המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:קצת הגזמתם , ליאור ואוחיון ממש לא הביע השל מכבי העונה , ליאור התחיל את העונה מצויין ונמצא בכושר קצת פחות טוב עכשיו למרות המשחק הטוב בחימקי אבל לומר שהוא לא מהווה איום בהתקפה זה גובל בטיפשות .
אוחיון קצת לא יציב אבל עדיין הוא המנהל משחק הכי טוב שלנו כרגע . לגביו אני מסכים שהוא צריך להיות רכז מחליף אבל אליהו הוא שחקן חמישייה לכל דבר ועניין .
לגבי הסכומים שהם מקבלים , צריך לקחת בחשבון בין 50-100K נטו תוספת בגלל שהם ישראלים ובגלל חוקי ליגת קופל לעומת השווי האמיתי שלהם
מי שבאמת לא מצדיק כרגע את הסכום הוא פניני אבל גם הוא קיבל את הסכום הזה בעיקבות עונה טובה שלו וכמובן שזה ישתנה אם לא ישתפר עד סיום החוזה .
אבל באופן כללי אין אף ישראלי עם משכורת שהיא הרבה הרבה יותר מעל מה שהוא שווה כמו שהיה עם גרין למשל...
MTA2311 כתב:יוני, מי דרש להעיף את ליאור ויוגב? החוזה של יוגב הוא באמת עובדה מוגמרת( ואני מאמין שאנחנו נשלם על זה בהמשך), אבל ליאור גומר חוזה עוד שנה-שנתיים, ואין שום סיבה שהוא יקבל שוב את אותם הסכומים, שהוא מרוויח היום.
MTA2311 כתב:יוני, מי דרש להעיף את ליאור ויוגב? החוזה של יוגב הוא באמת עובדה מוגמרת( ואני מאמין שאנחנו נשלם על זה בהמשך), אבל ליאור גומר חוזה עוד שנה-שנתיים, ואין שום סיבה שהוא יקבל שוב את אותם הסכומים, שהוא מרוויח היום.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:יוני, מי דרש להעיף את ליאור ויוגב? החוזה של יוגב הוא באמת עובדה מוגמרת( ואני מאמין שאנחנו נשלם על זה בהמשך), אבל ליאור גומר חוזה עוד שנה-שנתיים, ואין שום סיבה שהוא יקבל שוב את אותם הסכומים, שהוא מרוויח היום.
זה ברור.
ליאור אמור להרוויח בסביבות ה500-600K. לדעתי הוא גם יסכים לזה.
קודי כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:יוני, מי דרש להעיף את ליאור ויוגב? החוזה של יוגב הוא באמת עובדה מוגמרת( ואני מאמין שאנחנו נשלם על זה בהמשך), אבל ליאור גומר חוזה עוד שנה-שנתיים, ואין שום סיבה שהוא יקבל שוב את אותם הסכומים, שהוא מרוויח היום.
זה ברור.
אין לי בעיה עם זה, אבל מדובר על עוד שנתיים וחצי ועד אז מי יודע מה יקרה???
jol9 כתב:קודי כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:יוני, מי דרש להעיף את ליאור ויוגב? החוזה של יוגב הוא באמת עובדה מוגמרת( ואני מאמין שאנחנו נשלם על זה בהמשך), אבל ליאור גומר חוזה עוד שנה-שנתיים, ואין שום סיבה שהוא יקבל שוב את אותם הסכומים, שהוא מרוויח היום.
זה ברור.
אין לי בעיה עם זה, אבל מדובר על עוד שנתיים וחצי ועד אז מי יודע מה יקרה???
נכון. מצד שני, אני לא רואה מיהו אותו פורוורד ישראלי מהולל שיקום בעוד שנתיים וחצי ויהיה ברמה של מכבי, פרט לכספי שכרגע לא נראה בטווח המחירים של מכבי.
ככה שאולי ליאור כן ירצה לדרוש יותר. מכבי מצידה צריכה לקחת את הסיכון, ולשלם כמה שהיא חושבת לנכון, ולטעמי זה לא צריך להיות יותר ממה שכתבתי.
MTA2311 כתב:אין שום קשר לטיוס עכשיו. אם טיוס היה היום במכבי, שון ג'יימס לא היה, ואז גם לטופ 16 לא היית מגיע.
NY boy כתב:MTA2311 כתב:יוני, מי דרש להעיף את ליאור ויוגב? החוזה של יוגב הוא באמת עובדה מוגמרת( ואני מאמין שאנחנו נשלם על זה בהמשך), אבל ליאור גומר חוזה עוד שנה-שנתיים, ואין שום סיבה שהוא יקבל שוב את אותם הסכומים, שהוא מרוויח היום.
אם הוא לא יקבל אותם ממכבי הוא יקבל אותם ממקום אחר.
ואתה כמובן טועה טעות גדולה בזה שליאור לא "ילך" למקום אחר כי הוא ילד של אמא. ליאור כבר הוכיח שהוא ילך, הוא חתם ל4 שנים בקאחה בזמנו. הוא חזר למכבי כשנתנו לו את החוזה הגבוה שיש לו היום ולהרבה שנים, אם לא היו נותנים הוא היה נשאר שם. אם הבחירה של ליאור תהיה בין 400-500 במכבי או מיליון בחוזה ל3 שנים ברוסיה הוא ילך לקפוא ברוסיה. יותם עשה את זה, נעימי, גרין, הוא אולי ילך של אמא מפונק אבל הכסף ישכיח לו את זה. במקרה הכי גרוע אחרי שנה אחת בקור הרוסי מכבי תבוא על 4 ותציע לו הרבה יותר כסף גם ככה בשביל לחזור.
אני צריך להזכיר לך את מקרה גרין? שהלך לקור הרוסי לשנה אחת בלבד, גזר קופון, נתן למכבי להתמודד שנה אחת בלעדיו ואחרי זה קיבל את החוזה הגדול ביותר בתקופה שלו במכבי (500 אלף דולר לעונה ל3 שנים). בסה"כ מה שהוא היה צריך זה שנה בחוץ. יוגב רק היה צריך לאיים בחתימה בקובן בשביל להכפיל את שכרו. ההיסטוריה מראה ששנה בחוץ של כל שחקן ישראלי מוביל רק מקפיצה את המחיר שלו והוא עולה יותר אחרי זה לא פחות.
jol9 כתב:הגישה של בואו נביא כמה ישראלים זולים, וחמישה זרים מעולים, היא גישה שלא יכולה לעבוד.
למעשה אפילו בתור הזהב של הזרים במכבי עם ארבעה מהזרים הטובים באירופה, עדיין היו בקבוצה לפחות שלושה ישראלים מעולים ועוד כמה לא רעים (טל, דרק ודיון תומאס המעולים
ושלף, יותם הצעיר, בלו הצעיר הלא רעים).
אז אתם מציעים להעיף את אליהו, יוגב ופניני, ונניח להישאר עם שחקנים כמו לאנדסברג ולהביא את טיוס. בסדר.
אבל אל תשכחו, שהזרים שיגיעו לכאן לא יהיו שאראס ופארקר. אפילו לא קרוב לזה.
נניח שליאור עוזב ומפנה 1.5 מליון מהתקציב. אתה צריך להביא ישראלי אחר במקומו (לא מאלה שהזכרתי) שיעלה נניח 200K (שזה 400K בברוטו),
ונשאר לך עוד מליון. אם אתה מביא את הישראלי לעמדה אחרת, אז צריך להביא שני זרים לעמדה 4 (טיוס לא משחק בעמדה 4). האם במליון דולר אפשר להביא שני זרים
טובים? אני ממש לא חושב.
יכול להיות שליאור לא מספיק טוב להיות בחמישייה, אבל אין הרבה מה לעשות עם זה. הואכאן בקבוצה, והטעות של להביא שחקן יקר לעמדה 4, לא תחזור על עצמה בעונה הבאה.
הדבר הכי נכון שאפשר לעשות הוא ללכת על שחקן בעלות צנועה, שישלים את ליאור במה שהוא חלש כלומר או בהגנה ובריבאונד, או בקליעה.
כנ"ל לגבי יוגב. אם משחררים אותו, אז בכלל לא מתפנה הרבה כסף, וצריך להביא ישראלי, ועוד רכז מחליף.
בקיצור, זה לא משלם למכבי, ואני עדיין לא ראיתי שום הצעה אופרטיבית מכם, למעט תלונות על כמה שליאור ואוחיון הם שחקני פח.
ankram כתב:jol9 כתב:הגישה של בואו נביא כמה ישראלים זולים, וחמישה זרים מעולים, היא גישה שלא יכולה לעבוד.
למעשה אפילו בתור הזהב של הזרים במכבי עם ארבעה מהזרים הטובים באירופה, עדיין היו בקבוצה לפחות שלושה ישראלים מעולים ועוד כמה לא רעים (טל, דרק ודיון תומאס המעולים
ושלף, יותם הצעיר, בלו הצעיר הלא רעים).
אז אתם מציעים להעיף את אליהו, יוגב ופניני, ונניח להישאר עם שחקנים כמו לאנדסברג ולהביא את טיוס. בסדר.
אבל אל תשכחו, שהזרים שיגיעו לכאן לא יהיו שאראס ופארקר. אפילו לא קרוב לזה.
נניח שליאור עוזב ומפנה 1.5 מליון מהתקציב. אתה צריך להביא ישראלי אחר במקומו (לא מאלה שהזכרתי) שיעלה נניח 200K (שזה 400K בברוטו),
ונשאר לך עוד מליון. אם אתה מביא את הישראלי לעמדה אחרת, אז צריך להביא שני זרים לעמדה 4 (טיוס לא משחק בעמדה 4). האם במליון דולר אפשר להביא שני זרים
טובים? אני ממש לא חושב.
יכול להיות שליאור לא מספיק טוב להיות בחמישייה, אבל אין הרבה מה לעשות עם זה. הואכאן בקבוצה, והטעות של להביא שחקן יקר לעמדה 4, לא תחזור על עצמה בעונה הבאה.
הדבר הכי נכון שאפשר לעשות הוא ללכת על שחקן בעלות צנועה, שישלים את ליאור במה שהוא חלש כלומר או בהגנה ובריבאונד, או בקליעה.
כנ"ל לגבי יוגב. אם משחררים אותו, אז בכלל לא מתפנה הרבה כסף, וצריך להביא ישראלי, ועוד רכז מחליף.
בקיצור, זה לא משלם למכבי, ואני עדיין לא ראיתי שום הצעה אופרטיבית מכם, למעט תלונות על כמה שליאור ואוחיון הם שחקני פח.
דווקא יש לי פתרונות והם לא מעט.
להסיט את ליאור ויוגב לעמדות המחליפים ולהביא במקום תומאס , לוגן ומדלי , 4 ו1 טובים (ובשביל זה צריך כסף).
דווקא אתמול במשחק חיפה - אילת ראיתי כמה שחקנים נחמדים שלכדו את עיני , הופסון יכול מאד להתאים כ 2 במכבי , דונטה סמית' יכול בכיף להחליף את סמית' שלנו , שניהם שחקני אחד על אחד טובים.
אני גם מאד אוהב את אפיק ניסים וקלאיטיס , סטול יכול להיות נחמד כשחקן ספסל , הוא יותר מדי בלאגניסט להוביל קבוצה רצינית , שלא לדבר על הנומך שלו.
לדעתי שנה הבאה נראה פה את נעימי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־15 אורחים