מורן רוט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מורן רוט

הודעהעל ידי er79 » 11 ינואר 2013, 16:38

yellowaura כתב:לאנשים זיכרון קצר מאוד... סך הכול ביורוליג רוט נתן גם הופעה זוועתית במיוחד למי ששכח שבגללה בלאט סינן אותו.
סך הכל מדובר בשחקן שנמצא 2 רמות מתחת לאוחיון אם כל הכבוד. למרות שאוחיון בתקופה לא טובה כמו שלכל שחקן יש.
אני לא הייתי בונה על רוט. מדובר בשחקן מחליף שלישי שאמור לתת דקות טובות ששני הרכזים הראשונים לא בכושר ולנצל את העובדה שהקבוצה היריבה לא מכירה אותו.

אני לא יודע אם אתה ראית את מה שאני ראיתי, אבל בוא לא נגזים. עד כה אוחיון מסריח את הפרקט. טראומת קובאן מסרבת לצאת ממוחו של הילד. הקרם דה לה קרם היה המשחק הזוועתי נגד קאחה, משחק שבהחלט היה מקום לשתף בו את רוט. אני לא טוען שרוט הוא עילוי, אבל להחמיא לאוחיון זה בניגוד מוחלט למה שאתה רואה ממנו על הפרקט השנה. מאחל לו שיתעורר, ומהר.
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 ינואר 2013, 21:09

קובי כתב:
החציל האצטקי כתב:יותר מהכל, חשף בענק את הבלוף שנקרא יוגב.
הלוואי ונראה רכז אמיתי במכבי - כיום מורן הוא הטוב ביותר באספקט הזה.

יוגב הוא לא בלוף ומורן הוא לא שוס. שניהם רכזים בינוניים שלא יכולים לתת דקות טופ יורוליג רבות לאורך זמן.

יוגב רכז סולידי at best.
יושב על הסקאלה של קרם טונצ'רי, ויקטור סאדה ושות'- הוא לא יהיה סופרסטאר ואני לא מאמין שקבוצה בהובלתו תגיע לאיזשהו הישג סביר.
אז אם הוא רק סולידי לא שווה לעשות את כל הטררם והמלחמות סביבו- כי סולידי יכולים להיות גם מקל, נעימי ואפילו רוט.

מכבי צריכה בעל בית מעמדה מספר אחת. יוגב הוא בלוף שלא יוכל להמשך מעבר לעונה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 ינואר 2013, 21:37

החציל האצטקי כתב:
קובי כתב:

יוגב הוא לא בלוף ומורן הוא לא שוס. שניהם רכזים בינוניים שלא יכולים לתת דקות טופ יורוליג רבות לאורך זמן.

יוגב רכז סולידי at best.
יושב על הסקאלה של קרם טונצ'רי, ויקטור סאדה ושות'- הוא לא יהיה סופרסטאר ואני לא מאמין שקבוצה בהובלתו תגיע לאיזשהו הישג סביר.
אז אם הוא רק סולידי לא שווה לעשות את כל הטררם והמלחמות סביבו- כי סולידי יכולים להיות גם מקל, נעימי ואפילו רוט.

מכבי צריכה בעל בית מעמדה מספר אחת. יוגב הוא בלוף שלא יוכל להמשך מעבר לעונה הזאת.

שנה הבאה הוא ירוויח 800 אלף דולר ברוטו. הסיכויים שיביאו רכז לפניו הם די קלושים לדעתי.
עכשיו כבר ברור לכולם( לא מעט פה התווכחו איתי פה על זה בקיץ), שקבוצה בהובלת יוגב אוחיון לא תגיע לכלום. חבל שלא נשאר בקובאן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 11 ינואר 2013, 22:14

אני חושב שצריכים להיות הוגנים עם אוחיון.

דבר ראשון, אם הוא לא היה חוזר למכבי, לא בטוח בכלל שהיינו עוברים את השלב המוקדם ביורוליג, וגם אם כן, אז היינו רואים את אחת הקבוצות המזעזעות שראינו ממכבי.
אפשר להגיד, ששכר הלימוד שמכבי שילמה עם היקמן בחודשים הראשונים שלו כאן, היה סביר בהחלט בעיקר בגלל יוגב.

גם היום, הוא עדיין הרכז מספר אחד בקבוצה, וכשהוא לא נמצא על המגרש וההתקפות מנוהלות ע"י היקמן ולוגאן, זה נראה הרבה פחות טוב.

מצד שני, ליוגב יש מספר בעיות, שהשיפור בהן לא נראה כרגע.
ראשית הוא שחקן די מוגבל התקפית. יש לו קליעה סבירה אבל לא טובה מספיק, חדירה טובה אבל לא מצויינת, משחק פיק אנד רול לא מספיק משכנע, יכולת מסירה
וראיית משחק טובות אבל לא בטופ לבל. אין שום פרמטר התקפי מובהק, שבו הוא יכול לראות את עצמו כאחד הטובים באירופה בתפקידו.

שנית הוא שחקן די מפוזר ולא תמיד אחראי ושומר על הכדור. יותר מדי איבודים, והליכות עם הראש בקיר, לא מספיק דומיננטיות ואסרטיביות וגם אין לו ממש תכונות
של מנהיג קלאסי.

בעצם הבסיס של יוגב הוא בכך שיש לו יכולות פיזיות נהדרות, שמתאימות לשחקן ברמות היורוליג הגבוהות, ויש לו גם נכונות ורצון להיות רכז ולשחק כרכז.
אבל כפי שכתבתי גם בעניין היכולת המקצועית וגם היכולת המנטלית יש לו עדיין הרבה מה להשתפר.

אישית אני חושב שהוא יכול להיות רכז מצויין בשביל מכבי בעתיד, כן גם רכז פותח, אבל יכול להיות שהוא צריך לגדול לתוך התפקיד ולהרוויח אותו ביושר ובעבודה קשה,
ולא להיות מוצנח אליו באופן די מלאכותי. אולי הדבר הכי טוב שיכול לקרות לו ולמכבי, זה שמכבי תנחית איזשהו כוכב כמו פארמר, כך שירידה לספסל מאחוריו, לא תתפרש
כפגיעה וכפיחות במעמדו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 12 ינואר 2013, 17:30

jol9 כתב:אני חושב שצריכים להיות הוגנים עם אוחיון.

דבר ראשון, אם הוא לא היה חוזר למכבי, לא בטוח בכלל שהיינו עוברים את השלב המוקדם ביורוליג, וגם אם כן, אז היינו רואים את אחת הקבוצות המזעזעות שראינו ממכבי.
אפשר להגיד, ששכר הלימוד שמכבי שילמה עם היקמן בחודשים הראשונים שלו כאן, היה סביר בהחלט בעיקר בגלל יוגב.

גם היום, הוא עדיין הרכז מספר אחד בקבוצה, וכשהוא לא נמצא על המגרש וההתקפות מנוהלות ע"י היקמן ולוגאן, זה נראה הרבה פחות טוב.

מצד שני, ליוגב יש מספר בעיות, שהשיפור בהן לא נראה כרגע.
ראשית הוא שחקן די מוגבל התקפית. יש לו קליעה סבירה אבל לא טובה מספיק, חדירה טובה אבל לא מצויינת, משחק פיק אנד רול לא מספיק משכנע, יכולת מסירה
וראיית משחק טובות אבל לא בטופ לבל. אין שום פרמטר התקפי מובהק, שבו הוא יכול לראות את עצמו כאחד הטובים באירופה בתפקידו.

שנית הוא שחקן די מפוזר ולא תמיד אחראי ושומר על הכדור. יותר מדי איבודים, והליכות עם הראש בקיר, לא מספיק דומיננטיות ואסרטיביות וגם אין לו ממש תכונות
של מנהיג קלאסי.

בעצם הבסיס של יוגב הוא בכך שיש לו יכולות פיזיות נהדרות, שמתאימות לשחקן ברמות היורוליג הגבוהות, ויש לו גם נכונות ורצון להיות רכז ולשחק כרכז.
אבל כפי שכתבתי גם בעניין היכולת המקצועית וגם היכולת המנטלית יש לו עדיין הרבה מה להשתפר.

אישית אני חושב שהוא יכול להיות רכז מצויין בשביל מכבי בעתיד, כן גם רכז פותח, אבל יכול להיות שהוא צריך לגדול לתוך התפקיד ולהרוויח אותו ביושר ובעבודה קשה,
ולא להיות מוצנח אליו באופן די מלאכותי. אולי הדבר הכי טוב שיכול לקרות לו ולמכבי, זה שמכבי תנחית איזשהו כוכב כמו פארמר, כך שירידה לספסל מאחוריו, לא תתפרש
כפגיעה וכפיחות במעמדו.

זה שבמכבי בנו קבוצה של שחקנים בינוניים בלי רכז לא הופך את אוחיון לטוב
אני כבר אמרתי בקיץ שהחתימה של אוחיון(מבחינה מקצועית)היא טובה אבל לא בגלל שהוא שחקן טוב אלא כי הוא הרכז היחיד בסגל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 ינואר 2013, 18:47

MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:
קובי כתב:

יוגב רכז סולידי at best.

שנה הבאה הוא ירוויח 800 אלף דולר ברוטו. הסיכויים שיביאו רכז לפניו הם די קלושים לדעתי.
עכשיו כבר ברור לכולם( לא מעט פה התווכחו איתי פה על זה בקיץ), שקבוצה בהובלת יוגב אוחיון לא תגיע לכלום. חבל שלא נשאר בקובאן.

כי עדיף היה שהיקמן יהיה הרכז המוביל ורוט מחליף?? :roll:
יש מצב שאם זה היה קורה, היית רואה את מורן רוט משחק יותר מ-30 דקות למשחק מתוך חוסר ברירה.....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 ינואר 2013, 19:08

אוחיון לא תורם כלום העונה. הייתי מעדיף לא לבזבז על שחקן בינוני כל כך הרבה כסף, ובכך לאבד את הסיכוי לראות פה רכז ראשון נורמאלי בשנים הקרובות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 ינואר 2013, 19:18

MTA2311 כתב:אוחיון לא תורם כלום העונה. הייתי מעדיף לא לבזבז על שחקן בינוני כל כך הרבה כסף, ובכך לאבד את הסיכוי לראות פה רכז ראשון נורמאלי בשנים הקרובות.

זה אולי רלוונטי לעונה הבאה, נעונה לא היית רואה כאן שום רכז ראשון נורמלי במידה ואוחיון באמת היה עובר לקובאן.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 ינואר 2013, 19:20

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:אוחיון לא תורם כלום העונה. הייתי מעדיף לא לבזבז על שחקן בינוני כל כך הרבה כסף, ובכך לאבד את הסיכוי לראות פה רכז ראשון נורמאלי בשנים הקרובות.

זה אולי רלוונטי לעונה הבאה, נעונה לא היית רואה כאן שום רכז ראשון נורמלי במידה ואוחיון באמת היה עובר לקובאן.

ברור. אני מדבר על השנים הבאות. יוגב חתם פה ל3 שנים תמורת משכורת יחסית גבוהה, וקשה לי להאמין שיביאו לפניו עוד רכז מוביל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי misha » 12 ינואר 2013, 19:27

אגב, יוגב עדיין צריך לפתור את העניין עם קובאן (שמעון גם דיבר על זה במסיבת העיתונאים ההיא). לא זכור לי ששום דבר השתנה מאז. http://sports.walla.co.il/?w=/151/2586516

לגבי העונה הבאה, ברור שנצטרך רכז איכותי (עדיף כזה שגם יוכל לשחק בעמדה 2 ליד יוגב במקרה הצורך), יוגב לבד לא יספיק לכלום. החוזה שלו גדול, אבל לא כזה שלא מאפשר להביא מישהו שיתחרו אתו. הוא עדיין יהיה שחקן רוטציה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 12 ינואר 2013, 21:40

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:

ברור. אני מדבר על השנים הבאות. יוגב חתם פה ל3 שנים תמורת משכורת יחסית גבוהה, וקשה לי להאמין שיביאו לפניו עוד רכז מוביל.

אם מכבי תשים את כל הכסף על גארד איכותי שיכול לשחק גם 1 וגם 2, אז לא תהיה שום בעיה, ולא סתם הבאתי את פארמר כדוגמא.
גם פארגו הוא דוגמא טובה.

אתה צודק קצת בתלונות שלך כלפי אוחיון ואליהו, אבל אתה חייב להיות גם מציאותי.
מכבי היא קבוצה ישראלית וצריכים להיות בה ישראלים שהם שחקנים חשובים ודומיננטיים. יוגב וליאור הם שניים מהישראלים הטובים ביותר שיש,
וזה לא פשע נגד האנושות שהם משחקים במכבי.
דבר שני, גם אם אתה מביא 7 זרים, לפחות שלושה הם תמיד שחקנים בינוניים לכל היותר. זה לא שאפשר לבנות כאן קבוצה שמסתמכת רק על זרים.
אם אוחיון היה ההבדל בין להביא לגאן את פארמר או פארגו, אז הייתי אומר שהוא באמת מיותר, אבל אוחיון הוא לכל היותר הבדל בין היקמן לאיזה עומר קוק, ונכון לעכשיו
אני לא בטוח שמכבי יוצאת מופסדת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 ינואר 2013, 21:48

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:

אם מכבי תשים את כל הכסף על גארד איכותי שיכול לשחק גם 1 וגם 2, אז לא תהיה שום בעיה, ולא סתם הבאתי את פארמר כדוגמא.
גם פארגו הוא דוגמא טובה.

מכבי היא קבוצה ישראלית וצריכים להיות בה ישראלים שהם שחקנים חשובים ודומיננטיים. יוגב וליאור הם שניים מהישראלים הטובים ביותר שיש,
דבר שני, גם אם אתה מביא 7 זרים, לפחות שלושה הם תמיד שחקנים בינוניים לכל היותר. זה לא שאפשר לבנות כאן קבוצה שמסתמכת רק על זרים.
אם אוחיון היה ההבדל בין להביא לגאן את פארמר או פארגו, אז הייתי אומר שהוא באמת מיותר, אבל אוחיון הוא לכל היותר הבדל בין היקמן לאיזה עומר קוק, ונכון לעכשיו

אין לי בעיה עם שחקנים ישראלים דומיננטיים. יש לי בעיה עם שחקנים שמקבלים הרבה יותר כסף ממה שהם שווים, ועוד נראים כאילו הם עושים טובה למישהו.
לדעתי להביא רק עוד קומבו גארד זה לא מספיק. ככה אוחיון עדיין יתפקד כרכז בפועל. לדעתי צריך פה גם רכז ראשון ברמה, וגם עוד גארד. זה לא יקרה כשאוחיון מרוויח כמו שהוא מרוויח.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 ינואר 2013, 22:05

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:

גם פארגו הוא דוגמא טובה.

אין לי בעיה עם שחקנים ישראלים דומיננטיים. יש לי בעיה עם שחקנים שמקבלים הרבה יותר כסף ממה שהם שווים, ועוד נראים כאילו הם עושים טובה למישהו.
לדעתי להביא רק עוד קומבו גארד זה לא מספיק. ככה אוחיון עדיין יתפקד כרכז בפועל. לדעתי צריך פה גם רכז ראשון ברמה, וגם עוד גארד. זה לא יקרה כשאוחיון מרוויח כמו שהוא מרוויח.

אני דווקא יכולה להסכים עם יוני בעניין.
אם אתה מביא קומבו ברמה גבוהה, שיש לו גם יכולות ניהול משחק טובות (כמו פארמר למשל), אז אפשר להשאיר גם את אוחיון וגם את היקמן, ואותו שחקן יוכל לשחק דקות מסוימות כרכז לצד היקמן, ודקות אחרות כ-2 לצד יוגב. וכאשר הוא נח, יוגב והיקמן ישחקו יחד.
ככה יש לך גם שחקן על וגם שחקנים טובים שיכולים להשלים ואתה עושה צעד נוסף לכיוון סגל קצר ואיכותי (חוץ מזה שגם יש את לאנדסברג שהוא עוד גארד טוב מהספסל).

הבעיה היא שגארד כזה יהיה שחקן שיעלה באמת הון תועפות, וראינו שמכבי לא מוכנה לשים סכומים כאלה על שחקן אחד גם במידה ודווקא יש את הכסף.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 ינואר 2013, 22:08

I Dream of Aaron Jackson.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 ינואר 2013, 22:27

החציל האצטקי כתב:I Dream of Aaron Jackson.

למרות שבצסקא הוא לא מי יודע מה מצליח, אז השאלה אם הוא יכול להיות השחקן שאנו כל כך מפללים אליו?
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 12 ינואר 2013, 22:33

חנו'ש כתב:
החציל האצטקי כתב:I Dream of Aaron Jackson.

למרות שבצסקא הוא לא מי יודע מה מצליח, אז השאלה אם הוא יכול להיות השחקן שאנו כל כך מפללים אליו?

אני בכלל לא בטוח
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 ינואר 2013, 22:34

אני אוהב אותו מאוד. כשהוא משחק עם בטחון הוא מביא תשוקה, אנרגיות, יצירתיות. מרגיש לי בדיוק כמו האיש שחסר לנו שם.
המחשבה שלי היא עליו יחד עם היקמן בקו אחורי זריז, אתלטי, דורסני. הוא גם אמור להיות נהדר ליד ג'יימס שגדל איתו בדוקיין.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 12 ינואר 2013, 22:37

החציל האצטקי כתב:אני אוהב אותו מאוד. כשהוא משחק עם בטחון הוא מביא תשוקה, אנרגיות, יצירתיות. מרגיש לי בדיוק כמו האיש שחסר לנו שם.
המחשבה שלי היא עליו יחד עם היקמן בקו אחורי זריז, אתלטי, דורסני. הוא גם אמור להיות נהדר ליד ג'יימס שגדל איתו בדוקיין.

הוא והיקמן בקו האחורי באמת נשמע נהדר יכול להיות הגנת לחץ יעילה מאוד קו אחורי מאוד מאוד אתלטי שיכול להוביל כדור וגם לאיים על הסל מכל טווח
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 ינואר 2013, 22:38

החציל האצטקי כתב:אני אוהב אותו מאוד. כשהוא משחק עם בטחון הוא מביא תשוקה, אנרגיות, יצירתיות. מרגיש לי בדיוק כמו האיש שחסר לנו שם.

מסכים איתך במליון אחוז!!
ג׳יימס וג׳אקסון שיחקו ביחד??

את מי היית רוצה בעמדה 4?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי גל גל » 12 ינואר 2013, 22:41

גפרסוןן לעמדה 4..או קאנגור לפי דעתי
מכבי 2025