במכבי ת"א שוקלים להשאיל את מצ'באן לוויטוריה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

במכבי ת"א שוקלים להשאיל את מצ'באן לוויטוריה

הודעהעל ידי קובי » 14 ספטמבר 2011, 09:17

הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

Re: במכבי ת"א שוקלים להשאיל את מצ'באן לוויטוריה

הודעהעל ידי קובי » 14 ספטמבר 2011, 09:19

מה שכן, סתירה בין ONE ל-וואלה:

ONE: אם אכן אחד מן השניים יושאל לוויטוריה, הצהובים יחסכו את המשכורות היחסית גבוהות שלהם ויתפנה תקציב לצרף גארד בעל שם, כל זאת, אם אכן יהיה כזה. גם המגעים עם הרכז הליטאי, שארונאס יאסיקביצ'יוס עדיין נמשכים, זאת כאשר דיוויד פדרמן ושמעון מזרחי מאוד מעוניינים בהשבתו למועדון, בעוד שהמאמן, דייויד בלאט, מתלהב פחות ומעדיף לחכות לאופציות אחרות.

וואלה: מכבי תל אביב ממשיכה לנסות ולהחזיר לשורותיה את שרונאס יאסיקביצ'יוס, כאשר המסר שקיבל דיוויד בלאט מהנהלת הקבוצה היה ברור: על מנת להחתים את הרכז בן ה-35, יהיה עליו לשחרר שחקן מהסגל הרחב. הצהובים ניסו להשאיל את ריצ'ארד הנדריקס לשורות קאחה לבוראל, אך בלאט לא שש לוותר על הפורוורד האמריקאי אותו הוא מאוד מעריך.

ההשערה של וואלה קצת הזוייה בהתחשב בעובדה שתג המחיר הנוכחי של שאראס עומד על 250-300K לעונה עפ"י הפרסומים.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yarinsaky » 14 ספטמבר 2011, 09:22

זה המעשה הנכון. הוא צריך להשתפשף שנה אחת מחוץ למכבי לפחות. המאמן הסרבי כבר יריץ אותו בהגנה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קובי » 14 ספטמבר 2011, 09:25

גם אני בעד האפשרות הזו יותר מהאפשרות של הנדריקס מהסיבה שהנדריקס, בעיניי, הוא שחקן שלם יותר ממצ'באן, נכון להיום וגם יכול לתפקד בעמדה 5 ולתת דקות מנוחה לסופו. בעמדה 4 בה מתפקד מצ'באן יש את ליאור, בלו וגם ג'יימס והנדריקס יכולים לתפקד בה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי refael » 14 ספטמבר 2011, 09:33

מה אנחנו צריכים עכשיו שמצ'באן יפצע לנו כל שבוע .
מכבי עשתה טעות שהביא את פארמר נקודה , זה בילגן לה את כל ההכנות לקראת העונה ואת בניית הסגל בכלל .
אמרו שלא יתחשבו בפארמר כאילו הוא רק תוספת ? אני לא רואה את זה קורה בנתיים .
בלאט לא סתם הביא את כל שחקני הפנים האלו הוא הרי יודע שצריך לחלק הרבה דקות במיוחד שסופו משחק רק 20 דקות למשחק .
שורה תחתונה הנהלת מכבי לא נותנת גיבוי לבלאט וזה לא טוב למערכת .
תמונה
refael

הודעהעל ידי asafb96 » 14 ספטמבר 2011, 10:03

6 לב צהוב כתב:מה אנחנו צריכים עכשיו שמצ'באן יפצע לנו כל שבוע .
מכבי עשתה טעות שהביא את פארמר נקודה , זה בילגן לה את כל ההכנות לקראת העונה ואת בניית הסגל בכלל .
אמרו שלא יתחשבו בפארמר כאילו הוא רק תוספת ? אני לא רואה את זה קורה בנתיים .
בלאט לא סתם הביא את כל שחקני הפנים האלו הוא הרי יודע שצריך לחלק הרבה דקות במיוחד שסופו משחק רק 20 דקות למשחק .
שורה תחתונה הנהלת מכבי לא נותנת גיבוי לבלאט וזה לא טוב למערכת .

מה הקשר לפארמר??? אם לא היו מביאים אותו אז באמת נראה לך שכבר היו סוגרים את הסגל עם גארד? ממש לא קשור.
בקשר למאצ'בן, יכול ליהיות שזה אופציה לא רעה אבל אם כבר אני מעדיף שלא יושאל לקאחה. בקאחה הוא לא יקבל כמעט דקות. בניגוד להנדריקס, הוא יתקשה קצת לשחק 5, לא רוצה לראות אותו מקבל 5 דקות כל ערב כמחליף של טלטוביץ'. אם כבר משאילים אותו, אז לקבוצה אחרת
asafb96

Re: אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

הודעהעל ידי asafb96 » 14 ספטמבר 2011, 10:08

מאצ'בן לא יראה שם יותר מ10 דקות, ויפצע כל שבועיים. למה זה טוב?
asafb96

הודעהעל ידי EulGam05 » 14 ספטמבר 2011, 10:23

asafb96 כתב:מאצ'בן לא יראה שם יותר מ10 דקות, ויפצע כל שבועיים. למה זה טוב?

למה? יש להם כרגע רק 3 גבוהים בסגל - מילקו בייליצה, טלטוביץ' ומוסלי הצעיר שספק אם בכלל יקבל דקות משחק. אני חושב שיש סיכוי לא רע שמילאן יקבל שם 15-20 דקות לערב אם הוא יהיה מספיק טוב ולא פצוע.

בכלל, השאלה המרכזית מבחינתי היא האם מדובר בהשאלה או במכירה. לדעתי אסור למכור אותו לספרדים, הוא צעיר, עדיין משתפר וחתום לכמה שנים - אין סיבה למכור אותו. לעומת זאת, להשאיל אותו לקאחה זה דווקא טוב לדעתי, נכון שהאימונים תחת איבאנוביץ' קשים ותמיד יש סכנת פציעות אבל מצד שני, לא מעט שחקנים עשו התקדמות גדולה בתקופה שלהם אצל הבאסקים. במכבי הוא בלאו-הכי לא יקבל יותר מדי דקות ביורוליג אז מה אכפת לנו אם הוא יתגלח על חשבונם של הספרדים?
EulGam05

הודעהעל ידי קודי » 14 ספטמבר 2011, 10:27

EulGam05 כתב:

למה? יש להם כרגע רק 3 גבוהים בסגל - מילקו בייליצה, טלטוביץ' ומוסלי הצעיר שספק אם בכלל יקבל דקות משחק. אני חושב שיש סיכוי לא רע שמילאן יקבל שם 15-20 דקות לערב אם הוא יהיה מספיק טוב ולא פצוע.

בכלל, השאלה המרכזית מבחינתי היא האם מדובר בהשאלה או במכירה. לדעתי אסור למכור אותו לספרדים, הוא צעיר, עדיין משתפר וחתום לכמה שנים - אין סיבה למכור אותו. לעומת זאת, להשאיל אותו לקאחה זה דווקא טוב לדעתי, נכון שהאימונים תחת איבאנוביץ' קשים ותמיד יש סכנת פציעות אבל מצד שני, לא מעט שחקנים עשו התקדמות גדולה בתקופה שלהם אצל הבאסקים. במכבי הוא בלאו-הכי לא יקבל יותר מדי דקות ביורוליג אז מה אכפת לנו אם הוא יתגלח על חשבונם של הספרדים?

בייליצה הוא 3 ורק 3, אין לו מה לחפש בעמדה 4. אני מניח שהם יחתימו גבוה נוסף, בעדיפות סנטר, גם אחרי מצ'באן (אם יגיע). אגב, לפי מה שהבנתי איבנוביץ מאוד מאוד רוצה את מ'צבאן ואפילו מעדיף אותו על פני הנדריקס.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי EulGam05 » 14 ספטמבר 2011, 10:31

קודי כתב:
EulGam05 כתב:

בייליצה הוא 3 ורק 3, אין לו מה לחפש בעמדה 4. אני מניח שהם יחתימו גבוה נוסף, בעדיפות סנטר, גם אחרי מצ'באן (אם יגיע). אגב, לפי מה שהבנתי איבנוביץ מאוד מאוד רוצה את מ'צבאן ואפילו מעדיף אותו על פני הנדריקס.

נמניה בייליצה הוא 3 ורק 3, אני דיברתי על מילקו בייליצה.
EulGam05

הודעהעל ידי asafb96 » 14 ספטמבר 2011, 10:53

בייליצה ומוסלי יסגרו שם את העמדה 5. מאצ'בן יראה דקות כמחליף של טלטוביץ'. איזה התקדמות זה?
אני מעדיף להשאיל את הנדריקס ולתת למאצ'בן לשחק פה. עם כל הכבוד להנדריקס, מאצ'בן מוכשר יותר ולדעתי מוכן לתת את הפריצה.
זה גם תלוי בסכום שהם מציעים למכבי תמורת השאלת מאצ'בן, לעומת הסכום שהם מציעים תמורת הנדריקס
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 14 ספטמבר 2011, 11:24

גם במכבי לא יהיו לו מספיק דקות בעמדה 4 המפוצצת בשחקנים, בעיקר לא ביורוליג. אם היה יכול לשחק בעמדה 5 זה היה פשוט יותר, אבל כאן יש יתרון להנדריקס שכן יכול לשחק בעמדה הזאת ואף עשה זאת לא רע בשנה שעברה.

לא לשכוח גם שהשכר של מילאן גבוה יחסית ואם הספרדים מוכנים לקחת על עצמם שנה אחת ולקדם אותו זה יכול להיות טוב מאוד. תראו מה עשה אובארדוביץ' לקריירה של גבוה סרבי אחר בקאחה שעבר הקיץ לטורקיה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 14 ספטמבר 2011, 11:28

yarinsaky כתב:גם במכבי לא יהיו לו מספיק דקות בעמדה 4 המפוצצת בשחקנים, בעיקר לא ביורוליג. אם היה יכול לשחק בעמדה 5 זה היה פשוט יותר, אבל כאן יש יתרון להנדריקס שכן יכול לשחק בעמדה הזאת ואף עשה זאת לא רע בשנה שעברה.

לא לשכוח גם שהשכר של מילאן מאוד גבוה יחסית ואם הספרדים מוכנים לקחת על עצמם שנה אחת ולקדם אותו זה יכול להיות טוב מאוד. תראו מה עשה אובארדוביץ' לקריירה של גבוה סרבי אחר בקאחה שעבר הקיץ לטורקיה.

אבל זה סיפור שונה לגמרי. מאצ'בן, כמו אליהו, יהיה המחליף של טלטוביץ'. לא יותר.
אם כבר משאילים אותו, למה לקאחה? עדיף לקבוצה שהוא יקבל בה דקות. במכבי הוא יכול לקבל את ה10 דקות בעמדה 4+5 דקות בעמדה 5 בהרכב זריר יותר מול סנטרים פחות פיזיים וגבוהים כמו ראדוסוביץ', רייס, באטיסטה.. איתם הוא יכול להסתדר. מול כל הבורוסיסים והבאראצים ישחקו סופו וג'יימס. זה בהחלט עדיף מאשר שיקבל 8 דקות בקבוצה בקאחה ויפצע כל שבועיים.
על הנדריקס אני מאמין גם שנקבל יותר כסף
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 14 ספטמבר 2011, 11:32

שמע, כנראה עם קאחה יש הזדמנות כרגע וזה הכי אקוטי. כנראה שאי אפשר שהכול יהיה מושלם, זה ברירה בין דבר פחות טוב לדבר פחות טוב אפילו יותר.
כנראה שבלאט גם מעדיף את האופצייה הזאת וזה אומר לא מעט.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 14 ספטמבר 2011, 11:34

yarinsaky כתב:שמע, כנראה עם קאחה יש הזדמנות כרגע וזה הכי אקוטי. כנראה שאי אפשר שהכול יהיה מושלם, זה ברירה בין דבר פחות טוב לפחות עוד פחות טוב.
כנראה שבלאט גם מעדיף את האופצייה הזאת וזה אומר לא מעט.

אז זה מה שאני אומר, אם זה או מאצ'בן או הנדריקס לקאחה, אני מעדיף שהנדריקס ילך. כלום לא יצא מזה שמאצ'בן ילך לשם.
מי אמר לך שבלאט מעדיף את זה? נראה מה יחליטו ואז נגיד מה בלאט חושב..
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 14 ספטמבר 2011, 11:35

אני מסיק את זה כי בלאט לא רוצה לשחרר את הנדריקס ולכן אולי הוא יתגמש עם מילאן. אין לי ידיעה מוחלטת, אבל זה היקש הגיוני.
יכול להיות כמובן שהוא לא רוצה לשחרר אף אחד. את זה נדע בקרוב.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 14 ספטמבר 2011, 11:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קובי » 14 ספטמבר 2011, 11:39

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
aribari24 כתב:מניח שזה מה שכרמל רצתה לספר לנו אתמול

כן..אבל לא יכלתי..
הסוכן של מצ'באן פשוט רותח על מכבי..
הוא לא מוכן בשום אופן לשמוע על זה שישאילו את מצ'באן לקאחה..
למה? כי מכבי זאת הבמה הכי גדולה..
אני לא מבינה את זה..גם אם למכבי יש 3 ליגות השנה יש למצ'באן הרבה סיכויים להיות מיובש..
בקאחה אין להם גבוהים בכלל..הם חייבים את מצ'באן..
מה עדיף? להיות במכבי וכמעט לא לשחק או להיות בקאחה(מועדון לא קטן בפני עצמו)ולהיות חלק חשוב מהקו הקדמי?

על איזה חלק משמעותי את מדברת? הוא יהיה שם כולה המחליף של טלטוביץ'. בעמדה 5 איבנוביץ' בחיים לא יתן לו לשחק. בייליצה ומוסלי יחלקו דקות בעמדה הזאת. בטח שהוא רותח. ילך לשנה שלמה, יקרע את התחת באימונים של המטורף הזה, ויקבל מקסימום 10 דקות?

דבר ראשון..אני לא בטוחה שלמצ'באן יהיה כל כך רע לקרוע את התחת באימונים..אבל לא משנה..
דבר שני..אני לא חושבת שהוא יהיה מחליף לטלטוביץ' אני אומרת לך את האמת..
מהסיבה הפשוטה שאני לא חושבת שאיבנוביץ' חושב על מוסלי כחלק אינטגרלי מהקבוצה..הוא עוד מאוד מאוד צעיר..
עדיף לו את מצ'באן ב-5 מאשר את מוסלי..
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי asafb96 » 14 ספטמבר 2011, 11:40

yarinsaky כתב:אי מסיק את זה כי בלאט לא רוצה לשחרר את הנדריקס ולכן אולי הוא יתגמש עם מילאן. אין לי ידיעה מוחלטת, אבל זה היקש הגיוני.
יכול להיות כמובן שהוא לא רוצה לשחרר אף אחד. את זה נדע בקרוב.

אי אפשר לדעת מה הוא רוצה. אני, בכל מקרה, חושב שזה פשוט שטות להשאיל את מאצ'בן לשם. שנה שלמה תלך לו, כמו שהלכה לו חצי השנה הזאת, שאם כבר, אז הוא היה צריך ליהיות מושאל, אולי לקבוצה שהוא שיחק בה לפני שבא, ככה אולי מכבי הייתה חוסכת עוד קצת כסף, ומאצ'בן היה מקבל דקות. השנה, אחרי שכבר השתלב במערכת, פתאום להשאיל אותו לקבוצה שהוא לא יהיה ממש שחקן משמעותי זה מיותר
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 14 ספטמבר 2011, 11:43, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 14 ספטמבר 2011, 11:42

דבר ראשון..אני לא בטוחה שלמצ'באן יהיה כל כך רע לקרוע את התחת באימונים..אבל לא משנה..
מהסיבה הפשוטה שאני לא חושבת שאיבנוביץ' חושב על מוסלי כחלק אינטגרלי מהקבוצה..הוא עוד מאוד מאוד צעיר..

למה לא? מוסלי לא ילד בן 17. גם מאצ'בן די צעיר. אני לא רואה שום מצב שבעולם שאיבנוביץ' יתן למאצ'בן ובייליצה ליהיות 2 הסנטרים שלו. פשוט יאכלו אותם. אולי הוא יקבל דקות כ5 פה ושם, אבל זה לא משמעותי. את רוב הדקות (אם אפשר לקרוא לזה ככה) הוא יקבל כמחליף של טלטוביץ', שמשחק כל משחק משהו כמו 30-35 דקות
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 ספטמבר 2011, 11:46

asafb96 כתב:

למה לא? מוסלי לא ילד בן 17. גם מאצ'בן די צעיר. אני לא רואה שום מצב שבעולם שאיבנוביץ' יתן למאצ'בן ובייליצה ליהיות 2 הסנטרים שלו. פשוט יאכלו אותם. אולי הוא יקבל דקות כ5 פה ושם, אבל זה לא משמעותי. את רוב הדקות (אם אפשר לקרוא לזה ככה) הוא יקבל כמחליף של טלטוביץ', שמשחק כל משחק משהו כמו 30-35 דקות

תשמע..הוא רצה לתת ללאמפה להיות הסנטר שלו..מה כל כך מפתיע בזה שמצ'באן יחליף אותו?
שניהם לא בדיוק פאר היצירה כשזה מגיע לקשיחות..
שניהם לא מי יודע מה שחקנים של מתחת לסל(ואם כבר אז מצ'באן פי מליון מלאמפה)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot], גל גל, מרסר, משה, שמוליק ו־35 אורחים