המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:jol9 כתב:פליקס ורוני, אתם חוטאים לפרופוגנדה - הכל רע כאן, כולנו חיים בעוני, עומדים שעות בתור ללחם, אין לנו כסף לחיתולים ולמוצרי
יסוד, יש כאן OUTLAW ברחובות, כל יום נרצחים עשרות רבות בפיגועים ובתקריות פליליות, הסורים יושבים על בגדר ומחכים לכבוש
אותנו וזה קורה עוד רגע...
בכלל, אני לא מבין מה כל אלה עושים עוד בארץ... למה הם לא עוברים למקומות יותר טובים, כמו צרפת למשל.
עברנו לדמגוגיה זולה? זהו? נגמרו הטיעונים אז הגענו לזה?
Roni1 כתב:jol9 כתב:פליקס ורוני, אתם חוטאים לפרופוגנדה - הכל רע כאן, כולנו חיים בעוני, עומדים שעות בתור ללחם, אין לנו כסף לחיתולים ולמוצרי
יסוד, יש כאן OUTLAW ברחובות, כל יום נרצחים עשרות רבות בפיגועים ובתקריות פליליות, הסורים יושבים על בגדר ומחכים לכבוש
בכלל, אני לא מבין מה כל אלה עושים עוד בארץ... למה הם לא עוברים למקומות יותר טובים, כמו צרפת למשל.
זה לא שאין כאן בעיות. יש יוקר מחייה ומייאש מאוד לדעת שמחירי הדיור רק עולים ולבני גילי אין סיכוי בעוד כמה שנים לחלום על זה אפילו. בתי החולים במצב נוראי, סבא שלי היה מאושפז בשבוע שעבר והיה מזעזע להסתובב שם.
אבל מכאן ועד מה שמציירים לנו, על כלכלה מתרסקת ועם של זומבים מיואש וחסר תקווה הדרך רחוקה.
jol9 כתב:אני חושב שההחלטות לגבי הדברים האלה מתקבלות מעבר לשיקולים אישיים וחבריים.
שרון היה החבר הכי טוב של בוש וקלינטון היה נשיא סופר ידידותי, אבל אני לא זוכר שהיה הבדל משמעותי בין אז להיום בהקשר ליחסים
עם ארה"ב, שיתופי פעולה וכו'.
אובאמה מקבל את ההחלטות ע"פ מה שהוא מאמין, וגם אם ציפי לבני היתה ראש ממשלה, והיתה לוחשת על אזנו מבוקר עד ערב, זה לא היה
משנה, כי לאובאמה יש אינטרסים מסויימים, וישראל הוא רק אחד מהם.
בכל מקרה, ממך מצופה לא להיות פופוליסט ותעמולן. אתה לא עובד בידיעות אחרונות הרי..
לאורך כל השנים האחרונות, יש דיבורים על קיצוצים בתמיכה של ארה"ב, וזה לא קרה וכנראה גם לא יקרה.
jol9 כתב:דמגוגיה זולה זה כל מילה שאתה כותב בהקשר לביבי (ושרה).
באמת שמגיע לך ולכל מי שחושב כמוך ראש ממשלה מהעבודה - אני מזכיר לך את הכיף שהיה כאן עם אהוד ברק.
felix_r כתב:Roni1 כתב:jol9 כתב:פליקס ורוני, אתם חוטאים לפרופוגנדה - הכל רע כאן, כולנו חיים בעוני, עומדים שעות בתור ללחם, אין לנו כסף לחיתולים ולמוצרי
זה לא שאין כאן בעיות. יש יוקר מחייה ומייאש מאוד לדעת שמחירי הדיור רק עולים ולבני גילי אין סיכוי בעוד כמה שנים לחלום על זה אפילו. בתי החולים במצב נוראי, סבא שלי היה מאושפז בשבוע שעבר והיה מזעזע להסתובב שם.
אבל מכאן ועד מה שמציירים לנו, על כלכלה מתרסקת ועם של זומבים מיואש וחסר תקווה הדרך רחוקה.
אני מצטער להגיד לך, אבל מחירי הדיור לא יכולים לרדת בצורה משמעותית גם אם המשיח בכבודו ובעצמו יגיע ויהפוך לראש הממשלה. ויש לזה סיבה אובייקטיבית: לישראל יש גידול אכלוסיה גבוה מאוד (היום אנחנו בקצב של 1 מיליון בני אדם שמתווספים בכל 7 שנים). אין הרבה מה לעשות
Roni1 כתב:felix_r כתב:Roni1 כתב:jol9 כתב:פליקס ורוני, אתם חוטאים לפרופוגנדה - הכל רע כאן, כולנו חיים בעוני, עומדים שעות בתור ללחם, אין לנו כסף לחיתולים ולמוצרי
אני מצטער להגיד לך, אבל מחירי הדיור לא יכולים לרדת בצורה משמעותית גם אם המשיח בכבודו ובעצמו יגיע ויהפוך לראש הממשלה. ויש לזה סיבה אובייקטיבית: לישראל יש גידול אכלוסיה גבוה מאוד (היום אנחנו בקצב של 1 מיליון בני אדם שמתווספים בכל 7 שנים). אין הרבה מה לעשות
אין דבר כזה. צמצום ביורוקרטיות, בניה מאסיבית. לא אמרתי שיהיו כאן מחירים זולים אבל בקצב עליית המחירים הזה דירה לא תהיה סתם מאוד יקרה, היא תהיה בלתי אפשרית.
אין דבר כזה שאי אפשר לפתור כלום ולתת למחירים לעלות, בשנים האחרונות אף אחד אפילו לא ניסה.
felix_r כתב:יש הבדל בין לעצור את העליה לבין מה שאני אמרתי: מחירי הדיור לא יכולים לרדת בצורה משמעותית
Holiday_Armadillo כתב:אני בקטע של..''כל אחד רק לא ביבי'', אבל קשה לי להמשיך להגיד את הדבר הזה כשבמפלגה שתתמודד איתו ראש בראש יושב מישהו במקום 17 שאומר ''אני לא ציוני, אני ערבי''
Holiday_Armadillo כתב:אני בקטע של..''כל אחד רק לא ביבי'', אבל קשה לי להמשיך להגיד את הדבר הזה כשבמפלגה שתתמודד איתו ראש בראש יושב מישהו במקום 17 שאומר ''אני לא ציוני, אני ערבי''
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בקטע של..''כל אחד רק לא ביבי'', אבל קשה לי להמשיך להגיד את הדבר הזה כשבמפלגה שתתמודד איתו ראש בראש יושב מישהו במקום 17 שאומר ''אני לא ציוני, אני ערבי''
אז תצביעי למפלגה אחרת. יש יותר מאופציה אחת.
Holiday_Armadillo כתב:roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בקטע של..''כל אחד רק לא ביבי'', אבל קשה לי להמשיך להגיד את הדבר הזה כשבמפלגה שתתמודד איתו ראש בראש יושב מישהו במקום 17 שאומר ''אני לא ציוני, אני ערבי''
אני מצביעה ליאיר, זה לא אומר שאני לא מודעת לזה שהוא לא הולך לזכות וזה בין ביבי ובוז'י
Roni1 כתב:איתן כבל שלח לכל הערוצים מכתב עם דרישה לעימות, הכלבלבים שלו נענו והזמינו את כל ראשי המפלגות. עכשיו בוז׳י לא מוכן כי הוא רוצה רק מול ביבי, אם ביבי חכם הוא מבקש להתעמת מול בוז׳י וציפי ביחד (רוטציה לא?), ככה כל טענה של בוז׳י על הממשלה תהיה מכוונת גם כלפי השותפה שלו.
tzachMTA כתב:Roni1 כתב:איתן כבל שלח לכל הערוצים מכתב עם דרישה לעימות, הכלבלבים שלו נענו והזמינו את כל ראשי המפלגות. עכשיו בוז׳י לא מוכן כי הוא רוצה רק מול ביבי, אם ביבי חכם הוא מבקש להתעמת מול בוז׳י וציפי ביחד (רוטציה לא?), ככה כל טענה של בוז׳י על הממשלה תהיה מכוונת גם כלפי השותפה שלו.
הכלבלבים שלו? סליחה? אין דבר צודק יותר מעימות.. רק לא ממש ברור איך יתנהל עם ככ הרבה מפלגות.. היו צריכים לקחת 3-5 המפלגות הגדולות. עימות בין 10 ראשי מפלגות לא יוביל לכלום..
tzachMTA כתב:Roni1 כתב:איתן כבל שלח לכל הערוצים מכתב עם דרישה לעימות, הכלבלבים שלו נענו והזמינו את כל ראשי המפלגות. עכשיו בוז׳י לא מוכן כי הוא רוצה רק מול ביבי, אם ביבי חכם הוא מבקש להתעמת מול בוז׳י וציפי ביחד (רוטציה לא?), ככה כל טענה של בוז׳י על הממשלה תהיה מכוונת גם כלפי השותפה שלו.
הכלבלבים שלו? סליחה? אין דבר צודק יותר מעימות.. רק לא ממש ברור איך יתנהל עם ככ הרבה מפלגות.. היו צריכים לקחת 3-5 המפלגות הגדולות. עימות בין 10 ראשי מפלגות לא יוביל לכלום..
Holiday_Armadillo כתב:אני מצביעה ליאיר, זה לא אומר שאני לא מודעת לזה שהוא לא הולך לזכות וזה בין ביבי ובוז'י
Holiday_Armadillo כתב:roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בקטע של..''כל אחד רק לא ביבי'', אבל קשה לי להמשיך להגיד את הדבר הזה כשבמפלגה שתתמודד איתו ראש בראש יושב מישהו במקום 17 שאומר ''אני לא ציוני, אני ערבי''
אני מצביעה ליאיר, זה לא אומר שאני לא מודעת לזה שהוא לא הולך לזכות וזה בין ביבי ובוז'י
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בקטע של..''כל אחד רק לא ביבי'', אבל קשה לי להמשיך להגיד את הדבר הזה כשבמפלגה שתתמודד איתו ראש בראש יושב מישהו במקום 17 שאומר ''אני לא ציוני, אני ערבי''
כי הכי חתיך?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים