שרמאדיני עולה עולה עולה!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

שרמאדיני עולה עולה עולה!

הודעהעל ידי felix_r » 25 ינואר 2013, 01:53

אז מה אתם אומרים? הגרוזיני החביב נתן משחק מצוין! הפך לכיפת ברזל אמיתית מתחת לסל (או אולי נכון יותר מעל הסל) של אולימפיאקוס כשגרם לשחקני מכבי לאין ספור החטאות בצבע. כבוד! :thumbup ותחשבו על זה: עד כמה טוב שחקן גבוה יכול להיות בהגנה, כשהוא מנצל את האורך שלו מתחת לסל ולא רודף אחרי הגארדים בהגנת החילופים האוטומאטיים על קו השלוש? הא? איזה כייף זה!? נכון?

אבל יותר חשוב מזה, שרמאדיני גם ניצח בקרב ראש-בראש את מאמנו לשעבר דיוויד "הגאון מפרינסטון" בלאט. כן, כן, שלא תטעו, זה לא היה קרב בין מכבי לאולימפיאקוס. בראש ובראשונה זה היה קרב בין בלאט לשרמאדיני. לא מאמינים? אל תפסלו מבלי לשמוע. אני אסביר.

זוכרים את הרבע הראשון? אותו הרבע בו מכבי ספגה 30 נקודות מגשם של שלשות? זוכרים, אני בטוח. זוכרים באיזו הגנה פתח בלאט את המשחק? למי שלא ממש זוכר, אני אזכיר. בלאט פתח בהגנה נסוגה, שהתרכזה יותר בגבוהים של אולימפיאקוס, והשאירה את ספאנוליס וחבריו להתאמן בקליעת שלשות חופשיות (אגב, היה להם אימון מוצלח).

עכשיו תפעילו קצת את החומר האפור שבגולגולת, ותנסו לענות על השאלה הבאה: מה גורם למאמן לפתוח בהגנה נסוגה מול קבוצה כמו אולימפיאקוס, שאין לה גבוהים דומיננטיים, ושהיא מסתמכת בעיקר על קליעה מבחוץ? קבוצה, שהכוכב היחיד שלה הוא שחקן חוץ?

חשבתם? קשה למצוא תשובה הגיונית, נכון? התשובה שלי היא כזאת: המטרה הראשית של בלאט לא היתה לעצור את אולימפיאקוס! המטרה הראשית של בלאט היתה להוכיח לכולם, ששרמאדיני שחקן חלש, ושבלאט הוא זה שצדק, כשלא רצה את הגרוזיני!

לא מאמינים? בואו ונמשיך למשחק ההתקפה. בוודאי שמתם לב כמה פעמים במשחק הזה השחקנים הנמוכים של מכבי הלכו לסל בנסיון הפתטי לקלוע מעל שחקן 216 ? לא היה שחקן אחד שלא ניסה את זה בעקשנות חשודה! בדרך כלל השחקנים לא אוהבים לקבל גגות על הראש, ואחרי גג או שנים הם מפסיקים בנסיונות, אבל שחקני מכבי עשו זאת פעם אחר פעם לאורך כל המשחק. האם יש לכם ספק בכלל מי דרש מהם לבצע את מהלכי ההתאבדות האלה? לי אין שום ספק, זה היה רצונו של בלאט! השחקנים שלנו בסך הכל ביצעו את דרשות המאמן. למה? כי בלאט רצה להוכיח לכולם ששרמאדיני הוא שחקן איטי, סוג של חור בהגנה. אז נכון, שרמאדיני הוא לא השחקן הכי זריז בעולם, אבל מה שבלאט שכח, זה שבניגוד למכבי, בקבוצתו החדשה שרמאדיני לא נדרש לרדוף אחרי הגארדים בחילופים אוטומאטיים על קו השלוש, שם הוא באמת פגיע, אלא עומד איתן מתחת לסל, שם הוא מנצל את גובהו באופן אידיאלי!

עדיין לא מאמינים? קשה איתכם. אבל יש לי עוד הוכחה. בטור שלו ב ONE מאמננו לשעבר פיני גרשון לא מצליח להבין למה בלאט פתח את המשחק עם פלניניץ' בהרכב במקום ג'יימס. באמת מחמיא לי עד מאוד, שאני, סתם פליקס מצהבת, יכול להסביר לפיני גרשון הגדול משהו בנושא כדורסל! פיני היקר, התשובה היא פשוטה: בלאט פתח עם פלניניץ' המאסיבי במטרה להוכיח לכולם עד כמה רך שרמאדיני! נסיון יפה. הוא אפילו יכל להצליח, אילו רק דיוויד לא היה שוכח ללמד את שחקניו איך מוסרים לפלניניץ' בצבע! כמה חבל...

לאחר שלל ההוכחות שהצגתי בפניכם, הגענו לשלב המסקנה.

גבירותי ורבותי, המסקנה:

דיוויד בלאט הקריב את טובת מכבי לטובת האגו המנופח שלו!

[ אז נכון, אחרי החצי הראשון דיוויד הבין, שאם ימשיך להתרכז באיך להרוג את שרמאדיני במקום באיך לעצור את ספאנוליס, הוא עלול לחטוף 30 הפרש ולעוף מהקבוצה עוד לפני כניסת השבת. הוא ירד משרמאדיני, ונתן הוראה לשחקניו להדק את השמירה על הגארדים. זה עבד יפה ומכבי חזרה למשחק ואפילו הובילה, אבל זה לא הספיק. ]
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

Re: שרמאדיני עולה עולה עולה!

הודעהעל ידי yzafrir » 25 ינואר 2013, 02:56

מצטער פליקס אבל האובססיביות שלך נגד בלאט גורמת לך לכתוב דברים לא מדוייקים (שלא לומר הזויים )כדי להוכיח את התאוריה שלך...מכבי שיחקה בדיוק כמו ששיחקה כל העונה וזה אומר חלש בהגנה ובהתקפה . את מבול השלשות של היריבות היא לא ידעה לעצור אפילו בימים שפיני היה אוכל בייגלה יחד עם מוני באימונים .
ושרמאנדיני סך הכל היה נראה כמו ילד גרוזיני מסכן שמנסה להוכיח למורה שזקרה אותו מבית ספר שהוא כן יודע קרוא וכתוב . ממש לא הרשים אותי חוץ מהמוטיבציה שלו להוכיח משהו .
זה רק נראה כאילו שהוא עשה במכבי שביתה איטלקית וזה לא רק מוריד לי ממנו יותר....עכשיו ברור לי למה בקאנטו לא בכו יותר מידי כשניפטרו ממנו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 25 ינואר 2013, 09:44

פליקס אתה כבר ממש נסחף עם האובססיב הזאת לבלאט
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 ינואר 2013, 13:02

אני שמח, שכל כך הרבה אנשים בפורום הזה מצטיינים בפסיכואנאליזה, ועושים אבחון מהיר לאובססיות שלי.

למרות זאת, היתי הרבה יותר שמח, אילו האנשים היו מתייחסים לעצם העניין. את טיעוני ניקמתי והסברתי.
לא מסכימים עם טיעוני? תסבירו ונמקו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 ינואר 2013, 13:03

טוב אחי..
יש לך עוד קונספירציות על בלאט?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מני » 25 ינואר 2013, 13:09

LIAV10 כתב:טוב אחי..
יש לך עוד קונספירציות על בלאט?

עוד קונספירציה: לבלאט יש חוזה מובטח כעוזר מאמן ב-NBA בשנה הבאה ,אז הוא בכוונה מפסיד כדי שיפטרו אותו והוא יקבל את הפיצוי הכספי של הפיתורים וגם יהיה חופשי שנה הבאה ל-NBA.
באמת כמה שטויות....
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי felix_r » 25 ינואר 2013, 13:16

yzafrir כתב:מצטער פליקס אבל האובססיביות שלך נגד בלאט גורמת לך לכתוב דברים לא מדוייקים (שלא לומר הזויים )כדי להוכיח את התאוריה שלך...מכבי שיחקה בדיוק כמו ששיחקה כל העונה וזה אומר חלש בהגנה ובהתקפה . את מבול השלשות של היריבות היא לא ידעה לעצור אפילו בימים שפיני היה אוכל בייגלה יחד עם מוני באימונים .
ושרמאנדיני סך הכל היה נראה כמו ילד גרוזיני מסכן שמנסה להוכיח למורה שזקרה אותו מבית ספר שהוא כן יודע קרוא וכתוב . ממש לא הרשים אותי חוץ מהמוטיבציה שלו להוכיח משהו .
זה רק נראה כאילו שהוא עשה במכבי שביתה איטלקית וזה לא רק מוריד לי ממנו יותר....עכשיו ברור לי למה בקאנטו לא בכו יותר מידי כשניפטרו ממנו...

מצטער, ידידי, אבל אתה לחלוטין מתעלם מהעובדות.
שים לב לעובדה הזאת:
במשחק אתמול אחוזי הקליעה של מכבי לשתי נקודות היו הכי נמוכים מכל 5 המשחקים בשלב הטופ-16 עד עכשיו.
כולם ראו מי היה אחראי על הורדת האחוזים של מכבי, מי במו ידיו מנע משחקני מכבי לקלוע ליי-אפים קלים מתחת לסל. זה היה שרמאדיני.
אז אני לא ממש מבין איך לא התרשמת מהגרוזיני, כי הוא היה האחראי העיקרי להפסד שלנו. הוא אולי לא דרס אותנו בהתקפה, אבל הוא כן הפריח לחלוטין את הטענה של בלאט כאילו הוא חור בהגנה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2013, 13:22

felix_r כתב:
yzafrir כתב:מצטער פליקס אבל האובססיביות שלך נגד בלאט גורמת לך לכתוב דברים לא מדוייקים (שלא לומר הזויים )כדי להוכיח את התאוריה שלך...מכבי שיחקה בדיוק כמו ששיחקה כל העונה וזה אומר חלש בהגנה ובהתקפה . את מבול השלשות של היריבות היא לא ידעה לעצור אפילו בימים שפיני היה אוכל בייגלה יחד עם מוני באימונים .

מצטער, ידידי, אבל אתה לחלוטין מתעלם מהעובדות.
שים לב לעובדה הזאת:
במשחק אתמול אחוזי הקליעה של מכבי לשתי נקודות היו הכי נמוכים מכל 5 המשחקים בשלב הטופ-16 עד עכשיו.
כולם ראו מי היה אחראי על הורדת האחוזים של מכבי, מי במו ידיו מנע משחקני מכבי לקלוע ליי-אפים קלים מתחת לסל. זה היה שרמאדיני.
אז אני לא ממש מבין איך לא התרשמת מהגרוזיני, כי הוא היה האחראי העיקרי להפסד שלנו.

פליקס אני מצטער להגיד לך אבל כשיש פגישה בין אדם שאתה שונא לבין אדם שאתה אוהב, אתה יכול להמציא מחדש גם את רצח קנדי...

אני לא אומר שהטיעונים שהבאת בפוסט הארוך הם מופרכים. יש בהם הגיון.
אבל זאת תאוריית קונספירציה, בדיוק כמו תאוריית הקונספירציה שהבאתי לגבי זה שההנהלה רצתה שכל אתרי האינטרנט יכתבו נגד בלאט.

יכול להיות שזה נכון ויכול להיות שלא, אבל כמו שאתה לא רוצה שיעשו פסיכואנליזה לך, אל תתיימר לעשות פסיכואנליזה לבלאט.

בכל מקרה שרמדיני לא היה זה שאחראי לכך שמכבי הפסידה אתמול. אפילו לא קרוב, ובקרב הסנטרים הוא הפסיד לג'יימס שהיה טוב ממנו בהרבה.

ד"א - עדיין לא שמענו ממך אף מועמד פוטנציאלי טוב מבלאט. אתה רק יודע לכנות אותו אפס וטיפש...
נערך לאחרונה על ידי jol9 בתאריך 25 ינואר 2013, 13:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Thorin » 25 ינואר 2013, 13:22

לפי דעתי יש כאן מקרה ביניים, זאת בהחלט לא הייתה המטרה של בלאט מצד אחד, אבל מצד שני אין ספק שהפתיחה עם פלאניניץ והדגש על שרמדיני היה מיותר.
Thorin

הודעהעל ידי kubachrick » 25 ינואר 2013, 13:40

קצת קשה לי לקבל את הטענה שלך,שבלאט עשה זאת כדי להוכיח את שרמדיני או להוכיח למישהו שבינתו וראייתו המקצועית אין לה שני.
אז חברי הפורום קוראים לזה קונספירציה או תיעוב מוחלט עד כדי טירוף כנגד בלאט,אני מנסה כמו שרציתי לנתח את זה מנקודת מבטי.

אני לא יכול לסתור את הטענות שלך:מכבי פתחו בהגנה נסוגה שאיפשרה לקלעי אולמפיקוס לעשות כל העולה ברוחם וזה התבטא ב-30 נקודות ברבע אחד
שזה טירוף(אם יש משהו שהוא טירוף זה זה),וזה מוזר.
מצד שני אתה אומר שהוא רצה להראות לעולם כמה עלוב הוא שרמדיני,דווקא בגלל ההגנה הנסוגה הוא שהוא זלזל דווקא בקלעים שלהם שטווחו מכל נקודה
ושמר עם פלניניץ שהוא שומר חזק וצופף ההגנה על הגבוהים,שזה לא מראה על זלזול אלא על הערכה שגויה שהגבוהים אלו שיעשו בעיות.

לגבי ההתקפה,גם אני שמתי לב שהיו חדירות מוגזמות של שחקנים,ושמתי לב זה כבר כמה משחקים.
יש חוסר קבוצתיות מוחלטת במשחק של מכבי,ואני מאשים את בלאט בכך שמטפח שחקנים שלו ומשקיע בכל מיני היקמנים וכאלה,נותן להם יד חופשית
ואלה לא בפרץ של רגע,מרגישים שיוכלים ביד גסה לחרב את המשחק הקבוצתי.

אני כמוך,אני ממש לא אוהב את דיוויד בלאט,אך קשה לי לשייך את הדברים שציינת לנסיון לתוכחה אנטי שרמדינית.
kubachrick

הודעהעל ידי er79 » 25 ינואר 2013, 13:52

מה התלהבת משרמדיני? נתן משחק בינוני למדי, אני לא מרגיש פה שום החמצה. ג'יימס העונה וגם פלאניניץ' בעונות הבאות נותנים וייתנו מענה טוב יותר ממנו. מי שהרג אותנו זה ספנוליס ולא אף שחקן אחר מלבדו
er79

הודעהעל ידי felix_r » 25 ינואר 2013, 14:20

kubachrick כתב:קצת קשה לי לקבל את הטענה שלך,שבלאט עשה זאת כדי להוכיח את שרמדיני או להוכיח למישהו שבינתו וראייתו המקצועית אין לה שני.
אז חברי הפורום קוראים לזה קונספירציה או תיעוב מוחלט עד כדי טירוף כנגד בלאט,אני מנסה כמו שרציתי לנתח את זה מנקודת מבטי.

אני לא יכול לסתור את הטענות שלך:מכבי פתחו בהגנה נסוגה שאיפשרה לקלעי אולמפיקוס לעשות כל העולה ברוחם וזה התבטא ב-30 נקודות ברבע אחד
שזה טירוף(אם יש משהו שהוא טירוף זה זה),וזה מוזר.
מצד שני אתה אומר שהוא רצה להראות לעולם כמה עלוב הוא שרמדיני,דווקא בגלל ההגנה הנסוגה הוא שהוא זלזל דווקא בקלעים שלהם שטווחו מכל נקודה
ושמר עם פלניניץ שהוא שומר חזק וצופף ההגנה על הגבוהים,שזה לא מראה על זלזול אלא על הערכה שגויה שהגבוהים אלו שיעשו בעיות.

לגבי ההתקפה,גם אני שמתי לב שהיו חדירות מוגזמות של שחקנים,ושמתי לב זה כבר כמה משחקים.
יש חוסר קבוצתיות מוחלטת במשחק של מכבי,ואני מאשים את בלאט בכך שמטפח שחקנים שלו ומשקיע בכל מיני היקמנים וכאלה,נותן להם יד חופשית
ואלה לא בפרץ של רגע,מרגישים שיוכלים ביד גסה לחרב את המשחק הקבוצתי.

אני כמוך,אני ממש לא אוהב את דיוויד בלאט,אך קשה לי לשייך את הדברים שציינת לנסיון לתוכחה אנטי שרמדינית.

קודם כל אני שמח, שבחרת להגיב. ראיתי, שנרשמת מזמן, אבל אתה לא מרבה לכתוב בפורום.
אני גם שמח, שסופסוף מישהו מגיב לעצם העניין :thumbup

אני טוען, שבלאט בחר לפתוח בהגנה נסוגה על מנת קודם כל להבטיח שדווקא שרמאדיני לא יחגוג עליו. אתה אומר, שזה נראה לך לא כל כך הגיוני, שבלאט יעשה זאת אם הוא בכלל לא מחזיק משרמאדיני שחקן. באמת, למה שיפחד משרמאדיני אם הגרוזיני כל כך חלש? זה בדיוק העניין. הוא כן מחזיק משרמאדיני (אחרת הגרוזיני בכלל לא היה מגיע בקייץ), הוא רק לא רצה בשום פנים ואופן להתאים את שיטת המשחק שלו לשחקן, ולכן שרמאדיני לא הצליח במכבי ונזרק החוצה. דיוייד מודע לדברים ששרמאדיני מסוגל לעשות, כי הוא כבר עשה אותם בעונה שעברה נגד מכבי.

השבוע דיוויד ספג ים של ביקורת מכל כלי התקשורת, מכל כתב כדורסל. תחשוב מה היה קורה אם שרמאדיני היה תופר אותנו במשהו כמו 20 נקודות? גם ככה כולם מבקרים את בלאט, ובמקרה של משחק גדול של שרמאדיני (מבחינת קליעת נקודות), זה היה מוסיף המון שמן למדורה. ההנהלה היתה שואלת את בלאט למה הוא ביזבז לה את כל הכסף? למה הוא לא השתמש בשרמאדיני? למה דרש להחליפו ולבזבז עוד כסף על פלניניץ'? ... אתה מבין מה היה קורה? זה בדיוק המצב שגרם לבלאט להתרכז בהגנה על שרמאדיני, במקום על ספאנוליס.

אז דיוויד כן הצליח לעצור את שרמאדני בהתקפה, רק 9 נקודות (זה מה שרואים רוב האוהדים בסטטיסטיקה, הם לא ממש מתייחסים לעובדה, ששרמאדיני עצר את מכבי בהגנה). אבל, למזלו הרע של בלאט, מכבי הפסידה. אז הוא חסך מעצמו את הביקורת בקשר לשרמאדיני, אבל קיבל עוד טונות של ביקורת על ההפסד.

כמו שאומרים, הניתוח הצליח, אבל החולה מת...
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 25 ינואר 2013, 14:36, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי kubachrick » 25 ינואר 2013, 14:35

אני מאוד מעריך את ניתוחיך זה כבר זמן מה.אני בהחלט כמה שנים טובות בפורום - ועוד היה לי משתמש קודם לזה.

אני לא חושב שבלאט הקדיש כה מחשבה מה שרמדיני יעשה ומה שרמדיני לא יעשה,למרות שכפי שאני קולט את בלאט גם זה אפשרי.
בלאט נראה לי על פי ההתנהלות של הקבוצה וההתנהלות שלו בכלל כפריק של שליטה,לא סתם הוא עושה רוטציות מפחידות כמו דלת חשמלית מסתובבת.

לא ברור לי אם זה הסיבה שהחליט להתכנס פנימה, זה בגלל שחשש משרמדיני שעלול לקלוע 20 נקודות ולעורר ביקורת על בלאט,
או שזה ממניעים טקטיים שאינם נהירים לנו.

בכל מקרה,ההגנה של מכבי בהחלט גורמת לגבוהים להזיע כמו סוסי בר במדבריות,הגנת החילופים הזו גורמת להם לרדוף אחרי גארדים,לקפץ מאחורי תורן כמו אנטיץ
ולהפליץ,מחוסר ברירה,בהתקפה.
בלי להיכנס למשהו שכבר פירטת מקודם,ההתקפה פשוט כואבת לעיניים - שחקני חסרי ביטחון ,מכדדרים כדורים,מתעלמים מחברים ונכנסים במהירות של 10 קמ"ש לפחות בבית שחי של שחקני היריב - לא תענוג גדול,בית גידול לשחקני כדורסל חסרי ביטחון זה העונה שיצר בלאט על רגל אחת.
kubachrick

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 25 ינואר 2013, 15:27

על מה הוויכוח ? גם אותי שרמאדיני לא הרשים אתמול אבל : איך זה הגיוני שמביאים סנטר צעיר שמסתובב דקות ארוכות ומתחנן לקבל כדור ולא מקבל שום כלום ? שום תרגיל שום שימוש מושכל שום ניצול הגוף הגדול והעוצמה , פשוט זורקים אותו לפארקט ונותנים לו לרוץ ולהיתרוצץ במרדף בלתי אפשרי אחריי גארדם ופורוורדים ואולי לקושש איזה כדור טועה מתחת לסל ? גם הוא גבוהה וכשרוני גם הוא לא קפיץ שחור וגם הוא לא חוסם בחסד עליון אבל נראה לכם שזה צירוף מקרים ?

בקצב הזה גם ניקולה וויצ'ץ הצעיר היה הופך לעוד גבוהה נגר ומוגבל כי בלאט לא מוכן לשנות את תפיסת המשחק שלו ולהבין ששחקנים כאלה צריכים מה לעשות שימסרו להם וישחקו עליהם , אולי באמת היה עדיף גם בשביל פלאניניץ שהנדריקס היה מוחתם פה וזהו ... מה הפלא שגם את סופו הוא מיהר לזרוק ? ומה הפלא שהחתים את ה 'סנטר ' הנפלא תומאס ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 ינואר 2013, 15:27

זה ממש לא עד כדי כך מרחיק לכת.
אין ספק שבלאט ניסה לשחק על החולשות של שארמדיני לא מעט פעמים לאורך המשחק, ואין ספק שגם מטעמי אגו אישי.
אבל אני חושב שזה בעיקר נבע, מהעובדה שבלאט באמת לא מאמין באיכויות של שארמדיני כשחקן. וזאת הבעיה האמיתית לדעתי. יש לנו מאמן שבחר להשאיר פה שחקנים כמו תומאס ומדלי, ולשחרר שחקן מוכשר בן 23, שבמקרה הוא גם 2.16
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 25 ינואר 2013, 17:40

שיהיה לך בהצלחה שנה הבאה , פליקס , עם דן שמיר או גיא גודס....
בנובמבר אתה כבר תסמס לבלאט שאתה מתגעגע.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2013, 19:29

ankram כתב:שיהיה לך בהצלחה שנה הבאה , פליקס , עם דן שמיר או גיא גודס....

לפי הבלוג של גרינוולד זה הולך להיות כנראה גודס.
מעניין שמכל המועמדים האלטרנטיביים שפליקס הביא בחרו דווקא בגודס...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 ינואר 2013, 19:41

אם יחתימו את גודס, אפילו חביב כבר יצטרך להודות שפדרמן הוא סרטן לקבוצה הזאת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ינואר 2013, 20:38

jol9 כתב:
ankram כתב:שיהיה לך בהצלחה שנה הבאה , פליקס , עם דן שמיר או גיא גודס....

לפי הבלוג של גרינוולד זה הולך להיות כנראה גודס.
מעניין שמכל המועמדים האלטרנטיביים שפליקס הביא בחרו דווקא בגודס...

גודס ויתר כל השנים האלה על משרות של מאמן ראשי כי הובטח לו שברגע שבלאט יעזוב הוא יהיה המאמן הראשי
זה לא הפתעה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 25 ינואר 2013, 21:55

פליקס אני קורא את מה שאתה כותב ומקבל פלאשבק לתקופת לוויז . גם אז הבאת תאוריות מופרכות רק כדי להוכיח שוויז שחקן טוב וכל העולם טועה . ולאור זה שוויז כיום הוא שחקן חמישייה של הסלטיקס אז כנראה צדקת לגביו .
שרמאנדיני נראה אתמול בדיוק כמו שאליהו נראה נגדינו כששיחק בויטוריה או מילאן כששיחק נגדינו עם פרטיזן או מוריס כשיחק נגדינו...או אלן אנדרסון עם ברצלונה ..וכו' וכו' וכו' . כלומר מלא מוטיבאציה להראות שהוא כן יכול . ( אגב אני צופה שאותו דבר יהיה שנה הבאה עם מדלי אם ניתקל בו מתי שהוא...)
שרמאנדיני נילחם אתמול כמו שלא ראיתי אותו אף פעם נילחם במכבי (וזה ממש לרעתו ) ובכל זאת ממש לא הרשים . בלאט שיחק עליו בהתקפה בגלל שהוא מכיר מצויין את החולשות שלו בהגנה והאמת שזה עבד לא רע בכלל ובדקות שהוא היה על המגרש היה לנו קל יותר בהתקפה לעומת כשאנטיץ' והיינס שיחקו ...
אתה בונה תאוריות ספציפיות על המשחק הזה ומנסה להשליך לגבי עונה שלמה בעוד שבפועל המשחק הזה נראה כמו עוד הרבה משחקים של מכבי העונה ולא קרה בו שום דבר מיוחד שאפשר לומר על שחקן כזה או אחר .
זה הסגל של מכבי וזה התקציב וזה מה יש . בגלל זה אני לא יכול להאשים את בלאט באיך שהסגל הזה משחק . גם אם בלאט לא מוציא 100% מהסגל הזה הוא עדיין מוציא קרוב לזה והאחוז החסר היה נותן לנו אולי עוד ניצחון אחד או שניים העונה על מלאגה בבית ולבוראל בבית כי אולימפיאקוס (ששיחקה ללא אייסי וללא פאוול שהם שני שחקנים משמועותיים) שווה ניצחון בהפרש גבוהה ממה שניצחה את המשחק וההפרש הנמוך והחזרה של מכבי זה דווקא לזכותו .
זה שבדקות האחרונות הכדור הלך לאוחיון ובלאט עדיין לא מצא את הגוטו גאי שלו זה פשוט כי אין כזה . בלאט ניסה ללכת על מי שהיה חם אם זה סמית' או אוחיון שעשה מהלך נכון רק שנייה מאוחר מידי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־45 אורחים