jol9 כתב:A.Parker, אני די מסכים עם הדברים שאתה רושם. כמו שכתבתי גם לפני. ההתנהלות היא לא אופטימלית ככל הנראה. יכל להיות יותר טוב אבל גם יותר גרוע.
בסוף צריך להבין שכמו שאין מלחמה ללא תקלות וללא ועדות חקירה, כך גם כאן.
העניין של הערים האדומות למשל - זה נכון מה שאמרת, אבל זה השוליים. הרוב המוחלט של התלמידים הלך לבית הספר כמתוכנן.
אני אתן לך עוד דוגמא... הבת שלי עלתה לכתה ג׳ ואשתי עובדת במקיף. כלומר יש לי פרספקטיבה מסויימת על יסודי, חט״ב ותיכון. בכל מקום יש את הקושי שלו ושום דבר לא מתנהל על מי מנוחות. כל הזמן דברים משתנים.
יש המון כעס אצל ההורים על המחנכת למשל, אבל בשורה התחתונה, זה מגיע מאותו המקום של הכעס שלך. כשנמצאים במלחמה צריכים להבין שהדברים לא יכולים להתנהל באופן מושלם, ותמיד יהיו טעויות.
זה גם לא קשור לממשלה כזאת או אחרת.
אגב, מקובל במצבי משבר, שהאופוזיציה מגבה את הממשלה במלחמה שלה, אבל כאן זה לא קורה וזה מוסיף שמן למדורה.
די, יוני. אני לא מדבר איתך על קבלת החלטות במצב של לא נודע שקשה להעריך את החלופות (לא ביקרתי כמעט את הממשלה בגל הראשון כי זה באמת מצב ייחודי, והיא גם תפקדה סבבה יחסית). מה שקורה עכשיו זה מחדל אחרי מחדל. לא להקים מערך חוקרים נורמלי, לדוגמא, זה הכי חוסר אחריות שיש. המחדלים שנעשים פה בחצי השנה האחרונה מבזים כל בעל תפקיד באשר הוא.