דארקו פלאניניץ' חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דארקו פלאניניץ' חתם במכבי

הודעהעל ידי yzafrir » 31 דצמבר 2012, 04:39

MTA2311 כתב:לא יודע איך פלניניץ' יגמור במכבי, ואפילו לא ראיתי את רוב המשחק היום, אבל סוף סוף שחקן שגורם לי להתרגש קצת שהוא עולה למגרש, או קולע סל. זה כל כך היה חסר לי העונה במכבי.

יש שני סוגים של שחקנים שיכולים לגרום לי להרגיש ככה .
סוג ראשון אלו שחקנים בכירים ומוכרים כמו פארמר או פארקר שחזר בזמנו לקבוצה וכו' .
והסוג השני זה שחקנים כמו פלאנניץ' כלומר כשרונות צעירים (יכולים להיות גם ישראלים) שמאוד מסקרן אותי לראות איך הם .
כנראה שבמצב שלנו אז רק הסוג השני של שחקנים רלוונטים לקבוצה , וכל שאר השחקנים יהיו כל מיני הימורים זולים שאנחנו לא מכירים שיכולים להתברר כפארגו הבא או כמו כל ההימורים שנכשלנו בהם . הדבר היחיד שטוב בזה הוא הסקרנות .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 03 ינואר 2013, 19:34

זו הפעם הראשונה שאני רואה אותו משחק והוא נראה מצויין
נקווה שימשיך כך ושמכבי תשכיל להאריך לו את החוזה בקרוב אם הוא ימשיך ביכולת הזאת כי נראה שיש לנו כישרון גדול ביד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 ינואר 2013, 19:36

פלאניניץ' שחקן מצויין, ומגיע לו ח"ח על היכולת במיוחד לאור היכולת האפסית של כל שאר השחקנים סביבו. יש למכבי חומר טוב איתו, רק צריך לבנות סביבו קבוצה טובה ולא חבורת סמרטוטים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 03 ינואר 2013, 20:47

חשוב מאוד גם שהוא שומר טוב ונותן מעצמו הכל על המגרש כי אלו תכונות שבלאט מחבב והוא עוד יכול להפוך לבייבי שלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 08 ינואר 2013, 14:36

למישהו יש את פרטי החוזה שלו?לכמה שנים הוא חתם?(אני יודע ששנתיים וחצי אבל נראה לי שיש גם אופציה לעונה נוספת?)מה המשכורת שלו בכל שנה?
לפי ההתרשמות שלי עד עכשיו אין ספק שמדובר בסנטר נהדר:פיזי שלא פוחד ממגע,בעל קליעה מחצי מרחק ואפילו על גבול השלוש,שחקן פיק אנד רול נהדר,מהיר,נלחם ושומר טוב מאוד
לא רק שיש נתונים ותכונות חשובים הוא גם משקיע הרבה על המגרש ושומר טוב כך שגם בלאט מן הסתם אוהב אותו(וזה לא מובן מאליו)
אני הייתי מחכה עוד כמה משחקים ובמידה והוא ימשיך להרשים מאריך לו את החוזה(גם אם זה אומר שהוא ירוויח בשנתיים הבאות קצת יותר ממה שהיה אמור להרוויח בחוזה המקורי)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 08 ינואר 2013, 15:42

rc4991 כתב:חשוב מאוד גם שהוא שומר טוב ונותן מעצמו הכל על המגרש כי אלו תכונות שבלאט מחבב והוא עוד יכול להפוך לבייבי שלו

עד עכשיו לא ראיתי שהוא שומר טוב. מה שקרייג סמית עשה לו במחצית הראשונה במלחה השבוע לא נחשב לשומר טוב בכלל. הייתי מחכה עם המחמאות או הערכת החוזה עוד כמה חודשים... אין חשש לדעתי שקבוצות באירופה ירדפו אחריו, הם ירדפו אחרי שון ג'יימס בסיום השנה. פלאניניץ ישאר בצל לפחות עד שנה הבאה כנראה, ולכן יש זמן לבחון אותו עד סוף השנה ובקיץ אפשר אם רואים שבאמת מדובר בפוטנציאל גדול לחשוב האם שווה או לא לשנות את פרטי החוזה בשביל עוד שנה או 2.
NY boy

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 ינואר 2013, 15:54

הוא שומר אישי טוב מאוד. רק צריך לתת לו לשמור בצבע, ולא לרדוף אחרי גארדים, או לסגור שני שחקנים בו זמנית אחרי הפיק אנד רול, כמו שבלאט אוהב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 08 ינואר 2013, 19:44

לפי מה ששמעתי ביום חמישי בהיכל השכר שלו העונה 75K ושנה הבאה אמור לקפוץ ל-200K ולעלות ב-50K כל עונה עד סיום החוזה .
אם זה נכון זה זה סיכון מאוד קטן שמכבי לקחו שיכול להיות מאוד משתלם .
קצת קשה למדוד את ההגנה האישית שלו מול שחקן כמו קרייג סמית' מישום שלא בשביל לשמור על שחקנים כאלו החתימו אותו .
החתימו אותו בשביל לשמור על סנטרים עם קצת יותר גובה ומאסה (למרות שזה לא חסר לסמית' ) וקצת פחות מהירות משל סמית' ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי NY boy » 08 ינואר 2013, 19:57

גם על כאלה הוא עדיין לא שמר.

לא אמרתי שהוא לא שומר טוב, אמרתי שמוקדם להגיד את זה, להפך במשחקים עד עכשיו הוא לא הפגין הגנה טובה... אסור להתבלבל בין רצון, מחויבות, אנרגיה, התלהבות וכל הדברים שהוא כן הראה והרבה מהם שכולם סופר חשובים וחיוביים לבין הגנה טובה.

בכלל מוקדם לשפוט אותו לכאן או לכאן לגביי שום דבר. לא הגנה ולא התקפה, ולא לחיוב ולא לשלילה. אני לא אוהב את ההתלהבויות האלה אחרי שבועיים לאף אחד מהצדדים. יש לנו מספיק זמן ועוד 12 משחקים ביורוליג השנה לפחות (בתקווה שיותר) שבהם הוא יקבל מספיק צ'אנסים לשמור, להתקיף ולהראות מה הוא שווה.
NY boy

הודעהעל ידי rc4991 » 08 ינואר 2013, 20:14

הוא שומר אישי טוב מאוד ומנצל את הפיזיות שלו גם בהגנה.הוא אפילו בהגנה הקבוצתית הוא טוב והוא הרבה פעמים יוצא מהר (יחסית לסנטר) לגארדים ועומד בצבע כדי למנוע חדירות
שמתי לב שהחסימות שלו בהתקפה(לפיק אנד רול וכו')ממש משתקות את היריב בצורה מרשימה שמאפשרת קליעה/חדירה לשחקן עם הכדור או מסירה לפלאניניץ' שלרוב פנוי מתחת לסל
אני לא אומר שצריך לתת לו כבר עכשיו חוזה של מיליונים אבל לדעתי אם הוא ימשיך ככה גם בתקופה הקרובה(טופ 16 בערך)אז יהיה כדאי לנו להאריך לו את החוזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 08 ינואר 2013, 20:17

yzafrir כתב:לפי מה ששמעתי ביום חמישי בהיכל השכר שלו העונה 75K ושנה הבאה אמור לקפוץ ל-200K ולעלות ב-50K כל עונה עד סיום החוזה .
אם זה נכון זה זה סיכון מאוד קטן שמכבי לקחו שיכול להיות מאוד משתלם .
קצת קשה למדוד את ההגנה האישית שלו מול שחקן כמו קרייג סמית' מישום שלא בשביל לשמור על שחקנים כאלו החתימו אותו .
החתימו אותו בשביל לשמור על סנטרים עם קצת יותר גובה ומאסה (למרות שזה לא חסר לסמית' ) וקצת פחות מהירות משל סמית' ....

קשה לי להאמין שהוא ירוויח בעונות הבאות שלו 200 ו-250 בהתאמה אבל הלוואי
אם זה נכון אז באמת כדאי למכבי לתת לו מעט יותר בכל עונה ולסגור איתו לעוד כמה שנים במידה והוא ימשיך להרשים
בכל מקרה משמח לשמוע שעשינו החתמה שבינתיים מסתמנת כגניבה בכל כך מעט כסף
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־24 אורחים