שרמאדיני עולה עולה עולה!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שרמאדיני עולה עולה עולה!

הודעהעל ידי קובי » 26 ינואר 2013, 00:51

מה הולך פה ? הפכנו להיות פורום צ'ה ? מעודדים את השחקנים שניצחו את מכבי ?

בימים כתיקונם, זה היה מחוק, לכל היותר, תוך חצי שעה מרגע פתיחת הפוסט ההזוי הזה...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי roy1000 » 26 ינואר 2013, 10:04

אפשר לחשוב מה שרמדיני הראה אתמול. סתם עוד שחקן בינוני שאין לו שום מקום במכבי. אוליפיאקוס מוזמנים לקחת גם את תומאס, מדלי, סמית' והיקמן עולב עולה עולה!
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 26 ינואר 2013, 10:55

MTA2311 כתב:אם יחתימו את גודס, אפילו חביב כבר יצטרך להודות שפדרמן הוא סרטן לקבוצה הזאת.

תקרא את גרינוולד, שהוא נכון להיום העיתונאי האמין והמדוייק ביותר לענייני מכבי.
מבחינתו בלאט כבר בחוץ, והמועמד המוביל הוא גודס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 ינואר 2013, 10:58

קובי כתב:מה הולך פה ? הפכנו להיות פורום צ'ה ? מעודדים את השחקנים שניצחו את מכבי ?

בימים כתיקונם, זה היה מחוק, לכל היותר, תוך חצי שעה מרגע פתיחת הפוסט ההזוי הזה...

מסכים מאוד.
השנאה לבלאט מוציאה כאן מפליקס דברים לא קשורים ולא הגיוניים.

ד"א אני חושב שכולנו מסכימים ששרמדיני הוא שחקן טוב, שלא הצליח במכבי בין השאר כי לא השתמשו בו כראוי.

חוץ מזה לא צריך להגזים בכל השאר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 26 ינואר 2013, 11:44

jol9 כתב:
קובי כתב:מה הולך פה ? הפכנו להיות פורום צ'ה ? מעודדים את השחקנים שניצחו את מכבי ?

מסכים מאוד.

ד"א אני חושב שכולנו מסכימים ששרמדיני הוא שחקן טוב, שלא הצליח במכבי בין השאר כי לא השתמשו בו כראוי.

שטויות במיץ.
כשאין לכם מה לענות באופן ישיר לטענות ונימוקים, כשאין לכם אפשרות להפריך את ההוכחות שלי בצורה הגיונית, אתם מתחילים להמציא סיבות, למה לא צריך לקחת ברצינות את מה שאני אומר. אני מצטער להגיד לכם, אבל זאת דרך מגעילה ולא ראויה לנהל ויכוח.

קובי, ידידי האדמדם, לצ'ה הפכנו באותו הרגע, כשהתחלנו לתרץ את ההפסדים בהבדלי תקציב ובחוסר אפשרות להחתים שחקנים יקרים. זאת תמיד היתה הדרך של הלוזרים. אני, כאוהד מכבי, וכמו אוהד מכבי אמיתי, לא מוכן לקבל הפסדים. במיוחד לא את ההפסדים בנוקיהו, בניגוד לתבוסתנים האדומים שתמיד מוצאים סיבות כאלה ואחרות לתרץ את ההפסד. למכבי אף פעם לא היה את התקציב הכי גבוה ביורוליג, אבל זה לא הפריע לנו לקחת 5 גביעי אירופה. אז אנא ממך, אל תפיל עלי את החטאים של עצמך.

jol9, הנסיון שלך לבטל את דברי על ידי האשמה בשינאה אישית לבלאט, הוא פתטי.
אין בי שום שינאה לבלאט, גם אם אינני אחד מחסידיו הגדולים. בביקורת שלי אני מסתמך על מה שרואות עיני, ולא על יחסי שינאה או אהבה. מה שרואות עיני, זה כשלון מהדהד של דיוויד בלאט העונה, ואני מדבר על הכשלון הזה, בדיוק כמו שבעבר העברתי ביקורת על פיני גרשון, כאשר נכשל בקדנציה האחרונה שלו במכבי. שינאה? אהבה? איך בדיוק זה קשור? ואם היתי מעריץ את בלאט, זה היה הופך את הכשלון שלו לקטן יותר?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 26 ינואר 2013, 16:39

felix_r כתב:
jol9 כתב:

מסכים מאוד.

שטויות במיץ.
כשאין לכם מה לענות באופן ישיר לטענות ונימוקים, כשאין לכם אפשרות להפריך את ההוכחות שלי בצורה הגיונית, אתם מתחילים להמציא סיבות, למה לא צריך לקחת ברצינות את מה שאני אומר. אני מצטער להגיד לכם, אבל זאת דרך מגעילה ולא ראויה לנהל ויכוח.

קובי, ידידי האדמדם, לצ'ה הפכנו באותו הרגע, כשהתחלנו לתרץ את ההפסדים בהבדלי תקציב ובחוסר אפשרות להחתים שחקנים יקרים. זאת תמיד היתה הדרך של הלוזרים. אני, כאוהד מכבי, וכמו אוהד מכבי אמיתי, לא מוכן לקבל הפסדים. במיוחד לא את ההפסדים בנוקיהו, בניגוד לתבוסתנים האדומים שתמיד מוצאים סיבות כאלה ואחרות לתרץ את ההפסד. למכבי אף פעם לא היה את התקציב הכי גבוה ביורוליג, אבל זה לא הפריע לנו לקחת 5 גביעי אירופה. אז אנא ממך, אל תפיל עלי את החטאים של עצמך.

אין בי שום שינאה לבלאט, גם אם אינני אחד מחסידיו הגדולים. בביקורת שלי אני מסתמך על מה שרואות עיני, ולא על יחסי שינאה או אהבה. מה שרואות עיני, זה כשלון מהדהד של דיוויד בלאט העונה, ואני מדבר על הכשלון הזה, בדיוק כמו שבעבר העברתי ביקורת על פיני גרשון, כאשר נכשל בקדנציה האחרונה שלו במכבי. שינאה? אהבה? איך בדיוק זה קשור? ואם היתי מעריץ את בלאט, זה היה הופך את הכשלון שלו לקטן יותר?

בוודאי שיש קשר.
האם אמרת איזשהי מילת ביקורת על ווישנייבסקי הפח שעבר פה, הסריח את הפרקט למשך שנה, ואז נעלם מנוף הכדורסל האירופאי הבכיר?
האם האשמת פעם את שרמדיני בכך שהוא לא נותן את התחת בהגנה ולא נאבק על הריבאונד?

ומנגד, האם אמרת איזשהי מילה טובה על פרקינס ומה שהוא נתן למכבי בעונת 2010?

בשנתיים האחרונות, יש לך ביקורת מגמתית נגד בלאט.
הנסיבות לא חשובות מבחינתך.

הביקורת שלך על בלאט היא עד כדי כך מגמתית, שלעיתים נדמה שאתה בטוח לחלוטין, שאתה יכול לעשות עבודה טובה יותר כמאמן מכבי,
וביקורת לא אמורה להישמע כך.

ושוב, אני חוזר בפעם ה-100. יש הרבה דברים בהם הביקורת שלך מוצדקת, אבל בפעם ה-100 אתה מתעלם לחלוטין מהעניין הפעוט, שאין מישהו אחר כרגע שיכול לבצע את העבודה
של בלאט טוב יותר, ולהביא את מכבי להישגים טובים יותר, עם הסגל שיש במכבי.
אתה לא מסוגל לתת דוגמא אחת למאמן שיהיה רלוונטי עבור מכבי במקומו של בלאט, פשוט כי אין כזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 ינואר 2013, 17:18

יוני, האמת שבשנתיים האחרונות השורה התחתונה שלך הייתה נכונה. היום, יש אלטרנטיבה. קוראים לה ז'ליקו אוברדוביץ'.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 26 ינואר 2013, 17:43

jol9 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:

מסכים מאוד.

שטויות במיץ.

בוודאי שיש קשר.
האם אמרת איזשהי מילת ביקורת על ווישנייבסקי הפח שעבר פה, הסריח את הפרקט למשך שנה, ואז נעלם מנוף הכדורסל האירופאי הבכיר?
האם האשמת פעם את שרמדיני בכך שהוא לא נותן את התחת בהגנה ולא נאבק על הריבאונד?

ומנגד, האם אמרת איזשהי מילה טובה על פרקינס ומה שהוא נתן למכבי בעונת 2010?

בשנתיים האחרונות, יש לך ביקורת מגמתית נגד בלאט.
הנסיבות לא חשובות מבחינתך.

הביקורת שלך על בלאט היא עד כדי כך מגמתית, שלעיתים נדמה שאתה בטוח לחלוטין, שאתה יכול לעשות עבודה טובה יותר כמאמן מכבי,
וביקורת לא אמורה להישמע כך.

ושוב, אני חוזר בפעם ה-100. יש הרבה דברים בהם הביקורת שלך מוצדקת, אבל בפעם ה-100 אתה מתעלם לחלוטין מהעניין הפעוט, שאין מישהו אחר כרגע שיכול לבצע את העבודה
של בלאט טוב יותר, ולהביא את מכבי להישגים טובים יותר, עם הסגל שיש במכבי.
אתה לא מסוגל לתת דוגמא אחת למאמן שיהיה רלוונטי עבור מכבי במקומו של בלאט, פשוט כי אין כזאת.

גם אם אינני רואה שום קשר לוישנייבסקי, אני בכל זאת אענה לך. וישנייבסקי לא בא לפה על תקן כוכב. הוא תמיד התנדנד על גבול היורוליג, ובמכבי הוא הוכיח למה הוא תמיד שיחק איפה שהוא שיחק. אפשר להתווכח עד כמה הוא היה רע, אבל על דבר אחד אין שום ויכוח: כשהוא בא למכבי, אף אחד לא חשב, שהחתמנו פה איזה שאראס חדש. כולם קיוו שאולי הצלחנו להחתים שחקן נחמד, מציאה, שקבוצות יורוליג אחרות פיספסו. כמו שאומרים, כגודל הציפיות, כך גודל האכזבות. הציפיות מוישנייבסקי לא היו כל כך גדולות, אז גם האכזבה לא היתה גדולה במיוחד. בלאט, להזכירך, הגיע לפה בטור המושיע הגדול, עם ציפיות בשמים. [דרך אגב, וישי לא נעלם כל כך מהר אחרי מכבי. הוא עוד הספיק לעשות קופה באפס פילזן. כנראה הוא לא כל כך הסריח, אם הם התרשמו ממנו והחתימו אותו].

אתה שואל למה לא ביקרתי את שרמאדיני כשהוא היה גרוע בהגנה כשיחק במכבי? כי זאת לא היתה אשמתו. אין שחקן 216 בעולם, שיכול לרוץ אחרי הגארדים על קו השלוש בהגנת החילופים (זה מה שבלאט דרש ממנו), פשוט אין. עובדה: כשמאמן אולימפיאקוס השאיר אותו מתחת לסל, שם מקומו של כל סנטר, הוא נתן משחק הגנה מצוין, והקשה מאוד על שחקני מכבי לקלוע בצבע.

פרקינס היה ונשאר רכז גרוע, שתמיד תקע את ההתקפה של מכבי וגם הפך את חבריו לקו האחורי טובים פחות ממה שהם היו באמת. אני חושב, שזה הוכח ללא כל ספק, כאשר הוא נפצע, ואז פתאום כולם: פארגו, איידסון, פניני ואפילו בורשטיין (עד כמה ששחקן מת יכול) התעורר לחיים ושיחקו נהדר. אז למה אני צריך לשבח אותו? אז יופי, יש לי רכז שלא יודע לקלוע, שלא יודע לרכז כמו שצריך, ושמאוהב בכדור ולא משחרר אותו, שתוקע את הנעת הכדור, אבל מה, הוא מצוין בריבאונד. יופי... [ד"א, לעגת לוישנייבסקי, שנעלם? תראה את דורון פרקינס, שאפילו מקבוצה אוקראינית העיפו אותו... לא משנה]

ביקורת מגמתית נגד בלאט? אני לתומי חשבתי, שמכבי של בלאט מתדרדרת באופן מגמתי. אני ממש לא מבין, למה אני לא אמור לבקר את בלאט כשהוא עושה עבודה גרוע? הוא עדיין לא אוברדוביץ' שהיה זוכה ביורוליג שנה כן שנה לא, ואז ב"שנה לא" היית יכול להיות בטוח, שבשנה הבאה הכל יהיה בסדר. דווקא בלאט הוכיח בשתי הקדנציות שלו במכבי כמאמן ראשי, שהוא תמיד מתחיל טוב, ונחלש בהמשך.

ואחרי שעניתי לך על כל השאלות הלא קשורות, אני רוצה להזכיר לך, שבכל התגובות באשכול הזה, עדיין לא התייחסת באופן ישיר לשום דבר ממה שכתבתי! לשום דבר. או שהאשמת אותי, או ששאלת למה אני מבקר את זה ולא אחר, אבל שום דבר שקשור לדברים שכתבתי. אתה נוהג לעשות את זה באופן קבוע בדיונים שלנו בפורום, אתה תמיד בורח הצידה ומתחיל ויכוח על משהו שלא בדיוק קשור לנושא. אז אני מציע לך להפסיק להביא לדיון את וישנייבסקי וכל שאר השחקנים, כי אין לזה שום קשר לטקסט שכתבתי, ובו אני מתאר את מה שלפי מיטב הבנתי התרחש במשחק האחרון.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי NY boy » 26 ינואר 2013, 17:53

החציל האצטקי כתב:יוני, האמת שבשנתיים האחרונות השורה התחתונה שלך הייתה נכונה. היום, יש אלטרנטיבה. קוראים לה ז'ליקו אוברדוביץ'.

חחחחחח

כאילו אוברדוביץ' יסכים לבוא לפה ולתת לחבורת פדרמן, אבן ושות' להנחית לו או בכלל להציע לו שחקנים. האנשים האלה שהם היום המשפיעים ביותר במכבי לא יתנו לרעיון כזה בכלל לעלות על הפרק כי אז זה אומר שהם יהפכו למיותרים (במיוחד אבן ומחלקת הסקאוטינג שלו, פדרמן עדיין יהיה מנכ"ל\סעלים הוא ימצא מה לעשות).
NY boy

הודעהעל ידי jol9 » 26 ינואר 2013, 18:12

החציל האצטקי כתב:יוני, האמת שבשנתיים האחרונות השורה התחתונה שלך הייתה נכונה. היום, יש אלטרנטיבה. קוראים לה ז'ליקו אוברדוביץ'.

אני חושב שהשמות הרלוונטיים עבור מכבי הם לכל היותר מאמנים מהדרג של המאמן של סיינה ודומיו.
על פניו זה יכול להצליח, אבל לטעמי הסיכויים לכך לא גבוהים בכלל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 ינואר 2013, 18:44

felix_r כתב:
גם אם אינני רואה שום קשר לוישנייבסקי, אני בכל זאת אענה לך. וישנייבסקי לא בא לפה על תקן כוכב. הוא תמיד התנדנד על גבול היורוליג, ובמכבי הוא הוכיח למה הוא תמיד שיחק איפה שהוא שיחק. אפשר להתווכח עד כמה הוא היה רע, אבל על דבר אחד אין שום ויכוח: כשהוא בא למכבי, אף אחד לא חשב, שהחתמנו פה איזה שאראס חדש. כולם קיוו שאולי הצלחנו להחתים שחקן נחמד, מציאה, שקבוצות יורוליג אחרות פיספסו. כמו שאומרים, כגודל הציפיות, כך גודל האכזבות. הציפיות מוישנייבסקי לא היו כל כך גדולות, אז גם האכזבה לא היתה גדולה במיוחד. בלאט, להזכירך, הגיע לפה בטור המושיע הגדול, עם ציפיות בשמים. [דרך אגב, וישי לא נעלם כל כך מהר אחרי מכבי. הוא עוד הספיק לעשות קופה באפס פילזן. כנראה הוא לא כל כך הסריח, אם הם התרשמו ממנו והחתימו אותו].

אתה שואל למה לא ביקרתי את שרמאדיני כשהוא היה גרוע בהגנה כשיחק במכבי? כי זאת לא היתה אשמתו. אין שחקן 216 בעולם, שיכול לרוץ אחרי הגארדים על קו השלוש בהגנת החילופים (זה מה שבלאט דרש ממנו), פשוט אין. עובדה: כשמאמן אולימפיאקוס השאיר אותו מתחת לסל, שם מקומו של כל סנטר, הוא נתן משחק הגנה מצוין, והקשה מאוד על שחקני מכבי לקלוע בצבע.

פרקינס היה ונשאר רכז גרוע, שתמיד תקע את ההתקפה של מכבי וגם הפך את חבריו לקו האחורי טובים פחות ממה שהם היו באמת. אני חושב, שזה הוכח ללא כל ספק, כאשר הוא נפצע, ואז פתאום כולם: פארגו, איידסון, פניני ואפילו בורשטיין (עד כמה ששחקן מת יכול) התעורר לחיים ושיחקו נהדר. אז למה אני צריך לשבח אותו? אז יופי, יש לי רכז שלא יודע לקלוע, שלא יודע לרכז כמו שצריך, ושמאוהב בכדור ולא משחרר אותו, שתוקע את הנעת הכדור, אבל מה, הוא מצוין בריבאונד. יופי... [ד"א, לעגת לוישנייבסקי, שנעלם? תראה את דורון פרקינס, שאפילו מקבוצה אוקראינית העיפו אותו... לא משנה]

ביקורת מגמתית נגד בלאט? אני לתומי חשבתי, שמכבי של בלאט מתדרדרת באופן מגמתי. אני ממש לא מבין, למה אני לא אמור לבקר את בלאט כשהוא עושה עבודה גרוע? הוא עדיין לא אוברדוביץ' שהיה זוכה ביורוליג שנה כן שנה לא, ואז ב"שנה לא" היית יכול להיות בטוח, שבשנה הבאה הכל יהיה בסדר. דווקא בלאט הוכיח בשתי הקדנציות שלו במכבי כמאמן ראשי, שהוא תמיד מתחיל טוב, ונחלש בהמשך.

ואחרי שעניתי לך על כל השאלות הלא קשורות, אני רוצה להזכיר לך, שבכל התגובות באשכול הזה, עדיין לא התייחסת באופן ישיר לשום דבר ממה שכתבתי! לשום דבר. או שהאשמת אותי, או ששאלת למה אני מבקר את זה ולא אחר, אבל שום דבר שקשור לדברים שכתבתי. אתה נוהג לעשות את זה באופן קבוע בדיונים שלנו בפורום, אתה תמיד בורח הצידה ומתחיל ויכוח על משהו שלא בדיוק קשור לנושא. אז אני מציע לך להפסיק להביא לדיון את וישנייבסקי וכל שאר השחקנים, כי אין לזה שום קשר לטקסט שכתבתי, ובו אני מתאר את מה שלפי מיטב הבנתי התרחש במשחק האחרון.

הדוגמאות של ווישניבסקי ופרקינס הן דווקא מאוד קשורות לעניין.
הציפיות מפרקינס היו נמוכות בהרבה מאלה שהיו מוויז, שהיה שחקן הרבה יותר יקר מפרקינס.
בעוד ה"פולני" נזרק ממכבי, פרקינס הוביל את הקבוצה לעונה הכי טובה של הקבוצה מאז פירוק השושלת, ועד שנפצע היה השחקן הכי טוב בקבוצה. ואני מזכיר לך
שזאת היתה קבוצה ששיחקה כדורסל נהדר גם לפני שפרקינס נפצע, עם רצפים של ניצחונות מוחצים גם בארץ וגם באירופה.
זה שאחרי הפציעה הקבוצה התלכדה ולא נתנה לזה להרוס לה, לא אומר שפרקינס היה שחקן שהזיק לקבוצה. ההיפך הוא הנכון.
ואני מזכיר לך שפרקינס נפצע פציעה מאוד קשה במי מכבי, שבאופן מעשי גמרה לו את הקריירה, אז ההיעלמות שלו ושל וויז, היא לא בדיוק אותו הדבר.

ציפיות מבלאט? היו לך הרבה ציפיות בפתיחת העונה הזאת? נדמה לי שהיית אחד מהמבקרים הגדולים של הסגל של מכבי, לא?
אז פתאום יש אכזבה?
בלאט עושה עבודה גרועה? אני מזכיר לך שבקדנציה של בלאט, מכבי הגיעה לגמר היורוליג, היתה רחוקה נק' אחת מפיינל פור נוסף ולקחה 4 מ-4 בתארים המקומיים.
מה עשה צביקה בעונת 2007-08?

לגבי מה שכתבת בפסקה האחרונה:
בפוסט הראשון שלי בשרשור הזה כתבתי "אני לא אומר שהטיעונים שהבאת בפוסט הארוך הם מופרכים. יש בהם הגיון.
אבל זאת תאוריית קונספירציה, בדיוק כמו תאוריית הקונספירציה שהבאתי לגבי זה שההנהלה רצתה שכל אתרי האינטרנט יכתבו נגד בלאט."

ז"א כן התייחסתי לדברים שכתבת. אמנם לא בפירוט, אבל בהחלט קראתי בעיון, ולא מצאתי שם דברים מופרכים, משמע הסכמתי איתך שמה שכתבת יכול להיות נכון
באופן כזה או אחר, אבל המסקנה הסופית מהדברים האלה, יכולה להיות אחרת ולאו דווקא זאת שהגעת אליה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 26 ינואר 2013, 20:31

אני אפילו לא הולך לקרוא את התגבוה שלך בעיון, כי גם במבט חפיף אני כבר רואה שאתה שוב ממשיך להתנגח על דברים שלא קשורים לטקסט שכתבתי בפתיחת האשכול.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 26 ינואר 2013, 21:01

felix_r כתב:אני אפילו לא הולך לקרוא את התגבוה שלך בעיון, כי גם במבט חפיף אני כבר רואה שאתה שוב ממשיך להתנגח על דברים שלא קשורים לטקסט שכתבתי בפתיחת האשכול.

הם קשורים מאוד, אבל לא משנה. עזוב.
בלאט אפס. אני איתך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 26 ינואר 2013, 21:45

jol9 כתב:
felix_r כתב:אני אפילו לא הולך לקרוא את התגבוה שלך בעיון, כי גם במבט חפיף אני כבר רואה שאתה שוב ממשיך להתנגח על דברים שלא קשורים לטקסט שכתבתי בפתיחת האשכול.

בלאט אפס. אני איתך.

לידיעתך, נושא האשכול הוא לא "למה פליקס מבקר את דיוויד בלאט". זאת אפילו לא השאלה. כי זה ברור: הקבוצה משחקת חרא, ובלאט הוא האחראי העיקרי למצב (גם אם לא היחיד). נושא האשכול הוא אפילו לא "האם הביקורת על בלאט מוצדקת".

נושא האשכול הוא "הקרב בין בלאט לשרמאדיני במשחק ביום חמישי האחרון". מתאים לך לדבר על זה - אחלה. לא מתאים לך - אנחנו מדינה חופשית. אם יש לך נושא אחר שאתה כן מעוניין לדון בו - פתח אשכול (אם אין עדיין אשכול בנושא). אבל אנא ממך, אל תהפוך את נושא האשכול ל-"למה פליקס כן מבקר את בלאט ולא ביקר בזמנו את וישנייבסקי", כי זה ממש לא קשור.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 26 ינואר 2013, 23:09

felix_r כתב:
jol9 כתב:

בלאט אפס. אני איתך.

לידיעתך, נושא האשכול הוא לא "למה פליקס מבקר את דיוויד בלאט". זאת אפילו לא השאלה. כי זה ברור: הקבוצה משחקת חרא, ובלאט הוא האחראי העיקרי למצב (גם אם לא היחיד). נושא האשכול הוא אפילו לא "האם הביקורת על בלאט מוצדקת".

נושא האשכול הוא "הקרב בין בלאט לשרמאדיני במשחק ביום חמישי האחרון". מתאים לך לדבר על זה - אחלה. לא מתאים לך - אנחנו מדינה חופשית. אם יש לך נושא אחר שאתה כן מעוניין לדון בו - פתח אשכול (אם אין עדיין אשכול בנושא). אבל אנא ממך, אל תהפוך את נושא האשכול ל-"למה פליקס כן מבקר את בלאט ולא ביקר בזמנו את וישנייבסקי", כי זה ממש לא קשור.

fine.

אני לא חושב שמכבי הפקירה את ספאנוליס ואת הקלעים בפתיחת המשחק בשביל לעצור את שרמדיני.
אתה באמת מאמין שבלאט אמר - עזבו את ספאנוליס תסגרו חזק את שרמדיני?
אול' פתחה מצויין והיתה מאוד מדוייקת בפתיחת המשחק. הנזק נעשה עם ובלי שרמדיני על המגרש. ספאנוליס קלע זריקות שבערך רק הוא ונבארו מסוגלים לקלוע
באירופה. לא ראיתי שום זריקה חופשית שלהם.

פלאניניץ' בחמישייה היה גימיק טיפשי ולא קשור למציאות - טעות של בלאט, ולא נראה לי כמו זדון.

בהתקפה זה דווקא הגיוני שניסו לתקוף את שרמדיני. הרי אותו שרמדיני לא ממש הצטיין מתחת לסל של מכבי, גם כשלא היה צריך להתרוצץ על רחבת השלוש.
הגיוני שהיקמן ואוחיון הזריזים ינסו לחדור ולהוציא ממנו עבירות.

סה"כ שרמדיני היה די טוב, בדיוק כמו שחשבנו שהוא יכול להיות במכבי. אבל ג'יימס שחקן טוב ממנו, ושרמדיני בצדק היה המחליף שלו.
זה שבלאט לא הפיק ממנו את המקסימום, זה ברור, אבל הוא לא המאמן הראשון ולא האחרון שזה קורה לו.

נראה לי שלחפש איזשהי קונספירציה כאן, זה לא הכיוון. כמה טעויות, קצת יותר מוטיבציה ורצון מצד השחקן, וגם קצת מזל בסוף, וזה בעצם הסיכום של המשחק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־18 אורחים