המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מני כתב:היום גור שלף דיבר בתוכנית ספורט בגלי צה"ל לקראת המשחק ואמר שלשחקנים של מכבי אין ניסיון ברמות האלו ,ושהם צריכים זמן כדי להסתגל למעמד ולקהל של 11 אלף, אני אומר אתם בחרתם שחקנים ללא ניסיון יורוליג אז למה להיתלונן וגם אני אומר אין בעיה הם צריכים זמן בוא נשאיר את כל הקבוצה הזאת גם שנה הבאה ,אל תחליף שום שחקן ,ואז הם יקבלו עוד שנה של ניסיון ביורוליג ובשנה השלישית אולי תגיד שהם לא שחקנים וזה כבר לא קשור לניסיון יורוליג ואז תשחרר אותם, שנה הבאה תביאו שחקנים ברמת יורוליג ואז לא ידרש הניסיון.
מני כתב:היום גור שלף דיבר בתוכנית ספורט בגלי צה"ל לקראת המשחק ואמר שלשחקנים של מכבי אין ניסיון ברמות האלו ,ושהם צריכים זמן כדי להסתגל למעמד ולקהל של 11 אלף, אני אומר אתם בחרתם שחקנים ללא ניסיון יורוליג אז למה להיתלונן וגם אני אומר אין בעיה הם צריכים זמן בוא נשאיר את כל הקבוצה הזאת גם שנה הבאה ,אל תחליף שום שחקן ,ואז הם יקבלו עוד שנה של ניסיון ביורוליג ובשנה השלישית אולי תגיד שהם לא שחקנים וזה כבר לא קשור לניסיון יורוליג ואז תשחרר אותם, שנה הבאה תביאו שחקנים ברמת יורוליג ואז לא ידרש הניסיון.
jol9 כתב:זה סתם קשקושים. לפארגו ולארויו לא היה שום נסיון יורוליג לפני שהגיעו למכבי.
מכבי צריכה פשוט לבחור שחקנים טובים. זה בסדר להמר פה ושם, אבל לא בכל הסגל ובכל העמדות. זה לא עובד ככה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:זה סתם קשקושים. לפארגו ולארויו לא היה שום נסיון יורוליג לפני שהגיעו למכבי.
מכבי צריכה פשוט לבחור שחקנים טובים. זה בסדר להמר פה ושם, אבל לא בכל הסגל ובכל העמדות. זה לא עובד ככה.
פארגו וארויו זה שני מקרים שונים לחלוטין. וגם פארגו הוא הימור. אולי הימור מושכל, אבל עדיין הימור.
מני כתב:הבעיה היא שחוץ מהשחקנים שלא נמצאים ברמה גבוהה גם בלאט ירד ברמה של ניהול המשחק זה השחקנים שיש לך תנסה לעשות משהוא התאמות או הרכבים שהמאמן השני יצטרך לחשוב קצת, לפעמים הוא קופא ולא רואה שהוא בהרכב רע ,תהיה קצת יותר יצירתי.
משהוא רע עובר בקבוצה הרמה של השחקנים משפיע גם על הרמה של המאמן.
חנו'ש כתב:שיהיה לנו בהצלחה....
felix_r כתב:חנו'ש כתב:שיהיה לנו בהצלחה....
דווקא אני אופטימי להיום
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:שיהיה לנו בהצלחה....
דווקא אני אופטימי להיום
מה קרה??
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:שיהיה לנו בהצלחה....
דווקא אני אופטימי להיום
מה קרה??
לא קרה כלום. פשוט אלימפיאקוס היא לא איזו קבוצה מפחידה. מכבי מסוגלת לנצח אותה בנוקיהו.
גם בלאט אמור לתת 200% בהכנה למשחק הזה אחרי כל הביקורת שהוא קיבל על הראש בתקשורת (וגם מהנהלה, אני בטוח).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים