מאכזב מאוד שאין שידור.. לא משנה נגד מי מכבי משחקת, עדיין כל משחק שלה מביא יותר רייטינג מכל המשחקים של המחזור ביחד. אני מבין את הרצון להראות משחקים שעל הנייר אמורים להיות יותר צמודים, אבל לפחות שימו את מכבי בערוץ אחר.. יש לכם פאקינג 4 ערוצים!
זה פחות 40 דקות של סבל ותסכול. בקושי משחקי יורוליג אני מצליח לסבול העונה, אז לא יקרה כלום אם נפסיד את מכבי מנצחת ב15 הפרש את בני השרון, ואת בלאט אומר:" שיחקנו מצויין".
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
דווקא הרצליה מגיע בכושר טוב למשחק הזה ומכבי לא , אבל מכבי צמאה לניצחון בגלל הפסד החוץ ביורוליג...אם מכבי הייתה באה אחרי ניצחון , לא הייתי מתפלא אם היינו מפסידים . בכל מקרה אני לא חושב שיהיה טיול בפארק הרצליה (פארק נחמד לאאלה) כמו שאנחנו חושבים...
סגל לעונה הבאה 1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול 3. : תומאס , משעור , זוסמן 4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן מאמן : ספאחיה בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
gamer777 כתב:חברים אין מה להתמוגג מדארקו בנתיים, ליגת הפח הזאת זה לא מדד לכולם בואו נחכה למשחקים ביורוליג כדי לקבוע..
זה לא העניין. הוא חתום אצלנו לעוד שנתים, אז אנחנו שמחים לראות שיש לו פוטנציאל טוב