המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:מדהים שכמה שמכבי משחקת רע ירושלים פשוט עושה הכל בשביל לתת לה את המשחק.
מכביסט28 כתב:אוחיון לא מוצא את עצמו בתקופה האחרונה. אבל שוב, במקרה שלו אני מאמין שזו רק תקופה רעה..
קודי כתב:ניהול משחק מחפיר של מכבי. פשוט מדהים כמה איבודי כדור בהם הכדור עף ליציע אפשר לעשות. לא רק מדובר בקבוצה חלשה אלא גם בקבוצה שמשחקת כדורסל מגעיל.
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט28 כתב:אוחיון לא מוצא את עצמו בתקופה האחרונה. אבל שוב, במקרה שלו אני מאמין שזו רק תקופה רעה..
זהו שזה לא קליעות שלא נכנסות או משהו כזה..זה אותם איבודים שוב ושוב ושוב
הולך על הבייס ליין ואז מנסה להוציא החוצה וזה לא עובר את השחקן הראשון של היריבה שנמצא מתחת לסל
מנסה למסור מאחורי הגב ועין עקומה..רק בגלל ששניהם לבנים לא אומר שהוא שאראס
jol9 כתב:קודי כתב:ניהול משחק מחפיר של מכבי. פשוט מדהים כמה איבודי כדור בהם הכדור עף ליציע אפשר לעשות. לא רק מדובר בקבוצה חלשה אלא גם בקבוצה שמשחקת כדורסל מגעיל.
זה בדיוק העניין...
לאנגפורד אחד לא ישנה את התמונה הזאת.
מכביסט28 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט28 כתב:אוחיון לא מוצא את עצמו בתקופה האחרונה. אבל שוב, במקרה שלו אני מאמין שזו רק תקופה רעה..
זהו שזה לא קליעות שלא נכנסות או משהו כזה..זה אותם איבודים שוב ושוב ושוב
הולך על הבייס ליין ואז מנסה להוציא החוצה וזה לא עובר את השחקן הראשון של היריבה שנמצא מתחת לסל
מנסה למסור מאחורי הגב ועין עקומה..רק בגלל ששניהם לבנים לא אומר שהוא שאראס
איבוד ביטחון זה לא רק בקליעה.. אצל אוחיון זה כנראה משפיע בכל דבר שהוא עושה. תסכימי איתי שראינו כבר משחקים נהדרים מהבחור הזה, לכן אני לא יכול בשום פנים ואופן לומר שזו היכולת שלו וזהו.. אני מאמין שזה יעבור לו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים