המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
~Box & 1~ כתב:פאק!! איזו החלטה טיפשית של בלאט!
למה לא לעשות התקפה מהירה ואז להשאיר אופציה לעשות פאול וללכת לעוד התקפה?
MTA2311 כתב:הפסדנו ל2 מתוך 3 הקבוצות הכי גרועות בבית הזה( חוץ מאיתנו כמובן)... העונה הזאת גמורה.
עידן כתב:מדהים כמה אנשים פה יורדים על היקמן, שהיה השחקן הכי טוב של מכבי על המגרש.
הפסד אכזרי במשחק שהיה מאוד מהנה לצפייה, לדעתי. חבל, הסיפור לא גמור, אבל יהיה קשה מאוד להעפיל.
עידן כתב:מדהים כמה אנשים פה יורדים על היקמן, שהיה השחקן הכי טוב של מכבי על המגרש.
הפסד אכזרי במשחק שהיה מאוד מהנה לצפייה, לדעתי. חבל, הסיפור לא גמור, אבל יהיה קשה מאוד להעפיל.
מכביסט28 כתב:MTA2311 כתב:הפסדנו ל2 מתוך 3 הקבוצות הכי גרועות בבית הזה( חוץ מאיתנו כמובן)... העונה הזאת גמורה.
נו באמת.. קאחה לא גרועה בכלל. היא יותר טובה, יותר מסודרת ויותר ראויה לבית הזה ממכבי.
~Box & 1~ כתב:עידן כתב:מדהים כמה אנשים פה יורדים על היקמן, שהיה השחקן הכי טוב של מכבי על המגרש.
אתה מכיר את השחקנים האלה שקולעים המון אבל הקבוצות שלהם הם לוזריות ניצחיות?
אלה בדיוק הקבוצות מהסוג ששחקנים כמו דייוין סמית' והיקמן מובילים אותן.
רק חסר שחלק מהאוהדים יפנימו את זה.
~Box & 1~ כתב:עידן כתב:מדהים כמה אנשים פה יורדים על היקמן, שהיה השחקן הכי טוב של מכבי על המגרש.
or163 כתב:מה שהכי עצוב מבחינתי למרות שזה היה הפסד בנקודה ואכזרי כביכול, אפילו לא כואב לי ולו קצת,
זה שלא כואב לי עושה לי כאב
Holiday_Armadillo כתב:~Box & 1~ כתב:פאק!! איזו החלטה טיפשית של בלאט!
למה לא לעשות התקפה מהירה ואז להשאיר אופציה לעשות פאול וללכת לעוד התקפה?
שטויות..לא על דברים כאלה צריך ''לצאת'' עליו
זה שאתה היית עושה ככה לא אומר שמה שהוא עשה לא היה בסדר
הוא רצה לנצח את המשחק וכמוהו מחליטים בערך 90% מהמאמנים
כדור אחרון עם 8 שניות(לא תגיד אפילו 18)אתה הולך לנצח את המשחק ולא לעשות עבירה בשביל שיישאר לך 0.4 לנסות לנצח
עידן כתב:~Box & 1~ כתב:עידן כתב:מדהים כמה אנשים פה יורדים על היקמן, שהיה השחקן הכי טוב של מכבי על המגרש.
הוא ממש לא רק קולע המון, אלא גם יודע לסחוט עבירות מצוין ולחטוף מצוין.
אני לא אומר שהוא שחקן על או משהו, אבל הוא ממש לא ראוי לכל הירידות עליו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים