המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
6 לב צהוב כתב:מה אנחנו צריכים עכשיו שמצ'באן יפצע לנו כל שבוע .
מכבי עשתה טעות שהביא את פארמר נקודה , זה בילגן לה את כל ההכנות לקראת העונה ואת בניית הסגל בכלל .
אמרו שלא יתחשבו בפארמר כאילו הוא רק תוספת ? אני לא רואה את זה קורה בנתיים .
בלאט לא סתם הביא את כל שחקני הפנים האלו הוא הרי יודע שצריך לחלק הרבה דקות במיוחד שסופו משחק רק 20 דקות למשחק .
שורה תחתונה הנהלת מכבי לא נותנת גיבוי לבלאט וזה לא טוב למערכת .
asafb96 כתב:מאצ'בן לא יראה שם יותר מ10 דקות, ויפצע כל שבועיים. למה זה טוב?
EulGam05 כתב:asafb96 כתב:מאצ'בן לא יראה שם יותר מ10 דקות, ויפצע כל שבועיים. למה זה טוב?
למה? יש להם כרגע רק 3 גבוהים בסגל - מילקו בייליצה, טלטוביץ' ומוסלי הצעיר שספק אם בכלל יקבל דקות משחק. אני חושב שיש סיכוי לא רע שמילאן יקבל שם 15-20 דקות לערב אם הוא יהיה מספיק טוב ולא פצוע.
בכלל, השאלה המרכזית מבחינתי היא האם מדובר בהשאלה או במכירה. לדעתי אסור למכור אותו לספרדים, הוא צעיר, עדיין משתפר וחתום לכמה שנים - אין סיבה למכור אותו. לעומת זאת, להשאיל אותו לקאחה זה דווקא טוב לדעתי, נכון שהאימונים תחת איבאנוביץ' קשים ותמיד יש סכנת פציעות אבל מצד שני, לא מעט שחקנים עשו התקדמות גדולה בתקופה שלהם אצל הבאסקים. במכבי הוא בלאו-הכי לא יקבל יותר מדי דקות ביורוליג אז מה אכפת לנו אם הוא יתגלח על חשבונם של הספרדים?
קודי כתב:EulGam05 כתב:asafb96 כתב:מאצ'בן לא יראה שם יותר מ10 דקות, ויפצע כל שבועיים. למה זה טוב?
למה? יש להם כרגע רק 3 גבוהים בסגל - מילקו בייליצה, טלטוביץ' ומוסלי הצעיר שספק אם בכלל יקבל דקות משחק. אני חושב שיש סיכוי לא רע שמילאן יקבל שם 15-20 דקות לערב אם הוא יהיה מספיק טוב ולא פצוע.
בכלל, השאלה המרכזית מבחינתי היא האם מדובר בהשאלה או במכירה. לדעתי אסור למכור אותו לספרדים, הוא צעיר, עדיין משתפר וחתום לכמה שנים - אין סיבה למכור אותו. לעומת זאת, להשאיל אותו לקאחה זה דווקא טוב לדעתי, נכון שהאימונים תחת איבאנוביץ' קשים ותמיד יש סכנת פציעות אבל מצד שני, לא מעט שחקנים עשו התקדמות גדולה בתקופה שלהם אצל הבאסקים. במכבי הוא בלאו-הכי לא יקבל יותר מדי דקות ביורוליג אז מה אכפת לנו אם הוא יתגלח על חשבונם של הספרדים?
בייליצה הוא 3 ורק 3, אין לו מה לחפש בעמדה 4. אני מניח שהם יחתימו גבוה נוסף, בעדיפות סנטר, גם אחרי מצ'באן (אם יגיע). אגב, לפי מה שהבנתי איבנוביץ מאוד מאוד רוצה את מ'צבאן ואפילו מעדיף אותו על פני הנדריקס.
yarinsaky כתב:גם במכבי לא יהיו לו מספיק דקות בעמדה 4 המפוצצת בשחקנים, בעיקר לא ביורוליג. אם היה יכול לשחק בעמדה 5 זה היה פשוט יותר, אבל כאן יש יתרון להנדריקס שכן יכול לשחק בעמדה הזאת ואף עשה זאת לא רע בשנה שעברה.
לא לשכוח גם שהשכר של מילאן מאוד גבוה יחסית ואם הספרדים מוכנים לקחת על עצמם שנה אחת ולקדם אותו זה יכול להיות טוב מאוד. תראו מה עשה אובארדוביץ' לקריירה של גבוה סרבי אחר בקאחה שעבר הקיץ לטורקיה.
yarinsaky כתב:שמע, כנראה עם קאחה יש הזדמנות כרגע וזה הכי אקוטי. כנראה שאי אפשר שהכול יהיה מושלם, זה ברירה בין דבר פחות טוב לפחות עוד פחות טוב.
כנראה שבלאט גם מעדיף את האופצייה הזאת וזה אומר לא מעט.
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:aribari24 כתב:מניח שזה מה שכרמל רצתה לספר לנו אתמול
כן..אבל לא יכלתי..
הסוכן של מצ'באן פשוט רותח על מכבי..
הוא לא מוכן בשום אופן לשמוע על זה שישאילו את מצ'באן לקאחה..
למה? כי מכבי זאת הבמה הכי גדולה..
אני לא מבינה את זה..גם אם למכבי יש 3 ליגות השנה יש למצ'באן הרבה סיכויים להיות מיובש..
בקאחה אין להם גבוהים בכלל..הם חייבים את מצ'באן..
מה עדיף? להיות במכבי וכמעט לא לשחק או להיות בקאחה(מועדון לא קטן בפני עצמו)ולהיות חלק חשוב מהקו הקדמי?
על איזה חלק משמעותי את מדברת? הוא יהיה שם כולה המחליף של טלטוביץ'. בעמדה 5 איבנוביץ' בחיים לא יתן לו לשחק. בייליצה ומוסלי יחלקו דקות בעמדה הזאת. בטח שהוא רותח. ילך לשנה שלמה, יקרע את התחת באימונים של המטורף הזה, ויקבל מקסימום 10 דקות?
דבר ראשון..אני לא בטוחה שלמצ'באן יהיה כל כך רע לקרוע את התחת באימונים..אבל לא משנה..
דבר שני..אני לא חושבת שהוא יהיה מחליף לטלטוביץ' אני אומרת לך את האמת..
מהסיבה הפשוטה שאני לא חושבת שאיבנוביץ' חושב על מוסלי כחלק אינטגרלי מהקבוצה..הוא עוד מאוד מאוד צעיר..
עדיף לו את מצ'באן ב-5 מאשר את מוסלי..
yarinsaky כתב:אי מסיק את זה כי בלאט לא רוצה לשחרר את הנדריקס ולכן אולי הוא יתגמש עם מילאן. אין לי ידיעה מוחלטת, אבל זה היקש הגיוני.
יכול להיות כמובן שהוא לא רוצה לשחרר אף אחד. את זה נדע בקרוב.
דבר ראשון..אני לא בטוחה שלמצ'באן יהיה כל כך רע לקרוע את התחת באימונים..אבל לא משנה..
מהסיבה הפשוטה שאני לא חושבת שאיבנוביץ' חושב על מוסלי כחלק אינטגרלי מהקבוצה..הוא עוד מאוד מאוד צעיר..
asafb96 כתב:דבר ראשון..אני לא בטוחה שלמצ'באן יהיה כל כך רע לקרוע את התחת באימונים..אבל לא משנה..
למה לא? מוסלי לא ילד בן 17. גם מאצ'בן די צעיר. אני לא רואה שום מצב שבעולם שאיבנוביץ' יתן למאצ'בן ובייליצה ליהיות 2 הסנטרים שלו. פשוט יאכלו אותם. אולי הוא יקבל דקות כ5 פה ושם, אבל זה לא משמעותי. את רוב הדקות (אם אפשר לקרוא לזה ככה) הוא יקבל כמחליף של טלטוביץ', שמשחק כל משחק משהו כמו 30-35 דקות
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־37 אורחים