כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: עולם הטניס2 - עונת 2013 יצאה לדרך

20 ינואר 2013, 22:53

איך היוצרות מתהפכות, אה יוני?
לפני שנתיים אני הייתי מוקף באוהדי נדאל והגנתי לבד על המורשת...

20 ינואר 2013, 22:59

yiffy כתב:איך היוצרות מתהפכות, אה יוני?

"מוקף"?? מקסימום רבע יוני וחצי ליאב, ועוד איזו חתיכה קטנה של שחף...
חוץ מזה, לרפא הגיע... עדיין למרות שהוא פיספס שני סלאמים, הוא הטניסאי הכי מצליח בסלאמים בשלוש השנים האחרונות (מ2010).

20 ינואר 2013, 23:10

jol9 כתב:

"מוקף"?? מקסימום רבע יוני וחצי ליאב, ועוד איזו חתיכה קטנה של שחף...
חוץ מזה, לרפא הגיע... עדיין למרות שהוא פיספס שני סלאמים, הוא הטניסאי הכי מצליח בסלאמים בשלוש השנים האחרונות (מ2010).

פיספס שני בלאמים ובכמעט כל השאר שיחק בלי ברכיים..

20 ינואר 2013, 23:56

jol9 כתב:ליאב, אתה שכונה. אני פה מתמודד עם כל המישות למיניהם, כשפדרר משחק במלבורן, ואני סופר את הדקות לטורניר העילית בפאקינג צ'ילה...

לפחות מכבי עושה לנו קצת נחת, אה...

:)

תתחיל להתרגל, אני בספק אם נדאל יחזיק מעמד עוד הרבה זמן בטופ. עוד פציעה כזו וכבר יתחילו לדבר על פרישה מוקדמת.

לפני שנתיים? אני פה לפחות 4 שנים (באופן רציף) פלוס מינוס.

21 ינואר 2013, 00:05

misha כתב:
jol9 כתב:ליאב, אתה שכונה. אני פה מתמודד עם כל המישות למיניהם, כשפדרר משחק במלבורן, ואני סופר את הדקות לטורניר העילית בפאקינג צ'ילה...

תתחיל להתרגל, אני בספק אם נדאל יחזיק מעמד עוד הרבה זמן בטופ. עוד פציעה כזו וכבר יתחילו לדבר על פרישה מוקדמת.

אי אפשר לדעת.
זאת הפציעה החמורה השלישית שלו בקריירה, והיו עוד כמה לא קלות.
הוא היה אמור לפרוש כבר בגיל 19, בפציעה הראשונה, אבל אז הם מצאו פתרון בדמות מדרסים מיוחדים.
אח"כ היה את הטנדוניטיס ב2009, ועכשיו זה.
בין לבין, הוא גרף 10 תארי GS, מספר שענקים כמו מקנרו, אגאסי, בקר, אדברג ורבים אחרים, לא התקרבו אליו.

הוא יכול לחזור מהפציעה והמנוחה הזאת כמו תותח, והוא יכול לחזור כמו חצי נדאל. זה די פתוח.
בכל אופן, אסור לשכוח שהוא רק בן 26, מה שאומר, שאמור להיות לו עוד מספיק גז במיכל, לפחות לריצה אחת חזקה נוספת.

21 ינואר 2013, 00:23

נכון, אבל זה לא נהיה קל יותר עם הזמן, להפך. לוקח לו יותר ויותר זמן לחזור מפציעות והגוף שלו לא יחזיק מעמד לנצח.
אני מאמין שגם הפעם הוא יצליח לחזור ליכולת של לפני הפציעה, אבל תצטרכו להיות סבלניים בחודשים הראשונים.
אני רק לא בטוח כמה זמן הוא יחזיק מעמד עד לפציעה הבאה (לדעתי, יש לו עוד מקסימום שנתיים טובות) והאם הוא יספיק לקחת סלאמים מחוץ ל-RG עם איך שנובאק, מארי (אחרי שעבר את המחסום) ופדרר (שעדיין חי ובועט) נראים.

21 ינואר 2013, 07:04

misha כתב:

זה נכון, אבל אני זוכר שהכל התחיל מהתכתבויות ספורדיות ביני ובין יוני בת׳רדים לא קשורים ששיעממו כל אחד אחר חוץ מאיתנו, ואז נפתח הת׳רד טניס, כדי שלא נחפור לכל שאר העולם. אני זוכר נכון?

יוני, אין דבר כזה חצי שחף. שחף הוא באיתמר בן גביר של אוהדי נדאל ושונאי פדרר.

21 ינואר 2013, 09:44

yiffy כתב:
misha כתב:

זה נכון, אבל אני זוכר שהכל התחיל מהתכתבויות ספורדיות ביני ובין יוני בת׳רדים לא קשורים ששיעממו כל אחד אחר חוץ מאיתנו, ואז נפתח הת׳רד טניס, כדי שלא נחפור לכל שאר העולם. אני זוכר נכון?

יוני, אין דבר כזה חצי שחף. שחף הוא באיתמר בן גביר של אוהדי נדאל ושונאי פדרר.

אבל הוא לא באמת אוהד נדאל, אלא רק שונא פדרר....

21 ינואר 2013, 12:53

יופי רוג'ר!! פירק את ראוניץ' בשלוש מערכות, ונראה פשוט מצויין. עכשיו עד ההפסד למארי בחצי, יהיה בסדר.

21 ינואר 2013, 13:22

MTA2311 כתב:יופי רוג'ר!! פירק את ראוניץ' בשלוש מערכות, ונראה פשוט מצויין. עכשיו עד ההפסד למארי בחצי, יהיה בסדר.

ראוניץ' הוא שחקן אוברייטד בפורום הזה (גם על ידי). יש לו סרב פצצה, אבל לא הרבה מעבר.
בסלאמים הוא בדר"כ טרף די קל לבכירים.

רבעים מעניינים יהיו. אני מקווה שאלמגרו יעשה את זה לראשונה, ויעלה לחצי גמר.

21 ינואר 2013, 14:08

בניגוד לשאר הנפילים שצצים פעם בכמה שנים ומראים רק סרב מטורף, יש לו גם יופי של טכניקה, תנועה טובה וטניס לא רע בכלל מהקו האחורי. הוא בסך הכל עוד צעיר, ובגבהים האלה מגיעים להתפתחות קורדינטיבית מלאה יותר מאוחר. אסור לשכוח שהוא גם סבל מפציעה יחסית קשה שהשביתה אותו ללא מעט זמן.
אין לי ספק שהוא טופ 10 מטריאל. זאת רק שאלה של זמן.

21 ינואר 2013, 15:26

MTA2311 כתב:בניגוד לשאר הנפילים שצצים פעם בכמה שנים ומראים רק סרב מטורף, יש לו גם יופי של טכניקה, תנועה טובה וטניס לא רע בכלל מהקו האחורי. הוא בסך הכל עוד צעיר, ובגבהים האלה מגיעים להתפתחות קורדינטיבית מלאה יותר מאוחר. אסור לשכוח שהוא גם סבל מפציעה יחסית קשה שהשביתה אותו ללא מעט זמן.

טופ 10 כנראה שכן. אבל לא נראה לי שהוא הולך להיות איום על תארי GS, אלא אם באמת יהיה שיפור משמעותי בטניס שלו.
אולי בשילוב של תנאים מסויימים, הוא יכול לאיים על ווימבלדון עם הסרב שלו.

21 ינואר 2013, 15:46

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:בניגוד לשאר הנפילים שצצים פעם בכמה שנים ומראים רק סרב מטורף, יש לו גם יופי של טכניקה, תנועה טובה וטניס לא רע בכלל מהקו האחורי. הוא בסך הכל עוד צעיר, ובגבהים האלה מגיעים להתפתחות קורדינטיבית מלאה יותר מאוחר. אסור לשכוח שהוא גם סבל מפציעה יחסית קשה שהשביתה אותו ללא מעט זמן.

טופ 10 כנראה שכן. אבל לא נראה לי שהוא הולך להיות איום על תארי GS, אלא אם באמת יהיה שיפור משמעותי בטניס שלו.

קיצור הוא לא אוברייטד. הוא ההגרלה הכי קשה שאיזשהו שחקן יכול היה לקבל בשמינית, ולא במקרה רוג'ר התקשה איתו בעבר.

21 ינואר 2013, 15:56

yiffy כתב:
jol9 כתב:

קיצור הוא לא אוברייטד. הוא ההגרלה הכי קשה שאיזשהו שחקן יכול היה לקבל בשמינית, ולא במקרה רוג'ר התקשה איתו בעבר.

וורינקה שחקן יותר טוב ויותר מסוכן ממנו.

מה שכן, לפדרר יש הגרלה בכלל לא פשוטה, והוא צולח אותה באופן מזהיר למדי.

21 ינואר 2013, 16:20

יוני, פדרר נותן לוורינקה בראש על כל משטח בכל זמן נתון. ראוניץ הרבה יותר מסוכן כרגע לדעתי.

21 ינואר 2013, 17:25

MTA2311 כתב:יוני, פדרר נותן לוורינקה בראש על כל משטח בכל זמן נתון. ראוניץ הרבה יותר מסוכן כרגע לדעתי.

אמת. סטאן שחקן מוכשר אבל משחק אחד פנומנלי מול אחד הגדולים לא הופך אותך לאחד מהם או אפילו בדרך. ורדסקו מתח את נדאל בחצי גמר מלבורן 09׳, אבל אף אחד לא באמת חושב היום שהוא מהווה ״סוס שחור״ ב-GSים ובצדק. ראוניץ׳ זה אופרה אחרת לגמרי. האפסייד בסרב שלו כ״כ גדול שעצם העובדה שיש לו כישרון כלשהו בטניס הופכת אותו לאיום על כל שחקן.

21 ינואר 2013, 18:30

yiffy כתב:זה נכון, אבל אני זוכר שהכל התחיל מהתכתבויות ספורדיות ביני ובין יוני בת׳רדים לא קשורים ששיעממו כל אחד אחר חוץ מאיתנו, ואז נפתח הת׳רד טניס, כדי שלא נחפור לכל שאר העולם. אני זוכר נכון?

כן, זה היה מפוזר. היו פותחים ת'רדים נפרדים לטורנירים גדולים אבל לא היה ת'רד אחד גדול (פתחתי אותו בערך כשחזרת מהטיול הגדול שלך). מה שכן, די הרבה זמן (שנה אחרונה של הפורום הישן, תחילתו של החדש) בעיקר רק שלושתנו הגיבו בענייני טניס.

jol9 כתב:רבעים מעניינים יהיו. אני מקווה שאלמגרו יעשה את זה לראשונה, ויעלה לחצי גמר.

חוץ מהרבע של מארי. אחרי טיול מול סימון הוא קיבל עוד צרפתי לא מזיק (שארדי) בדרך לחצי.

22 ינואר 2013, 08:12

אח, אלה היום ימים יפים מישה... למרות שפדרר משחק היום יותר מאשר אז.
פרר חוזר מפיגור שתי מערכות כדי לנצח את אלמגרו! מרשים ביותר.

22 ינואר 2013, 08:15

yiffy כתב:אח, אלה היום ימים יפים מישה... למרות שפדרר משחק היום יותר מאשר אז.
פרר חוזר מפיגור שתי מערכות כדי לנצח את אלמגרו! מרשים ביותר.

בן אלף הפרר הזה. הוא עוד יגיע לגמר...
לא נגמר פשוט הבחור הזה.

22 ינואר 2013, 08:40

אלמגרו לא ישכח את המשחק הזה הרבה זמן. הגיש לניצחון במשחק גם במערכה השלישית וגם ברביעית (3 פעמים סה"כ) אבל נחנק כל פעם.

אני שונא את ברדיך אבל לא אבכה אם הוא ידיח את נובאק.
נושא נעול