על ידי ~Box & 1~ » 01 ינואר 2013, 12:29
רוצה להצטרף לדיון על הבדלי הרמות בין שאר קבוצות הליגה לאירופה- יורוליג/יורוקאפ,
ולהגיד שלא רק שאי אפשר לקרוא למכבי חיפה קבוצת יורוליג, אני חושש מאוד שהסיכוי שהיא תעבור שלב ביורוקאפ הוא נושק לקלוש. או מקסימום שלב אחד.
זה לא נובע מאכזריות או רוע לב, מי כמוני רוצה שקבוצות ישראליות נוספות למכבי ישתדרגו ויהוו ליגה רצינית,
אבל הבדיחה שהיתה השנה עם הפועל ירושלים ביורוקאפ גרמה לכולם לרדת לקרקע. כאן מדובר ביורוקאפ, שלהזכירכם זוכות המפעל הזה בדרך כלל מדגדגות בקושי שלב אחד ביורוליג.
אז לקחת קבוצה חדשה כמו מכבי חיפה ולחשוב שהחמישייה שלה שווה יורוליג או ניצחון על שאלון או סופוט זו פנטזיה גדולה מדי.
תתעלמו מהתבוסה שמכבי הנחילה לשאלון בצרפת, זה שילוב של מספר גורמים ביניהם הכבוד שקבוצות קטנות ביורוליג נותנות למכבי.
מול מכבי חיפה קבוצות יבואו במטרה להתפוצץ. קבוצה בלי יותר מחמישייה פשוט לא יכולה לשרוד למעט הבלחה חד פעמית.
בקשר לדברי קודי, אני דווקא חושב שב-25 שנה האחרונות היו שנים יותר חלשות, אבל התחושה היא עדיין תחושה חובבנית.
עד שלא אראה על הפרצוף של הזרים בליגה שהם נותנים הכל בדיוק כמו שהיו נותנים אם היו משחקים בליגות רציניות יותר, לא יהיה אפשר להסתכל על הליגה הזו באמת ברצינות, לצערי הרבה. אני עדיין מחכה לחזור ולהתרגש מהליגה הזו. עושה רושם שמשנה לשנה רמת הישראלים נחלשת יותר.