jol9 כתב:yiffy כתב:אח, אלה היום ימים יפים מישה... למרות שפדרר משחק היום יותר מאשר אז.
פרר חוזר מפיגור שתי מערכות כדי לנצח את אלמגרו! מרשים ביותר.
בן אלף הפרר הזה. הוא עוד יגיע לגמר...
לא נגמר פשוט הבחור הזה.
הלוואי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:yiffy כתב:אח, אלה היום ימים יפים מישה... למרות שפדרר משחק היום יותר מאשר אז.
פרר חוזר מפיגור שתי מערכות כדי לנצח את אלמגרו! מרשים ביותר.
בן אלף הפרר הזה. הוא עוד יגיע לגמר...
לא נגמר פשוט הבחור הזה.
jol9 כתב:יש לי שאלה.
כמה רבעי גמר GS רצופים יש לפדרר? נדמה לי שמדובר במספר בלתי נתפס.
גם נולה נמצא בסטריק מטורף. לדעתי הפעם האחרונה שהוא לא היה בחצי גמר של GS, היה אי שם בRG 2010. מאז זה רק חצאי גמרים, גמרים וזכיות.
האמת שגם למארי יש רצף די מרשים של לפחות איזה שנתיים של רבעים ומעלה, כשברוב הפעמים הוא מוצא את עצמו לפחות בחצי.
על רפא אין מה לדבר, ועדיין מדובר בטניסאי המצליח ביותר בטורנירי GS בשלוש השנים האחרונות עם 5 זכיות ועוד איזה 3 גמרים...
מדהימה החבורה הזאת.
yiffy כתב:jol9 כתב:יש לי שאלה.
גם נולה נמצא בסטריק מטורף. לדעתי הפעם האחרונה שהוא לא היה בחצי גמר של GS, היה אי שם בRG 2010. מאז זה רק חצאי גמרים, גמרים וזכיות.
האמת שגם למארי יש רצף די מרשים של לפחות איזה שנתיים של רבעים ומעלה, כשברוב הפעמים הוא מוצא את עצמו לפחות בחצי.
על רפא אין מה לדבר, ועדיין מדובר בטניסאי המצליח ביותר בטורנירי GS בשלוש השנים האחרונות עם 5 זכיות ועוד איזה 3 גמרים...
מדהימה החבורה הזאת.
זה הרבע גמר ה-31 ברצף של פדרר (מאז ההדחה בסיבוב השלישי של ה-RG ב-04'). נדאל הוא היחיד בחבורה שהודח פעמיים לפני שלב רבע הגמר בשנים האחרונות.
yiffy כתב:טוב, האמת שסתם ניסיתי לעקוץ
כל זה רק ממחיש כמה מדהים שיא רבעי הגמר של פדרר. יחד עם זאת, הוא גם זה שנעצר הכי הרבה פעמים ברבע הגמר בשנים האחרונות בהשוואה לכל האחרים. אינשאללה שהשנה זה לא יהיה ככה, ועל אחת כמה וכמה עכשיו.
אגב יוני, בכל הקשור למורשת של נדאל, לדעתי אתה אמור לעודד לפני הכל להדחתו של נולה. לרפא יש 11 GS, לנולה יש 5. הוא נושף בעורפו ובכל שנה יש שני GSים על משטח קשה ורק אחד על חימר. אם להיות ריאלי, נולה בשנים האחרונות שולט במלבורן ביד לא פחות רמה מאשר נדאל בפריז (להוציא את אותו משחק מול סטאן).
MTA2311 כתב:צריך גם לזכור שלרפא לא תהיה עוד קריירה ארוכה. אני ממש לא בטוח שנובאק לא יעבור אותו יום אחד( בהתחשב בכך שיורשים ראויים לא נראים באופק).
yiffy כתב:jol9 כתב:יש לי שאלה.
מדהימה החבורה הזאת.
זה הרבע גמר ה-31 ברצף של פדרר (מאז ההדחה בסיבוב השלישי של ה-RG ב-04'). נדאל הוא היחיד בחבורה שהודח פעמיים לפני שלב רבע הגמר בשנים האחרונות.
misha כתב:yiffy כתב:jol9 כתב:יש לי שאלה.
מדהימה החבורה הזאת.
יפתח, אכזבתיש לו 35 רצוף ו-39 סה"כ. נובאק כרגע עומד על 15 (הסטריק השני הגדול אי פעם) ומארי על 9. רפא הגיע פעם ל-11 אבל לא יותר מזה.
נובאק במקום השני גם ברצף של חצי גמר עם 11 אבל עוד רחוק מרוג'ר שנמצא בפסגה עם 23.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד