20 ינואר 2013, 22:53
20 ינואר 2013, 22:59
yiffy כתב:איך היוצרות מתהפכות, אה יוני?
לפני שנתיים אני הייתי מוקף באוהדי נדאל והגנתי לבד על המורשת...
20 ינואר 2013, 23:10
jol9 כתב:yiffy כתב:איך היוצרות מתהפכות, אה יוני?
"מוקף"?? מקסימום רבע יוני וחצי ליאב, ועוד איזו חתיכה קטנה של שחף...
חוץ מזה, לרפא הגיע... עדיין למרות שהוא פיספס שני סלאמים, הוא הטניסאי הכי מצליח בסלאמים בשלוש השנים האחרונות (מ2010).
20 ינואר 2013, 23:56
jol9 כתב:ליאב, אתה שכונה. אני פה מתמודד עם כל המישות למיניהם, כשפדרר משחק במלבורן, ואני סופר את הדקות לטורניר העילית בפאקינג צ'ילה...
לפחות מכבי עושה לנו קצת נחת, אה...
yiffy כתב:איך היוצרות מתהפכות, אה יוני?
21 ינואר 2013, 00:05
misha כתב:jol9 כתב:ליאב, אתה שכונה. אני פה מתמודד עם כל המישות למיניהם, כשפדרר משחק במלבורן, ואני סופר את הדקות לטורניר העילית בפאקינג צ'ילה...
![]()
תתחיל להתרגל, אני בספק אם נדאל יחזיק מעמד עוד הרבה זמן בטופ. עוד פציעה כזו וכבר יתחילו לדבר על פרישה מוקדמת.
21 ינואר 2013, 00:23
21 ינואר 2013, 07:04
misha כתב:jol9 כתב:ליאב, אתה שכונה. אני פה מתמודד עם כל המישות למיניהם, כשפדרר משחק במלבורן, ואני סופר את הדקות לטורניר העילית בפאקינג צ'ילה...
![]()
תתחיל להתרגל, אני בספק אם נדאל יחזיק מעמד עוד הרבה זמן בטופ. עוד פציעה כזו וכבר יתחילו לדבר על פרישה מוקדמת.yiffy כתב:איך היוצרות מתהפכות, אה יוני?
לפני שנתיים? אני פה לפחות 4 שנים (באופן רציף) פלוס מינוס.
21 ינואר 2013, 09:44
yiffy כתב:misha כתב:jol9 כתב:ליאב, אתה שכונה. אני פה מתמודד עם כל המישות למיניהם, כשפדרר משחק במלבורן, ואני סופר את הדקות לטורניר העילית בפאקינג צ'ילה...
![]()
תתחיל להתרגל, אני בספק אם נדאל יחזיק מעמד עוד הרבה זמן בטופ. עוד פציעה כזו וכבר יתחילו לדבר על פרישה מוקדמת.yiffy כתב:איך היוצרות מתהפכות, אה יוני?
לפני שנתיים? אני פה לפחות 4 שנים (באופן רציף) פלוס מינוס.
זה נכון, אבל אני זוכר שהכל התחיל מהתכתבויות ספורדיות ביני ובין יוני בת׳רדים לא קשורים ששיעממו כל אחד אחר חוץ מאיתנו, ואז נפתח הת׳רד טניס, כדי שלא נחפור לכל שאר העולם. אני זוכר נכון?
יוני, אין דבר כזה חצי שחף. שחף הוא באיתמר בן גביר של אוהדי נדאל ושונאי פדרר.
21 ינואר 2013, 12:53
21 ינואר 2013, 13:22
MTA2311 כתב:יופי רוג'ר!! פירק את ראוניץ' בשלוש מערכות, ונראה פשוט מצויין. עכשיו עד ההפסד למארי בחצי, יהיה בסדר.
21 ינואר 2013, 14:08
21 ינואר 2013, 15:26
MTA2311 כתב:בניגוד לשאר הנפילים שצצים פעם בכמה שנים ומראים רק סרב מטורף, יש לו גם יופי של טכניקה, תנועה טובה וטניס לא רע בכלל מהקו האחורי. הוא בסך הכל עוד צעיר, ובגבהים האלה מגיעים להתפתחות קורדינטיבית מלאה יותר מאוחר. אסור לשכוח שהוא גם סבל מפציעה יחסית קשה שהשביתה אותו ללא מעט זמן.
אין לי ספק שהוא טופ 10 מטריאל. זאת רק שאלה של זמן.
21 ינואר 2013, 15:46
jol9 כתב:MTA2311 כתב:בניגוד לשאר הנפילים שצצים פעם בכמה שנים ומראים רק סרב מטורף, יש לו גם יופי של טכניקה, תנועה טובה וטניס לא רע בכלל מהקו האחורי. הוא בסך הכל עוד צעיר, ובגבהים האלה מגיעים להתפתחות קורדינטיבית מלאה יותר מאוחר. אסור לשכוח שהוא גם סבל מפציעה יחסית קשה שהשביתה אותו ללא מעט זמן.
טופ 10 כנראה שכן. אבל לא נראה לי שהוא הולך להיות איום על תארי GS, אלא אם באמת יהיה שיפור משמעותי בטניס שלו.
אולי בשילוב של תנאים מסויימים, הוא יכול לאיים על ווימבלדון עם הסרב שלו.
21 ינואר 2013, 15:56
yiffy כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:בניגוד לשאר הנפילים שצצים פעם בכמה שנים ומראים רק סרב מטורף, יש לו גם יופי של טכניקה, תנועה טובה וטניס לא רע בכלל מהקו האחורי. הוא בסך הכל עוד צעיר, ובגבהים האלה מגיעים להתפתחות קורדינטיבית מלאה יותר מאוחר. אסור לשכוח שהוא גם סבל מפציעה יחסית קשה שהשביתה אותו ללא מעט זמן.
טופ 10 כנראה שכן. אבל לא נראה לי שהוא הולך להיות איום על תארי GS, אלא אם באמת יהיה שיפור משמעותי בטניס שלו.
אולי בשילוב של תנאים מסויימים, הוא יכול לאיים על ווימבלדון עם הסרב שלו.
קיצור הוא לא אוברייטד. הוא ההגרלה הכי קשה שאיזשהו שחקן יכול היה לקבל בשמינית, ולא במקרה רוג'ר התקשה איתו בעבר.
21 ינואר 2013, 16:20
21 ינואר 2013, 17:25
MTA2311 כתב:יוני, פדרר נותן לוורינקה בראש על כל משטח בכל זמן נתון. ראוניץ הרבה יותר מסוכן כרגע לדעתי.
21 ינואר 2013, 18:30
yiffy כתב:זה נכון, אבל אני זוכר שהכל התחיל מהתכתבויות ספורדיות ביני ובין יוני בת׳רדים לא קשורים ששיעממו כל אחד אחר חוץ מאיתנו, ואז נפתח הת׳רד טניס, כדי שלא נחפור לכל שאר העולם. אני זוכר נכון?
jol9 כתב:רבעים מעניינים יהיו. אני מקווה שאלמגרו יעשה את זה לראשונה, ויעלה לחצי גמר.
22 ינואר 2013, 08:12
22 ינואר 2013, 08:15
yiffy כתב:אח, אלה היום ימים יפים מישה... למרות שפדרר משחק היום יותר מאשר אז.
פרר חוזר מפיגור שתי מערכות כדי לנצח את אלמגרו! מרשים ביותר.
22 ינואר 2013, 08:40