מה הולך פה ? הפכנו להיות פורום צ'ה ? מעודדים את השחקנים שניצחו את מכבי ?
בימים כתיקונם, זה היה מחוק, לכל היותר, תוך חצי שעה מרגע פתיחת הפוסט ההזוי הזה...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אם יחתימו את גודס, אפילו חביב כבר יצטרך להודות שפדרמן הוא סרטן לקבוצה הזאת.
קובי כתב:מה הולך פה ? הפכנו להיות פורום צ'ה ? מעודדים את השחקנים שניצחו את מכבי ?
בימים כתיקונם, זה היה מחוק, לכל היותר, תוך חצי שעה מרגע פתיחת הפוסט ההזוי הזה...
jol9 כתב:קובי כתב:מה הולך פה ? הפכנו להיות פורום צ'ה ? מעודדים את השחקנים שניצחו את מכבי ?
מסכים מאוד.
השנאה לבלאט מוציאה כאן מפליקס דברים לא קשורים ולא הגיוניים.
ד"א אני חושב שכולנו מסכימים ששרמדיני הוא שחקן טוב, שלא הצליח במכבי בין השאר כי לא השתמשו בו כראוי.
חוץ מזה לא צריך להגזים בכל השאר.
felix_r כתב:jol9 כתב:קובי כתב:מה הולך פה ? הפכנו להיות פורום צ'ה ? מעודדים את השחקנים שניצחו את מכבי ?
מסכים מאוד.
ד"א אני חושב שכולנו מסכימים ששרמדיני הוא שחקן טוב, שלא הצליח במכבי בין השאר כי לא השתמשו בו כראוי.
שטויות במיץ.
כשאין לכם מה לענות באופן ישיר לטענות ונימוקים, כשאין לכם אפשרות להפריך את ההוכחות שלי בצורה הגיונית, אתם מתחילים להמציא סיבות, למה לא צריך לקחת ברצינות את מה שאני אומר. אני מצטער להגיד לכם, אבל זאת דרך מגעילה ולא ראויה לנהל ויכוח.
קובי, ידידי האדמדם, לצ'ה הפכנו באותו הרגע, כשהתחלנו לתרץ את ההפסדים בהבדלי תקציב ובחוסר אפשרות להחתים שחקנים יקרים. זאת תמיד היתה הדרך של הלוזרים. אני, כאוהד מכבי, וכמו אוהד מכבי אמיתי, לא מוכן לקבל הפסדים. במיוחד לא את ההפסדים בנוקיהו, בניגוד לתבוסתנים האדומים שתמיד מוצאים סיבות כאלה ואחרות לתרץ את ההפסד. למכבי אף פעם לא היה את התקציב הכי גבוה ביורוליג, אבל זה לא הפריע לנו לקחת 5 גביעי אירופה. אז אנא ממך, אל תפיל עלי את החטאים של עצמך.
jol9, הנסיון שלך לבטל את דברי על ידי האשמה בשינאה אישית לבלאט, הוא פתטי.
אין בי שום שינאה לבלאט, גם אם אינני אחד מחסידיו הגדולים. בביקורת שלי אני מסתמך על מה שרואות עיני, ולא על יחסי שינאה או אהבה. מה שרואות עיני, זה כשלון מהדהד של דיוויד בלאט העונה, ואני מדבר על הכשלון הזה, בדיוק כמו שבעבר העברתי ביקורת על פיני גרשון, כאשר נכשל בקדנציה האחרונה שלו במכבי. שינאה? אהבה? איך בדיוק זה קשור? ואם היתי מעריץ את בלאט, זה היה הופך את הכשלון שלו לקטן יותר?
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:קובי כתב:מה הולך פה ? הפכנו להיות פורום צ'ה ? מעודדים את השחקנים שניצחו את מכבי ?
מסכים מאוד.
שטויות במיץ.
כשאין לכם מה לענות באופן ישיר לטענות ונימוקים, כשאין לכם אפשרות להפריך את ההוכחות שלי בצורה הגיונית, אתם מתחילים להמציא סיבות, למה לא צריך לקחת ברצינות את מה שאני אומר. אני מצטער להגיד לכם, אבל זאת דרך מגעילה ולא ראויה לנהל ויכוח.
קובי, ידידי האדמדם, לצ'ה הפכנו באותו הרגע, כשהתחלנו לתרץ את ההפסדים בהבדלי תקציב ובחוסר אפשרות להחתים שחקנים יקרים. זאת תמיד היתה הדרך של הלוזרים. אני, כאוהד מכבי, וכמו אוהד מכבי אמיתי, לא מוכן לקבל הפסדים. במיוחד לא את ההפסדים בנוקיהו, בניגוד לתבוסתנים האדומים שתמיד מוצאים סיבות כאלה ואחרות לתרץ את ההפסד. למכבי אף פעם לא היה את התקציב הכי גבוה ביורוליג, אבל זה לא הפריע לנו לקחת 5 גביעי אירופה. אז אנא ממך, אל תפיל עלי את החטאים של עצמך.
jol9, הנסיון שלך לבטל את דברי על ידי האשמה בשינאה אישית לבלאט, הוא פתטי.
אין בי שום שינאה לבלאט, גם אם אינני אחד מחסידיו הגדולים. בביקורת שלי אני מסתמך על מה שרואות עיני, ולא על יחסי שינאה או אהבה. מה שרואות עיני, זה כשלון מהדהד של דיוויד בלאט העונה, ואני מדבר על הכשלון הזה, בדיוק כמו שבעבר העברתי ביקורת על פיני גרשון, כאשר נכשל בקדנציה האחרונה שלו במכבי. שינאה? אהבה? איך בדיוק זה קשור? ואם היתי מעריץ את בלאט, זה היה הופך את הכשלון שלו לקטן יותר?
בוודאי שיש קשר.
האם אמרת איזשהי מילת ביקורת על ווישנייבסקי הפח שעבר פה, הסריח את הפרקט למשך שנה, ואז נעלם מנוף הכדורסל האירופאי הבכיר?
האם האשמת פעם את שרמדיני בכך שהוא לא נותן את התחת בהגנה ולא נאבק על הריבאונד?
ומנגד, האם אמרת איזשהי מילה טובה על פרקינס ומה שהוא נתן למכבי בעונת 2010?
בשנתיים האחרונות, יש לך ביקורת מגמתית נגד בלאט.
הנסיבות לא חשובות מבחינתך.
הביקורת שלך על בלאט היא עד כדי כך מגמתית, שלעיתים נדמה שאתה בטוח לחלוטין, שאתה יכול לעשות עבודה טובה יותר כמאמן מכבי,
וביקורת לא אמורה להישמע כך.
ושוב, אני חוזר בפעם ה-100. יש הרבה דברים בהם הביקורת שלך מוצדקת, אבל בפעם ה-100 אתה מתעלם לחלוטין מהעניין הפעוט, שאין מישהו אחר כרגע שיכול לבצע את העבודה
של בלאט טוב יותר, ולהביא את מכבי להישגים טובים יותר, עם הסגל שיש במכבי.
אתה לא מסוגל לתת דוגמא אחת למאמן שיהיה רלוונטי עבור מכבי במקומו של בלאט, פשוט כי אין כזאת.
החציל האצטקי כתב:יוני, האמת שבשנתיים האחרונות השורה התחתונה שלך הייתה נכונה. היום, יש אלטרנטיבה. קוראים לה ז'ליקו אוברדוביץ'.
החציל האצטקי כתב:יוני, האמת שבשנתיים האחרונות השורה התחתונה שלך הייתה נכונה. היום, יש אלטרנטיבה. קוראים לה ז'ליקו אוברדוביץ'.
felix_r כתב:
גם אם אינני רואה שום קשר לוישנייבסקי, אני בכל זאת אענה לך. וישנייבסקי לא בא לפה על תקן כוכב. הוא תמיד התנדנד על גבול היורוליג, ובמכבי הוא הוכיח למה הוא תמיד שיחק איפה שהוא שיחק. אפשר להתווכח עד כמה הוא היה רע, אבל על דבר אחד אין שום ויכוח: כשהוא בא למכבי, אף אחד לא חשב, שהחתמנו פה איזה שאראס חדש. כולם קיוו שאולי הצלחנו להחתים שחקן נחמד, מציאה, שקבוצות יורוליג אחרות פיספסו. כמו שאומרים, כגודל הציפיות, כך גודל האכזבות. הציפיות מוישנייבסקי לא היו כל כך גדולות, אז גם האכזבה לא היתה גדולה במיוחד. בלאט, להזכירך, הגיע לפה בטור המושיע הגדול, עם ציפיות בשמים. [דרך אגב, וישי לא נעלם כל כך מהר אחרי מכבי. הוא עוד הספיק לעשות קופה באפס פילזן. כנראה הוא לא כל כך הסריח, אם הם התרשמו ממנו והחתימו אותו].
אתה שואל למה לא ביקרתי את שרמאדיני כשהוא היה גרוע בהגנה כשיחק במכבי? כי זאת לא היתה אשמתו. אין שחקן 216 בעולם, שיכול לרוץ אחרי הגארדים על קו השלוש בהגנת החילופים (זה מה שבלאט דרש ממנו), פשוט אין. עובדה: כשמאמן אולימפיאקוס השאיר אותו מתחת לסל, שם מקומו של כל סנטר, הוא נתן משחק הגנה מצוין, והקשה מאוד על שחקני מכבי לקלוע בצבע.
פרקינס היה ונשאר רכז גרוע, שתמיד תקע את ההתקפה של מכבי וגם הפך את חבריו לקו האחורי טובים פחות ממה שהם היו באמת. אני חושב, שזה הוכח ללא כל ספק, כאשר הוא נפצע, ואז פתאום כולם: פארגו, איידסון, פניני ואפילו בורשטיין (עד כמה ששחקן מת יכול) התעורר לחיים ושיחקו נהדר. אז למה אני צריך לשבח אותו? אז יופי, יש לי רכז שלא יודע לקלוע, שלא יודע לרכז כמו שצריך, ושמאוהב בכדור ולא משחרר אותו, שתוקע את הנעת הכדור, אבל מה, הוא מצוין בריבאונד. יופי... [ד"א, לעגת לוישנייבסקי, שנעלם? תראה את דורון פרקינס, שאפילו מקבוצה אוקראינית העיפו אותו... לא משנה]
ביקורת מגמתית נגד בלאט? אני לתומי חשבתי, שמכבי של בלאט מתדרדרת באופן מגמתי. אני ממש לא מבין, למה אני לא אמור לבקר את בלאט כשהוא עושה עבודה גרוע? הוא עדיין לא אוברדוביץ' שהיה זוכה ביורוליג שנה כן שנה לא, ואז ב"שנה לא" היית יכול להיות בטוח, שבשנה הבאה הכל יהיה בסדר. דווקא בלאט הוכיח בשתי הקדנציות שלו במכבי כמאמן ראשי, שהוא תמיד מתחיל טוב, ונחלש בהמשך.
ואחרי שעניתי לך על כל השאלות הלא קשורות, אני רוצה להזכיר לך, שבכל התגובות באשכול הזה, עדיין לא התייחסת באופן ישיר לשום דבר ממה שכתבתי! לשום דבר. או שהאשמת אותי, או ששאלת למה אני מבקר את זה ולא אחר, אבל שום דבר שקשור לדברים שכתבתי. אתה נוהג לעשות את זה באופן קבוע בדיונים שלנו בפורום, אתה תמיד בורח הצידה ומתחיל ויכוח על משהו שלא בדיוק קשור לנושא. אז אני מציע לך להפסיק להביא לדיון את וישנייבסקי וכל שאר השחקנים, כי אין לזה שום קשר לטקסט שכתבתי, ובו אני מתאר את מה שלפי מיטב הבנתי התרחש במשחק האחרון.
felix_r כתב:אני אפילו לא הולך לקרוא את התגבוה שלך בעיון, כי גם במבט חפיף אני כבר רואה שאתה שוב ממשיך להתנגח על דברים שלא קשורים לטקסט שכתבתי בפתיחת האשכול.
jol9 כתב:felix_r כתב:אני אפילו לא הולך לקרוא את התגבוה שלך בעיון, כי גם במבט חפיף אני כבר רואה שאתה שוב ממשיך להתנגח על דברים שלא קשורים לטקסט שכתבתי בפתיחת האשכול.
הם קשורים מאוד, אבל לא משנה. עזוב.
בלאט אפס. אני איתך.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:אני אפילו לא הולך לקרוא את התגבוה שלך בעיון, כי גם במבט חפיף אני כבר רואה שאתה שוב ממשיך להתנגח על דברים שלא קשורים לטקסט שכתבתי בפתיחת האשכול.
הם קשורים מאוד, אבל לא משנה. עזוב.
בלאט אפס. אני איתך.
לידיעתך, נושא האשכול הוא לא "למה פליקס מבקר את דיוויד בלאט". זאת אפילו לא השאלה. כי זה ברור: הקבוצה משחקת חרא, ובלאט הוא האחראי העיקרי למצב (גם אם לא היחיד). נושא האשכול הוא אפילו לא "האם הביקורת על בלאט מוצדקת".
נושא האשכול הוא "הקרב בין בלאט לשרמאדיני במשחק ביום חמישי האחרון". מתאים לך לדבר על זה - אחלה. לא מתאים לך - אנחנו מדינה חופשית. אם יש לך נושא אחר שאתה כן מעוניין לדון בו - פתח אשכול (אם אין עדיין אשכול בנושא). אבל אנא ממך, אל תהפוך את נושא האשכול ל-"למה פליקס כן מבקר את בלאט ולא ביקר בזמנו את וישנייבסקי", כי זה ממש לא קשור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־18 אורחים