המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yiffy כתב:אני חושב שצפיתי בפתיח היום איזה 7 פעמים!
אולי זה בגלל שאני כבר ממש מת שתתחיל העונה השלישית של משחקי הכס...
הצביעו לחאליסי הסוציאל-דוטראקית
jol9 כתב:yiffy כתב:אני חושב שצפיתי בפתיח היום איזה 7 פעמים!
ברביעי לאפריל...
jol9 כתב:yiffy כתב:אני חושב שצפיתי בפתיח היום איזה 7 פעמים!
ברביעי לאפריל...
חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שארץ נהדר בירידה חדה כבר כמה שנים, בעיקר מבחינת ההומור.
פעם, באמת הייתי נקרע מצחוק מן המערכונים, החיקויים ובניית הדמויות השנונה שלהם. היום, הם פשוט פחות מצחיקים.
עם זאת, ברמת הסאטירית, הם נשארו טובים ואולי אף השתפרו, אתמול פוזרו המון עקיצות וביקורות סומויות על לא מעט דמויות פוליטיות. זה אמנם לא היה עד כדי כך מצחיק, אבל חכם ונחמד.
Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שארץ נהדרת בירידה חדה כבר כמה שנים, בעיקר מבחינת ההומור.
פעם, באמת הייתי נקרע מצחוק מן המערכונים, החיקויים ובניית הדמויות השנונה שלהם. היום, הם פשוט פחות מצחיקים.
עם זאת, ברמת הסאטירית, הם נשארו טובים ואולי אף השתפרו, אתמול פוזרו המון עקיצות וביקורות סומויות על לא מעט דמויות פוליטיות. זה אמנם לא היה עד כדי כך מצחיק, אבל חכם ונחמד.
לא שווה לראות בלי אסי כהן לפי דעתי
בעונות הראשונות ממש נקרעתי מצחוק וזה גם היה בפורמט שונה לחלוטין למרות שלא שמים לב לזה לפעמים בגלל שהאולפן אותו אולפן
חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שארץ נהדרת בירידה חדה כבר כמה שנים, בעיקר מבחינת ההומור.
לא שווה לראות בלי אסי כהן לפי דעתי
בעונות הראשונות ממש נקרעתי מצחוק וזה גם היה בפורמט שונה לחלוטין למרות שלא שמים לב לזה לפעמים בגלל שהאולפן אותו אולפן
אסי כהן לא היה שם ביום שני?
אז מי שיחק את ליברמן?
LIAV10 כתב:סמו כרגיל הרג אותי בסוף..
MTA2311 כתב:אוי זה פשוט מביך.
התכנית הזאת היא כמובן עוד תעמולה תקשורתית לשמאל, אבל הרמה כל כך נמוכה. זה לא הומור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד