הבלוף נחשף

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הבלוף נחשף

הודעהעל ידי michael » 25 ינואר 2013, 17:46

כמה קל לזרוק את האחריות על בלאט במקום שהם יקחו את האחריות על עצמם.
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי roy1000 » 25 ינואר 2013, 17:59

rc4991 כתב:גורם במועדון הפנה אצבע מאשימה כלפי המאמן על מצבה העגום של הקבוצה : "זהו כישלון קבוצתי אולם בייחוד כישלון של בלאט", אמר הגורם לוואלה! ספורט. "ברור שיש אכזבה רבה ואפשר גם לכנות את זה כישלון. בשורה התחתונה אין לבלאט הישגים ביורוליג בכל חמש העונות בהן כיהן כמאמן ראשי".

הגורם הביע ספקות ביחס לדרך ניהול המשחק של דיויד בלאט: "להגיד שאנחנו מרוצים מהחילופים ומניהול המשחק של בלאט במשחקים האחרונים? מהרוטציה? קשה להגיד שכן". גורם נוסף במועדון אף ערך סיכום ביניים: "הקבוצה נראית כבויה ולא מוצאת את עצמה במגרש, ניכר חוסר סדר . יש שחקנים שלא באים לידי ביטוי וניכר שהם איבדו את ביטחונם האישי". עם זאת הגורם מבהיר: "מכבי תל אביב הוא מועדון גאה אבל משיך להתמודד בכל משחק ובכל מסגרת עד סיום העונה ולא ניכנע.".

כמה מפתיע שההנהלה מאשימה את בלאט

גורם במועדון = דני פדרמן. היה ברור שהוא יקפוץ על ההזדמנות להחליף את בלאט היקר בדן שמיר או גודס שיעלו אולי מאה אלף דולר.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 25 ינואר 2013, 18:32

rc4991 כתב:גורם במועדון הפנה אצבע מאשימה כלפי המאמן על מצבה העגום של הקבוצה : "זהו כישלון קבוצתי אולם בייחוד כישלון של בלאט", אמר הגורם לוואלה! ספורט. "ברור שיש אכזבה רבה ואפשר גם לכנות את זה כישלון. בשורה התחתונה אין לבלאט הישגים ביורוליג בכל חמש העונות בהן כיהן כמאמן ראשי".

הגורם הביע ספקות ביחס לדרך ניהול המשחק של דיויד בלאט: "להגיד שאנחנו מרוצים מהחילופים ומניהול המשחק של בלאט במשחקים האחרונים? מהרוטציה? קשה להגיד שכן". גורם נוסף במועדון אף ערך סיכום ביניים: "הקבוצה נראית כבויה ולא מוצאת את עצמה במגרש, ניכר חוסר סדר . יש שחקנים שלא באים לידי ביטוי וניכר שהם איבדו את ביטחונם האישי". עם זאת הגורם מבהיר: "מכבי תל אביב הוא מועדון גאה אבל משיך להתמודד בכל משחק ובכל מסגרת עד סיום העונה ולא ניכנע.".

כמה קל לשכוח 2 פיינל פורים + גמר ופיינל פור אחד שהפסדנו בגלל מלחמה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי or163 » 25 ינואר 2013, 18:48

זה האנשים השנואים עליי, "גורמים בהנהלה"- הם חתיכת פחדנים שזורקים את כל האחריות של הקבוצה העלובה הזאת על בלאט,
בוא נגיד את זה ככה שגם אם נובאק דג'וקוביץ' היה משחק עם מחבט מעץ הוא היה מפסיד גם למקום 200 בעולם, אז שיסתכלו על עצמם ויעשו בדק בית,
וייתנו למאמן אפשרות מלכתחילה להצליח ולא להכשיל אותו לפני שהעונה החלה, עם סגל שגם אובראדוביץ' לא עובר את הטופ 16 איתו.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי rc4991 » 26 ינואר 2013, 17:51

מתוך הבלוג של גרינוולד:
לקראת סיום העונה שעברה אותתו נציגיו של קית' לנגפורד שהגיעה העת לדבר על הארכת החוזה. לנגפורד רצה אז לממש את האופציה לעונה נוספת במכבי, שהוערכה במעט יותר ממיליון דולר. מכבי החליטה לעשות שרירים; מיליון דולר, אמרו אז, זה סכום שלא נשלם עוד לשחקן אחד. לנגפורד הבין את המסר והחל לנהל מו"מ עם קבוצות אחרות. כשמכבי נכנעה והסכימה לממש את האופציה בסכום המקורי, זה כבר היה מאוחר מדי. לנגפורד קיבל עוד חצי מיליון דולר ממילאנו, והלך.אתה לא יכול לבנות קבוצה בסכומים עליהם מכבי דיברה הקיץ. היא פנתה לסוכנים והבהירה שעומדים לרשותה לא יותר מכמה מאות אלפי דולרים בודדים לשחקן. בכסף הזה הצליחה לקנות רק אניגמות כמו ריקי היקמן, שחקנים בלתי-מבושלים כמו מלקולם תומאס או שחקנים בירידה כמו דיוויד לוגן.
הכישרון באירופה הולך ומצטמצם בשנים האחרונות. העריקה ההמונית ל-NBA הותירה באירופה מלאי מוגבל של שחקנים טובים באמת. שחקנים שבעבר מילאו את מעמד הביניים מבחינת הכישרון, והשתכרו בהתאם, מרוויחים היום סכומים שנושקים למיליון דולר. חימקי, שאינה עשירה בהרבה ממכבי, משלמת לקיי.סי ריברס 2.1 מיליון דולר לשנתיים. לוגן עולה למכבי שליש. פול דיוויס עושה בחימקי 900,000 דולר. פטרי קופונן מרוויח 1.7 מיליון דולר לשנתיים. זוראן פלאניניץ' עומד על 1.9 מיליון דולר לשנתיים.
זה לא אומר שמכבי צריכה לשבור לחלוטין את המסגרת התקציבית שלה ולכרוך טבעת חנק כלכלית סביב צווארה. אבל זה כן אומר שהיא חייבת להבין שהיא צריכה לפתוח את הכיס במקרים מסוימים. היא לא חייבת לשלם לג'ורדן פארמר שלושה מיליון דולר, כפי שמקבל בטורקיה. אבל בינתיים מכבי מסרבת לשלם (בזמן) מיליון דולר אפילו לשחקן מוכח, שהתערה במועדון הקשה הזה, כמו לנגפורד. זה מישהו שיכול היה להפוך לפרנצ'ייז פלייר, או לפחות להוביל את המערכת בשנתיים הבאות.
או שההנהלה תעשה את זה, או שתצהיר מראש: אנחנו מכוונים לשחקנים בינוניים, והתוצאה הסבירה ביותר היא תוצאות בינוניות. כך תבצע, לפחות, תיאום ציפיות מול האוהדים.

שני דברים:
1.עכשיו אנחנו רואים שלאנגפורד היה מוכן להישאר תמורת האופציה ומכבי יצאה (כרגיל) מפגרת
2.מסכים עם כל מילה בנוגע להתנהלות של מכבי בקיץ

בושה!!!!!
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: מחאה

הודעהעל ידי מקובי » 26 ינואר 2013, 19:56

LIAV10 כתב:שער 11 עיוורים, לא יעשו מחאה גם עוד 200 שנה

לחברים שלך תקרא עיוורים. בטח ובטח לא לנו.

אם אתה רוצה להרים מחאה אז זאת זכותך, אם אנחנו מחליטים שאין סיבה לעשות מחאה כי השחקנים באמת מנסים ורוצים ולא זורקים ז*ן אז זאת זכותנו.

אף אחד מאיתנו לא אוהב את המצב של הקבוצה, אבל אנחנו נהיה מאחוריה תמיד, גם שלא הולך.

יום טוב.
מקובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 ינואר 2013, 20:04

מקובי כתב:

אם אתה רוצה להרים מחאה אז זאת זכותך, אם אנחנו מחליטים שאין סיבה לעשות מחאה כי השחקנים באמת מנסים ורוצים ולא זורקים ז*ן אז זאת זכותנו.

אף אחד מאיתנו לא אוהב את המצב של הקבוצה, אבל אנחנו נהיה מאחוריה תמיד, גם שלא הולך.

יום טוב.

1. אתה בסך הכל אוהד אחד, שבמקרה יושב בשער 11. אל תדבר בשם כל השער.
2. אין קשר בין זריקת הזין של השחקנים, לבין הצורך במחאה. אף אחד לא מאשים את עשרת האימפוטנטים(שבמקרה לובשים צהוב השנה)במצב העגום של הקבוצה, אלא את מי שהביא אותם, ואת מי שמאמן אותם. ועל זה בדיוק המחאה.
3.אין קשר בין מה שליאב הציע, לבין להיות\לא להיות מאחורי הקבוצה. אוהדי הפועל תל אביב בכדורגל, יותר מסורים לקבוצה שלהם מארגוני האוהדים של מכבי( ולדעתי הם גם האוהדים הכי טובים בארץ), ועדיין הם הצליחו להרים מחאה נגד הבעלים של הקבוצה.
4. יום טוב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 ינואר 2013, 20:11

מקובי כתב:

יום טוב.

המחאה היא לא נגד השחקנים, היא צריכה להיות נגד מי שהביא אותם.

זה אשמתם שהם דפוקים ובחרו כנראה במקצוע הלא נכון??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקובי » 26 ינואר 2013, 20:22

MTA2311 כתב:
מקובי כתב:

יום טוב.

1. אתה בסך הכל אוהד אחד, שבמקרה יושב בשער 11. אל תדבר בשם כל השער.
2. אין קשר בין זריקת הזין של השחקנים, לבין הצורך במחאה. אף אחד לא מאשים את עשרת האימפוטנטים(שבמקרה לובשים צהוב השנה)במצב העגום של הקבוצה, אלא את מי שהביא אותם, ואת מי שמאמן אותם. ועל זה בדיוק המחאה.
3.אין קשר בין מה שליאב הציע, לבין להיות\לא להיות מאחורי הקבוצה. אוהדי הפועל תל אביב בכדורגל, יותר מסורים לקבוצה שלהם מארגוני האוהדים של מכבי( ולדעתי הם גם האוהדים הכי טובים בארץ), ועדיין הם הצליחו להרים מחאה נגד הבעלים של הקבוצה.
4. יום טוב.

1. אני בארגון גייט 11, ואני יכול להגיד לך שאף אחד שם לא יעשה מחאה. זה לא שזרקו עלינו ז*ן וקיבלנו תבוסות על ימין ועל שמאל.

2. אני והארגון נהיה מאחורי מכבי בטוב וברע, קורה שיש עונות רעות, שדברים לא מתחברים וכד', לא זוכר עונה עם כ"כ הרבה הפסדי בית, לא זוכר עונה עם כדורסל כ"כ חלש אבל זאת לא סיבה למחאה עם כל הכבוד.
חלק מלהיות אוהדים זה להיות מאחורי הקבוצה גם ברע. ועניין המחאה זה לפגוע קודם כל בשחקנים שלא מקבלים את העידוד ואת התמיכה מהקהל.
מי שהביא את השחקנים ומאמן אותם זה המאמן- לצאת נגד המאמן? כשיש עוד משימות? אימון כדורסל זה עסק מורכב וקורה שעושים טעויות בשחקנים, קורה שקבוצה לא מתחברת כמו שצריך.
חלק ממי שהביא את השחקנים זה ההנהלה- לצאת נגדם? מה להגיד להם עכשיו- שיביאו עוד שחקנים למרות שהעונה גמורה (ואפשר להביא רק ישראלים לליגה)? להגיד להם שהם טעו עם השחקנים שהביאו? הם יודעים את זה טוב מאוד.
[b]ההנהלה יודעת טוב מאוד שאם לא יבנו את הקבוצה כמו שצריך בשנה הבאה (לפחות על הנייר) אז כמות המנויים תרד באופן דראסטי.
[/b]
3. מה שהציעו פה זה מחאה נגד הקבוצה במשחקי ליגה או יורוליג, זה אומר לא לעודד את הקבוצה כמדומני ולא להיות מאחור כשקשה ולא טוב- משמע אוהדי הצלחות.
המצב שיש לנו עכשיו הוא נתון- אי אפשר לעשות שינויים, העונה ביורוליג גמורה- אתה באמת חושב שמחאה נגד הקבוצה\ מאמנים\ הנהלה תעזור עכשיו, שנייה לפני שמגיעים לשבוע גביע המדינה ולפני האליפות? לא.

ועוד מילה אחת כי הזכרת אותם- אוהדי הפועל ת"א שכבודם במקומם מונח (אני לא מבין מה זה יותר מסור- מבחינת מה? עידוד? כמות קהל? עם הקבוצה בטוב וברע? כי אני לא רואה שאנחנו נופלים מהם בשום דבר...) הרימו מחאה נגד הבעלים שלהם מסיבות אחרות לחלוטין ולא בגלל היכולת על הדשא\ על הקווים\ חוסר הבאת תקציבים. (ולדעתי הם נפלו מן הפח אל הפחת...)

יום טוב :)
מקובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 ינואר 2013, 20:49

אני בעיקר מצפה בסוף העונה הנוכחית לטקסט בסגנון הבא מאחד מהבעלים של הקבוצה (ולא משנה לי מי):
"טעינו! אין מילה אחרת לתאר את מה שקרה מבחינתו העונה.
עשינו אין ספור החלטות שגויות, הבאנו את השחקנים הלא נכונים, השקענו במקומות הלא נכונים ואנחנו רוצים בעיקר לבקש סליחה מהאוהדים שלנו - משום שזה באמת לא מגיע להם.
אין שום תירוצים שאנחנו יכולים לתת לכישלון הנ"ל ואסור לנו לנסות ולחפש כאילו. לא פציעות, לא מלחמות ולא נעליים!
אנחנו נעשה חשבון נפש, נבחן את הסיבות שהביאו לכישלון ונעשה כל מה שניתן כדי לתקן.
נעשה הכל כדי שעונה כזו לא תחזור על עצמה כי אין שום סיבה שהמועדון הגאה ומהולל - "מכבי אלקטרה (במלעיל במקרה והדובר הוא שמעון... ;) ) תל אביב", יראה כמו שנראה השנה.

אנחנו מתנצלים בפני האוהדים שלנו ומבטיחים לתקן!!

תודה רבה"

עכשיו, על כמה מתערבים שאין שום סיכוי שנשמע טקסט בסגנון הזה??
על כמה מתערבים שמה שנשמע יהיה בעיקר האשמות הדדיות, הרבה אגו וחוסר לקיחת אחריות??

בחיי שההנהלה הזו מתחילה להידמות יותר ויותר לפוליטיקאים שלנו....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקובי » 26 ינואר 2013, 20:53

אני אישית ממש לא צריך את זה.
אני רק מצפה שיתקנו ויעשו דברים אחרת לקראת עונה הבאה.

ההנהלה יודעת בדיוק מה המצב, מה הלך הרוח באוהדים ומה היא צריכה לעשות לקראת עונה הבאה.

העונה? צריך להתרכז בלחם ובחמאה, ולתת יותר קרדיט ביורוליג לשחקנים שיובילו אותנו בשנים הקרובות (פלאניניץ', לנדסברג והיקמן הם העיקריים ברשימה לטעמי)
מקובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 ינואר 2013, 20:59

מקובי, אף אחד פה לא מציע לסגור את המועדון בגלל עונה אחת גרועה. אם היה מדובר באמת רק בעונה הנוכחית, אני מבטיח לך שאף אחד פה לא היה אומר מילה. גם על התוצאות עצמן אני מניח שאף אחד לא מתעצבן יותר מדי. קבוצות יותר גדולות ממכבי של השנים האחרונות, סיימו עונות בטופ 16 ומטה.

הבעיה היא הדרך שהמועדון הזה מתנהל כבר לא מעט שנים. איפה נשמע על מועדון ספורט שמתנהל כעסק מאוזן, ואולי אפילו מרוויח? איך מועדון כמו מכבי יכול להגיע למקומות שהוא אמור להגיע אליהם, כשהתקציב שלו הוא מחוץ לעשירייה הראשונה? אי אפשר לבנות לנצח על שחקני ליגה איטלקית כמו היקמן, או שחקנים שנכשלו ביורוליג כמו לוגן.

כבר משהו כמו 5 שנים הקבוצה נבנית רע( על הנייר), והמנויים ממשיכים לעוף. זה לא בהכרח נובע ממסירות בלתי נלאית של אוהדים, אלא מהעובדה שחלק לא מבוטל מהאוהדים קונה מנוי בלי ממש לדעת מה זה בדיוק כדורסל, ומי זה דארקו פלניניץ'.

בשורה התחתונה, מועדון כמו מכבי תל אביב צריך בעלים שיהיו מחוייבים ב100 אחוז להצלחת הקבוצה, ולא לכיסם הפרטי. זה לא המצב הנוכחי במכבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 26 ינואר 2013, 21:02

חנו'ש כתב:אני בעיקר מצפה בסוף העונה הנוכחית לטקסט בסגנון הבא מאחד מהבעלים של הקבוצה (ולא משנה לי מי):
"טעינו! אין מילה אחרת לתאר את מה שקרה מבחינתו העונה.
עשינו אין ספור החלטות שגויות, הבאנו את השחקנים הלא נכונים, השקענו במקומות הלא נכונים ואנחנו רוצים בעיקר לבקש סליחה מהאוהדים שלנו - משום שזה באמת לא מגיע להם.
אין שום תירוצים שאנחנו יכולים לתת לכישלון הנ"ל ואסור לנו לנסות ולחפש כאילו. לא פציעות, לא מלחמות ולא נעליים!
אנחנו נעשה חשבון נפש, נבחן את הסיבות שהביאו לכישלון ונעשה כל מה שניתן כדי לתקן.
נעשה הכל כדי שעונה כזו לא תחזור על עצמה כי אין שום סיבה שהמועדון הגאה ומהולל - "מכבי אלקטרה (במלעיל במקרה והדובר הוא שמעון... ;) ) תל אביב", יראה כמו שנראה השנה.

אנחנו מתנצלים בפני האוהדים שלנו ומבטיחים לתקן!!

תודה רבה"

עכשיו, על כמה מתערבים שאין שום סיכוי שנשמע טקסט בסגנון הזה??
על כמה מתערבים שמה שנשמע יהיה בעיקר האשמות הדדיות, הרבה אגו וחוסר לקיחת אחריות??

בחיי שההנהלה הזו מתחילה להידמות יותר ויותר לפוליטיקאים שלנו....

חחח... במקרה הטוב תשמעי את פדרמן אומר:

זה לא חיים או מוות זה בסך הכל ספורט, פעם מנצחים ופעם מפסידים. מותר להפסיד...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 ינואר 2013, 21:07

"הפציעה של קיינר מדלי גמרה אותנו. איתו זה היה נראה אחרת לגמרי. בנוסף, קיבלנו הגרלה קשה ביותר. גם מבצע עמוד ענן פגע בנו העונה, כשלברון ג'יימס סירב להצעה שהגשנו לו, כי לא רצה לסכן את משפחתו ולהגיע לישראל. בנימה אחרת, אני קורא לאוהדים הנפלאים שלנו לקנות גם השנה מנויי, למרות ששוב העלינו את המחירים, בכל זאת, גם אני צריך להתפרנס. כבר הגשנו הצעה לשחקנים נפלאים כמו שאראס ופרקינס, ואולי אפילו תחכה לכם הפתעה בדמות קאמבק מרגש של טל בורשטיין".
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 26 ינואר 2013, 21:09

rc4991 כתב:מתוך הבלוג של גרינוולד:
לקראת סיום העונה שעברה אותתו נציגיו של קית' לנגפורד שהגיעה העת לדבר על הארכת החוזה. לנגפורד רצה אז לממש את האופציה לעונה נוספת במכבי, שהוערכה במעט יותר ממיליון דולר. מכבי החליטה לעשות שרירים; מיליון דולר, אמרו אז, זה סכום שלא נשלם עוד לשחקן אחד. לנגפורד הבין את המסר והחל לנהל מו"מ עם קבוצות אחרות. כשמכבי נכנעה והסכימה לממש את האופציה בסכום המקורי, זה כבר היה מאוחר מדי. לנגפורד קיבל עוד חצי מיליון דולר ממילאנו, והלך.אתה לא יכול לבנות קבוצה בסכומים עליהם מכבי דיברה הקיץ. היא פנתה לסוכנים והבהירה שעומדים לרשותה לא יותר מכמה מאות אלפי דולרים בודדים לשחקן. בכסף הזה הצליחה לקנות רק אניגמות כמו ריקי היקמן, שחקנים בלתי-מבושלים כמו מלקולם תומאס או שחקנים בירידה כמו דיוויד לוגן.
הכישרון באירופה הולך ומצטמצם בשנים האחרונות. העריקה ההמונית ל-NBA הותירה באירופה מלאי מוגבל של שחקנים טובים באמת. שחקנים שבעבר מילאו את מעמד הביניים מבחינת הכישרון, והשתכרו בהתאם, מרוויחים היום סכומים שנושקים למיליון דולר. חימקי, שאינה עשירה בהרבה ממכבי, משלמת לקיי.סי ריברס 2.1 מיליון דולר לשנתיים. לוגן עולה למכבי שליש. פול דיוויס עושה בחימקי 900,000 דולר. פטרי קופונן מרוויח 1.7 מיליון דולר לשנתיים. זוראן פלאניניץ' עומד על 1.9 מיליון דולר לשנתיים.
זה לא אומר שמכבי צריכה לשבור לחלוטין את המסגרת התקציבית שלה ולכרוך טבעת חנק כלכלית סביב צווארה. אבל זה כן אומר שהיא חייבת להבין שהיא צריכה לפתוח את הכיס במקרים מסוימים. היא לא חייבת לשלם לג'ורדן פארמר שלושה מיליון דולר, כפי שמקבל בטורקיה. אבל בינתיים מכבי מסרבת לשלם (בזמן) מיליון דולר אפילו לשחקן מוכח, שהתערה במועדון הקשה הזה, כמו לנגפורד. זה מישהו שיכול היה להפוך לפרנצ'ייז פלייר, או לפחות להוביל את המערכת בשנתיים הבאות.
או שההנהלה תעשה את זה, או שתצהיר מראש: אנחנו מכוונים לשחקנים בינוניים, והתוצאה הסבירה ביותר היא תוצאות בינוניות. כך תבצע, לפחות, תיאום ציפיות מול האוהדים.

שני דברים:
1.עכשיו אנחנו רואים שלאנגפורד היה מוכן להישאר תמורת האופציה ומכבי יצאה (כרגיל) מפגרת
2.מסכים עם כל מילה בנוגע להתנהלות של מכבי בקיץ

בושה!!!!!

אין הרבה אמת במספרים של גרינוואלד על החוזים בחימקי, ככה שאי אפשר לדעת עד כמה הוא אומר אמת לגבי לאנגפורד
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 26 ינואר 2013, 21:09

MTA2311 כתב:"הפציעה של קיינר מדלי גמרה אותנו. איתו זה היה נראה אחרת לגמרי. בנוסף, קיבלנו הגרלה קשה ביותר. גם מבצע עמוד ענן פגע בנו העונה, כשלברון ג'יימס סירב להצעה שהגשנו לו, כי לא רצה לסכן את משפחתו ולהגיע לישראל. בנימה אחרת, אני קורא לאוהדים הנפלאים שלנו לקנות גם השנה מנויי, למרות ששוב העלינו את המחירים, בכל זאת, גם אני צריך להתפרנס. כבר הגשנו הצעה לשחקנים נפלאים כמו שאראס ופרקינס, ואולי אפילו תחכה לכם הפתעה בדמות קאמבק מרגש של טל בורשטיין".

אויי וויי... :bigsmile3

בוואלה כתוב שתומאס עשוי לעזוב...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 ינואר 2013, 21:10

מקובי כתב:אני אישית ממש לא צריך את זה.

ההנהלה יודעת בדיוק מה המצב, מה הלך הרוח באוהדים ומה היא צריכה לעשות לקראת עונה הבאה.

העונה? צריך להתרכז בלחם ובחמאה, ולתת יותר קרדיט ביורוליג לשחקנים שיובילו אותנו בשנים הקרובות (פלאניניץ', לנדסברג והיקמן הם העיקריים ברשימה לטעמי)

אז בניגוד אליך, אני כן זקוקה למילים כאלו.
זה נותן לי תחושה שמכבדים אותי כאוהדת ולא זורקים עליי ז*ן.

וכן, אמירה כזו יכולה להוכיח לי שהם באמת חושבים ככה, כי אני באמת לא בטוחה מנסיון עבר שהם באמת מבינים את גודל הכישלון והבושה שהם הצעידו את המועדון אליו העונה.
יכול בהחלט להיות מבחינתם שהם היו בסדר גמור, עשו מה שצריך, זה פשוט בלאט שלא עשה מספיק וחוסר ניסיון של שחקנים והיו בחירות ומבצע בעזה וסערה שהביאה שלג לירושלים (כן, אני עדיין מבואסת שפספסתי את זה... :oops ) ואלוהים יודע איזה עוד תירוצים הם יכולים למצוא, העיקר לא הם חלילה ששגו.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 26 ינואר 2013, 21:21

מקובי כתב:אני אישית ממש לא צריך את זה.

אני חושב שזה ההבדל בינינו...
אנחנו רוצים לראות כבר שינוי בהתנהלות של ההנהלה ובהחזרת התקציב כמה שנים אחורה כי כמו שאור כבר טען-כמה שנים כבר נבנית פה קבוצה רעה על הניר
אתה לעומת זאת חושב שההנהלה הסיקה את המסקנות בעצמה והיא כבר תטפל בהן.אני מצטער מאוד אבל אתה ממש נאיבי
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 26 ינואר 2013, 22:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 26 ינואר 2013, 22:24

MTA2311 כתב:מקובי, אף אחד פה לא מציע לסגור את המועדון בגלל עונה אחת גרועה. אם היה מדובר באמת רק בעונה הנוכחית, אני מבטיח לך שאף אחד פה לא היה אומר מילה. גם על התוצאות עצמן אני מניח שאף אחד לא מתעצבן יותר מדי. קבוצות יותר גדולות ממכבי של השנים האחרונות, סיימו עונות בטופ 16 ומטה.

הבעיה היא הדרך שהמועדון הזה מתנהל כבר לא מעט שנים. איפה נשמע על מועדון ספורט שמתנהל כעסק מאוזן, ואולי אפילו מרוויח? איך מועדון כמו מכבי יכול להגיע למקומות שהוא אמור להגיע אליהם, כשהתקציב שלו הוא מחוץ לעשירייה הראשונה? אי אפשר לבנות לנצח על שחקני ליגה איטלקית כמו היקמן, או שחקנים שנכשלו ביורוליג כמו לוגן.

כבר משהו כמו 5 שנים הקבוצה נבנית רע( על הנייר), והמנויים ממשיכים לעוף. זה לא בהכרח נובע ממסירות בלתי נלאית של אוהדים, אלא מהעובדה שחלק לא מבוטל מהאוהדים קונה מנוי בלי ממש לדעת מה זה בדיוק כדורסל, ומי זה דארקו פלניניץ'.

בשורה התחתונה, מועדון כמו מכבי תל אביב צריך בעלים שיהיו מחוייבים ב100 אחוז להצלחת הקבוצה, ולא לכיסם הפרטי. זה לא המצב הנוכחי במכבי.

יש כאן אנשים שקוראים למחאת אוהדים בגלל עונה גרועה. (בעונות האחרונות היינו בפיינל פור או קרובים מאוד לשם)

אני אישית לא לוקח את זה לרעת ההנהלה על כך שהם מנסים לגמור את העונה בצורה מאוזנת. רשמתי כאן בכמה נושאים אחרים שאני מעדיף את זה מאשר אוליגרך שישקיע היום ומחר יעלם וישאיר את הקבוצה במצב לא טוב. בסופו של דבר הניהול של מכבי משאיר אותה יציבה ברמות אירופיות כבר 5-6 עשורים (מ67 כמדומני).

מכבי בשנים האחרונות נבנתה על זרים אלמוניים מליגות באירופה- האפמן הגיע מפונלברדה, פארקר הגיע מהדי ליג, פרקינס מחיפה ולפני כן מבלגיה ואני יכול להמשיך ככה לא מעט. ככה מכבי תמיד התנהלה- לפעמים היא פגעה יותר ולפעמים פחות, בד"כ זה כן הצליח להביא אותנו לרמות הגבוהות של אירופה.
השנה מכבי הלכה על קיינר מדלי שנתן עונה נהדרת בספרד ונראה כאן כמו כלום ושום דבר ומנגד הביאה את היקמן בזול מהליגה האיטלקית שנתן פה עונה סבירה +.

אתה מאוד מזלזל באוהדים של מכבי, ברור שיש הרבה כאלה שעושים מנוי כי זאת "ההצגה הכי טובה בעיר" או כי זה סמל סטטוס אבל בגדול האוהדים של מכבי מבינים כדורסל, ויודעים בדיוק מתי עובדים עליהם.

לא מסכים איתך שההנהלה לא מחוייבת להצלחת הקבוצה. בסופו של דבר זה מעגל אחד גדול- אם הם ימשיכו לבנות פה קבוצות חלשות אז יותר ויותר מנויים יעזבו אותם וכך גם הרווחים שלהם (אם יש) ירדו.
מקובי

הודעהעל ידי jol9 » 26 ינואר 2013, 23:30

מקובי כתב:
MTA2311 כתב:מקובי, אף אחד פה לא מציע לסגור את המועדון בגלל עונה אחת גרועה. אם היה מדובר באמת רק בעונה הנוכחית, אני מבטיח לך שאף אחד פה לא היה אומר מילה. גם על התוצאות עצמן אני מניח שאף אחד לא מתעצבן יותר מדי. קבוצות יותר גדולות ממכבי של השנים האחרונות, סיימו עונות בטופ 16 ומטה.

יש כאן אנשים שקוראים למחאת אוהדים בגלל עונה גרועה. (בעונות האחרונות היינו בפיינל פור או קרובים מאוד לשם)

אני אישית לא לוקח את זה לרעת ההנהלה על כך שהם מנסים לגמור את העונה בצורה מאוזנת. רשמתי כאן בכמה נושאים אחרים שאני מעדיף את זה מאשר אוליגרך שישקיע היום ומחר יעלם וישאיר את הקבוצה במצב לא טוב. בסופו של דבר הניהול של מכבי משאיר אותה יציבה ברמות אירופיות כבר 5-6 עשורים (מ67 כמדומני).

מכבי בשנים האחרונות נבנתה על זרים אלמוניים מליגות באירופה- האפמן הגיע מפונלברדה, פארקר הגיע מהדי ליג, פרקינס מחיפה ולפני כן מבלגיה ואני יכול להמשיך ככה לא מעט. ככה מכבי תמיד התנהלה- לפעמים היא פגעה יותר ולפעמים פחות, בד"כ זה כן הצליח להביא אותנו לרמות הגבוהות של אירופה.
השנה מכבי הלכה על קיינר מדלי שנתן עונה נהדרת בספרד ונראה כאן כמו כלום ושום דבר ומנגד הביאה את היקמן בזול מהליגה האיטלקית שנתן פה עונה סבירה +.

אתה מאוד מזלזל באוהדים של מכבי, ברור שיש הרבה כאלה שעושים מנוי כי זאת "ההצגה הכי טובה בעיר" או כי זה סמל סטטוס אבל בגדול האוהדים של מכבי מבינים כדורסל, ויודעים בדיוק מתי עובדים עליהם.

לא מסכים איתך שההנהלה לא מחוייבת להצלחת הקבוצה. בסופו של דבר זה מעגל אחד גדול- אם הם ימשיכו לבנות פה קבוצות חלשות אז יותר ויותר מנויים יעזבו אותם וכך גם הרווחים שלהם (אם יש) ירדו.

פארקר, האפמן וגניבות מהסוג הזה הן גניבות מקריות, בדיוק כמו מוריס ופארגו.
ההבדל הוא שאת האפמן ואת פארקר, מכבי הצליחה להשאיר בקבוצה, יחד עם ניקו, באסטון, מקדונלד ושאר הגניבות של התקופה ההיא. את הגניבות של השנים האחרונות,
מכבי לא מצליחה להשאיר. למעשה אפילו שחקן כמו אוחיון כמעט וברח, ובסופו של דבר נשארו לא מעט משקעים מכל הסאגה ההיא.

ההנהלה חייבת לעשות בדק בית מאוד רציני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־27 אורחים