מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מועמדים לעונה הבאה

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 פברואר 2013, 22:58

לגבי גיסט זה קשה, הוא לא בדיוק חכם אבל מאוד מוכשר..
באמת קשה לסמוך אחריו אחרי הסמים, אלא אם כן יעשו לו בדיקות כל זמן קצר מאוד..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 פברואר 2013, 23:36

גם אני לא כל כך בעד בראון, אבל הוא השחקן הכי מהיר באירופה וזה יתרון ענק..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 16 פברואר 2013, 00:24

LIAV10 כתב:גם אני לא כל כך בעד בראון, אבל הוא השחקן הכי מהיר באירופה וזה יתרון ענק..

מצטער להגיד לך, אבל מקאלב הוא השחקן הכי מהיר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 16 פברואר 2013, 00:28

LIAV10 כתב:לגבי גיסט זה קשה, הוא לא בדיוק חכם אבל מאוד מוכשר..

אם כבר בלאט רוצה פאוור בסגנון הזה, אז לדעתי יותר שווה ללכת על דאון תומפסון מאלבה, ולא על גיסט.
אולי אפילו שווה להביא שחקן מקופליג
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 פברואר 2013, 00:31

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:לגבי גיסט זה קשה, הוא לא בדיוק חכם אבל מאוד מוכשר..

אם כבר בלאט רוצה פאוור בסגנון הזה, אז לדעתי יותר שווה ללכת על דאון תומפסון מאלבה, ולא על גיסט.
אולי אפילו שווה להביא שחקן מקופליג

גיסט גם יוצא החוצה וזורק משלוש

אין סיבה להביא עוד שחקן בעמדה 4 שחי בצבע כמו ליאור
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 16 פברואר 2013, 01:12

הבעיה היחידה שאני רואה את גיסט(וזה עניין מהותי) זה איי קיו כדורסל מאוד נמוך. משהו ברמה של תומאס, רק עם פי כמה וכמה כישרון. האיש זרק 49 שלשות ביורוליג עד עכשיו, קצב של כמעט 3 זריקות למשחק, עם 36%. ל-2 נקודות הוא קולע ב-42% שזה גם מסריח מאוד. הוא אתלט נהדר, בעיקרון סוג של מרכוס הייסליפ כזה לעניים, אבל האינטילגנציה שלו פוגעת בו, בשני הצדדים של המגרש.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 פברואר 2013, 01:34

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:גם אני לא כל כך בעד בראון, אבל הוא השחקן הכי מהיר באירופה וזה יתרון ענק..

מצטער להגיד לך, אבל מקאלב הוא השחקן הכי מהיר

אוקיי, טופ 3
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 16 פברואר 2013, 01:47

מה שהכי מתפיע אותי זה שהדיבורים הם על עמדה 4, כשהעמדות החשובות באמת הן בקו האחורי ובסנטר...

מחליף של אליהו בעמדה 4 לא כזהחשוב בשביל שנתחיל בו את עונת המלפפונים כבר בפברואר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 16 פברואר 2013, 01:48

אני לא חושב שבאמת יש דיבורים עם מישהו. גלדסטון מקשקש כהרגלו ולא הרבה מעבר לזה לדעתי.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 פברואר 2013, 02:06

שחף כתב:אני לא חושב שבאמת יש דיבורים עם מישהו. גלדסטון מקשקש כהרגלו ולא הרבה מעבר לזה לדעתי.

זה יהיה כמו כדור שלג עכשיו
ONE יפרסם מועמדים ואז ספורט 5 ירגישו מחוייבים לפרסם מה שיגרום לוואלה לפרסם מה שיגרום ליורובאסקט לפרסם

אין מה לעשות, זאת עונת המלפפונים שמתחילה עכשיו
בגלל שאין מה לדבר מקצועית על מכבי של השנה נצטרך להתחיל לדבר על מלפפונים בחודש פברואר(כשזה ברור שאולי 0.1% יגיע הנה)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 פברואר 2013, 02:15

לדעתי אם כבר יש על מה לדבר, אז זה על הקונספט - סגל מצומצם, רכז מוביל ברמה גבוהה וכו'. אפשר כמובן לדבר על שמות, אבל
בעיקר של ישראלים, כי לדבר על זרים עכשיו זה מתאים יותר לשרשור הסקאוטינג, ולא למשהו שקשור למכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 פברואר 2013, 02:19

jol9 כתב:לדעתי אם כבר יש על מה לדבר, אז זה על הקונספט - סגל מצומצם, רכז מוביל ברמה גבוהה וכו'. אפשר כמובן לדבר על שמות, אבל
בעיקר של ישראלים, כי לדבר על זרים עכשיו זה מתאים יותר לשרשור הסקאוטינג, ולא למשהו שקשור למכבי.

כל שנה מדברים על קונספט
מוכרים לנו שמחפשים סופרסטאר ושחקן ברמה הכי גבוהה של אירופה ובסוף מוכרים לנו לוקשים שרוביו לא הגיע כי לא הובטחו לו נעליים שעשויות מנחשי גומי ובורוסיס לא פה כי לא היה לקאסטרו את המכנסיים שהוא רצה אז מביאים לפה את לוגאן או ביופורד ומסבירים לנו כמה שהם יעזרו לקבוצה ושהשכר שלהם לא קובע כלום
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 16 פברואר 2013, 09:22

עם כל הכבוד לבראון, והוא בהחלט נותן עונה מדהימה, אני מעדיף את פארגו. מכבי חייבת לנסות להביא אותו קודם כל. אם זה לא יילך, בראון הוא אופציה טובה, רק שבעונה הבאה הוא יקבל הצעות פי 4 יותר גבוהות מהשכר שלו כרגע, וזה מחוץ לתחום חצי מליון דולר הנדיבים שפדרמן יציע לו. מה שאומר שגם פארגו לא יבוא.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2013, 09:59

er79 כתב:עם כל הכבוד לבראון, והוא בהחלט נותן עונה מדהימה, אני מעדיף את פארגו. מכבי חייבת לנסות להביא אותו קודם כל. אם זה לא יילך, בראון הוא אופציה טובה, רק שבעונה הבאה הוא יקבל הצעות פי 4 יותר גבוהות מהשכר שלו כרגע, וזה מחוץ לתחום חצי מליון דולר הנדיבים שפדרמן יציע לו. מה שאומר שגם פארגו לא יבוא.

דיבורים על לנגפורד ופארגו הם לא ריאליים כרגע. תכוון יותר לשחקנים ברמה של היקמן.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 16 פברואר 2013, 10:42

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:לדעתי אם כבר יש על מה לדבר, אז זה על הקונספט - סגל מצומצם, רכז מוביל ברמה גבוהה וכו'. אפשר כמובן לדבר על שמות, אבל

כל שנה מדברים על קונספט
מוכרים לנו שמחפשים סופרסטאר ושחקן ברמה הכי גבוהה של אירופה ובסוף מוכרים לנו לוקשים שרוביו לא הגיע כי לא הובטחו לו נעליים שעשויות מנחשי גומי ובורוסיס לא פה כי לא היה לקאסטרו את המכנסיים שהוא רצה אז מביאים לפה את לוגאן או ביופורד ומסבירים לנו כמה שהם יעזרו לקבוצה ושהשכר שלהם לא קובע כלום

זה נכון, אבל תסבירי לי מה ההגיון להתעסק בשחקן כמו גיסט. הרי כאלה יש כמו זבל לא רק באירופה, גם בליגה שלנו, וגם טובים בהרבה ממנו...

מילא תגידי לי מכבי שמו לה למטרה להחזיר לכאן את ג'ורדן פארמר, אבל גיסט? זה מה שאנחנו רוצים לדבר עליו עד יוני??
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 16 פברואר 2013, 10:46

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כל שנה מדברים על קונספט

זה נכון, אבל תסבירי לי מה ההגיון להתעסק בשחקן כמו גיסט. הרי כאלה יש כמו זבל לא רק באירופה, גם בליגה שלנו, וגם טובים בהרבה ממנו...

מילא תגידי לי מכבי שמו לה למטרה להחזיר לכאן את ג'ורדן פארמר, אבל גיסט? זה מה שאנחנו רוצים לדבר עליו עד יוני??

גיסט הוא מסוג השחקנים שבלאט מחבב , שם נמצאת התשובה לשאלה שלך לדעתי , לא במקרה שרמאדיני מאצ'באן ונכון להיום גם פלאניניץ לא ממש פורחים תחתיו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי er79 » 16 פברואר 2013, 10:50

roy1000 כתב:
er79 כתב:עם כל הכבוד לבראון, והוא בהחלט נותן עונה מדהימה, אני מעדיף את פארגו. מכבי חייבת לנסות להביא אותו קודם כל. אם זה לא יילך, בראון הוא אופציה טובה, רק שבעונה הבאה הוא יקבל הצעות פי 4 יותר גבוהות מהשכר שלו כרגע, וזה מחוץ לתחום חצי מליון דולר הנדיבים שפדרמן יציע לו. מה שאומר שגם פארגו לא יבוא.

דיבורים על לנגפורד ופארגו הם לא ריאליים כרגע. תכוון יותר לשחקנים ברמה של היקמן.

הבעלים של מכבי מגיעים בקיץ לפרשת דרכים. הם צריכים להחליט אם הם ממשיכים לשקוע בבינוניות ולהיראות כמו לובליאנה, או שמשקיעים יותר/מוכרים את חלקם לבעלים חדש/מוסיפים עוד בעלים. אני מקווה שבקיץ יהיה שינוי, ואם לא - אני מאוד מקווה שיהיה חרם מינויים הקיץ. אם לא יבואו קליברים כמו פארגו ולנגפורד, אפשר לסגור את הבאסטה ולעבור להתמודד ביורוקאפ (גם אותו לא ניקח עם תקציב כזה).
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 פברואר 2013, 10:56

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כל שנה מדברים על קונספט

אתה מתפרץ לדלת פתוחה פה
כאילו שהחלום שלי זה שחקנים כמו גיסט ולוגאן
אני לא מתכוונת ליצור לעצמי אשליות של פארמר ופארגו ולשחק עם משכורות בשביל להראות שזה הגיוני ובסוף לקבל את השניים הראשונים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Assaf M » 16 פברואר 2013, 11:43

אני לא מבין איך אחרי העונה הנוכחית אתם עדיין מכוונים לשחקנים בינוניים כמו היינס גיסט ובראון!
בראון זה שחקן בדיוק כמו מקלא'ב, מסוג השחקנים שצריך את הכדור כל הזמן בידיים ושהקבוצה תתבסס עליו- במכבי זה לא עובד ככה, בסיינה כן.
שימו לב שמקלאב נותן חצי מהמספרים שנתן בעונה שעברה בקבוצה שמשחקת סגנון שונה כמו פנרבח'צה.

באשר לג'יימס גיסט- עקבתי אחריו עוד מהמכללות, הוא קפיץ נחמד עם יד טובה לשלוש, אבל בעל התנהגות בעייתית לעיתים, אפשר למצוא טובים ממנו.
Assaf M

הודעהעל ידי שחף » 16 פברואר 2013, 12:03

אסף, אנשים פה מכוונים לבורוסיס ודיאמנטידיס, או פארגו ולאנגפורד. פדרמן פשוט הרגיל אותנו לקבל בדרך כלל היקמנים, כי בורוסיס הוא שחקן שבע(או בעיקר דורש הרבה כסף(.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־35 אורחים