המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:פשוט קבוצה רעה , עם ספסל רע , ושחקנים שלא מסוגלים לחבר 2 פעולות חיוביות ברצף.
אני לא מבין את הזובור לרוט , כאילו הוא היחיד שלא משחק טוב. מה הרווחת בדקה וחצי שלו בלאט?
Holiday_Armadillo כתב:ankram כתב:פשוט קבוצה רעה , עם ספסל רע , ושחקנים שלא מסוגלים לחבר 2 פעולות חיוביות ברצף.
אני לא מבין את הזובור לרוט , כאילו הוא היחיד שלא משחק טוב. מה הרווחת בדקה וחצי שלו בלאט?
נראה לי שגם לבלאט נמאס מהעונה הזאת
Holiday_Armadillo כתב:ankram כתב:פשוט קבוצה רעה , עם ספסל רע , ושחקנים שלא מסוגלים לחבר 2 פעולות חיוביות ברצף.
נראה לי שגם לבלאט נמאס מהעונה הזאת
ankram כתב:גם מקל וגם אוחיון במפגן מחריד של רכזים. לאן נעלם הרכז הישראלי הפיקח?
kubachrick כתב:ankram כתב:גם מקל וגם אוחיון במפגן מחריד של רכזים. לאן נעלם הרכז הישראלי הפיקח?
היכל נוקיה במפגן רועם במיוחד,של חוסר אינטלגנציה,ואני לא אוהב לחזור על עצמי,אבל מיד רואים את זה על הרכז.
יוגב אוחיון לא קולע,לא מרכז אולי יש לו חוש הומור מיוחד בחדר ההלבשה,מסופקני.
אותו דבר לגבי המקל הזה,שאפילו מקל מחורר נכנס יותר בקלות לסל מהכדורים שהוא מיידה.
אני לא מבין את הבלאט הזה,הרכז שלו מרקד בלט על המגרש והוא לא נותן שום צ'אנס לרוט.
felix_r כתב:היקמן פשוט שערוריה היום.
LIAV10 כתב:ג׳יימס קופץ ומתאבד על הכדור בריבאונד התקפה ויוגב הפרינססה לא חושב בכלל לנסות להגיע לכדור שרחוק ממנו במטר ונותן לו לצאת..
נראה שרק לשון אכפת..
ankram כתב:אני לא מאמין , תרגיל מטייפ אאוט שלא כולל חדירה של יוגב על ההימליה.
kubachrick כתב:ankram כתב:אני לא מאמין , תרגיל מטייפ אאוט שלא כולל חדירה של יוגב על ההימליה.
חחח גם אני חייכתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־16 אורחים