jol9 כתב:er79 כתב:אני דווקא לא בטוח שהפסד בקובאן יישמר את מצבו הנוכחי. לגבי העונה הבאה, אני דווקא חושב שייתכנו הפתעות, ובאופן אישי אני גם מקווה שיהיו הפתעות כי אני לא חושב שגודס קורץ מחומר של אלופים
השאלה היא האם עדיף לנסות לקחת את גודס + סגל מעט יותר איכותי, או איזה פיני כזה שגם יעלה בהתאם, מה שיפגע בתקציב השחקנים. לא יודע לענות על זה.
מה שכן, אני מרגיש שגודס הרוויח ביושר את הזכות לקבל הזדמנות. זה לא אפי או קטש שהגיעו משום מקום למכבי. גודס כבר שנים במערכת, ויש לי תחושה
שאולי הוא למד קצת מהטעויות של קודמיו בתפקיד. הוא גם היה על הקווים במלחה ובראשון, כך שהוא לא טירון.
לא הייתי פוסל זאת מראש, כי כל אחד מתישהו התחיל במצב שבו גיא נמצא היום (ואולי אף למטה מזה). פיני לא נולד אלוף אירופה, וגם לא זליקו.
חלילה אני לא פוסל את גודס מראש, זו רק תחושת בטן שלי, שאני לא חושב שהוא יכול להוביל קבוצה כמו מכבי. אני הראשון שישמח לטעות. לגבי מה עדיף - מאמן יקר עם סגל זול או מאמן זול עם סגל יקר, אני אענה לך חד משמעית: עדיף מאמן יקר, ואני אסביר לך גם למה: 1. עם הפדרמנים, הרקנאטים ואחיהם, לא משנה זהות המאמן - תתחיל להתרגל שהסגל תמיד יהיה זול. בשנים האחרונות נדיר למצוא שחקן שמשתכר במכבי מעל ל-750 אלף דולר, ומרבית הסגל מרוויח מתחת לחצי מליון דולר. זו המציאות העגומה, לא משנה איזה מאמן יבוא. 2. למה אתה חושב שמאמנים כמו פיני או צביקה יבואו בדרישות שכר מוגזמות? אני לא חושב שפיני, במעמדו הנוכחי, אם הוא בכלל רוצה לחזור לאמן, יכול לבוא בדרישות שכר מופרזות. חובת ההוכחה היא עליו. בשנת האימון האחרונה שלו הוא הפסיד אליפות, והוא לא מאמן ראשי כבר כמה שנים. השכר שהוא ידרוש צריך להיות בהתאם, בדיוק כמו שהשכר שאליהו דרש היה צריך להיות בהתאם ליכולותיו בעונה שעברה. אם הוא רוצה להשתכר יותר, הוא מוזמן לנסות את מזלו ביוון, לא פה. פה הוא צריך לקבל שכר שפוי במונחים שלנו. צביקה באותה הסירה. שניהם צפויים להשתכר יותר מגודס, אבל לא שכר בומבסטי להערכתי, ובטח שלא שכר שאמור להשפיע על בניית הסגל. הם גם צפויים להשתכר פחות מבלאט. אז תשובתי היא, ברור שאני מעדיף סגל איכותי, אבל מתוך הבנה שתחת ההנהלה המחורבנת הזו אנחנו כבר לא נבנה סגל כזה, הייתי הולך על מאמן מנוסה יותר ומתאים יותר למעמד של היורוליג. לגבי אדלשטיין/שמיר, לאדלשטיין יש יותר כריזמה ורעב לדעתי, שמיר הוא וואחד לפטופ אבל אני מפקפק ביכולותיו במבחן התוצאה. הוא המאמן הכי טוב להעביר אותי תאוריה, לא יודע איך הוא יצליח להעביר אותי טסט. אני דווקא מחבב את אדלשטיין, ימים יגידו אם הצהרת ה"אני לא אאמן לעולם את מכבי" תחזיק מים או תסתיים כמו משל הכבשים של אפי.