עולם הטניס2 - עונת 2013 יצאה לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס2 - מישהו יפריע לרפא לקחת עוד RG?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 יוני 2012, 21:48

MTA2311 כתב:איזה כיף לרדת משמירה ולקרוא חדשות טובות שכאלה.. מישהו ראה את המשחק? מה בדיוק הלך שם??

התדרדרות לשמירות :nono
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 28 יוני 2012, 21:58

MTA2311 כתב:איזה כיף לרדת משמירה ולקרוא חדשות טובות שכאלה.. מישהו ראה את המשחק? מה בדיוק הלך שם??

איפה אתה שומר?
Dperk

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 יוני 2012, 22:04

נורא פשוט.

נדאל התחיל נורא , מבולבל מהסוג הפדררי של השנים האחרונות משחק כזה שכלום לא הלך , שהכול הולך הפוך.

עם הרבה מזל הוא לקח את הסט הראשון אבל בסטים השני והשלישי הוא הפסיד את ההגשה הראשונה או השניה בסט ומשם רדף אחרי ההגשות המפלצתיות של רוסול שהיה היום עם יותר מ-80% הצלחה בסרב הראשון .

בסט הרביעי נדאל התעורר ולקח את זה 6-2 אבל אז הגיע ההפסקה ואיתה מומנטום בלתי נתפס של רוסול , אם אני לא טועה הוא לקח את כל 4 משחקוני ההגשה האחרונים שלו על ה-0 , מהרגע שהוא השיג את החוסר ריכוז אצל נדאל ושבר , הוא פשוא הפציץ את נדאל בצורה שלא השאירה לו שום סיכוי תצוגה התקפית מהסוג של טסונגה מול פדרר ברבע הגמר אשתקד.
יוסי22

הודעהעל ידי yiffy » 28 יוני 2012, 22:25

יוסי22 כתב:נורא פשוט.

נדאל התחיל נורא , מבולבל מהסוג הפדררי של השנים האחרונות משחק כזה שכלום לא הלך , שהכול הולך הפוך.

עם הרבה מזל הוא לקח את הסט הראשון אבל בסטים השני והשלישי הוא הפסיד את ההגשה הראשונה או השניה בסט ומשם רדף אחרי ההגשות המפלצתיות של רוסול שהיה היום עם יותר מ-80% הצלחה בסרב הראשון .

בסט הרביעי נדאל התעורר ולקח את זה 6-2 אבל אז הגיע ההפסקה ואיתה מומנטום בלתי נתפס של רוסול , אם אני לא טועה הוא לקח את כל 4 משחקוני ההגשה האחרונים שלו על ה-0 , מהרגע שהוא השיג את החוסר ריכוז אצל נדאל ושבר , הוא פשוא הפציץ את נדאל בצורה שלא השאירה לו שום סיכוי תצוגה התקפית מהסוג של טסונגה מול פדרר ברבע הגמר אשתקד.

ממה שאני ראיתי במערכה השנייה והשלישית, זה באמת פלוס מינוס היה הסיפור.
הרושם שלי היה שרוסול הזה הוא לא בחור עם המון טניס. היו לו כמה שגיאות שילדים לא עושים. יחד עם זאת, היה לו סרב מצוין (מזכיר מעט את של טצונגה) ובקהנד חזק. הוא הלך עם הבקהנד המון לפורהנד של נדאל. הרבה שחקנים הולכים דווקא לבקהנד של רפא כי הם חושבים שככה הם לא יחטפו מסובבת לפינה. בפועל, רפא כנראה מתגונן עם הבקהנד שלו הרבה יותר טוב מאשר עם הפורהנד.

זה לא נקודת מפנה ולא נעליים. גם הפסד מביך במיוחד בסיבוב שני של גראנד סלאם לא ישנה את העובדה שנדאל הוא אחד משני הטניסאים הכי טובים בסבב כיום, בפער סביר מהמקום השלישי (שיהפוך אחרי הטורניר לשני על חשבונו) ובפער ענק על כל השאר. אני לא פוסל גמר או זכייה ב-US open בשבילו ואין לי ספק שגם באולימפיאדה הוא ידבר חזק.

מה שכן, רפא בטוח ילמד שיעור בחלוקת עומסים אחרי הפיאסקו הזה. הוא נתן ב-RG טורניר מדהים. אחד הכי מדהימים שטניסאי כלשהו אי פעם נתן ב-GS כלשהו. הבעיה היא שכשזה כ"כ קרוב לווימבי מבחינת לוח שנה (אלוהים יודע למה), כנראה שהטניסאים הבכירים צריכים לקחת את זה בחשבון לפחות בסיבובים הראשונים של ה-RG. נדאל לא עשה את זה. הוא השקיע המון כדי לנקנק את היריבים שלו עד הגמר. מן הסתם הוא יכול היה לנצח את רוב המשחקים הללו עם הרבה פחות מאמץ.

גם ההשתתפות בהאלה היא מעט תמוהה. הוא חתם שם בקיץ ברוב תרועות (כפי שיוני אמר - תמורת הרבה כסף ככה"נ) וכנראה שלא היה לו נעים לברוח משם, אבל זה בטוח השפיע. לשם השוואה, בשנה שעברה פדרר הגיע לגמר ה-RG והיה ניכר שהוא היה גמור אח"כ. הוא מיד ביטל את השתתפותו בהאלה אפילו שהוא נחשב לחצי אל בטורניר הזה (השנה קראו שם רחוב על שמו) ולמרות שעשו לו פרצופים, זאת כנראה הייתה ההחלטה הנכונה לעשות. הוא אמנם הודח ברבע גמר ווימבי, אבל עד המשחק השערורייתי ההוא היה לו טורניר חלק וטוב, ולא העייפות הייתה זו שהובילה למפלה שלו.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 יוני 2012, 22:35

לפחות הוא יגיעלאולימפיאה הכי רענן..

שאלות:
מקבלים באולימפיאדה נקודות ATP?
אם כן, כמה?
ואם כן, זה לא כמו שאר הטורנירים שמחשבים לך הפרשים משנה קודמת נכון? כי אולימפיאדה זה כל שנים, זה פשוט בונוס?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 יוני 2012, 04:43

Holiday_Armadillo כתב:

התדרדרות לשמירות :nono

גם קצינים עושים שמירות מדי פעם...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2012, 05:48

LIAV10 כתב:
Dperk כתב:מעניין אם זו תהיה נקודת מפנה בטניס העולמי.

זאת לא נקודת מפנה..
רפא בתקופה קשה של הרבה לחץ, הוא מאוד עייף..

מאוד מקווה בשבילו שייקח את אוסטרליה וישמור על התואר מבייג'ין אחרת זאת תחשב עונה רעה שלו למרות הרולאן גארוס..

??
אוסטרליה זה בעונה הבאה, והתואר האחרון שהוא צריך היה לשמור עליו מחוץ לחימר זה התואר שלקח בטוקיו ב2010.
רפא כבר כמעט שנתיים לא זכה בתארים על משטחים קשים/דשא.

ההפסד אתמול היה מביך ורע אבל כנראה מחוייב במציאות. עדיף כמובן שזה היה קורה מול טסונגה ברבע הגמר, אבל גם אם היה עובר אתמול, הוא היה נופל מול קולשרייבר
בסיבוב השלישי.
הוא פשוט היה מאוד עייף ומאוד כבד, ושיחק בערך בחמישית מהרמה שבה שיחק בRG.

מקווה שייקח עכשיו את המנוחה שהוא זקוק לה, שיוותר גם על האולימפיאדה, ואולי לשם שינוי יגיע קצת יותר חזק לחלק האחרון של העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2012, 05:51

LIAV10 כתב:לפחות הוא יגיעלאולימפיאה הכי רענן..

שאלות:
מקבלים באולימפיאדה נקודות ATP?
אם כן, כמה?
ואם כן, זה לא כמו שאר הטורנירים שמחשבים לך הפרשים משנה קודמת נכון? כי אולימפיאדה זה כל שנים, זה פשוט בונוס?

מקבלים משהו כמו 800 נק'.
היוקרה זה מה שחשוב באולימפיאדה ולא הנקודות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 29 יוני 2012, 06:34

אגב, שלושה אנשים שמאושרים בעקבות אתמול:
-פדרר - יעלה למקום השני וכנראה שישמור עליו עד ניו-יורק, מה שנותן לו סיכוי של 50% לא להתמודד מול נולה ורפא בהבדל של יומיים בטורניר נוסף. כמובן שאם יגיע לחצי מול נולה, גם עכשיו זה ישחק תפקיד חשוב.
-נולה - הדרך שלו לתואר שני בווימבלדון נראית קצרה מתמיד.
-מארי - מרים את הראש ורואה שאם הוא ממשיך לשחק טוב הוא הופך להיות הבריטי הראשון שמגיע לגמר בווימבי מאז מלחמת העולם הראשונה בערך. בגמר, עם תמיכה מקיר לקיר ללא כל תלות בדמות היריב, הכל יכול לקרות.

אין לי מושג מה יהיה בסוף, אבל אין ספק שנולה הוא הפייבוריט.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2012, 07:07

yiffy כתב:אגב, שלושה אנשים שמאושרים בעקבות אתמול:
-פדרר - יעלה למקום השני וכנראה שישמור עליו עד ניו-יורק, מה שנותן לו סיכוי של 50% לא להתמודד מול נולה ורפא בהבדל של יומיים בטורניר נוסף. כמובן שאם יגיע לחצי מול נולה, גם עכשיו זה ישחק תפקיד חשוב.
-נולה - הדרך שלו לתואר שני בווימבלדון נראית קצרה מתמיד.
-מארי - מרים את הראש ורואה שאם הוא ממשיך לשחק טוב הוא הופך להיות הבריטי הראשון שמגיע לגמר בווימבי מאז מלחמת העולם הראשונה בערך. בגמר, עם תמיכה מקיר לקיר ללא כל תלות בדמות היריב, הכל יכול לקרות.

אין לי מושג מה יהיה בסוף, אבל אין ספק שנולה הוא הפייבוריט.

מקווה שמארי יעשה את זה סופסוף, למרות שהסיכויים שלו לא מאוד גבוהים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 29 יוני 2012, 13:14

נולה מפסיד את המערכה הראשונה לסטפאנק!
יהיה מעניין לראות איך המשחק הזה יתפתח.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 29 יוני 2012, 14:12

yiffy כתב:נולה מפסיד את המערכה הראשונה לסטפאנק!
יהיה מעניין לראות איך המשחק הזה יתפתח.

טוב, התלהבתי מוקדם מדי. נולה מפרק את סטפאנק במערכה השלישית אחרי שכבר לקח את השנייה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 יוני 2012, 18:29

זהו? גם רוג'ר גמר את הסיפור? מפגר כרגע 2-0 במערכות מול בנטו... הוא משחק פשוט על הפנים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 29 יוני 2012, 19:24

אני לא יכול לשמוע את הפרשנים של ערוץ הספורט. נמאס כבר מהאהדה הזאת לפדרר. לפחות תעשו את עצמכם נטרליים גם אם אתם לא באמת כאלה.
שחף

הודעהעל ידי yiffy » 29 יוני 2012, 20:22

אלוהים ישמור! זה היה קרוב...
פדרר החליט לחכות לגיל 30 כדי להתחיל לחזור מפיגורים של חמש מערכות...
המשחקים מול החימריסטים בסיבובים הראשונים היו משקרים. לפדרר קשה מול שחקנים אגרסיביים על המשטח הזה, ויעידו על כך שתי ההדחות בשנתיים האחרונות וגם המשחק היום. אני מאוד מוטרד מההמשך.

למזלו של רוג'ר, גם השחקנים הסבירים יחסית בהגרלה שלו (סימון, טיפסי וורדאסקו) הודחו ולא נשאר שם הרבה עד לחצי. אני מקווה שהוא כן יתאפס על עצמו.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 יוני 2012, 20:55

yiffy כתב:אלוהים ישמור! זה היה קרוב...
פדרר החליט לחכות לגיל 30 כדי להתחיל לחזור מפיגורים של חמש מערכות...
המשחקים מול החימריסטים בסיבובים הראשונים היו משקרים. לפדרר קשה מול שחקנים אגרסיביים על המשטח הזה, ויעידו על כך שתי ההדחות בשנתיים האחרונות וגם המשחק היום. אני מאוד מוטרד מההמשך.

למזלו של רוג'ר, גם השחקנים הסבירים יחסית בהגרלה שלו (סימון, טיפסי וורדאסקו) הודחו ולא נשאר שם הרבה עד לחצי. אני מקווה שהוא כן יתאפס על עצמו.

לחזור מפיגור של חמש מערכות, זה קשה אפילו בשביל אגדה כמו רוג׳ר ;)

גם אני די מודאג מההמשך, בשתי המערכות הראשונות הוא נראה די חסר אונים.  
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי misha » 30 יוני 2012, 18:14

לא יאומן הטיימינג של הילואים האלה - נפל לי על גמר הNBA, באמצע היורו וגם ווימבלדון ::: מקווה שפדרר יחזיק מעמד עד יום שישי, לפחות אספיק לראות אותו בחצי.

הספקתי לראות קצת את המשחק של אתמול והיכולת הזו לא תספיק בהמשך. פעם אם נדאל היה נופל, פדרר גם ביכולת בינונית יכל להגיע לגמר/לזכות. הימים האלה עברו והוא חייב להעביר הילוך. יש פה הזדמנות פז לזכות בעוד סלאם.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 יוני 2012, 18:23

שחף כתב:אני לא יכול לשמוע את הפרשנים של ערוץ הספורט. נמאס כבר מהאהדה הזאת לפדרר. לפחות תעשו את עצמכם נטרליים גם אם אתם לא באמת כאלה.

כל העולם אוהד את פדרר ובתוכם גם שדרני ערוץ הספורט , תתמודד.
יוסי22

הודעהעל ידי שחף » 30 יוני 2012, 18:50

אפילו בפורום הזה זה לא המצב, אז "כל העולם אוהד את פדרר"? נו באמת. תצא מהסרט
שחף

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 יוני 2012, 18:55

כל העולם לא אומר 100% אבל תסתכל פעם על הקהל במגרשי הטניס ותבין מה זה כל העולם אוהד את פדרר .

אני לא יודע כמה מקבילות יש לאהדה שפדרר מקבל בכל מגרש שהוא מגיע אליו באוסטרליה , ווימבלדון , צרפת , ארה"ב ובכל מקום.

בעיני זה מדהים איך כל פעם למרות שהוא משחק נגד שחקן מקומי הקהל מעודד אותו באופו מובהק , זו המציאות.
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד