טופ 16, מח' 4: חימקי מוסקבה vs מכבי - שישי, 18:00, ערוץ10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טופ 16, מח' 4: חימקי מוסקבה vs מכבי - שישי, 18:00, ערוץ

הודעהעל ידי קודי » 20 ינואר 2013, 11:29

jol9 כתב:
קודי כתב:יוני, אני חושב שלהוציא אלת בלאט נקי לחלוטין מבניית הקבוצה זה מוגזם. הרי כולם מודים שבסופו של דבר לא הגיע אף שחקן בניגוד לרצונו, למרות שכנראה לא מעט שחקנים שהוא רצה הרבה יותר לא הגיעו. בכל מקרה, היה לבלאט מספיק זמן בקיץ כדי לדפוק על השולחן ואם צריך אפילו לנקוט בצעדים קיצוניים יותר ולאחר שהוא לא עשה את זה והשלים עם הסגל שהגיע הוא לא יכול לנקות את עצמו מאחריות. ברור שעיקר האשמה היא של בעלי הקבוצה בראשם דני פדרמן שמתפקד כג'נרל מנג'ר של הקבוצה וברור גם שאם התפקיד הזה היה מאויש בידי עובד שכיר הוא כבר היה מפוטר מזמן, אבל עדיין לבלאט בהחלט יש חלק בפיאסקו שמתחולל השנה. בלאט היה צריך לעמוד על הרגליים האחוריות כדי שישאר שחקן כמו לנגפורד גם במחיר כבד והיה צריך לעשות אותו הדבר כדי שלא יגיעו לכאן בדיחות לא מצחיקות כמו חצי מהסגל הצהוב. מעבר לכך, אני מניח שלבלאט היה גם חלק פעיל בבחירת חלק מהפלופים שהגיעו לכאן בקיץ.

קודם כל, ברור שלבלאט יש אחריות.
מבחינה מקצועית ברור שהקבוצה לא משחקת מספיק טוב, ולא מממשת את הפוטנציאל הלא גדול שיש בה.
יחד עם זאת, כשמדברים על אחראים, אז האחריות צריכה ליפול על גוף אחד, אחרת כל אחד יכול לזרוק את האשמה על השני (וזה בדיוק מה שקורה
עם שיטת הטפסים של פדרמן, שכנראה נועדה, לנקות אותו מאחריות, כי בסופו של דבר, כולם חתמו על כל שחקן שהגיע).

המעורבות של בלאט בבניית הקבוצה הקיץ היתה באמת מזערית באופן יחסי, אבל השיטה של ההנהלה גורמת לנו עדיין לחלק אחריות - מדלי הוא של בלאט, תומאס הוא של בלאט,
שרמדיני הוא של בלאט אבל היקמן הוא בכלל של אבי אבן...
אני לא קונה את זה. זה שבלאט מאשר את כל השחקנים, לא אומר שהוא אחראי על הבאתם.

מה שאמרת לגבי זה שהוא היה צריך לדרוש יותר, זאת האמירה החשובה ביותר אולי, ולקח בשביל בלאט להמשך הדרך. המקצועית של מכבי בראש סדר העדיפויות.
למרות שאם אני זוכר נכון, היו לא מעט תאקלים בנושאים האלה במהלך הקיץ בין בלאט לבין ההנהלה, ואפילו היו ידיעות על איומי התפטרות...

בכל אופן, לבלאט יש קבלות והוכחות בתור מאמן, אבל מישהו צריך לחשוב טוב טוב מה קורה בקבוצה, מאז שהג'וניורים משתלטים על העניינים שם...

כמו שאמרתי - אם הג'נרל מנג'ר היה איש מקצוע שכיר ואפילו אם היה מבכירי אנשי המקצוע ביבשת - הוא כבר מזמן היה נזרק הביתה.
לגבי בלאט עצמו - בקיץ שעבר הוא היה יכול לעמוד על הרגליים האחוריות ולכופף את ההנהלה, שהיתה מאוד חוששת מתגובת האוהדים במקרה שהוא היה עוזב. היום, עם חוסר ההצלחה בעונה הזו בצירוף הדה-לגיטימציה שעושים לבלאט בתקשורת (ככל הנראה עם רוח גבית של מישהו מלמעלה) עזיבה שלו תתקבל הרבה יותר בהבנה בקרב האוהדים, כך שהיכולת שלו להפעיל לחץ על ההנהלה בקיץ הקרוב כמעט ולא קיימת.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 20 ינואר 2013, 11:47

קודי כתב:
כמו שאמרתי - אם הג'נרל מנג'ר היה איש מקצוע שכיר ואפילו אם היה מבכירי אנשי המקצוע ביבשת - הוא כבר מזמן היה נזרק הביתה.
לגבי בלאט עצמו - בקיץ שעבר הוא היה יכול לעמוד על הרגליים האחוריות ולכופף את ההנהלה, שהיתה מאוד חוששת מתגובת האוהדים במקרה שהוא היה עוזב. היום, עם חוסר ההצלחה בעונה הזו בצירוף הדה-לגיטימציה שעושים לבלאט בתקשורת (ככל הנראה עם רוח גבית של מישהו מלמעלה) עזיבה שלו תתקבל הרבה יותר בהבנה בקרב האוהדים, כך שהיכולת שלו להפעיל לחץ על ההנהלה בקיץ הקרוב כמעט ולא קיימת.

כשאמרתי לקח, אז זה לאו דווא למכבי אלא בכלל להמשך הדרך המקצועית שלו.

בהמשך למה שאמרת על GM, מה תגיד על מחלקת הסקאוטינג המהוללת שלנו?

אני די מסכים שהפופולריות של בלאט גם בתקשורת וגם בקרב האוהדים, נמצאת בירידה, ושבעונה הבאה יהיה יותר קשה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 20 ינואר 2013, 12:24

זאת פשוט הכנה למזגן. הכפשת דיויד בלאט + ציטוטים כאלו ואחרים , הכל במטרה לאפשר למשטר הבובות , להעיף מפה את בלאט ולמנות תחתיו מאמן בובה אחר (גודס?).
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קודי » 20 ינואר 2013, 12:31

ankram כתב:זאת פשוט הכנה למזגן. הכפשת דיויד בלאט + ציטוטים כאלו ואחרים , הכל במטרה לאפשר למשטר הבובות , להעיף מפה את בלאט ולמנות תחתיו מאמן בובה אחר (גודס?).

ואני מניח שבכסף שיחסכו בעמדת המאמן ידאגו להביא איזה גימיק שלא יקדם את הקבוצה במילימטר - מישהו דוגמת עמרי כספי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קובי » 20 ינואר 2013, 13:12

ankram כתב:זאת פשוט הכנה למזגן. הכפשת דיויד בלאט + ציטוטים כאלו ואחרים , הכל במטרה לאפשר למשטר הבובות , להעיף מפה את בלאט ולמנות תחתיו מאמן בובה אחר (גודס?).

על מה מדובר ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 20 ינואר 2013, 13:21

קובי כתב:

על מה מדובר ?

מה זאת אומרת על מה? על כל ההדלפות "בעילום שם" על בלאגן וצעקות בין בלאט לשחקנים, על התמרמרות של שחקנים כאלה ואחרים, על אחריותו של בלאט בהבאת הזרים הלא מוצליחם (לוגאן, קנר-מדלי ותומאס) לעומת ההנהלה שהביאה רק זרים מוצלחים (מבלי להזכיר כמובן שאותה הנהלה ניסתה באגרסיביות לכפות על בלאט את החלפתו של ג'יימס לירושלים) ולדעתי זו רק ההתחלה. אנחנו נזכה לראות טפטופים של כתבות על אי התפקוד של בלאט כדי להכין את דעת הקהל לעזיבתו.
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 20 ינואר 2013, 13:41

קודי כתב:
קובי כתב:

על מה מדובר ?

מה זאת אומרת על מה? על כל ההדלפות "בעילום שם" על בלאגן וצעקות בין בלאט לשחקנים, על התמרמרות של שחקנים כאלה ואחרים, על אחריותו של בלאט בהבאת הזרים הלא מוצליחם (לוגאן, קנר-מדלי ותומאס) לעומת ההנהלה שהביאה רק זרים מוצלחים (מבלי להזכיר כמובן שאותה הנהלה ניסתה באגרסיביות לכפות על בלאט את החלפתו של ג'יימס לירושלים) ולדעתי זו רק ההתחלה. אנחנו נזכה לראות טפטופים של כתבות על אי התפקוד של בלאט כדי להכין את דעת הקהל לעזיבתו.

אין לי ספק שזה הכיוון. בלאט הוא מאמן מאוד יקר, ופרדמן רק מחכה להזדמנות להחליף אותו בדן שמיר או אפי או גודס בחמישית המחיר.
ברור לחלוטין שפדרמן כבר בונה את התיק נגד בלאט ולקראת סוף העונה הוא ייזרק כשעיר לעזאזל לאוהדים.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 20 ינואר 2013, 14:25

אגב, עם כל האהבה לבחור - אם פניני ימשיך ביכולת הזוועתית שלו אני חושב שאם יש למכבי בקיץ הקרוב אפשרות יציאה מהחוזה שלו היא צריכה לנצל אותה, גם במחיר של פיצוי מסויים. הבן אדם מרוויח משהו כמו 400 אלף דולר נטו, שזה עלות של 800 אלף דולר וזהה לזר של 650 אלף דולר. התפוקה שלו בשנתיים האחרונות לא מצדיקה משכורת גבוהה יותר מ-150-200 אלף דולר וגם זה בנדיבות רבה. אין למכבי כסף שגדל על העצים ולא צריך רק להסתכל כל הזמן מה עושים הזרים. אז ברור שתומאס ולוגאן לא נותנים כלום, אבל בדיוק כמוהם גם גיא פניני והוא עולה למכבי יותר מהם.
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 20 ינואר 2013, 14:32

קודי כתב:אגב, עם כל האהבה לבחור - אם פניני ימשיך ביכולת הזוועתית שלו אני חושב שאם יש למכבי בקיץ הקרוב אפשרות יציאה מהחוזה שלו היא צריכה לנצל אותה, גם במחיר של פיצוי מסויים. הבן אדם מרוויח משהו כמו 400 אלף דולר נטו, שזה עלות של 800 אלף דולר וזהה לזר של 650 אלף דולר. התפוקה שלו בשנתיים האחרונות לא מצדיקה משכורת גבוהה יותר מ-150-200 אלף דולר וגם זה בנדיבות רבה. אין למכבי כסף שגדל על העצים ולא צריך רק להסתכל כל הזמן מה עושים הזרים. אז ברור שתומאס ולוגאן לא נותנים כלום, אבל בדיוק כמוהם גם גיא פניני והוא עולה למכבי יותר מהם.

על איזה אפשרות יציאה אתה מדבר? פניני חתם על חוזה חדש בקיץ. הוא לא הולך לשום מקום בשנתיים הקרובות.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 20 ינואר 2013, 14:33

roy1000 כתב:
קודי כתב:אגב, עם כל האהבה לבחור - אם פניני ימשיך ביכולת הזוועתית שלו אני חושב שאם יש למכבי בקיץ הקרוב אפשרות יציאה מהחוזה שלו היא צריכה לנצל אותה, גם במחיר של פיצוי מסויים. הבן אדם מרוויח משהו כמו 400 אלף דולר נטו, שזה עלות של 800 אלף דולר וזהה לזר של 650 אלף דולר. התפוקה שלו בשנתיים האחרונות לא מצדיקה משכורת גבוהה יותר מ-150-200 אלף דולר וגם זה בנדיבות רבה. אין למכבי כסף שגדל על העצים ולא צריך רק להסתכל כל הזמן מה עושים הזרים. אז ברור שתומאס ולוגאן לא נותנים כלום, אבל בדיוק כמוהם גם גיא פניני והוא עולה למכבי יותר מהם.

על איזה אפשרות יציאה אתה מדבר? פניני חתם על חוזה חדש בקיץ. הוא לא הולך לשום מקום בשנתיים הקרובות.

לא, הוא חתם על חוזה בקיץ שעבר. לדעתי היה מדובר בחוזה לשלוש שנים (העונה הזו מסתיימות שנתיים) ואני מאוד מקווה שיש אפשרות יציאה בקיץ, מאחר שזה מתחיל להיראות כמו יניב גרין גירסה 2.
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 20 ינואר 2013, 14:38

קודי כתב:לא, הוא חתם על חוזה בקיץ שעבר. לדעתי היה מדובר בחוזה לשלוש שנים (העונה הזו מסתיימות שנתיים) ואני מאוד מקווה שיש אפשרות יציאה בקיץ, מאחר שזה מתחיל להיראות כמו יניב גרין גירסה 2.

אם ככה אז יותר טוב. אני לא חושב שיש סיכוי ממשי לראות אותו עוזב בקיץ, אבל לדעתי עם סיום החוזה (בשנה הבאה) הוא עוזב. זה עוד יותר גרוע מגרין, כי גרין סבל מפציעות. לפניני נראה שפשוט נמאס מכדורסל.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 ינואר 2013, 16:49

ואוחיון שווה 400 אלף? וליאור שווה 800? ההנהלה נכנעה ללחץ של התקשורת וחלק מהאוהדים והחתימה שחקנים ישראלים על חוזים מופרכים. התפיסה הזאת חייבת להשתנות. אין לנו את הפריבילגיה לשלם לשחקנים מקומיים כל כך הרבה כסף.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 20 ינואר 2013, 17:13

MTA2311 כתב:ואוחיון שווה 400 אלף? וליאור שווה 800? ההנהלה נכנעה ללחץ של התקשורת וחלק מהאוהדים והחתימה שחקנים ישראלים על חוזים מופרכים. התפיסה הזאת חייבת להשתנות. אין לנו את הפריבילגיה לשלם לשחקנים מקומיים כל כך הרבה כסף.

דווקא לגבי שניהם אני לא ממש מסכים. אליהו כבר הרוויח הרבה יותר מזה וכל פורוורד ברמתו מרוויח לא פחות מזה. אוחיון לא מככב העונה אבל זה לא רק באשמתו מאחר שאין לידו גארד רציני ולעתים הוא נדרש להיות הגו טו גאי של הקבוצה, מה שהוא רחוק מלהיות. אני לא חושב שתמצא רכז ברמה של אוחיון בפחות מ-400 אלף דולר ולהזכירך גם לו היה חוזה ברוסיה על סכום גבוה בהרבה.
לגבי הפריבילגיה - אני חושב שאין לנו את הפריבילגיה שלפחות רוב הישראלים הטובים לא יהיו כאן. רק חבל לי שויתרו על תיוס שהיה אמור לעלות גרושים והיום אם ירצו אותו כבר יעלה כפול.
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 ינואר 2013, 17:32

קודי כתב:
MTA2311 כתב:ואוחיון שווה 400 אלף? וליאור שווה 800? ההנהלה נכנעה ללחץ של התקשורת וחלק מהאוהדים והחתימה שחקנים ישראלים על חוזים מופרכים. התפיסה הזאת חייבת להשתנות. אין לנו את הפריבילגיה לשלם לשחקנים מקומיים כל כך הרבה כסף.

דווקא לגבי שניהם אני לא ממש מסכים. אליהו כבר הרוויח הרבה יותר מזה וכל פורוורד ברמתו מרוויח לא פחות מזה. אוחיון לא מככב העונה אבל זה לא רק באשמתו מאחר שאין לידו גארד רציני ולעתים הוא נדרש להיות הגו טו גאי של הקבוצה, מה שהוא רחוק מלהיות. אני לא חושב שתמצא רכז ברמה של אוחיון בפחות מ-400 אלף דולר ולהזכירך גם לו היה חוזה ברוסיה על סכום גבוה בהרבה.
לגבי הפריבילגיה - אני חושב שאין לנו את הפריבילגיה שלפחות רוב הישראלים הטובים לא יהיו כאן. רק חבל לי שויתרו על תיוס שהיה אמור לעלות גרושים והיום אם ירצו אותו כבר יעלה כפול.

גם באטיסטה הרוויח יותר מזה. זה לא אומר שהוא שווה את זה, ובטח לא אומר שמכבי צריכה לשלם לו סכומים כאלה. על "פורוורד ברמתו" אפשר להתווכח. אני חושב שהוא לא יותר משחק בינוני, ואתה לא תסכים איתי.
אוחיון לא מככב, כי הוא לא כוכב. הוא רכז שני בלחץ, ועל רכז שני מכבי לא משלמת 800 אלף דולר ברוטו. ב400 אלף אני אולי לא אמצא רכז שנותן את מה שהוא נותן( אני בספק גדול גם אם זה נכון), אבל ב650, שזה השווי האמיתי שלו, אני אמצא לא מעט כאלה.

אין לי בעיה שיהיו פה הרבה ישראלים טובים. אבל מי ישלם היום לפניני את הסכומים שהוא מקבל פה? מי ישלם היום לליאור יותר ממה שהוא מקבל במכבי? מי היה משלם לבורשטיין 300 אלף דולר לעונה? או לגרין 400? לא צריך להתפרע בסכומים, ואם תבוא פעם בכמה שנים קבוצה טיפשה שתהיה מוכנה להציע לאפס כמו אוחיון חוזה שהזר הכי יקר במכבי לא מקבל, אז שיבושם לה. רוב הסיכויים שהוא גם ככה יחזור עם הזנב בין הרגליים, בדיוק כמו שליאור חזר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי NY boy » 20 ינואר 2013, 17:39

ליאור ובורשטיין הם לא דוגמא. ליאור היה על חוזה גבוה יותר בקאחה ובעצם וויתר על כסף בשביל לחזור למכבי. אז היה מי ששילם לו יותר.

גם בורשטיין, לפני הפציעה שלו חתם חוזה של 600 אלף דולר באיזה קבוצה מספרד והיה אמור לשחק שם. אחרי הפציעה אף אחד לא נתן או יתן לו, אבל נראה לי מכבי נתנו לו את החוזה האחרון יותר מטוב לב.

פניני, גרין וכו' זה כמובן נכון. אבל פאקינג, ראינו בקיץ שאפילו על אוחיון מוכנה קבוצה רוסית לשלם כמעט מיליון דולר!!! תמיד יהיה הפראייר שישלם.
NY boy

הודעהעל ידי jol9 » 20 ינואר 2013, 17:43

מבחינת התחושה אתם מאוד צודקים.
יש כאן סוג של הכנת קרקע כנגד בלאט כי כולם כבר מבינים שיהיה כאן כשלון מקצועי לא קטן כנראה.

המחליף אבל לא יהיה לדעתי שמיר או גודס ובוודאי לא אפי. זה יהיה (לשמחתו של פליקס) מאמן זר, שאחרי שייכשל כאן טוטאלית, יוחלף במאמן ישראלי
כשהאופציות היחידות הן (לצערו של פליקס) פיני ובלאט.

לגבי פניני - זה כבר סוג של קונצנזוס, שרק התגבר אחרי תקרית הקללות. ביכולת הזאת, אין לו מקום במכבי, בטח לא בשכרו הנוכחי.

לגבי אוחיון ואליהו - פשוט אין ברירה. גם מי שלא אוהב אותם וחושב שהם אוברפייד, חייב להבין שפשוט אין ברירה אחרת. אם זה לא אליהו ואוחיון, אז מי בדיוק
יאייש את הסגל? 8 זרים וארבעה שחקני נוער? ומה עם החוק הרוסי?
צריכים להיות פשוט מציאותיים, ולהבין שאין היום שחקנים ברמה של ג'מצ'י והנפלד (למרות שלדעתי ליאור כן יכול להיות באיזור הזה), ומשחקים עם מי שיש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 ינואר 2013, 17:45

NY boy כתב:ליאור ובורשטיין הם לא דוגמא. ליאור היה על חוזה גבוה יותר בקאחה ובעצם וויתר על כסף בשביל לחזור למכבי. אז היה מי ששילם לו יותר.

גם בורשטיין, לפני הפציעה שלו חתם חוזה של 600 אלף דולר באיזה קבוצה מספרד והיה אמור לשחק שם. אחרי הפציעה אף אחד לא נתן או יתן לו, אבל נראה לי מכבי נתנו לו את החוזה האחרון יותר מטוב לב.

פניני, גרין וכו' זה כמובן נכון. אבל פאקינג, ראינו בקיץ שאפילו על אוחיון מוכנה קבוצה רוסית לשלם כמעט מיליון דולר!!! תמיד יהיה הפראייר שישלם.

ליאור רצה לחזור למכבי לא פחות ממה שמכבי רצתה שהוא יחזור אליה. הוא לא היה שורד עוד אימון אחד עם איבאנוביץ'. היום, אחרי שנתיים וחצי בינוניות במכבי, הוא כבר לא שווה את הסכומים האלה.

אני כמובן לא מדבר על בורשטיין של לפני הפציעה. לא נראה לי שטוב לב זה פאקטור במו"מ מול שחקן. לא עם התקציב של מכבי.

רוצים לשלם מיליון דולר על אוחיון? בכבוד. אני חותם לך שהוא לא היה שורד שם יותר משנה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 ינואר 2013, 17:49

jol9 כתב:מבחינת התחושה אתם מאוד צודקים.
יש כאן סוג של הכנת קרקע כנגד בלאט כי כולם כבר מבינים שיהיה כאן כשלון מקצועי לא קטן כנראה.

המחליף אבל לא יהיה לדעתי שמיר או גודס ובוודאי לא אפי. זה יהיה (לשמחתו של פליקס) מאמן זר, שאחרי שייכשל כאן טוטאלית, יוחלף במאמן ישראלי

לגבי פניני - זה כבר סוג של קונצנזוס, שרק התגבר אחרי תקרית הקללות. ביכולת הזאת, אין לו מקום במכבי, בטח לא בשכרו הנוכחי.

לגבי אוחיון ואליהו - פשוט אין ברירה. גם מי שלא אוהב אותם וחושב שהם אוברפייד, חייב להבין שפשוט אין ברירה אחרת. אם זה לא אליהו ואוחיון, אז מי בדיוק
צריכים להיות פשוט מציאותיים, ולהבין שאין היום שחקנים ברמה של ג'מצ'י והנפלד (למרות שלדעתי ליאור כן יכול להיות באיזור הזה), ומשחקים עם מי שיש.

זה שאני חושב שלא צריך לשלם להם כל כך הרבה לא אומר שאני רוצה לראות אותם מחוץ לקבוצה. אף אחד מהם לא כוכב גדול, ובהחלט אפשר להציע להם חוזה קטן יותר. ליאור בוודאות יסכים, גם כי אני לא חושב שמישהו יציע לו מיליונים היום, וגם כי הוא עצלן ונוח לו מאוד בפוזיציה הנוכחית במכבי. ויוגב בהחלט מוזמן לעזוב לרוסיה, לקפוא על הספסל, ולחזור אחרי שנה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 20 ינואר 2013, 19:17

MTA2311 כתב:

זה שאני חושב שלא צריך לשלם להם כל כך הרבה לא אומר שאני רוצה לראות אותם מחוץ לקבוצה. אף אחד מהם לא כוכב גדול, ובהחלט אפשר להציע להם חוזה קטן יותר. ליאור בוודאות יסכים, גם כי אני לא חושב שמישהו יציע לו מיליונים היום, וגם כי הוא עצלן ונוח לו מאוד בפוזיציה הנוכחית במכבי. ויוגב בהחלט מוזמן לעזוב לרוסיה, לקפוא על הספסל, ולחזור אחרי שנה.

כן, אבל מכבי כבר די מסונדלת עם החוזים האלה. ליאור חתום לעוד שנה או שנתיים לפחות, ואוחיון אחרי כל הסאגה שהיתה בקיץ יקבל את ה400 שלו בלי למצמץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 ינואר 2013, 19:21

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

כן, אבל מכבי כבר די מסונדלת עם החוזים האלה. ליאור חתום לעוד שנה או שנתיים לפחות, ואוחיון אחרי כל הסאגה שהיתה בקיץ יקבל את ה400 שלו בלי למצמץ.

אין דבר העומד בפני הרצון. ההנהלה בהחלט יכולה לבוא לליאור ולהגיד:" אנחנו רוצים אותך במכבי, אתה רוצה להישאר במכבי, אבל המצב הוא לא מה שהיה לפני 3 שנים. לא מבחינת היכולות שלך, ולא מבחינת היכולות שלנו". אין לי ספק בכלל שאפשר להגיע לפשרה. ואם זה לא ייצא לפועל, אפשר לחכות עוד שנה עד סוף החוזה שלו. אני בטוח שאף קבוצה לא אורבת לו עם צ'ק פתוח.

כרגע, למרות הרצון הטוב, יוגב בכלל שחקן של קובאן שנה הבאה. הסאגה הזאת עוד רחוקה מלהסתיים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים