MTA2311 כתב:איזה כיף לרדת משמירה ולקרוא חדשות טובות שכאלה.. מישהו ראה את המשחק? מה בדיוק הלך שם??
התדרדרות לשמירות

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:איזה כיף לרדת משמירה ולקרוא חדשות טובות שכאלה.. מישהו ראה את המשחק? מה בדיוק הלך שם??
יוסי22 כתב:נורא פשוט.
נדאל התחיל נורא , מבולבל מהסוג הפדררי של השנים האחרונות משחק כזה שכלום לא הלך , שהכול הולך הפוך.
עם הרבה מזל הוא לקח את הסט הראשון אבל בסטים השני והשלישי הוא הפסיד את ההגשה הראשונה או השניה בסט ומשם רדף אחרי ההגשות המפלצתיות של רוסול שהיה היום עם יותר מ-80% הצלחה בסרב הראשון .
בסט הרביעי נדאל התעורר ולקח את זה 6-2 אבל אז הגיע ההפסקה ואיתה מומנטום בלתי נתפס של רוסול , אם אני לא טועה הוא לקח את כל 4 משחקוני ההגשה האחרונים שלו על ה-0 , מהרגע שהוא השיג את החוסר ריכוז אצל נדאל ושבר , הוא פשוא הפציץ את נדאל בצורה שלא השאירה לו שום סיכוי תצוגה התקפית מהסוג של טסונגה מול פדרר ברבע הגמר אשתקד.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:איזה כיף לרדת משמירה ולקרוא חדשות טובות שכאלה.. מישהו ראה את המשחק? מה בדיוק הלך שם??
התדרדרות לשמירות
LIAV10 כתב:Dperk כתב:מעניין אם זו תהיה נקודת מפנה בטניס העולמי.
זאת לא נקודת מפנה..
רפא בתקופה קשה של הרבה לחץ, הוא מאוד עייף..
מאוד מקווה בשבילו שייקח את אוסטרליה וישמור על התואר מבייג'ין אחרת זאת תחשב עונה רעה שלו למרות הרולאן גארוס..
LIAV10 כתב:לפחות הוא יגיעלאולימפיאה הכי רענן..
שאלות:
מקבלים באולימפיאדה נקודות ATP?
אם כן, כמה?
ואם כן, זה לא כמו שאר הטורנירים שמחשבים לך הפרשים משנה קודמת נכון? כי אולימפיאדה זה כל שנים, זה פשוט בונוס?
yiffy כתב:אגב, שלושה אנשים שמאושרים בעקבות אתמול:
-פדרר - יעלה למקום השני וכנראה שישמור עליו עד ניו-יורק, מה שנותן לו סיכוי של 50% לא להתמודד מול נולה ורפא בהבדל של יומיים בטורניר נוסף. כמובן שאם יגיע לחצי מול נולה, גם עכשיו זה ישחק תפקיד חשוב.
-נולה - הדרך שלו לתואר שני בווימבלדון נראית קצרה מתמיד.
-מארי - מרים את הראש ורואה שאם הוא ממשיך לשחק טוב הוא הופך להיות הבריטי הראשון שמגיע לגמר בווימבי מאז מלחמת העולם הראשונה בערך. בגמר, עם תמיכה מקיר לקיר ללא כל תלות בדמות היריב, הכל יכול לקרות.
אין לי מושג מה יהיה בסוף, אבל אין ספק שנולה הוא הפייבוריט.
yiffy כתב:נולה מפסיד את המערכה הראשונה לסטפאנק!
יהיה מעניין לראות איך המשחק הזה יתפתח.
yiffy כתב:אלוהים ישמור! זה היה קרוב...
פדרר החליט לחכות לגיל 30 כדי להתחיל לחזור מפיגורים של חמש מערכות...
המשחקים מול החימריסטים בסיבובים הראשונים היו משקרים. לפדרר קשה מול שחקנים אגרסיביים על המשטח הזה, ויעידו על כך שתי ההדחות בשנתיים האחרונות וגם המשחק היום. אני מאוד מוטרד מההמשך.
למזלו של רוג'ר, גם השחקנים הסבירים יחסית בהגרלה שלו (סימון, טיפסי וורדאסקו) הודחו ולא נשאר שם הרבה עד לחצי. אני מקווה שהוא כן יתאפס על עצמו.
שחף כתב:אני לא יכול לשמוע את הפרשנים של ערוץ הספורט. נמאס כבר מהאהדה הזאת לפדרר. לפחות תעשו את עצמכם נטרליים גם אם אתם לא באמת כאלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים