המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:הוא נשוי לישראלית?אם כן הוא לא יכול לקבל גם אזרחות או לפחות לבקש כזאת?
Allan Turing כתב:אם הנדריקס קיבל הצעה של 1M, מחיר מינימום על ג'יימס הוא 850.
מקובי כתב:Allan Turing כתב:אם הנדריקס קיבל הצעה של 1M, מחיר מינימום על ג'יימס הוא 850.
850 אלף אומר מבחינת מכבי 1.25 מיליון (מס מלא).
בהתחשב בכך שתקציב השחקנים מצומצם צריך גם את זה לקחת בחשבון...
לא אומר שלא מגיע לו חוזה חדש, רק אומר שיש דברים שצריך לקחת בחשבון לפני שמחתימים סנטר במחיר כזה (שכמובן ישפיע על כל שאר בניית הסגל של עונה הבאה)
חנו'ש כתב:מקובי כתב:Allan Turing כתב:אם הנדריקס קיבל הצעה של 1M, מחיר מינימום על ג'יימס הוא 850.
לא אומר שלא מגיע לו חוזה חדש, רק אומר שיש דברים שצריך לקחת בחשבון לפני שמחתימים סנטר במחיר כזה (שכמובן ישפיע על כל שאר בניית הסגל של עונה הבאה)
אבל אם הסנטר הנוסף לצידו הוא פלאניניץ' שחתום על חוזה ממש נמוך, אז זה סוגר לנו את עמדת הסנטר בעלות בהחלט סבירה בסך הכל.
אני לא חושבת שהשכר של סופו והנדריקס ביחד היה נמוך יותר מהשכר הצפוי של ג'יימס ופלאניניץ' בעונה הבאה.
MTA2311 כתב:השכר של שארמדיני לא היה גבוה יותר.
בכל מקרה, אם יש לו קצת שכל, הוא יחכה לסוף העונה ואז יחתום במילאנו\ריאל\קובאן תמורת מיליון+.
מקובי כתב:חנו'ש כתב:מקובי כתב:Allan Turing כתב:אם הנדריקס קיבל הצעה של 1M, מחיר מינימום על ג'יימס הוא 850.
אבל אם הסנטר הנוסף לצידו הוא פלאניניץ' שחתום על חוזה ממש נמוך, אז זה סוגר לנו את עמדת הסנטר בעלות בהחלט סבירה בסך הכל.
אני לא חושבת שהשכר של סופו והנדריקס ביחד היה נמוך יותר מהשכר הצפוי של ג'יימס ופלאניניץ' בעונה הבאה.
לא אמרתי שלא מגיע לו חוזה כזה. אבל צריך לזכור גם את הצד הזה.
אני מסכים איתך שהוא ופלאניניץ' סוגרים יפה את הצבע (פלאניניץ' מאסיבי, הוא אתלטי יותר) מצד שני אני לא שוכח ששחקנים כדוגמת ג'יימס יש לא מעט ואפילו בליגה שלנו.
קיצור- זה שאלה לא קטנה שצריך לחשוב טוב טוב.
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:הוא נשוי לישראלית?אם כן הוא לא יכול לקבל גם אזרחות או לפחות לבקש כזאת?
הוא לא נשוי לישראלית.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:הוא נשוי לישראלית?אם כן הוא לא יכול לקבל גם אזרחות או לפחות לבקש כזאת?
הוא לא נשוי לישראלית.
אתה בטוח???
משום מה חשבתי שהוא נשוי לישראלית
NY boy כתב:MTA2311 כתב:השכר של שארמדיני לא היה גבוה יותר.
בכל מקרה, אם יש לו קצת שכל, הוא יחכה לסוף העונה ואז יחתום במילאנו\ריאל\קובאן תמורת מיליון+.
בקיץ הוחתמו פה שארמאדיני (600) + פופס (900) כשגיימס גיבוי. 1.5 מיליון דולר על 2 הגבוהים המובילים שלנו! + גיבוי מהספסל (ב350 כמדומני).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־31 אורחים