טופ 16, מח' 3: מכבי vs פנרבחצ'ה אולקר - חמישי, 21:05, ערוץ10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טופ 16, מח' 3: מכבי vs פנרבחצ'ה אולקר - חמישי, 21:05, ער

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ינואר 2013, 22:48

or163 כתב:
מכביסט28 כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:WTF?!?!?!?
מכבי אשכרה הגיעה ל-90+ נקודות?! בטופ16?! עם כדורסל טוב?!?! כל כך הרבה פרטים פה לא מסתדרים

היקמן 29 נקודות, 22 נקודות,5 ריבאונדים, 5 אסיסטים
ג'יימס 29 דקות, 20 נקודות, 5 ריבאונדים
רוט 15 דקות, 8 נקודות, 6 אסיסטים, ביצים של שור

:thumbdown
הוא שחקן כל כך רע,אני פשוט שונא אותו

אני יכול קצת להבין את אלה שלא מצליחים להתחבר להיקמן. אלה האנשים שמצפים ממנו להיות רכז-על, אחד שרואה שמונים מהלכים קדימה ומספק מסירות אלא-שאראס. אבל המציאות הא שראיית המשחק שלו אפסית והוא לעולם לא יהיה רכז אמיתי. צריך פשוט לדעת להפעיל את הצדדים החזקים שלו ויש לו כל כך הרבה כאלה - חטיפות, חדירה נפלאה, קליעה טובה, הגנה חזקה בקיצור כל מה שעושה 2 סולידי. היום זה עבד לו ביג טיים.

הוא אמנם לא רכז על אבל הוא 2 מצויין עם יכולת מסירה טובה בשביל 2, למשל יותר טובה משל לאנגפורד ולמען האמת זה אולי לא יהיה פופוליסטי לומר זאת,
אך אני מעדיף את היקמן באמת ובתמים על פני לאנגפורד, יש בו משהו שובה לב ואמיתי, הוא לא נראה שכיר חרב כמו לאנגפורד שרק חושב על החוזה הבא שלו.
אני חושב שהוא בהחלט מחובר למכבי ורואים את גרף ההתקדמות שלו ממשחק למשחק,
אני חושב שהיום הוא שחקן הרבה יותר טוב ממה שהיה כשהגיע למכבי והא רק ממשיך להשתפר בקבלת החלטות.

זה כבר היסחפות,הוא שחקן טוב אבל לא יותר מלאנגפורד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 10 ינואר 2013, 22:54

rc4991 כתב:
or163 כתב:
מכביסט28 כתב:
rc4991 כתב:
מכבי אשכרה הגיעה ל-90+ נקודות?! בטופ16?! עם כדורסל טוב?!?! כל כך הרבה פרטים פה לא מסתדרים

אני יכול קצת להבין את אלה שלא מצליחים להתחבר להיקמן. אלה האנשים שמצפים ממנו להיות רכז-על, אחד שרואה שמונים מהלכים קדימה ומספק מסירות אלא-שאראס. אבל המציאות הא שראיית המשחק שלו אפסית והוא לעולם לא יהיה רכז אמיתי. צריך פשוט לדעת להפעיל את הצדדים החזקים שלו ויש לו כל כך הרבה כאלה - חטיפות, חדירה נפלאה, קליעה טובה, הגנה חזקה בקיצור כל מה שעושה 2 סולידי. היום זה עבד לו ביג טיים.

הוא אמנם לא רכז על אבל הוא 2 מצויין עם יכולת מסירה טובה בשביל 2, למשל יותר טובה משל לאנגפורד ולמען האמת זה אולי לא יהיה פופוליסטי לומר זאת,
אך אני מעדיף את היקמן באמת ובתמים על פני לאנגפורד, יש בו משהו שובה לב ואמיתי, הוא לא נראה שכיר חרב כמו לאנגפורד שרק חושב על החוזה הבא שלו.
אני חושב שהיום הוא שחקן הרבה יותר טוב ממה שהיה כשהגיע למכבי והא רק ממשיך להשתפר בקבלת החלטות.

זה כבר היסחפות,הוא שחקן טוב אבל לא יותר מלאנגפורד

זו דעתי האישית, איך שאני רואה את זה, היקמן שחקן שלם יותר שתורם בהרבה אספקטים של המשחק: נקודות, ריבאונד, אסיסטים, חטיפות
בעוד שלאנגפורד תורם בעיקר נקודות.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 10 ינואר 2013, 22:57

קצת על המשחק,

היקמן מגלה יכולות השנה שאין להרבה שחקנים ביורוליג, אם נדע להשתמש בהם נכון הוא עלול להיות 2 קטלני.
השאלה היא מדוע כשהוא משחק 2 כשיוגב הרכז, הוא לא נראה כזה טוב, וכשרוט היה לצידו הוא היה נראה קרוב ל-2 מושלם.
ג'יימס יותר מכל נראה שחקן חכם, ואין דבר טוב יותר מלראות שחקן שמודע למגבלות שלו ולומד בכל משחק כיצד להשתפר.

זה נראה כאילו שבמשחק הבא ג'יימס כבר יחזור ל-6 עד 10 נקודות אבל בכל פעם מחדש הוא גורם לנו להוריד את הכובע. המבחן שלו יהיה מול הגבוהים בכושר שיא ביורוליג.
סמית' מאכזב מבחינה הגנתית בטופ 16, והתקפית עושה רושם שהוא לא עושה מספיק, אבל אישית אף פעם לא היו לי יותר מדי ציפיות ממנו בתור שחקן מוביל, בניגוד לרוב כאן.
כמה נפלא היה לראות את מורן רוט מוסר 2 מסירות עם עין עקומה, אוי כמה שזה היה חסר למכבי, כמה שהתגעגעתי לראות אסיסטים של רכז לשחקן גבוה, כמה שהתגעגעתי לראות משחק כדורסל בנוקיה ולא קרב זריקות ובלאגן.

לאנדסברג חייב להיות חלק בלתי נפרד מהרוטציה, רוט כמו שצביקה אמר כמחליף קבוע ליוגב.
מעכשיו אין מצב יותר שמכבי משחקת ללא מנהל משחק (יוגב/רוט) היקמן יהיה 2 פותח ולוגאן יחליפו כדי שינוח בזמן הנכון.
לאנדסברג יאפשר לסמית' לפעמים לשחק ב-4 כשפלאניניץ' וג'יימס ייאיישו את עמדת הסנטר ועם זה נלך לקרב.
אליהו יהיה ה-4 הפותח אבל בלאט יצטרך להשתמש ברוטציה בצורה קרובה למושלמת מעכשיו. אפשר לעשות עם הסגל הזה דברים, למרות איכותו הירודה.
ההגנה של מכבי השנה נרפית מדי, במיוחד על הגארדים של היריבה. זה משהו שחייב לשפר.
~Box & 1~

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ינואר 2013, 22:59

~Box & 1~ כתב:היקמן מגלה יכולות השנה שאין להרבה שחקנים ביורוליג, אם נדע להשתמש בהם נכון הוא עלול להיות 2 קטלני.

''עלול'' :laugh2
חס וחלילה הוא עוד יהיה שחקן טוב :laugh1
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 10 ינואר 2013, 23:00

Holiday_Armadillo כתב:
~Box & 1~ כתב:היקמן מגלה יכולות השנה שאין להרבה שחקנים ביורוליג, אם נדע להשתמש בהם נכון הוא עלול להיות 2 קטלני.

''עלול'' :laugh2
חס וחלילה הוא עוד יהיה שחקן טוב :laugh1

ככה יצא לי בשיא ההתלהבות של הכתיבה :wubyellow
בכל מקרה הכוונה ידועה. היקמן אומנם מגלה יציבות בסטטיסטיקה מרשימה עד כה,
אבל הוא לא הראה שהוא מסוג השחקנים שהופכים את שאר הקבוצה ליותר טובים כשהוא משחק כ-1.
~Box & 1~

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ינואר 2013, 23:03

זו דעתי האישית, איך שאני רואה את זה, היקמן שחקן שלם יותר שתורם בהרבה אספקטים של המשחק: נקודות, ריבאונד, אסיסטים, חטיפות

נכון,אבל זאת גם הבעיה שלו לדעתי
הוא עושה הכל אבל אין לו משהו אחד שהוא עושה ברמה גבוהה ולדעתי זה פחות מתאים לשחקן חמישיה או מתאים יותר לשחקן שיש לידו כמה שחקני על והוא עושה את העבודה השחורה
אני חושב ששחקן חמישה חייב להיות תותח בלפחות אספקט אחד כמו שלאנגפורד סקורר אדיר
אבל אם הוא ימשיך במגמה של הרבע האחרון ויציג יכולת סקור משובחת וישפר את הקליעה מרחוק אז הוא בהחלט שחקן חמישיה ואולי אפילו יותר טוב מלאנגפורד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ינואר 2013, 23:05

אני מקווה שבלאט יבנה מעכשיו רוטציה קצרה שתתבבס על אוחיון,רוט,היקמן,לאנדסברג,סמית',אליהו,פלאניניץ' וג'יימס כשפניני,לוגן ותומאס סותמים חורים לפעמים
זה לפחות מה שאני מקווה שהוא יעשה כבר כמה חודשים כי אין ספק שרוט ולאנדסברג ראויים ליותר דקות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 10 ינואר 2013, 23:06

rc4991 כתב:

הוא עושה הכל אבל אין לו משהו אחד שהוא עושה ברמה גבוהה ולדעתי זה פחות מתאים לשחקן חמישיה או מתאים יותר לשחקן שיש לידו כמה שחקני על והוא עושה את העבודה השחורה
אבל אם הוא ימשיך במגמה של הרבע האחרון ויציג יכולת סקור משובחת וישפר את הקליעה מרחוק אז הוא בהחלט שחקן חמישיה ואולי אפילו יותר טוב מלאנגפורד

בינתיים , הוא מספק מספרים יותר טובים משל לאנגפורד כאשר היה במכבי, גם בנקודות אז אי אפשר להגיד עליו שהוא לא סקורר טוב.
ודרך אגב באופן יחסי, הוא מציג מספרים יותר טובים משל לאנגפורד השנה במילאנו, וגם הוא נמצא עכשיו בטופ 16 בזמן שלאנגפורד כבר בחוף הים.
נערך לאחרונה על ידי or163 בתאריך 10 ינואר 2013, 23:08, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי Asf » 10 ינואר 2013, 23:07

פשוט תענוג לראות כל כך הרבה מסירות בין שחקנים, ככה משחק התקפה אמור להיראות.
15 הדקות האחרונות הזכירו לי נשכחות, הלוואי שנראה ממכבי יותר כדורסל כזה בהמשך.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ינואר 2013, 23:09

or163 כתב:
rc4991 כתב:

בינתיים , הוא מספק מספרים יותר טובים משל לאנגפורד כאשר היה במכבי, גם בנקודות אז אי אפשר להגיד עליו שהוא לא סקורר טוב.
ודרך אגב באופן יחסי, הוא מציג מספרים יותר טובים משל לאנגפורד השנה במילאנו, וגם הוא נמצא עכשיו בטופ 16 בזמן שלאנגפורד כבר בחוף הים.

הוא נותן בערך את אותם המספרים אבל אתה לא יכול להגיד שהוא מניה בטוחה לסל ושהוא גו טו גאי כמו לאנגפורד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 ינואר 2013, 23:09

or163 כתב:
מכביסט28 כתב:
rc4991 כתב:

מה זה לא נראה כמו שכיר חרב? אתה יכול להיות בטוח שאם הוא יקבל בקיץ הצעות כמו שלאנגפורד קיבל, לא סביר שהוא יישאר כאן תמורת השקל וחצי שפדרמן יציע לו מן הסתם.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 10 ינואר 2013, 23:09

מתחילת העונה אני טוען שהיקמן צריך לשחק לצד הרכז ולא במקומו. ההשוואות ללנגפורד לא במקום, מדובר בסגנונות משחק שונים, אבל אני מאוד מרוצה מהיקמן. גם ג'יימס היה אדיר היום, כולל מובים של סנטר קלאסי. הוא ללא ספק שדרג את משחק ההתקפה שלו, כולל תנועות לואו פוסט של סנטרים טהורים. תענוג. אבל צריך לקחת בחשבון שהוא חגג על באטיסט הקשיש, אני מקווה שיצליח לעשות זאת גם מול פול דיוויס שבוע הבא. רוט היה אדיר, בזכותו ניצחנו, לפי דעתי היה חייב להיות משולב במשחק נגד קאחה, במקום אוחיון האנמי.
er79

הודעהעל ידי NY boy » 10 ינואר 2013, 23:13

~Box & 1~ כתב:זה נראה כאילו שבמשחק הבא ג'יימס כבר יחזור ל-6 עד 10 נקודות אבל בכל פעם מחדש הוא גורם לנו להוריד את הכובע. המבחן שלו יהיה מול הגבוהים בכושר שיא ביורוליג.

ג'יימס כרגע מעמיד ממוצעים של 16 נק' ו7 ריב' בממוצע למשחק בטופ 16. היום הוא קיבל 30 דקות. אם הוא יקבל כל משחק 30 דקות (שזה תלוי גם בו, שלא יעשה עבירות) הוא שחקן של 15 נק' למשחק בקלות (הסטטיסטיקה שלו ביורוליג כללית היום עומדת על 11 נק' ו6 ריב' ב19! דקות משחק). לפני הטופ 16 אמרו שהמבחן שלו יהיה בטופ 16, עכשיו זה כשהוא יפגוש קבוצות עם גבוהים בכושר שיא (כמה גבוהים כאלה יש ביורוליג?). ג'יימס מראה מגמת שיפור ברורה, ככל שהוא מקבל יותר דקות ויותר ביטחון וככל שהעונה הולכת ומתקדמת הוא טוב יותר. אין סיבה שזה יפסיק בשום שלב, ומעניין מה הוא עוד יצטרך לעשות בשביל מעט המפקפקים שעוד יש ביכולת שלו יבינו גם הם שיש במכבי אחלה גבוה. היום הוא פגש קו קידמי מהיקרים ביורוליג, נכון שהקו הקידמי הזה משחק כמו פח אבל בשנה שעברה באטיסט היה הגבוה המוביל של פנא, והדבר העיקרי ללמוד מהיכולת של באטיסט למשל זה כמה המשכיות וחיבור עושים את ההבדל!! באטיסט בפנא עם המאמן והקבוצה שהוא שיחק פה שנים היה מהגבוהים הטובים באירופה. באטיסט בפנר הוא שחקן בינוני ששון ג'יימס עושה לו בית ספר. עם במכבי יש אנשים עם שכל שרוצים לקבל פעם החלטה נכונה אז שון ג'יימס צריך להפוך לבאטיסט של מכבי. שחקן שישחק פה בכל השנים הבאות, כשלצידו יביאו גבוה דומיננטי ומוביל נוסף (או שיהפכו את פלאניניץ‎ לכזה).
נערך לאחרונה על ידי NY boy בתאריך 10 ינואר 2013, 23:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
NY boy

הודעהעל ידי or163 » 10 ינואר 2013, 23:15

rc4991 כתב:
or163 כתב:
rc4991 כתב:

הוא נותן בערך את אותם המספרים אבל אתה לא יכול להגיד שהוא מניה בטוחה לסל ושהוא גו טו גאי כמו לאנגפורד

לתת את המספרים האלו בקבוצה כמו מכבי זה הרבה יותר קשה מאשר במילאנו כשהולכים אל שחקן אחד ואילו במכבי הסגל רחב וכל הקבוצה משתתפת במשחק ההתקפה, ואין שחקן אחד שלוקח הרבה יותר זריקות מהשאר, כך שקשה משמעותית להגיע למספרים הללו ולראיה תראה את המספרים של לאנגפורד במכבי, שהם נמוכים מהמספרים שלו בחימקי ומילאנו למשל.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי yzafrir » 10 ינואר 2013, 23:25

rc4991 כתב:אני מקווה שבלאט יבנה מעכשיו רוטציה קצרה שתתבבס על אוחיון,רוט,היקמן,לאנדסברג,סמית',אליהו,פלאניניץ' וג'יימס כשפניני,לוגן ותומאס סותמים חורים לפעמים
זה לפחות מה שאני מקווה שהוא יעשה כבר כמה חודשים כי אין ספק שרוט ולאנדסברג ראויים ליותר דקות

אתה רציני ?? זה נראה לך יספיק מול ברצלונה אולימפיאקוס או חימקי ?

אם לחזור למציאות , מכבי ניצחה קבוצה שניראת כמו כלום ושום דבר . קבוצה שבנויה בחוסר איזון אפילו יותר ממכבי . גארדים מוכשרים מאוד ועמדות 4-5 ניראות כמו נגריה . מה עבר למאמן שלהם בראש כשהחתים את באטיסט ואנדרסון ? שהשנה היא 2004--2008 ?? שני סוסים מתים !!!

במשחק הקודם כתבתי שמה שהכי מצחיק זה שהדקות הכי טובות של מכבי היו כשהיא משחקת עם סמית' בעמדה 4 והיום המהלך הזה אפילו הביא לניצחון .
קשה לי להאמין שנראה את זה חוזר מול הבכירות בבית אבל זה מהלך שבלאט צריך לנסות גם במשחקים הבאים לדקות מסויימות...
היקמן באמת מראה שיפור בעיקר כשלא הוא זה שמנהל את ההתקפה . יש לו יכולת לשים נקודות די מגוונת והוא משקיע בהגנה ובריבאונד . ועדיין אני לא בטוח שהוא שחקן שהייתי רוצה שישאר פה . סמית' לעומתו גם כשיש לו משחקים רעים בהתקפה הוא לא פוגע בשתף הקבוצתי ואצל היקמן זה לא ככה ואני מקווה שישפר את הנושא הזה כי הוא נראה בחור מאוד חביב וגם די אינטילגנט .
ג'יימס בניגוד למשחק נגד קאחה פגש שחקנים שיש לו יתרון מסויים עליהם והראה יציבות ושיפור בטכניקה שלו לעמדת הסנטר אבל מה לעשות שיותר פיזי מזה הוא לא יהיה ולכן הוא לא יתן הופעות כאלו כל משחק .
לוגן ניכנס טוב משחק , חטף , קלע שלשה , עשה קצת מאומה בהתקפה וירד לספסל . אישית אני חושב שהוא צריך לפתוח בעמדה 2 כי הוא פשוט לא מתאים באופי לעלות מהספסל .
ליאור ממשיך את הכושר הלא טוב שלו ומראה שזה לא קשור ליריבות אלא למצב מסויים שהוא נמצא בו ואני מקווה שהוא יחזור לעצמו מהר . לי אין ספק שהוא שייך לרמות הגבוהות (בטח מבחינה התקפית) .
גם פלאנניץ' היה טוב בדקות המעטות ששיחק והראה שפיזית הוא יכול להתמודד מול כמעט כל שחקן . כל השאר יבוא עם הזמן כי את הכשרון והאופי יש לו .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 ינואר 2013, 23:27

אם מכבי לא הבינו עד עכשיו שצריך להחתים במהירות את שון ג׳יימס לעונה הבאה אני לא מבין מה כן יגרום להם להבין..
שיבנו קו קדמי של ג׳יימס, פלאניניץ׳ ואליהו ואליהם יוסיפו 4 האסל שלוקח ריבאונד בשני צידי המגרש, שיקחו בזול את לורנס רוברטס ויוסיפו את טיוס וישמרו כסף לפיור פוינט גארד כי הגבוהים כן יודעים פיק אנד רול, והם כן יודעים לנוע על המגרש..
רוברטס זה רעיון טוב מאוד לדעתי, שחקן שיכול לחפות על חולשות הריבאונד הגנה ויכול לקחת פה ושם ריבאונדים בהתקפה, פועל שחור כמו שבלאט אוהב..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 ינואר 2013, 23:28

קלטתם את התמונה הראשית של אתר היורוליג?? :bigsmile2
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי EulGam05 » 10 ינואר 2013, 23:29

or163 כתב:לתת את המספרים האלו בקבוצה כמו מכבי זה הרבה יותר קשה מאשר במילאנו כשהולכים אל שחקן אחד ואילו במכבי הסגל רחב וכל הקבוצה משתתפת במשחק ההתקפה, ואין שחקן אחד שלוקח הרבה יותר זריקות מהשאר, כך שקשה משמעותית להגיע למספרים הללו ולראיה תראה את המספרים של לאנגפורד במכבי, שהם נמוכים מהמספרים שלו בחימקי ומילאנו למשל.

לדעתי קשה לתת את המספרים האלה בקבוצה כמו מכבי בגלל הצורה שבה הקבוצה בנויה. גם לאנגפורד וגם היקמן הם חודרים וסוחטי עבירות טובים אבל ההבדל הוא שללאנגפורד גם במכבי וגם במילאנו היה שחקן בעמדה 4 שידע לקלוע מבחוץ ומשך את השומר שלו החוצה ובכך הקל עליו את האפשרות לחדור לסל (את החשיבות של שחקן בעמדה 4 שקולע מבחוץ אפשר היה לראות בכך שה-+/- פר פוזשן של החמישיה הנדריקס-בלו-סמית'-לאנגפורד-אוחיון היה 0.14 בזמן שזה של הנדריקס-אליהו-סמית'-לאנגפורד-אוחיון היה רק 0.01). להיקמן אין את המותרות הזאת כי כשהוא חודר הוא צריך להתגבר על החיפוי לא רק של הסנטר אלא גם של השומר של אליהו/תומאס שנמצא קרוב לסל. לא פלא שברבע האחרון כשמי ששיחק בעמדה 4 הוא סמית' שלמרות שלא קלע טוב מ-3 עדיין משך את השומר שלו החוצה, פתאום החדירות של היקמן התחילו להסתיים בסלים ועבירות במקום בזריקות קשות ואיבודי כדור.
EulGam05

הודעהעל ידי felix_r » 10 ינואר 2013, 23:32

חנו'ש כתב:קלטתם את התמונה הראשית של אתר היורוליג?? :bigsmile2

תמונה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ינואר 2013, 23:34

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:אני מקווה שבלאט יבנה מעכשיו רוטציה קצרה שתתבבס על אוחיון,רוט,היקמן,לאנדסברג,סמית',אליהו,פלאניניץ' וג'יימס כשפניני,לוגן ותומאס סותמים חורים לפעמים

אתה רציני ?? זה נראה לך יספיק מול ברצלונה אולימפיאקוס או חימקי ?

אם לחזור למציאות , מכבי ניצחה קבוצה שניראת כמו כלום ושום דבר . קבוצה שבנויה בחוסר איזון אפילו יותר ממכבי . גארדים מוכשרים מאוד ועמדות 4-5 ניראות כמו נגריה . מה עבר למאמן שלהם בראש כשהחתים את באטיסט ואנדרסון ? שהשנה היא 2004--2008 ?? שני סוסים מתים !!!

במשחק הקודם כתבתי שמה שהכי מצחיק זה שהדקות הכי טובות של מכבי היו כשהיא משחקת עם סמית' בעמדה 4 והיום המהלך הזה אפילו הביא לניצחון .
קשה לי להאמין שנראה את זה חוזר מול הבכירות בבית אבל זה מהלך שבלאט צריך לנסות גם במשחקים הבאים לדקות מסויימות...
היקמן באמת מראה שיפור בעיקר כשלא הוא זה שמנהל את ההתקפה . יש לו יכולת לשים נקודות די מגוונת והוא משקיע בהגנה ובריבאונד . ועדיין אני לא בטוח שהוא שחקן שהייתי רוצה שישאר פה . סמית' לעומתו גם כשיש לו משחקים רעים בהתקפה הוא לא פוגע בשתף הקבוצתי ואצל היקמן זה לא ככה ואני מקווה שישפר את הנושא הזה כי הוא נראה בחור מאוד חביב וגם די אינטילגנט .
ג'יימס בניגוד למשחק נגד קאחה פגש שחקנים שיש לו יתרון מסויים עליהם והראה יציבות ושיפור בטכניקה שלו לעמדת הסנטר אבל מה לעשות שיותר פיזי מזה הוא לא יהיה ולכן הוא לא יתן הופעות כאלו כל משחק .
לוגן ניכנס טוב משחק , חטף , קלע שלשה , עשה קצת מאומה בהתקפה וירד לספסל . אישית אני חושב שהוא צריך לפתוח בעמדה 2 כי הוא פשוט לא מתאים באופי לעלות מהספסל .
ליאור ממשיך את הכושר הלא טוב שלו ומראה שזה לא קשור ליריבות אלא למצב מסויים שהוא נמצא בו ואני מקווה שהוא יחזור לעצמו מהר . לי אין ספק שהוא שייך לרמות הגבוהות (בטח מבחינה התקפית) .
גם פלאנניץ' היה טוב בדקות המעטות ששיחק והראה שפיזית הוא יכול להתמודד מול כמעט כל שחקן . כל השאר יבוא עם הזמן כי את הכשרון והאופי יש לו .

ומה עדיף?לתת לתומאס לשחק ולהרוס את המשחק?
לידיעתך אנחנו כבר תקופה לא קצרה משחקים עם רוטציה קצרה,השינוי שאני מציע זה לתת יותר דקות לרוט,לאנדסברג ופלאניניץ' על חשבון לוגן,פניני ותומאס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־36 אורחים