המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מעניין אם נראה דקות של מדלי בשישי. ליאור נראה רע, ותומאס הוא מהזרים הגרועים שנחתו כאן.
מדלי מחזיר את בלאט לאיזור הנוח שלו, אבל מבחינה מקצועית זה גרוע, כי הוא שחקן גרוע.
כמו שמישה אמר - אליהו צריך לעלות, אח"כ תומאס ייתן את החמש הדקות הקבועות של הנזק שלו (בלאט חייב להפנים שתומאס לא יכול לשחק 4. הוא אך ורק 5),ואז לרבע האחרון הוא יעלה עם ההרכב הנמוך והקטלני של השבוע האחרון עם סמית' ולאנדסברג כפורוורדים.
בלאט חייב להפנים שתומאס הוא לא בדיוק שחקן כדורסל....
כשהוא שיחק 5, כולנו אמרנו שהוא 4, ועכשיו כשהוא משחק 4, אז אומרים שהוא 5. החדשות הטובות הן שיש רק עוד 3 עמדות שהוא עוד לא שיחק בהן.
מדלי לא יכול להיות יותר גרוע מתומאס, ואני בהחלט יכול לראות מצב שבו הוא יקבל דקות מחר. אם ליאור שוב יפתח רע, יכול להיות שזה יקרה אפילו בשלב מוקדם יחסית. אי אפשר לשחק עם סמית' ב4 35 דקות. לא מול הגבוהים של חימקי.
אני לא זוכר שאמרתי שהוא 4, אבל גם אם כן, אני יכול להגיד עכשיו בוודאות, שכ-4 הוא אפסי לחלוטין, וכחמש הוא היה לא רע, בייחוד כששיחק ליד
אליהו, שהיה מצליח למצוא אותו יפה לסלים קלים.
מדלי לא רק שיכול להיות גרוע מתומאס, הוא גרוע בהרבה מתומאס. הוא מחטיא, מאבד ולא שומר כלל. אני מקווה שהוא לא יישחק מחר, בטח לא אחרי פציעה ארוכה.
סמית' לא צריך לשחק כ-4 35 דקות, כי לליאור גם במשחק רע יש לפחות 20.
MTA2311 כתב:
זאת הייתה הדעה הרווחת בפורום, ואני לא בטוח שהיא לא נכונה גם היום.
מדלי כמה רמות טובות מעל תומאס. מדובר בשחקן שכיכב ביורוקאפ ונתו עונות מצויינות בליגה הספרדית. זה שהוא לא הצליח במכבי עד עכשיו זה ברור, אבל הוא משמעותית טוב יותר מתומאס.
yzafrir כתב:מדלי זה אחד התעלומות הכי גדולות שאני זוכר בשנים האחרונות . ברור לי שהוא לא נגר (למרות שאני גם לא חושב שהוא קלעי מחונן או שחקן חכם במיוחד ) אבל במכבי הוא נראה כמו המורה של יניב גרין....
אולי יקרה נס והוא יתפוצץ בטופ 16 מעכשיו ?
MTA2311 כתב:
ימים יפים יותר...
בלו
MTA2311 כתב:
ימים יפים יותר...
בלו
LIAV10 כתב:קובי כתב:התחזית: 20 הפרש למכבי, שתי טכניות לפניני, אחת לבלאט, 32 נקודות לדארקו פלאניניץ', 6 לזוראן, רוט עם 8 אסיסטים, אוחיון עם 4 איבודים ונקודות ראשונות ביורוליג לעידן זלמנסון בגארבג' טיים. יופי ילד !
ואז התעוררנו..
rc4991 כתב:תהנו גם בשבילי![]()
מישהו יודע אם יש שידור חוזר במוצ"ש ובאיזה שעה וערוץ?
MTA2311 כתב:כל כך לא מתאים משחק של מכבי ביום שישי בשעה 6 בערב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־35 אורחים