המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אנחנו כמו כלב גוסס
אם יסיימו לנו את העונה בשלב הזה פשוט יגאלו אותנו מייסורנו
jol9 כתב:or163 כתב:מה שהכי עצוב מבחינתי למרות שזה היה הפסד בנקודה ואכזרי כביכול, אפילו לא כואב לי ולו קצת,
זה שלא כואב לי עושה לי כאב
יש בזה משהו...
ד"א מכבי לא גמרה את הסיפור, אבל בהחלט הסתבכה מאוד.
מה שגרוע יותר מההפסד זה שהקבוצה נראית כמאבדת כיוון, וזה יכול להוביל להתרסקות.
rc4991 כתב:אני בניגוד אליכם דווקא יותר אופטימי לקראת ההמשך,לדעתי מכבי השתפרה מעט מהמשחקים האחרונים והרבה מזה הודות לפלאניניץ'
עם יכולת יותר טובה של סמית',תקופה טובה של אוחיון והוספת דקות משמעותיות ללאנדסברג ופלאניניץ'אנחנו עוד יכולים לעלות שלב
or163 כתב:עידן כתב:~Box & 1~ כתב:עידן כתב:מדהים כמה אנשים פה יורדים על היקמן, שהיה השחקן הכי טוב של מכבי על המגרש.
הפסד אכזרי במשחק שהיה מאוד מהנה לצפייה, לדעתי. חבל, הסיפור לא גמור, אבל יהיה קשה מאוד להעפיל.
אתה מכיר את השחקנים האלה שקולעים המון אבל הקבוצות שלהם הם לוזריות ניצחיות?
אלה בדיוק הקבוצות מהסוג ששחקנים כמו דייוין סמית' והיקמן מובילים אותן.
רק חסר שחלק מהאוהדים יפנימו את זה.
הוא ממש לא רק קולע המון, אלא גם יודע לסחוט עבירות מצוין ולחטוף מצוין.
אני לא אומר שהוא שחקן על או משהו, אבל הוא ממש לא ראוי לכל הירידות עליו.
הוא גם יודע למסור מצוין כשהוא בעמדה 2 ואין עליו את העול של הריכוז.
ד"א הוא נותן מספרים טובים יותר גם משל לנגפורד וגם משל פארגו, לפחות עד לשלב הזה של העונה.
or163 כתב:עידן כתב:~Box & 1~ כתב:עידן כתב:מדהים כמה אנשים פה יורדים על היקמן, שהיה השחקן הכי טוב של מכבי על המגרש.
הפסד אכזרי במשחק שהיה מאוד מהנה לצפייה, לדעתי. חבל, הסיפור לא גמור, אבל יהיה קשה מאוד להעפיל.
אתה מכיר את השחקנים האלה שקולעים המון אבל הקבוצות שלהם הם לוזריות ניצחיות?
אלה בדיוק הקבוצות מהסוג ששחקנים כמו דייוין סמית' והיקמן מובילים אותן.
רק חסר שחלק מהאוהדים יפנימו את זה.
הוא ממש לא רק קולע המון, אלא גם יודע לסחוט עבירות מצוין ולחטוף מצוין.
אני לא אומר שהוא שחקן על או משהו, אבל הוא ממש לא ראוי לכל הירידות עליו.
הוא גם יודע למסור מצוין כשהוא בעמדה 2 ואין עליו את העול של הריכוז.
ד"א הוא נותן מספרים טובים יותר גם משל לנגפורד וגם משל פארגו, לפחות עד לשלב הזה של העונה.
rc4991 כתב:אני בניגוד אליכם דווקא יותר אופטימי לקראת ההמשך,לדעתי מכבי השתפרה מעט מהמשחקים האחרונים והרבה מזה הודות לפלאניניץ'
עם יכולת יותר טובה של סמית',תקופה טובה של אוחיון והוספת דקות משמעותיות ללאנדסברג ופלאניניץ'אנחנו עוד יכולים לעלות שלב
~Box & 1~ כתב:jol9 כתב:or163 כתב:מה שהכי עצוב מבחינתי למרות שזה היה הפסד בנקודה ואכזרי כביכול, אפילו לא כואב לי ולו קצת,
יש בזה משהו...
jol9 אני משוגע על אנשים אופטימיים ובתוך תוכי גם אני כמוך חושב שבהחלט יש סיכוי,
אבל כשאני רואה את התמונה הכללית ומה שקיבלנו מהשחקנים שיש כרגע בסגל, השנה כולל שנה שעברה,
הסיכוי להתרסקות סביר יותר מהסיכוי להצלחה.
הכי כואב לי זה על האוהדים הכי טובים באירופה. לא מגיע להם סגל כל כך יורוקאפ.
שמואל1 כתב:~Box & 1~ כתב:jol9 כתב:or163 כתב:מה שהכי עצוב מבחינתי למרות שזה היה הפסד בנקודה ואכזרי כביכול, אפילו לא כואב לי ולו קצת,
יש בזה משהו...
אבל כשאני רואה את התמונה הכללית ומה שקיבלנו מהשחקנים שיש כרגע בסגל, השנה כולל שנה שעברה,
האוהדים הכי טוב באירופה לא עוזבים את האולם 5 דקות לסיום כדי לחמוק מהפקקים.
~Box & 1~ כתב:שמואל1 כתב:~Box & 1~ כתב:jol9 כתב:or163 כתב:מה שהכי עצוב מבחינתי למרות שזה היה הפסד בנקודה ואכזרי כביכול, אפילו לא כואב לי ולו קצת,
יש בזה משהו...
האוהדים הכי טוב באירופה לא עוזבים את האולם 5 דקות לסיום כדי לחמוק מהפקקים.
לא מדבר עליהם, מדבר על האוהדים.
EulGam05 כתב:פשוט לא ייאמן קבלת ההחלטות הזאת. למה לעזאזל אוחיון לוקח את הזריקה האחרונה? מכל השחקנים על המגרש מי שלוקח את הזריקה האחרונה הוא השחקן שלא קולע טוב מכדרור, לא סחט עבירה אחת במשך כל המשחק ועוד איבד 2 כדורים בצורה מטופשת בשתי הדקות האחרונות. למה לא היקמן שסחט לא פחות מ-9 עבירות וקלע 18 נק'? למה לא לאנדסברג שקלע 10 נק' ב-6 זריקות?
לא מבין גם בשביל מה בלאט החזיר את אליהו למשחק, הוא היה לא פחות ממזעזע היום, איך שהוא נכנס בייליצה כמובן קולע שתי שלשות. הוא הצליח להשיג היום +/- של 18- ב-13 דקות בלבד, זה פשוט זוועה. אפילו תומאס שבקושי נראה קשור לענף במשחק הזה נראה יותר טוב ממנו.
שמואל1 כתב:~Box & 1~ כתב:שמואל1 כתב:~Box & 1~ כתב:or163 כתב:מה שהכי עצוב מבחינתי למרות שזה היה הפסד בנקודה ואכזרי כביכול, אפילו לא כואב לי ולו קצת,
לא מדבר עליהם, מדבר על האוהדים.
אז מה הם , עציצים?
~Box & 1~ כתב:jol9 כתב:or163 כתב:מה שהכי עצוב מבחינתי למרות שזה היה הפסד בנקודה ואכזרי כביכול, אפילו לא כואב לי ולו קצת,
יש בזה משהו...
הכי כואב לי זה על האוהדים. לא מגיע לאוהדים מדהימים כאלה סגל כזה.
זה גובל בהתאכזרות. שחקן שלפני יומיים הגיע מוביל בקבוצה.
~Box & 1~ כתב:EulGam05 כתב:פשוט לא ייאמן קבלת ההחלטות הזאת. למה לעזאזל אוחיון לוקח את הזריקה האחרונה? מכל השחקנים על המגרש מי שלוקח את הזריקה האחרונה הוא השחקן שלא קולע טוב מכדרור, לא סחט עבירה אחת במשך כל המשחק ועוד איבד 2 כדורים בצורה מטופשת בשתי הדקות האחרונות. למה לא היקמן שסחט לא פחות מ-9 עבירות וקלע 18 נק'? למה לא לאנדסברג שקלע 10 נק' ב-6 זריקות?
לא מבין גם בשביל מה בלאט החזיר את אליהו למשחק, הוא היה לא פחות ממזעזע היום, איך שהוא נכנס בייליצה כמובן קולע שתי שלשות. הוא הצליח להשיג היום +/- של 18- ב-13 דקות בלבד, זה פשוט זוועה. אפילו תומאס שבקושי נראה קשור לענף במשחק הזה נראה יותר טוב ממנו.
ההודעה שלך ממחישה לי שוב כמה בינוניות יש בסגל אחד.
איך אנשים כל כך מנוסים בונים קבוצה כזו לרמות הגבוהות, לא מבין.
EulGam05 כתב:פשוט לא ייאמן קבלת ההחלטות הזאת. למה לעזאזל אוחיון לוקח את הזריקה האחרונה? מכל השחקנים על המגרש מי שלוקח את הזריקה האחרונה הוא השחקן שלא קולע טוב מכדרור, לא סחט עבירה אחת במשך כל המשחק ועוד איבד 2 כדורים בצורה מטופשת בשתי הדקות האחרונות. למה לא היקמן שסחט לא פחות מ-9 עבירות וקלע 18 נק'? למה לא לאנדסברג שקלע 10 נק' ב-6 זריקות?
jol9 כתב:~Box & 1~ כתב:jol9 כתב:or163 כתב:מה שהכי עצוב מבחינתי למרות שזה היה הפסד בנקודה ואכזרי כביכול, אפילו לא כואב לי ולו קצת,
יש בזה משהו...
הכי כואב לי זה על האוהדים. לא מגיע לאוהדים מדהימים כאלה סגל כזה.
זה גובל בהתאכזרות. שחקן שלפני יומיים הגיע מוביל בקבוצה.
אני לא יכול להגיד שאני כזה אופטימיסט גדול, אבל אי אפשר לגמור את הקמפיין אחרי 2 משחקים מתוך 14...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־34 אורחים