המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:עמדה 4 - ישראלים
עמדות 1,2:
זר, אוחיון
היקמן, לוגאן
צריכים את הכוח שלו מהספסל לדעתי
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:עמדה 4 - ישראלים
עמדות 1,2:
זר, אוחיון
היקמן, לוגאן
יודע מה, נגיד ובעמדה 4 כולם ישראלים, אני עדיין לא רוצה פה את לוגאן
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:עמדה 4 - ישראלים
עמדות 1,2:
זר, אוחיון
היקמן, לוגאן
יודע מה, נגיד ובעמדה 4 כולם ישראלים, אני עדיין לא רוצה פה את לוגאן
אז?
הלפרין? זר אחר בעמדות הגארד? עוד סנטר?
Holiday_Armadillo כתב:היקמן מהצד השני..אני לא חושבת שאי פעם הגיע לפה שחקן עם נחיתות שיווקית כל כך גדולה כמו היקמן
הוא השעיר לעזאזל של כולם ומה שהוא לא עושה הוא לעולם לא טוב מספיק כי מלכתחילה הרבה מאוד לא רצו אותו פה
אני חושבת שבשביל לגיל שלו(27)ועונת יורוליג ראשונה ועוד בקבוצה כמו מכבי, הוא נותן עונה נפלאה בקבוצה שלא שווה הרבה
נכון הוא לא תמיד עוזר למשחק הקבוצתי(כי הוא לא רכז)ולפעמים יוצאים לו קצת דברים מעצבנים אבל מבחינתי הוא בהחלט אחת מנקודות האור הבודדות שנוכל לצאת איתן מהעונה הזאת
אם נשאיר אותו פה לא בתור רכז וליד שחקן גדול זה יהיה נפלא
הרצון האישי שלי - לשחרר את לוגאן ולהשאיר את היקמן
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:היקמן מהצד השני..אני לא חושבת שאי פעם הגיע לפה שחקן עם נחיתות שיווקית כל כך גדולה כמו היקמן
הוא השעיר לעזאזל של כולם ומה שהוא לא עושה הוא לעולם לא טוב מספיק כי מלכתחילה הרבה מאוד לא רצו אותו פה
אני חושבת שבשביל לגיל שלו(27)ועונת יורוליג ראשונה ועוד בקבוצה כמו מכבי, הוא נותן עונה נפלאה בקבוצה שלא שווה הרבה
נכון הוא לא תמיד עוזר למשחק הקבוצתי(כי הוא לא רכז)ולפעמים יוצאים לו קצת דברים מעצבנים אבל מבחינתי הוא בהחלט אחת מנקודות האור הבודדות שנוכל לצאת איתן מהעונה הזאת
אם נשאיר אותו פה לא בתור רכז וליד שחקן גדול זה יהיה נפלא
הרצון האישי שלי - לשחרר את לוגאן ולהשאיר את היקמן
+1
מאוד קשה לי להאמין שמכבי תביא שני גארדים יקרים ברמה גבוהה, אז אולי המחיר הנמוך של היקמן (משהו כמו 350K) יאפשר להביא לפחות אחד שישדרג אותנו משמעותית. אותו גארד יפתח יחד עם יוגב (כי ירצו ישראלי בחמישייה בלה בלה בלה) והיקמן יעלה מהספסל. לא אידאלי, אבל הכי ריאלי, לדעתי.
felix_r כתב:מקובי,
לדעתי האישית, היקמן לא יכול לשחק טוב יותר לייד רכז דומיננטי, כי כמו כל גארד-סקורר הוא מרגיש יותר נוח כאשר הכדור אצלו באופן קבוע. היקמן לא קלעי של קאטצ' אנד שוט. הוא חייב להתמזמז עם הכדור הרבה זמן
felix_r כתב:מקובי,
לדעתי האישית, היקמן לא יכול לשחק טוב יותר לייד רכז דומיננטי, כי כמו כל גארד-סקורר הוא מרגיש יותר נוח כאשר הכדור אצלו באופן קבוע. היקמן לא קלעי של קאטצ' אנד שוט. הוא חייב להתמזמז עם הכדור הרבה זמן
felix_r כתב:הבעיה הכי גדולה של היקמן, היא שהוא הובא למכבי לתפקיד הרכז הפותח, והוא לא רכז בכלל. הוא גארד-סקורר מאוד נחמד לרמת המחיר שלו, אבל הוא לא רכז, לא פותח ואפילו לא רכז מחליף. רואים את זה מצוין כשאוחיון יורד לנוח, וההתקפה של מכבי מייד מתחילה לקרטע, וזה עוד בעונה שאוחיון ממש-ממש לא מבריק.
בואו ונראה מה מצב הרכזים בקבוצות ההצלבה:
===================================
לבארסה יש את: הוארטס, שאראס וסאדה, כאשר גם נבארו יכול רכז לא רע בכלל (בשנים הראשונות שיחק רכז אפילו בנבחרת).
לצסקא יש את: תאודוסיץ', ג'קסון, פאפאלוקס ופונקרשוב.
לפאו יש את: דיאמנטידיס ואוקיץ' + כמה "חצי-רכזים".
לריאל יש את: יול, רודריגז ודרייפר.
לאולימפיאקוס יש את: ספאנוליס, לואו, סלוקאס, מאנצאריס (נפצע באמצע טופ-16) ופרקינס
לאפס פילזן יש את: פארמר, לוקאס, טונצ'רי, באלבאי.
למכבי יש את: אוחיון ורוט, כאשר חצי משחק מרכזים בכלל היקמן ולוגאן - שניהם לא רכזים בכלל.
לקאחה יש את: קוק והוארטל.
זה נראה כאילו אנחנו (וקאחה) בליגה למקומות עבודה לעומת שאר הקבוצות.
מצד שני יש שיגידו, שמכבי בכל מקרה לא יכולה להביא רכז מהשורה הראשונה, אז עדיף כבר היקמן. אולי... לא יודע. אישית, אני לא מתחבר אליו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים