המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:תומאס ומדלי בהרכב זה סוג של בדיחה על חשבון האוהדים?
Allan Turing כתב:טוב, עכשין שאלה קשה: את מי הייתם מעיפים יותר רחוק, את תומס, את מדליי או את ליאור?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:תומאס ומדלי בהרכב זה סוג של בדיחה על חשבון האוהדים?
זה מהלך הומניטארי. אם המצב כל כך גרוע, לפחות שנצחק קצת.
Holiday_Armadillo כתב:Allan Turing כתב:טוב, עכשין שאלה קשה: את מי הייתם מעיפים יותר רחוק, את תומס, את מדליי או את ליאור?
קשה לי להבין מה קורה עם מדלי כי זה לא השחקן מספרד..הוא שחקן הרבה יותר טוב מזה
על תומאס וליאור אין לי התלבטות
מכביסט28 כתב:חברים, הגענו לשפל הכי גדול במועדון בשנים האחרונות. השאלה איזה זעזוע כבר אפשר לעשות? את בלאט לא יעיפו, שחקנים חדשים כבר אי אפשר להביא, מה יכול לקרות כדי להעיר אותנו מהסיוט המתמשך הזה?!
מכביסט28 כתב:חברים, הגענו לשפל הכי גדול במועדון בשנים האחרונות. השאלה איזה זעזוע כבר אפשר לעשות? את בלאט לא יעיפו, שחקנים חדשים כבר אי אפשר להביא, מה יכול לקרות כדי להעיר אותנו מהסיוט המתמשך הזה?!
felix_r כתב:בלאט שוב תקוע עם חמישיה שלא כוללת את אוחיון או אליהו (או במקרה הכי גרוע את רוט), ומכבי שוב לא מצליחה לעשות סל! מתי בלאט כבר ילמד שזה לא עובד ככה??? מתי??
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט28 כתב:חברים, הגענו לשפל הכי גדול במועדון בשנים האחרונות. השאלה איזה זעזוע כבר אפשר לעשות? את בלאט לא יעיפו, שחקנים חדשים כבר אי אפשר להביא, מה יכול לקרות כדי להעיר אותנו מהסיוט המתמשך הזה?!
כמו שאמרתי בעמוד הקודם, ממש ממש בא לי שהקהל פשוט יקום וייצא..לא 40 שניות לפני הסוף אלא איך שהשריקה לתחילת הרבע השלישי נשמעת לקום וללכת
צריך מחאה מצד האוהדים אחרת אף אחד לא יבין כמה אנחנו לא מרוצים
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־15 אורחים