המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:misha כתב:מחכה למשחק הזה, מזל שהמשחק צ'מפיונס בין מילאן לבארסה הוא מחר ולא היום.
רפא אמר שנגד פיש הוא הרגיש רע במהלך המערכה השניה והשלישית, כנראה בגלל משהו שאכל. אני מאמין שהיום הוא יראה יותר טוב.
לא בגלל זה. זה שטויות, וגם היה לו יום לנוח.
הוא לא בכושר מספיק טוב, ופדרר מנגד משחק הרבה יותר טוב ועם הרבה ביטחון.

misha כתב:jol9 כתב:misha כתב:מחכה למשחק הזה, מזל שהמשחק צ'מפיונס בין מילאן לבארסה הוא מחר ולא היום.
רפא אמר שנגד פיש הוא הרגיש רע במהלך המערכה השניה והשלישית, כנראה בגלל משהו שאכל. אני מאמין שהיום הוא יראה יותר טוב.
לא בגלל זה. זה שטויות, וגם היה לו יום לנוח.
הוא לא בכושר מספיק טוב, ופדרר מנגד משחק הרבה יותר טוב ועם הרבה ביטחון.
לא קשור, יכול להיות שהוא בכושר לא מספיק טוב אבל גם ברור שזה שהוא הרגיש לא טוב לא בדיוק עזר ליכולת שלו נגד פיש.
זוכר את הפסקת השירותים שהוא לקח במערכה השלישית במצב של 2-0? "Later, it was revealed Nadal had a stomach issue and spent the break vomiting in the locker room."

yiffy כתב:סוף המערכה הראשונה ופדרר לוקח 6:3. רוג'ר נראה טוב מאוד. מצד אחד הוא משחק טניס אגרסיבי ומצד שני הוא מצליח להוריד את השגיאות הלא מחויבות למינימום. נדאל נראה מעט פסיבי, אני מעריך שזה ישתנה במערכה השנייה.
yiffy כתב:יש עוד לינקים מישה?

misha כתב:yiffy כתב:יש עוד לינקים מישה?
לא מוצא משהו יותר טוב![]()
רוג'ר ענק. עם כל זה שרפא לא בשיאו, פדרר בכושר פשוט מעולה בטורנירים אחרונים.

yiffy כתב:בייגל במערכה השנייה. המשחק הזה היה גרסה הפוכה של חצי גמר מיאמי של השנה, בו פדרר נראה כמו הצל של עצמו ונדאל לא ראה אותו ממטר.
נדאל אמנם היה בשילוב של כושר לא גבוה וככה"נ גם מחלה כלשהי, אבל אי אפשר שלא להתענג על הרמה שפדרר מפגין כרגע. מצד אחד, בתור אוהד פדרר אתה רואה את המשחק הזה ואומר לעצמך "למה לעזאזל לא שיחקת ככה כל השנה??". מצד שני, אפשר להבין למה פדרר בשלב זה של הקריירה מעדיף לפתוח מבערים בסוף העונה, כאשר רוב השחקנים מותשים ולא ממש רצים ביחד איתו.
בסוף העונה שעברה פדרר זכה בשטוקהולם, באזל ולונדון והשנה בבאזל ופריז והעין על הגביע של לונדון פעם שנייה. נתון זה, בשילוב העובדה שפדרר נטה לאורך הקריירה לשחק פחות טוב בסוף השנה (חוץ מבגמר גביע המאסטרס בו הוא כמעט תמיד בא דרוך), מקבלים עוד ראיה לאסטרטגיה המוצלחת לשחקן איכותי שחוצה את ה-30.
yiffy כתב:יוני, אני מכיר מקרוב את התסכול ואת הצורך להיכנס ב-favorite שלך אחרי ערבים כמו היום מקרוב. אני מזדהה איתך, אבל לא בהכל מסכים. אין ספק שנדאל נראה חסר חשק היום, אבל אני כמעט משוכנע שמדובר במחלה. במשחק מול פיש הוא נראה אפילו חיוור עוד יותר ולא היה ספק בכלל שמשהו שם לא במקום. מן הסתם שיומיים זה לא מספיק זמן להבריא לקראת משחקים חשובים וככה"נ זה עשה את שלו.
דעתי האישית היא שפדרר ביכולתו הנוכחית היה פייבוריט בכל מקרה, אבל בטוח שלא היינו רואים בייגל. מקסימום 6:4, 6:3 כזה.
שאלה: מכיוון שפדרר ניצח גם את נדאל וגם את צונגה, הוא בעצם יעלה מהמקום הראשון בכל מקרה מכיוון שאין משולש ניצחונות-הפסדים עמם, נכון?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים