עמוד 1 מתוך 50

ת׳רד המלפפונים V2 - זיזיץ' נוחת בישראלי ביום רביעי

הודעהפורסם: 22 יולי 2020, 05:05
על ידי Jack55
...

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - קמרון אוליבר בדרך?

הודעהפורסם: 22 יולי 2020, 06:38
על ידי Mmm
jack האם גונס חזר אליך?מה הוא אמר?

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - קמרון אוליבר בדרך?

הודעהפורסם: 22 יולי 2020, 06:55
על ידי שמוליק
אדם כתב:לא מבין למה אוליבר בדיחה בעינכם.
לפחות שחקן שיש לו ניצוץ וציפיה לראות אותו ולא עוד שחקן אפור.
לדוגמה יש,את דנסטון וזאק ליידי שהיום נמצאים בטופ היום ועברו מתחת לידיים שלנו,נכון שלא כולם מוצלחים וכולם מתאימים אבל באוליבר יש משו שאי אפשר להיתעלם.
עוד זרים לשים עין גם גאלי מגליל.
ישראלים לעתיד שחלקם חתמו בחול וישראלים להווה,מנקו צריך מעקב, טיגי קלין מצריך חשיבה,יפתח זיו מתעורר קצת ,דוברת צריך להיות כאן,מדר גם כן,סורקין גם,טי גיליף .

כל מילה בסלע. שכחת את גינת שהוכיח אתמול את מה שאני טוען כל העונה לעומת כהן הפלגמט. אגב, אם כבר עונה פיננסית, יוצר כמו יאנג (מחיפה) ב 300K כשסקוטי על הספסל לא עדיף על דורסי ו 750K ששואב ממערכת פיננסית מפורקת?

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - קמרון אוליבר בדרך?

הודעהפורסם: 22 יולי 2020, 07:07
על ידי שמוליק
BIG sofo כתב:קמרון אוליבר בסך הכל בן 24
ב8 משחקים בנס ציונה קלע בממוצע 19.8 נקודות + 8.8 ריבאונדים +1.4 חטיפות + 2 חסימות
בפליאוף נגד הפועל ירושלים בממוצע:
18 נקודות, 6 ריבאונדים, 2 חטיפות, 1 חסימות

אוליבר ראוי לחלוטין. מדהים שאנשים נשפכים על החתמת קאלוירו לעמדה 4 בשם ההמשכיות האנרגיות המחויבות כשאוליבר מראה ניצוצות של שחקן שיכול להתפתח לבינגו. אוליבר צעיר וצריך להחתים אותו ל 34 שנים כדי שיתפוצץ אצלינו ולא בצסקא או ריאל.
בעונה פיננסית קורונה ללא העלים שמכניסים יד לכיס כמו שיש לנו, ההרכב הבא טוב מהנוכחי:
ג'ונס, דיבה,ווקפ/ אניס (המחיר שלהם בתקציב של מכבי הנוכחית)
סקוטי, יאנג מחיפה
סנדי כהן, זוסמן, בריאנט
קאלוירו, ליף, כספי, אוליבר
האנטר, הנקינס מראשון, סורקין
או
ג'ונס, דיבה
סקוטי, יאנג מחיפה, בריאנט
סנדי כהן, זוסמן, גרמר גאלי מגליל
קאלוירו, ליף, כספי, אוליבר
האנטר, הנקינס מראשון, סורקין

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - קמרון אוליבר בדרך?

הודעהפורסם: 22 יולי 2020, 08:22
על ידי Adam
טוב יצא לי לעשות על קמרון אוליבר מחקר אחרי שלא הכרתי אותו מספיק לפני כן. מדובר בשחקן-שחקן.
למרות שעדיין לא הוכיח את עצמו ברמות גבוהות במיוחד (שיחק בליגה האוסטרלית לפני שהגיע לכאן) - רואים שמדובר כאן בחתיכת פוטנציאל.
קודם כל מבחינת התקפה - מדובר בשחקן עם ארסנל התקפי מאוד מרשים. קליעה טובה מחצי מרחק, יד רכה גם בפוסט ומאוד אתלט עם כוח מתפרץ חזק מאוד. מבחינה פיזית הוא אמנם "רק" 2.03, אך אם מייעדים לו את עמדה 4 הוא לגמרי יכול לתת גוף על שחקני יורוליג. על אף שהוא קלע 40% מהשלוש, אני לא קליעה מרחוק זה הצד החזק שלו ולכן אין מה לבנות עליו בתור סטרץ'-פור קלאסי שיעמוד בפינה ויזרוק שלשות.
בצד ההגנתי הוא עוד תעלומה מבחינתי. אין ספק שיש לו חוש מצוין לחסימות (עם 2 למשחק בפוסט-קורונה). הוא מאוד זריז ביחס לגודלו ולכן מדובר כאן ביתרון (גם הגנתי וגם התקפי) - יכול לשמור על SF ועל גארדים כבדים יחסית.
אם משווים אותו לאייסי, אז הוא עדיף עליו בהתקפה (די בהרבה) ונחות ממנו בצד ההגנתי (טוב, אי אפשר לקחת מאייסי את הדבר היחיד שהוא טוב בו).

הולך להיות כאן קיץ פיננסי עם לא מעט הימורים. די צפיתי שהעמדה שיעדיפו להמר עליה תהיה בעמדה 4 ומעט הופתעתי שמהמרים גם על עמדה 1 ו/או 5 (עדיין כולי תקווה שיגיע לכאן שחקן מוכח בנוסף להאנטר).
שורה תחתונה: אם כבר מהמרים - אז מדובר באחלה הימור. אין צורך בהרפתקאות בליגה הגרמנית או הטורקית. יש פה שחקן עם פוטנציאל עצום.

אגב, זה יישמע מטומטם אחרי כל מה שכתבתי, אבל אני עדיין חושב שהוא לא יגיע לכאן בסוף. :laugh1

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - קמרון אוליבר בדרך?

הודעהפורסם: 22 יולי 2020, 08:34
על ידי TAYO
אני שוב שואל, מה אוליבר עשה כדי להוכיח שיש לו פוטנציאל כל כך גבוה? שיחק בליגה האוסטרלית? רק בגלל שהוא צעיר? את נס ציונה הוא לא הוביל להישגים מיוחדים, ואם הוא התבלט אולי זה בכלל שמסביבו לא היה עודף כישרון?
לא מבין מה מוצאים בו.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - קמרון אוליבר בדרך?

הודעהפורסם: 22 יולי 2020, 08:56
על ידי Adam
TAYO כתב:אני שוב שואל, מה אוליבר עשה כדי להוכיח שיש לו פוטנציאל כל כך גבוה? שיחק בליגה האוסטרלית? רק בגלל שהוא צעיר? את נס ציונה הוא לא הוביל להישגים מיוחדים, ואם הוא התבלט אולי זה בכלל שמסביבו לא היה עודף כישרון?
לא מבין מה מוצאים בו.


Sent from my iPhone using Tapatalk

אני צריך להסביר עכשיו מה האינדיקציה לאם יש לשחקן פוטנציאל או לא?
לא דיברתי על הגיל שלו אבל אין ספק שזה שהוא בן 24 מראה שהשיא עוד לפניו.
ממה שראיתי בכל תקצירי המשחקים שהוא שיחק בהם בארץ, היה אפשר לראות שיש עם מה לעבוד. לא מדובר בשחקן שהכדור הכתום זר לו.
אני לא אומר עכשיו שזה שחקן שיהיה כוכב בקבוצת יורוליג כבר עונה הבאה או בעוד שנתיים, אבל אני לגמרי רואה תסריט בו הוא יראה בעונתו הראשונה יכולת דומה לשל אלייז'ה בראיינט (הפועל אילת להזכירך) העונה - ואת זה אני מוכן לקנות ללא ספק.

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - קמרון אוליבר בדרך?

הודעהפורסם: 22 יולי 2020, 09:13
על ידי Maccabi18
אם כבר עונה פיננסית אז שחררו את דורסי, כל השנה היו לו 3-4 משחקים טובים ובכל השאר רק הרס, אפשר להביא את יאנג מחיפה בחצי מכיר ומובטח תפוקה כמו של דורסי לפחות

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - קמרון אוליבר בדרך?

הודעהפורסם: 22 יולי 2020, 09:28
על ידי שופי שוף
קמרון אוליבר לא הוכיח את הדברים שנדרשים משחקן של מכבי תל אביב.
כשרון מטורף יש, אבל כל השאר עדיין מרגיש לא במקום.

לשחקן חייב להיות איזשהו דרייב שנובע מתחושה מסוימת של אנדרדוג, ואותי הורג שלאוליבר פשוט אין את הדרייב הזה. הדרייב הזה הוא הניצוץ הקטן שבעזרתו יאניס יוכל להפוך אותו למפלצת, כי מבחינת כשרון ופוטנציאל הוא משהו מיוחד.
אני לא ראיתי אותו יותר מדי באוסטרליה, אבל בישראל נראה שהוא בא להרוויח כמה סטפות ולחזור הביתה.

האם הוא יותר טוב מאייסי? אני באמת לא יודע, כי עדיין לא ברור לי מה התרומה של אייסי לקבוצה. נראה באמת שההגנה חלשה יותר בלעדיו, אבל כשהוא על המגרש, הוא אחד הכישרונות ההתקפיים הכי גרועים שראיתי במכבי.

בכל אופן, יש לי תחושה חזקה שאוליבר לא יגיע לכאן. לדעתי זה לא סוג השחקנים שיאניס רוצה אצלו בקבוצה.

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - קמרון אוליבר בדרך?

הודעהפורסם: 22 יולי 2020, 09:47
על ידי מקאדו 3
לא הבנתי האוליבר הזה זה לעמדה 4 או 5 ואני ממש לא מעודכן מה עם אייסי עוסב ?

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - קמרון אוליבר בדרך?

הודעהפורסם: 22 יולי 2020, 10:47
על ידי refael
לא מתלהב מהאוליבר הזה, אני רואה אותו אני רואה ג'וני אובריאנט.
אפילו אובריאנט יותר כישרוני לדעתי וגם יכול לשחק בעמדה 5.

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - קמרון אוליבר בדרך?

הודעהפורסם: 22 יולי 2020, 11:27
על ידי אדגר פו
מקאדו 3 כתב:לא הבנתי האוליבר הזה זה לעמדה 4 או 5 ואני ממש לא מעודכן מה עם אייסי עוסב ?


הוא 4 , הבעייה שיהיה לו קשה לשחק 4 ביורוליג.

אייסי היה אמור להישאר ( המאמן רוצה כנראה להמשיך איתו ) אבל לאור הקיצוצים כבר לא בטוח לכן מחפשים תחליף זול.

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - קמרון אוליבר בדרך?

הודעהפורסם: 22 יולי 2020, 12:49
על ידי מקאדו 3
תודה אדגר

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - קמרון אוליבר בדרך?

הודעהפורסם: 22 יולי 2020, 13:45
על ידי my man
refael כתב:לא מתלהב מהאוליבר הזה, אני רואה אותו אני רואה ג'וני אובריאנט.
אפילו אובריאנט יותר כישרוני לדעתי וגם יכול לשחק בעמדה 5.

אני איתך

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - קמרון אוליבר בדרך?

הודעהפורסם: 22 יולי 2020, 16:14
על ידי החציל האצטקי

סרטון היילייטס ארוך של אוליבר (מטעם הסוכן).

הכשרון ההתקפי שלו עצום.
היכולת לשמור על הטבעת נמצאת שם. יש הרבה ממה להתלהב, גם אם זה לא 100%.

גם אייסי לא.

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - קמרון אוליבר בדרך?

הודעהפורסם: 22 יולי 2020, 16:17
על ידי Holiday_Armadillo
כאילו אנשים פה לא למדו אחרי ג'ף פוט שאפשר לקחת בדיוק כלום ושום דבר מסרטוני היילייטס, על אחת כמה וכמה מאלה שמנסים למכור את השחקן

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - קמרון אוליבר בדרך?

הודעהפורסם: 22 יולי 2020, 16:22
על ידי אדגר פו
אני די אדיש למי שיחתום הקיץ, אוליבר טוויסט או החתול שמיל. אם במילא 70 אחוז ממי שמתחיל את העונה לא גומר אותה ויש ווירוס שהרס את סוף העונה ויהרוס גם את הבאה בסבירות די גבוהה אז קיבינימט.
קחו הכול באיזי טיזי.

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - קמרון אוליבר בדרך?

הודעהפורסם: 22 יולי 2020, 17:05
על ידי ankram
אדגר פו כתב:אני די אדיש למי שיחתום הקיץ, אוליבר טוויסט או החתול שמיל. אם במילא 70 אחוז ממי שמתחיל את העונה לא גומר אותה ויש ווירוס שהרס את סוף העונה ויהרוס גם את הבאה בסבירות די גבוהה אז קיבינימט.
קחו הכול באיזי טיזי.


זאת הגישה הכי נכונה לחיים בכלל ולמכבי של השנים האחרונות בפרט , לא תמיד זה מצליח לי , ואחרי הפסדים עדיין קשה לי להרדם , אבל בהחלט יש ירידה דראסטית בכל מה שקשור ל"לקיחה ללב" , אולי זה הגיל , אולי זה השנים האחרונות , אבל באמת מהרגע שהקורונה נחתה וביטלו את היורוליג , כדורסל השנה לא באמת מעניין אותי יותר, ועם כל הפציעות האלה ותחלופת השחקנים המטורפת , זה לא עושה את זה יותר טוב.
בכל אופן , היה לנו בעייה עם מאמנים ונראה לי שפתרנו אותה לשנתיים הקרובות , גם סקוטי זוס והאנטר הם בסיס נהדר , ויש המשכיות , אבל בכל הקשור לכושר , פציעות , חזרה מפציעות וכל הקשור בזה , אנחנו שנות דור מאחורה , ועד שלא יהיה פה שינוי , ושינוי דראסטי , זה לא באמת משנה את מי תביא , שחקן יקר או שחקן זול , עם רזומה או בלי , בלאק , אייסי , כספי (כבר בא דפוק) , שחקני NBA לא זולים , נפצעו וגמרו את העונה , צעירים (זוס כפול 2) נפצעים , שחקנים עמידים (דיבא) נפצעים , שחקנים נפצעים וחוזרים ושוב נפצעים ומסיימים את העונה , אין היעדרות של פחות מחודש - חודשיים , ככה אי אפשר לבנות קבוצה גם אם יהיה לך תקציב פי 3 ממה שיש לך היום.

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - קמרון אוליבר בדרך?

הודעהפורסם: 22 יולי 2020, 17:14
על ידי אדגר פו
אנחנו בני אותו דור פחות או יותר ( 50 פלוס מינוס ) וכבר ראינו הכול , אבל עונה כזאת לא ראינו.
כבר לא בריא , לי לפחות, לחטוף עצבים ממה שקורה. הדרך שלי להירדם זה לחשוב על דברים אחרים ובשלב הזה בחיים זה עובד.
הגענו לשלב ההשלמה עם מה שיש.

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - קמרון אוליבר בדרך?

הודעהפורסם: 22 יולי 2020, 18:49
על ידי Mmm
וחשבתי שרק לי קשה להירדם