LIAV10 כתב:ראיתם את התשדיר של מפלגת כלכלה???
בדיוק ראיתי את זה עכשיו...
איזו דרך גאונית להביא מצביעים

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:ראיתם את התשדיר של מפלגת כלכלה???
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:ראיתם את התשדיר של מפלגת כלכלה???
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:ראיתם את התשדיר של מפלגת כלכלה???
סקס באמת מוכר..
אם רק הייתה לי זכות הצבעה חחח
מה מניע אותך?
“הבושה. פשוט מביך אותי מה שקורה פה. חבורה של בוגדים גייז מנהלים את המדינה ואנשים נשארים בבית ולא טובחים אף אחד. מפלגות סמול כגון "עוצמה לישראל" ו"הבית היהודי" מניפות ללא בושה דגל ימני כוזב ומתפשרות על דברים. רק ילדות מתפשרות על דברים! נו באמת, לכהנא אתם קוראים עוצמה?! הרי כהנא הוא סמולני שרצה לעשות טרנספר לערבים כמו תינוקת בת 2 עם גלגלי עזר וקוקיות. מה עוצמתי בטרנספר? בתוכנית הטרנספר למאדים שפיתחתי – ואני לא רוצה לעשות ספוילר – כולם מתים בסוף. לזה קוראים עוצמה”.
MTA2311 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4332421,00.html
LIAV10 כתב:אני לא יודע מה לחשוב, סרטון התמיכה של צ׳אק נוריס בביבי אמיתי או לא?
פורסם בעמוד הרשמי של ביבי בפייסבוק..
MTA2311 כתב:אני עדיין מאמין שזה יהיה ביבי-בנט-יאיר-ציפי, כשאם מופז יקבל בטעות 4 מנדטים ומעלה, הוא יכנס ויכול להיות שהוא גם יקבל את הביטחון( אני מעדיף את בוגי בתפקיד הזה, אבל לביבי לא יזיקו עוד 4 מנדטים).
yiffy כתב:MTA2311 כתב:אני עדיין מאמין שזה יהיה ביבי-בנט-יאיר-ציפי, כשאם מופז יקבל בטעות 4 מנדטים ומעלה, הוא יכנס ויכול להיות שהוא גם יקבל את הביטחון( אני מעדיף את בוגי בתפקיד הזה, אבל לביבי לא יזיקו עוד 4 מנדטים).
אין שום סיכוי בעולם. מופז יצא בפומבי נגד הכוונות של ביבי וברק על איראן ולא נראה לי שביבי הולך להכניס אותו למעגל הפנימי. הקטע הוא שאני בכלל לא בטוח שבוגי נמצא באותו כיוון גם. אני מעריך שאם ליברמן לא יורשע, הוא יהיה שר הביטחון ויש מצב ששמיר יהיה סגן שר הביטחון. מופז יקבל פירור כלשהו או כלום.
MTA2311 כתב:yiffy כתב:MTA2311 כתב:אני עדיין מאמין שזה יהיה ביבי-בנט-יאיר-ציפי, כשאם מופז יקבל בטעות 4 מנדטים ומעלה, הוא יכנס ויכול להיות שהוא גם יקבל את הביטחון( אני מעדיף את בוגי בתפקיד הזה, אבל לביבי לא יזיקו עוד 4 מנדטים).
אין שום סיכוי בעולם. מופז יצא בפומבי נגד הכוונות של ביבי וברק על איראן ולא נראה לי שביבי הולך להכניס אותו למעגל הפנימי. הקטע הוא שאני בכלל לא בטוח שבוגי נמצא באותו כיוון גם. אני מעריך שאם ליברמן לא יורשע, הוא יהיה שר הביטחון ויש מצב ששמיר יהיה סגן שר הביטחון. מופז יקבל פירור כלשהו או כלום.
אתה תראה איך מופז יתבטא אחרי שביבי יציע לו את הביטחון. פתאום "כל האופציות יהיו פתוחות". אני מעריך שתקיפה באיראן לא תהיה בכל מקרה, אז כל מה שצריך זה מישהו שיציג עמדה תקיפה כלפי חוץ. לא חושב שלמופז תהיה בעיה לעשות את זה.
אני בספק רב אם ליברמן יקבל את הביטחון. אין לו את הכלים והנסיון בשביל לקבל את התפקיד הזה, והוא גם נעול על החוץ משום מה. אולי רק אם ציפי תתעקש על החוץ, וביבי יהיה חייב לתת תיק בכיר לליברמן.
felix_r כתב:לא מבין למה אתם, וגם התקשורת, כל כך בטוחים שביבי תכנן בכלל להפציץ את איראן. גם מי ששונא את נתניהו יודע שהוא לא טיפש. אם היה מתכנן באמת להפציץ, הוא לא היה יוצא בהצהרות פומביות.
לי דווקא נראה הרבה יותר הגיוני, שביבי בכוונה דיבר הרבה בתקשורת על התקפה אפשרית רק כדי ללחוץ על הקהילה הבינלאומית שתתחיל להפעיל סנקציות על איראן אם היא לא רוצה מלחמה באיזור. לדעתי, זה גם הצליח לו.
לכן אני לא רואה שום קשר בין תמיכה או התגדות לתקיפה באיראן ולבין מי שילך לקואליציה עם נתניהו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים