשנות מומנטום אבל מצד שני הוא די יקר וגם תופס סתם מקום של זר על הספסל ולכן אני נוטה לשחרר אותו
היקמן מספק יופי של עונה אבל הבעיה היא שאנחנו חייבים גו טו גאי בקבוצה ומכיוון שסמית' צפוי להישאר ואני לא מאמין שיגיע רכז כמו פארגו אז זה מציב אותנו בבעיה
בקיצור הבעיה היא יותר באלמנט שחסר לקבוצה שבדרך כלל מסופקת מהעמדה שלו(שוטינג גארד)ולא ביכולות שלו עצמו ולכן אני חושב שזה תלוי בסוג השחקנים שיהיו בקבוצה לצידו
קשה לי להאמין שהרכז שיגיע יוכל גם לספק נקודות כשההתקפה תתקע ולכן כדאי באמת לנסות להביא את כספי וכך אולי לא יהיה לנו שחקן גו טו גאי אבל יהיו לנו כמה שחקנים עם רמת צבירת נקודות טובה(היקמן,סמית,כספי)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 12 אפריל 2013, 00:28

Holiday_Armadillo כתב:היקמן מהצד השני..אני לא חושבת שאי פעם הגיע לפה שחקן עם נחיתות שיווקית כל כך גדולה כמו היקמן
הוא השעיר לעזאזל של כולם ומה שהוא לא עושה הוא לעולם לא טוב מספיק כי מלכתחילה הרבה מאוד לא רצו אותו פה
אני חושבת שבשביל לגיל שלו(27)ועונת יורוליג ראשונה ועוד בקבוצה כמו מכבי, הוא נותן עונה נפלאה בקבוצה שלא שווה הרבה
נכון הוא לא תמיד עוזר למשחק הקבוצתי(כי הוא לא רכז)ולפעמים יוצאים לו קצת דברים מעצבנים אבל מבחינתי הוא בהחלט אחת מנקודות האור הבודדות שנוכל לצאת איתן מהעונה הזאת

+1

מאוד קשה לי להאמין שמכבי תביא שני גארדים יקרים ברמה גבוהה, אז אולי המחיר הנמוך של היקמן (משהו כמו 350K) יאפשר להביא לפחות אחד שישדרג אותנו משמעותית. אותו גארד יפתח יחד עם יוגב (כי ירצו ישראלי בחמישייה בלה בלה בלה) והיקמן ייתן כוח אש מהספסל. לא אידאלי, אבל הכי ריאלי, לדעתי.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אפריל 2013, 00:55

misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:היקמן מהצד השני..אני לא חושבת שאי פעם הגיע לפה שחקן עם נחיתות שיווקית כל כך גדולה כמו היקמן
אני חושבת שבשביל לגיל שלו(27)ועונת יורוליג ראשונה ועוד בקבוצה כמו מכבי, הוא נותן עונה נפלאה בקבוצה שלא שווה הרבה

+1

מאוד קשה לי להאמין שמכבי תביא שני גארדים יקרים ברמה גבוהה, אז אולי המחיר הנמוך של היקמן (משהו כמו 350K) יאפשר להביא לפחות אחד שישדרג אותנו משמעותית. אותו גארד יפתח יחד עם יוגב (כי ירצו ישראלי בחמישייה בלה בלה בלה) והיקמן יעלה מהספסל. לא אידאלי, אבל הכי ריאלי, לדעתי.

אם כבר שאוחיון יעלה מהספסל אחרי העונה הנוראית הזאת.מה גם שלא מגיע להיקמן לרדת לספסל אחרי עונה טובה ומנגד שאוחיון יפתח בחמישיה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 12 אפריל 2013, 01:12

הבעיה הכי גדולה של היקמן, היא שהוא הובא למכבי לתפקיד הרכז הפותח, והוא לא רכז בכלל. הוא גארד-סקורר מאוד נחמד לרמת המחיר שלו, אבל הוא לא רכז, לא פותח ואפילו לא רכז מחליף. רואים את זה מצוין כשאוחיון יורד לנוח, וההתקפה של מכבי מייד מתחילה לקרטע, וזה עוד בעונה שאוחיון ממש-ממש לא מבריק.

בואו ונראה מה מצב הרכזים בקבוצות ההצלבה:
===================================
לבארסה יש את: הוארטס, שאראס וסאדה, כאשר גם נבארו יכול רכז לא רע בכלל (בשנים הראשונות שיחק רכז אפילו בנבחרת).
לצסקא יש את: תאודוסיץ', ג'קסון, פאפאלוקס ופונקרשוב.
לפאו יש את: דיאמנטידיס ואוקיץ' + כמה "חצי-רכזים".
לריאל יש את: יול, רודריגז ודרייפר.
לאולימפיאקוס יש את: ספאנוליס, לואו, סלוקאס, מאנצאריס (נפצע באמצע טופ-16) ופרקינס
לאפס פילזן יש את: פארמר, לוקאס, טונצ'רי, באלבאי.

למכבי יש את: אוחיון ורוט, כאשר חצי משחק מרכזים בכלל היקמן ולוגאן - שניהם לא רכזים בכלל.
לקאחה יש את: קוק והוארטל.

זה נראה כאילו אנחנו (וקאחה) בליגה למקומות עבודה לעומת שאר הקבוצות.

מצד שני יש שיגידו, שמכבי בכל מקרה לא יכולה להביא רכז מהשורה הראשונה, אז עדיף כבר היקמן. אולי... לא יודע. אישית, אני לא מתחבר אליו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקובי » 12 אפריל 2013, 01:17

בהחלט שאלה טובה.

אני אתחיל בהיקמן- לדעתי יש לו פוטנציאל אדיר, וליד רכז אמיתי הוא יבוא הרבה יותר לידי ביטוי.
הוא לוחץ טוב על הכדור בהגנה ויש לו הגנה לא רעה מצד אחד, בצד השני יש לו חדירות יפות עד הטבעת, הוא מוביל כדור סולידי (אבל לא רכז) ומבחינת קליעה הוא בסדר +
כך שלעניות דעתי אפשר בהחלט לומר שהוא עם חבילה שלמה במסגרת התקציב שמכבי יכולה להעמיד לעמדה הזו.

לגבי לוגאן- אם לא היה מגבלת זרים אז הוא כח אש נהדר מהספסל, שחקן שעולה וקולע שלשות באחוזים טובים (ציינו פה לפני המשחק האחרון שהאחוזים שלו היו טובים משל קארול..) אבל בגלל שבליגה בשנה הבאה יש הגבלה של 5 זרים, ואם נצא מנקודת הנחה שמכבי תביא 6 ושחקן אחד ינוח בליגה הייתי מחלק את זה בצורה הזאת: (היקמן, סמית', ג'יימס,סנטר מחליף, רכז פותח ופאוור פורוורד מחליף) כך שאת לוגאן הייתי בלית ברירה משחרר.
(לא חושב שליאור וטיוס מספיק טובים להחזיק לבד את עמדה 4 וגם לא כ"כ משלימים אחד את השני, אם בלו חוזר למשחק אז בהחלט יש מקום לשקול את ההחלטה הזו שוב)

בקיצור-
רכז זר (שישלוט בקצב ועם ראיית משחק-ג'קסון או פארגו זה האופציות הטובות לדעתי), יוגב
היקמן, יותם\נעימי (יותם מאזן יותר מבחינת חוכמת משחק, נעימי מביא כח אש מהספסל)
סמית', לנדסברג, פניני
אליהו, זר (קלאת'יס אופציה נחמדה לדעתי- ריבאונדר טוב וקולע לא רע מבחוץ)
ג'יימס, סנטר (אם אפשר סנטר מסיבי בסגנון סופו שישלים את ג'יימס- הייתי שמח לראות את סופו שוב פעם.)
מקובי

הודעהעל ידי felix_r » 12 אפריל 2013, 01:27

מקובי,

לדעתי האישית, היקמן לא יכול לשחק טוב יותר לייד רכז דומיננטי, כי כמו כל גארד-סקורר הוא מרגיש יותר נוח כאשר הכדור אצלו באופן קבוע. היקמן לא קלעי של קאטצ' אנד שוט. הוא חייב להתמזמז עם הכדור הרבה זמן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקובי » 12 אפריל 2013, 01:36

felix_r כתב:מקובי,

לדעתי האישית, היקמן לא יכול לשחק טוב יותר לייד רכז דומיננטי, כי כמו כל גארד-סקורר הוא מרגיש יותר נוח כאשר הכדור אצלו באופן קבוע. היקמן לא קלעי של קאטצ' אנד שוט. הוא חייב להתמזמז עם הכדור הרבה זמן

בהחלט הגיוני, אבל קשה לומר את זה בכזה ביטחון כי היקמן לא שיחק עד עכשיו ליד רכז דומיננטי.
אין בעיה שהיקמן יוביל כדור מדי פעם, וגם יקח אותו לסל, אבל שלידו יהיה עוד שחקן שיוכל לעשות את המהלכים. אם אני מסתכל אחורה לשם השוואה אני לוקח את העונה של פ"פ.
פרקינס המון פעמים הוביל כדור, אבל היה ברור לכולם מי הרכז, מי זה שימסור את הכדור שנצטרך (פארגו או אידסון) ומאידך מי זה שיכנס לסל ופחות יחפש את המסירה הנכונה והחכמה (פרקינס).
גם באול' אגב לדעתי זאת המגמה, איי סי לואו מוביל כדור בד"כ אבל מי שמקבל את ההחלטות זה ספאנוליס.

היקמן מבחינתי הוא סוג של לאנגפורד לעניים, לאנגפורד אמנם לא הרשים ליד פארמר (בעיקר בגלל שהגיע מאוחר לדעתי) אבל גם הוא בסוף השנה הוביל כדור אבל את ההחלטות לקח יוגב בד"כ.
מקובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 אפריל 2013, 01:37

felix_r כתב:מקובי,

יש מספר קטן של רכזים שדווקא מבתדרים עם הסגנון הזה.
הבעיה היא שהיחיד שעולה לי בראש זה דיאמנטידיס ורק לחשוב עליו כאופצייה למכבי גורמת לי לגחך.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yehooda » 12 אפריל 2013, 04:40

לדעתי לא צריך לוותר על לוגן ועל היקמן בעיקר בגלל העלות הנמוכה אל מול היעלות שלהם. אך אם כבר מוותרים הייתי מוותר על לוגן ולא על היקמן.
yehooda

הודעהעל ידי yehooda » 12 אפריל 2013, 04:40

לדעתי לא צריך לוותר על לוגן ועל היקמן בעיקר בגלל העלות הנמוכה אל מול היעלות שלהם. אך אם כבר מוותרים הייתי מוותר על לוגן ולא על היקמן.
yehooda

הודעהעל ידי אלמוג » 12 אפריל 2013, 07:18

לזרוק את שניהם!
הם הסמל של הבינוניות. רחוקים שנות אור מהטופ של היורוליג. מבחינתי אין סיוט גדול יותר משחקנים לא יציבים בקבוצה.

כמובן שהכל אם מכבי בעונה מכוונת לפיינל פור כמו שהקבוצה הרווחית ביותר באירופה אמורה לכוון תמיד.
אם מחליטים שוב לכוון לאליפות בישראל ולרולטה רוסית ביורוליג, אז להשאיר את היקמן ולוותר על לוגן. היקמן לפחות נותן תפוקה הרבה יותר גדולה ביחס לשכר שלו. ההפך הגמור מאליהו.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי jol9 » 12 אפריל 2013, 09:04

felix_r כתב:הבעיה הכי גדולה של היקמן, היא שהוא הובא למכבי לתפקיד הרכז הפותח, והוא לא רכז בכלל. הוא גארד-סקורר מאוד נחמד לרמת המחיר שלו, אבל הוא לא רכז, לא פותח ואפילו לא רכז מחליף. רואים את זה מצוין כשאוחיון יורד לנוח, וההתקפה של מכבי מייד מתחילה לקרטע, וזה עוד בעונה שאוחיון ממש-ממש לא מבריק.

בואו ונראה מה מצב הרכזים בקבוצות ההצלבה:
===================================
לבארסה יש את: הוארטס, שאראס וסאדה, כאשר גם נבארו יכול רכז לא רע בכלל (בשנים הראשונות שיחק רכז אפילו בנבחרת).
לצסקא יש את: תאודוסיץ', ג'קסון, פאפאלוקס ופונקרשוב.
לפאו יש את: דיאמנטידיס ואוקיץ' + כמה "חצי-רכזים".
לריאל יש את: יול, רודריגז ודרייפר.
לאולימפיאקוס יש את: ספאנוליס, לואו, סלוקאס, מאנצאריס (נפצע באמצע טופ-16) ופרקינס
לאפס פילזן יש את: פארמר, לוקאס, טונצ'רי, באלבאי.

למכבי יש את: אוחיון ורוט, כאשר חצי משחק מרכזים בכלל היקמן ולוגאן - שניהם לא רכזים בכלל.
לקאחה יש את: קוק והוארטל.

זה נראה כאילו אנחנו (וקאחה) בליגה למקומות עבודה לעומת שאר הקבוצות.

מצד שני יש שיגידו, שמכבי בכל מקרה לא יכולה להביא רכז מהשורה הראשונה, אז עדיף כבר היקמן. אולי... לא יודע. אישית, אני לא מתחבר אליו.

פוסט יפה פליקס...
אני אישית בחרתי להשאיר את לוגאן ולוותר על היקמן, אבל כל אחת מהאופציות שם היא בסה"כ סבירה ביחס למצבה של מכבי, וזאת סתם בחירה סובייקטיבית שלי.

אני חושב שהפער הזה נוצר בחלקו בגלל חולשתו של יוגב, שלא מצליח למנף את ההצלחה היחסית מהעונה שעברה, לעונת יורוליג טובה. הוא די מאכזב האמת,
ואני מאלה שתמיד בעדו...

בכל אופן, יש משהו בלוגאן שמתחבר לי כרול פלייר שמשחק בקבוצות גדולות. אין שום בעיה שהרול פלייר שהוא הקלעי הכי טוב בקבוצה יהיה זר, בטח כשהקלעי הישראלי
הכי טוב בסביבה הוא דגן יבזורי, והלפרין כבר יותר משנה לא נראה כמו שחקן כדורסל.

היקמן קצת מעיק, אם כי גם הוא יכול להצליח בסיטואציה מסויימת כשחקן ספסל בלבד, ואני בהחלט נותן לו את הקרדיט על עונה די טובה בסה"כ מבחינתו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 12 אפריל 2013, 09:53

את היקמן צריך להשאיר לדעתי,
עם לוגאן יש לי בעיה מצד אחד הוא אחד הקלעים הטובים באירופה, אך מצד שני הוא מאוד לא יציב וגם אני חושב שאפשר למצוא גארד יותר מגוון במחיר שלו.
כרגע אני בעד להשאיר את היקמן ונוטה לשחרר את לוגאן.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי er79 » 12 אפריל 2013, 10:20

לשחרר את שניהם, בלי שני גארדים איכותיים בקו האחורי, אין לנו מה לחפש, וגם לא נזכה לראות פיינל פור
er79

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים