טופ 16, מח' 4: חימקי מוסקבה vs מכבי - שישי, 18:00, ערוץ10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טופ 16, מח' 4: חימקי מוסקבה vs מכבי - שישי, 18:00, ערוץ

הודעהעל ידי ankram » 21 ינואר 2013, 11:06

לגבי ליאור - עצם העובדה שהוא השחקן הישראלי הבכיר שמשחק באירופה , היא תעודת עניות לכדורסל הישראלי , ומעידה יותר מכל על מצבו האנוש של הענף.
אם לכל הקבוצות שמשחקות בבית שלנו , בין אם מדובר באולימפיאקוס עם אנטיץ' , סיינה עם רס וקנגור , קאחה עם האחים בייליצה , חימקי עם אוגוסטין ופרח לי שמו , בארסה כמובן - יש גבוהים שקולעים מבפנים ומבחוץ , שומרים ולוקחים ריבאונד.
אנו מסתפקים בשחקן שרץ מהר את המגרש וזורק גויאבות שנכנסות ביום טוב. לא הגנה , לא ריבאונד , לא סחיטת עבירות , תחנה אחרונה ,ואי יכולת לשים את הכדור בטבעת ממרחק של 4 מטר ומעלה.

זהו פור שמכבי לא יכולה להרשות לעצמה בקבוצת האיכות הזאת.

שאנו עולים בחמשייה הרגילה , גם בעמדת ה רכז וגם בעמדה 4 , אין לנו בכלל איום לסל בהתקפה העומדת , ואנו צריכים להסתמך על סמית' שבטופ 16 לא פוגע או בהיקמן הלא יציב.

אין מנוס לדעתי לעונות הבאות להוריד את ליאור לספסל ולהביא על העמדה הזאת 4 בכיר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yzafrir » 21 ינואר 2013, 12:29

קצת הגזמתם , ליאור ואוחיון ממש לא הביע השל מכבי העונה , ליאור התחיל את העונה מצויין ונמצא בכושר קצת פחות טוב עכשיו למרות המשחק הטוב בחימקי אבל לומר שהוא לא מהווה איום בהתקפה זה גובל בטיפשות .
אוחיון קצת לא יציב אבל עדיין הוא המנהל משחק הכי טוב שלנו כרגע . לגביו אני מסכים שהוא צריך להיות רכז מחליף אבל אליהו הוא שחקן חמישייה לכל דבר ועניין .
לגבי הסכומים שהם מקבלים , צריך לקחת בחשבון בין 50-100K נטו תוספת בגלל שהם ישראלים ובגלל חוקי ליגת קופל לעומת השווי האמיתי שלהם
מי שבאמת לא מצדיק כרגע את הסכום הוא פניני אבל גם הוא קיבל את הסכום הזה בעיקבות עונה טובה שלו וכמובן שזה ישתנה אם לא ישתפר עד סיום החוזה .
אבל באופן כללי אין אף ישראלי עם משכורת שהיא הרבה הרבה יותר מעל מה שהוא שווה כמו שהיה עם גרין למשל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 21 ינואר 2013, 12:45

yzafrir כתב:קצת הגזמתם , ליאור ואוחיון ממש לא הביע השל מכבי העונה , ליאור התחיל את העונה מצויין ונמצא בכושר קצת פחות טוב עכשיו למרות המשחק הטוב בחימקי אבל לומר שהוא לא מהווה איום בהתקפה זה גובל בטיפשות .
אוחיון קצת לא יציב אבל עדיין הוא המנהל משחק הכי טוב שלנו כרגע . לגביו אני מסכים שהוא צריך להיות רכז מחליף אבל אליהו הוא שחקן חמישייה לכל דבר ועניין .
לגבי הסכומים שהם מקבלים , צריך לקחת בחשבון בין 50-100K נטו תוספת בגלל שהם ישראלים ובגלל חוקי ליגת קופל לעומת השווי האמיתי שלהם
מי שבאמת לא מצדיק כרגע את הסכום הוא פניני אבל גם הוא קיבל את הסכום הזה בעיקבות עונה טובה שלו וכמובן שזה ישתנה אם לא ישתפר עד סיום החוזה .
אבל באופן כללי אין אף ישראלי עם משכורת שהיא הרבה הרבה יותר מעל מה שהוא שווה כמו שהיה עם גרין למשל...

http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=LGD&seasoncode=E2012

אלו הנתונים של ליאור בטופ16 - בכמעט 81 דקות על המגרש הוא לוקח 14 ריבאונדים , בממוצע בערך כל 6 דקות ריבאונד , לעמדה מספר 4 שעוד משחק קרוב לסל זה כלום.
יחס האסיסטים - איבודים שלו הוא שלילי, ואני כלל לא מתרשם מאוסף הנקודות שלו בגארבג' במוסקווה.
הא מבצע יותר עבירות מאשר מקבל וב4 משחקים הוא מגיע אולי 3 פעמים לקו.....

גם שנה שעברה זה היה ובמספרים אפילו פחות מחמיאים , ככל שהתמודדות יותר קשה , ליאור הולך ודועך.

אולי בשבילך זה גובל בטפשות , אבל אלו העובדות נטו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 21 ינואר 2013, 13:35

הגישה של בואו נביא כמה ישראלים זולים, וחמישה זרים מעולים, היא גישה שלא יכולה לעבוד.
למעשה אפילו בתור הזהב של הזרים במכבי עם ארבעה מהזרים הטובים באירופה, עדיין היו בקבוצה לפחות שלושה ישראלים מעולים ועוד כמה לא רעים (טל, דרק ודיון תומאס המעולים
ושלף, יותם הצעיר, בלו הצעיר הלא רעים).

אז אתם מציעים להעיף את אליהו, יוגב ופניני, ונניח להישאר עם שחקנים כמו לאנדסברג ולהביא את טיוס. בסדר.
אבל אל תשכחו, שהזרים שיגיעו לכאן לא יהיו שאראס ופארקר. אפילו לא קרוב לזה.

נניח שליאור עוזב ומפנה 1.5 מליון מהתקציב. אתה צריך להביא ישראלי אחר במקומו (לא מאלה שהזכרתי) שיעלה נניח 200K (שזה 400K בברוטו),
ונשאר לך עוד מליון. אם אתה מביא את הישראלי לעמדה אחרת, אז צריך להביא שני זרים לעמדה 4 (טיוס לא משחק בעמדה 4). האם במליון דולר אפשר להביא שני זרים
טובים? אני ממש לא חושב.

יכול להיות שליאור לא מספיק טוב להיות בחמישייה, אבל אין הרבה מה לעשות עם זה. הואכאן בקבוצה, והטעות של להביא שחקן יקר לעמדה 4, לא תחזור על עצמה בעונה הבאה.
הדבר הכי נכון שאפשר לעשות הוא ללכת על שחקן בעלות צנועה, שישלים את ליאור במה שהוא חלש כלומר או בהגנה ובריבאונד, או בקליעה.

כנ"ל לגבי יוגב. אם משחררים אותו, אז בכלל לא מתפנה הרבה כסף, וצריך להביא ישראלי, ועוד רכז מחליף.

בקיצור, זה לא משלם למכבי, ואני עדיין לא ראיתי שום הצעה אופרטיבית מכם, למעט תלונות על כמה שליאור ואוחיון הם שחקני פח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ינואר 2013, 14:16

יוני, מי דרש להעיף את ליאור ויוגב? החוזה של יוגב הוא באמת עובדה מוגמרת( ואני מאמין שאנחנו נשלם על זה בהמשך), אבל ליאור גומר חוזה עוד שנה-שנתיים, ואין שום סיבה שהוא יקבל שוב את אותם הסכומים, שהוא מרוויח היום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 21 ינואר 2013, 14:55

אגב, המשחק נגד אולימפיאקוס ביום חמישי נבחר למשחק השבוע ביורוליג ולכן יתחיל בשעה 21:45.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי NY boy » 21 ינואר 2013, 15:00

MTA2311 כתב:יוני, מי דרש להעיף את ליאור ויוגב? החוזה של יוגב הוא באמת עובדה מוגמרת( ואני מאמין שאנחנו נשלם על זה בהמשך), אבל ליאור גומר חוזה עוד שנה-שנתיים, ואין שום סיבה שהוא יקבל שוב את אותם הסכומים, שהוא מרוויח היום.

אם הוא לא יקבל אותם ממכבי הוא יקבל אותם ממקום אחר.

ואתה כמובן טועה טעות גדולה בזה שליאור לא "ילך" למקום אחר כי הוא ילד של אמא. ליאור כבר הוכיח שהוא ילך, הוא חתם ל4 שנים בקאחה בזמנו. הוא חזר למכבי כשנתנו לו את החוזה הגבוה שיש לו היום ולהרבה שנים, אם לא היו נותנים הוא היה נשאר שם. אם הבחירה של ליאור תהיה בין 400-500 במכבי או מיליון בחוזה ל3 שנים ברוסיה הוא ילך לקפוא ברוסיה. יותם עשה את זה, נעימי, גרין, הוא אולי ילך של אמא מפונק אבל הכסף ישכיח לו את זה. במקרה הכי גרוע אחרי שנה אחת בקור הרוסי מכבי תבוא על 4 ותציע לו הרבה יותר כסף גם ככה בשביל לחזור.

אני צריך להזכיר לך את מקרה גרין? שהלך לקור הרוסי לשנה אחת בלבד, גזר קופון, נתן למכבי להתמודד שנה אחת בלעדיו ואחרי זה קיבל את החוזה הגדול ביותר בתקופה שלו במכבי (500 אלף דולר לעונה ל3 שנים). בסה"כ מה שהוא היה צריך זה שנה בחוץ. יוגב רק היה צריך לאיים בחתימה בקובן בשביל להכפיל את שכרו. ההיסטוריה מראה ששנה בחוץ של כל שחקן ישראלי מוביל רק מקפיצה את המחיר שלו והוא עולה יותר אחרי זה לא פחות.
NY boy

הודעהעל ידי jol9 » 21 ינואר 2013, 15:45

MTA2311 כתב:יוני, מי דרש להעיף את ליאור ויוגב? החוזה של יוגב הוא באמת עובדה מוגמרת( ואני מאמין שאנחנו נשלם על זה בהמשך), אבל ליאור גומר חוזה עוד שנה-שנתיים, ואין שום סיבה שהוא יקבל שוב את אותם הסכומים, שהוא מרוויח היום.

זה ברור.
ליאור אמור להרוויח בסביבות ה500-600K. לדעתי הוא גם יסכים לזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 21 ינואר 2013, 15:48

jol9 כתב:

זה ברור.

אין לי בעיה עם זה, אבל מדובר על עוד שנתיים וחצי ועד אז מי יודע מה יקרה???
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 21 ינואר 2013, 15:53

קודי כתב:
jol9 כתב:

זה ברור.

נכון. מצד שני, אני לא רואה מיהו אותו פורוורד ישראלי מהולל שיקום בעוד שנתיים וחצי ויהיה ברמה של מכבי, פרט לכספי שכרגע לא נראה בטווח המחירים של מכבי.
ככה שאולי ליאור כן ירצה לדרוש יותר. מכבי מצידה צריכה לקחת את הסיכון, ולשלם כמה שהיא חושבת לנכון, ולטעמי זה לא צריך להיות יותר ממה שכתבתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 21 ינואר 2013, 16:06

jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:

זה ברור.

נכון. מצד שני, אני לא רואה מיהו אותו פורוורד ישראלי מהולל שיקום בעוד שנתיים וחצי ויהיה ברמה של מכבי, פרט לכספי שכרגע לא נראה בטווח המחירים של מכבי.
ככה שאולי ליאור כן ירצה לדרוש יותר. מכבי מצידה צריכה לקחת את הסיכון, ולשלם כמה שהיא חושבת לנכון, ולטעמי זה לא צריך להיות יותר ממה שכתבתי.

בסופו של דבר, מכבי מביאה על עצמה את העניין הזה, כשהיא מוכנה לשלם סכומים הזויים של 400-450 אלף דולר לשחקנים עלומים כמו מלקולם תומאס אבל לא מוכנה לשלם 200 אלף לישראלי טוב כמו תיוס.
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ינואר 2013, 16:29

אין שום קשר לטיוס עכשיו. אם טיוס היה היום במכבי, שון ג'יימס לא היה, ואז גם לטופ 16 לא היית מגיע.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 21 ינואר 2013, 16:32

MTA2311 כתב:אין שום קשר לטיוס עכשיו. אם טיוס היה היום במכבי, שון ג'יימס לא היה, ואז גם לטופ 16 לא היית מגיע.

לא מבין למה זה צריך להיות קשור אחד לשני.
אגב, אני לא בטוח שלא היה יותר טוב לחטוף סטירה מצלצלת בדמות אי עליה לטופ 16 כדי שמנהלי מכבי יתעוררו משנתם.
קודי

הודעהעל ידי er79 » 21 ינואר 2013, 17:09

עוד פעם טיוס? חלאס, צאו מהסרט, גם עם הנגר הזה לא היינו מגיעים לכלום ושום דבר
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ינואר 2013, 17:17

NY boy כתב:

אם הוא לא יקבל אותם ממכבי הוא יקבל אותם ממקום אחר.

ואתה כמובן טועה טעות גדולה בזה שליאור לא "ילך" למקום אחר כי הוא ילד של אמא. ליאור כבר הוכיח שהוא ילך, הוא חתם ל4 שנים בקאחה בזמנו. הוא חזר למכבי כשנתנו לו את החוזה הגבוה שיש לו היום ולהרבה שנים, אם לא היו נותנים הוא היה נשאר שם. אם הבחירה של ליאור תהיה בין 400-500 במכבי או מיליון בחוזה ל3 שנים ברוסיה הוא ילך לקפוא ברוסיה. יותם עשה את זה, נעימי, גרין, הוא אולי ילך של אמא מפונק אבל הכסף ישכיח לו את זה. במקרה הכי גרוע אחרי שנה אחת בקור הרוסי מכבי תבוא על 4 ותציע לו הרבה יותר כסף גם ככה בשביל לחזור.

אני צריך להזכיר לך את מקרה גרין? שהלך לקור הרוסי לשנה אחת בלבד, גזר קופון, נתן למכבי להתמודד שנה אחת בלעדיו ואחרי זה קיבל את החוזה הגדול ביותר בתקופה שלו במכבי (500 אלף דולר לעונה ל3 שנים). בסה"כ מה שהוא היה צריך זה שנה בחוץ. יוגב רק היה צריך לאיים בחתימה בקובן בשביל להכפיל את שכרו. ההיסטוריה מראה ששנה בחוץ של כל שחקן ישראלי מוביל רק מקפיצה את המחיר שלו והוא עולה יותר אחרי זה לא פחות.

אחי, קודם כל, אל תתיימר לקבוע שאני טועה. רק לפני שבוע היית מוכן להתחייב שהבית שלנו ביורוליג שוויוני, ושנסיים לפני סיינה. דש מחימקי...

הדבר היחיד שליאור הוכיח, הוא שהוא לא מסוגל לשרוד באירופה. הוא לא יקבל מאף קבוצה הצעה כמו שהוא קיבל מקאחה בזמנו. מה שטוב כשאתה בן 23-4 פחות מרשים כשאתה בן 27-8. המניות שלו בירידה, הוא הוכיח שהוא לא מסוגל להשתפר, ולכן אף קבוצה לא תתפרע איתו.
ההצעות הגבוהות שהוא כן יקבל, יהיו מקבוצות כמו קאזאן וקובאן. לשם הוא יעבור רק אם מכבי תציע לו 200 אלף לעונה.

אתה לא צריך להזכיר לי את מקרה גרין, או את סאגת אוחיון. זה שפדרמן היה מספיק מטומטם בשביל לשלם לגרין מיליונים אחרי עונה בינונית בסמארה, זה לא בעיה שלי. אם לא התקשורת והקהל שדרשו צביון ישראלי, זה לא היה קורה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 21 ינואר 2013, 17:18

jol9 כתב:הגישה של בואו נביא כמה ישראלים זולים, וחמישה זרים מעולים, היא גישה שלא יכולה לעבוד.
למעשה אפילו בתור הזהב של הזרים במכבי עם ארבעה מהזרים הטובים באירופה, עדיין היו בקבוצה לפחות שלושה ישראלים מעולים ועוד כמה לא רעים (טל, דרק ודיון תומאס המעולים

אז אתם מציעים להעיף את אליהו, יוגב ופניני, ונניח להישאר עם שחקנים כמו לאנדסברג ולהביא את טיוס. בסדר.

נניח שליאור עוזב ומפנה 1.5 מליון מהתקציב. אתה צריך להביא ישראלי אחר במקומו (לא מאלה שהזכרתי) שיעלה נניח 200K (שזה 400K בברוטו),
ונשאר לך עוד מליון. אם אתה מביא את הישראלי לעמדה אחרת, אז צריך להביא שני זרים לעמדה 4 (טיוס לא משחק בעמדה 4). האם במליון דולר אפשר להביא שני זרים
טובים? אני ממש לא חושב.

יכול להיות שליאור לא מספיק טוב להיות בחמישייה, אבל אין הרבה מה לעשות עם זה. הואכאן בקבוצה, והטעות של להביא שחקן יקר לעמדה 4, לא תחזור על עצמה בעונה הבאה.
הדבר הכי נכון שאפשר לעשות הוא ללכת על שחקן בעלות צנועה, שישלים את ליאור במה שהוא חלש כלומר או בהגנה ובריבאונד, או בקליעה.

כנ"ל לגבי יוגב. אם משחררים אותו, אז בכלל לא מתפנה הרבה כסף, וצריך להביא ישראלי, ועוד רכז מחליף.

בקיצור, זה לא משלם למכבי, ואני עדיין לא ראיתי שום הצעה אופרטיבית מכם, למעט תלונות על כמה שליאור ואוחיון הם שחקני פח.

דווקא יש לי פתרונות והם לא מעט.
להסיט את ליאור ויוגב לעמדות המחליפים ולהביא במקום תומאס , לוגן ומדלי , 4 ו1 טובים (ובשביל זה צריך כסף).

דווקא אתמול במשחק חיפה - אילת ראיתי כמה שחקנים נחמדים שלכדו את עיני , הופסון יכול מאד להתאים כ 2 במכבי , דונטה סמית' יכול בכיף להחליף את סמית' שלנו , שניהם שחקני אחד על אחד טובים.
אני גם מאד אוהב את אפיק ניסים וקלאיטיס , סטול יכול להיות נחמד כשחקן ספסל , הוא יותר מדי בלאגניסט להוביל קבוצה רצינית , שלא לדבר על הנומך שלו.

לדעתי שנה הבאה נראה פה את נעימי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 21 ינואר 2013, 20:00

ankram כתב:
jol9 כתב:הגישה של בואו נביא כמה ישראלים זולים, וחמישה זרים מעולים, היא גישה שלא יכולה לעבוד.

טובים? אני ממש לא חושב.

דווקא יש לי פתרונות והם לא מעט.
להסיט את ליאור ויוגב לעמדות המחליפים ולהביא במקום תומאס , לוגן ומדלי , 4 ו1 טובים (ובשביל זה צריך כסף).

דווקא אתמול במשחק חיפה - אילת ראיתי כמה שחקנים נחמדים שלכדו את עיני , הופסון יכול מאד להתאים כ 2 במכבי , דונטה סמית' יכול בכיף להחליף את סמית' שלנו , שניהם שחקני אחד על אחד טובים.
אני גם מאד אוהב את אפיק ניסים וקלאיטיס , סטול יכול להיות נחמד כשחקן ספסל , הוא יותר מדי בלאגניסט להוביל קבוצה רצינית , שלא לדבר על הנומך שלו.

לדעתי שנה הבאה נראה פה את נעימי.

אתה רוצה להסית את אוחיון ואליהו לספסל בשביל להביא שחקנים טובים על העמדה שלהם - עד כאן בסדר.
אתה גם אומר בצדק שזה יעלה לא מעט - זה כבר פחות בסדר, כי במכבי לא אוהבים לשלם.

ואז איכשהו אתה מזכיר כאן את הזרים של חיפה ואילת, ואת נעימי... לאן בדיוק הם אמורים להיכנס? גם לספסל? אז מי יהיה בחמישייה?
ואם לחמישייה, אז במקום מי?

לדעתי הפתרון שלך לא כ"כ הולך יד ביד עם המציאות.
מכבי לא צריכה להביא שחקני ליגה, וגם לא צריכה להביא הרבה זרים, שהם במקרה הטוב, ייתנו אותה תפוקה של הזרים הנוכחיים.
היא צריכה להביא פחות זרים, ולשלם יותר כסף לכל זר, ולבנות סגל צר יותר.
בתצורה כזאת, אפשר להוסיף לכל היותר עוד הימור אחד לסגל כזר שהוא שחקן ליגה טוב או משהו בסגנון, אבל לא יותר מזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 21 ינואר 2013, 22:08

מה שיותר יפה זה שבגלל שגם סמית' וגם הופסון נתנו משחקים גדולים (והם עושים את זה תחילת העונה) , אתה מנסה לעוות את העמדה של הופסון ואומר שהוא -2 כשהוא בכלל 3 (אפילו לא סווינגמן) וכך גם דונטה סמית' . כך שאם מכבי בכלל תחשוב על להביא אותם זה יהיה או זה או זה אבל לא שניהם . בנתיים עדיף להתרכז בלהשאיר את הסמית' שכבר יש לנו , אם לא ילך אז אחד מבניהם הוא אופציה טובה .
לגבי אוחיון אני גם חושב שבעיקרון הוא ברמה של רכז מחליף במכבי רק שהשנה אין לנו משהו אחר . שנה הבאה בהחלט הייתי מסיט אותו לעמדת המחליף ומביא רכז בכיר (לדעתי העמדה הכי חשובה לקבוצה) .
אליהו צריך להיות שחקן חמישייה רק שהמחליף שלו צריך להיות כזה שמשלים את החסרונות שלו בחלק מהאלמנטים (ברור שבסכומים של מכבי לא נקבל שחקן מושלם ) אבל סך הכל אליהו ובלו סגרו את העמדה הזאת טוב מאוד בתקופה שלהם יחד...בעונה של פארגו / פרקינס בלו וליאור הביאו לעמדה הזאת 20 נק' ו7 ריב' בממוצע ביחד וזה מספיק ביותר לעמדה הזאת...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־15 אורחים