מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מועמדים לעונה הבאה

הודעהעל ידי itay92 » 17 פברואר 2013, 13:28

Chen כתב:
מכבי ת"א במאבק על הכבוד
1 מכבי ת"א הרשמית טוענת שעדיין יש לה סיכוי ביורוליג, אולם מכבי ת"א הלא רשמית יודעת שהסיפור נגמר. חג החנוכה עבר ואיתו הניסים שהקבוצה צריכה כדי לעלות לשלב הבא, ועכשיו החשש הגדול הוא לא מאי עלייה לשלב הזה אלא מנזק תדמיתי אם הקבוצה תסיים במאזן גרוע בסיבוב השני והקהל יברח.

לכן הסיבוב השני, שייפתח במשחק מול סיינה, יהיה בעיקר מלחמה על הכבוד ועל התדמית. "יותר מההפסד לברצלונה, הדבר הכי מדכא הוא שהעונה תסתיים מוקדם כל כך," אמר אחד מאנשי המועדון.

2 מכבי תצטרך עכשיו לתחזק

את האשליה כדי שהעסק לא יתפרק. תיאורטית עדיין יש סיכוי לעלות, והמאמן דיוויד בלאט חישב שחמישה ניצחונות בשבעה משחקים יאפשרו לעשות את זה. הבעיה היא שלא בטוח שגם חמישה ניצחונות יספיקו, וגרוע מזה - לא ברור איך מכבי, ביכולתה הנוכחית ולנוכח המשחקים הקשים שנותרו לה, תגיע למאזן הרצוי. גם הסתבכות המצב בבית בעקבות תוצאות יום שישי (אולימפיאקוס ניצחה בחוץ 82:87 את חימקי מוסקבה, סיינה - לבוראל ,74:85 פנרבחצ'ה - בשיקטאש (72:78 לא תורמת למכבי.

3

מכבי ת"א לא היתה קרובה לנצח

את ברצלונה ביום חמישי. בסוף המשחק נאמרו משפטים כגון "היה חסר לנו משהו קטן בשלושת הפסדי הבית" או "שוב חסר לנו גרוש ללירה," אבל בפועל אילו מכבי היתה מנצחת את בארסה, זה היה שוד. את הסיכוי לעלות לשלב הבא פיספסו הצהובים בשני ההפסדים הביתיים הקודמים נגד קאחה לבוראל ואולימפיאקוס.

4

מה עם העונה הבאה? גל של ספקולציות כבר באוויר, אבל אין כל חדש. בכל עונה בזמן הזה מכבי מתחילה להיערך לעונה הבאה, אלא שעל רקע מצב העניינים הנוכחי, יש לכך יותר משקל. בלאט, ככל הנראה, ימשיך לשנה נוספת, אלא אם כן תהיה קטסטרופה בסיבוב השני. כמו כן, במועדון יהיה שינוי תפיסה בכל הנוגע לחלוקת התקציב, והקבוצה תשקיע סכום גבוה בגארד זר סביר.

5 ההצגה הגדולה של שארונס יאסיקביצ'יוס, בן ,37 העלתה לדיון שוב את השאלה אם מכבי היתה צריכה להחזירו. בכל אחד משלושת הקיצים האחרונים היתה לה הזדמנות, וביום חמישי שאראס שוב קנה לעצמו מועמדות גם לקיץ הקרוב. עם זאת, צריך להיות הוגנים: בברצלונה הוא לא שיחק כלל בגמר הגביע הספרדי ועלה למשחק מול מכבי טרי ורענן. אילו היה במכבי ת"א העונה, מצב כזה לא היה אפשרי.

הכתבה מתוך ישראל היום. אתם מוכנים להסביר לי.. סכום גבוה על גארד זה דבר טוב, אבל גארד סביר?!

זה אומר 700K על איזה פליט NBA
itay92

הודעהעל ידי מכביסט24 » 17 פברואר 2013, 13:33

גם בלי יד, בלי רגל ועם פרקינסון - הייתי מביא את שאראס למכבי. את השכל שיש לבחור אי אפשר ללמד ואם זה או הוא או עוד תואם היקמן/לוגאן אז התשובה ברורה לכולם. מי שלא ירצה ״סוס גמור״ כמו שאראס, יקבל עוד ליצן טיפש שחושב שהוא רכז. אצל פדרמן אסור להמר..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי itay92 » 17 פברואר 2013, 13:45

מכביסט28 כתב:גם בלי יד, בלי רגל ועם פרקינסון - הייתי מביא את שאראס למכבי. את השכל שיש לבחור אי אפשר ללמד ואם זה או הוא או עוד תואם היקמן/לוגאן אז התשובה ברורה לכולם. מי שלא ירצה ״סוס גמור״ כמו שאראס, יקבל עוד ליצן טיפש שחושב שהוא רכז. אצל פדרמן אסור להמר..

עזוב חבל בלאט סתם הולך לייבש אותו על הספסל,כמו עם פאפא.
הבאה שלו סתם תגרום לעלבון כלפיו בהמשך העונה
itay92

הודעהעל ידי yzafrir » 17 פברואר 2013, 13:54

אני פשוט לא מאמין איך המשחק הזה של שאראס סינוור פה אנשים...ראיתם את הסטט שלו משאר המשחקים העונה ? הוא פשוט הגיע טרי וחדור מוטיבציה להראות שהוא עדיין יודע לשחק ונתן את המשחק הכי טוב שלו העונה ובהפרש גדול....
די , רדו ממנו כבר ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 17 פברואר 2013, 14:55

itay92 כתב:זה אומר 700K על איזה פליט NBA

זה אומר שחקן ברמה של מדלי בגארד (800K) וגבוהים מצחיקים.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 17 פברואר 2013, 15:19

roy1000 כתב:
itay92 כתב:זה אומר 700K על איזה פליט NBA

זה אומר שחקן ברמה של מדלי בגארד (800K) וגבוהים מצחיקים.

זה אומר עוד עונה שאפשר לזרוק לפח...אלא אם נס פארגו\מוריס...יחזור על עצמו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 פברואר 2013, 15:28

שאראס הוא פריבילגיה לקבוצות כמו בארסה, שיש להם 12 שחקנים בכירים. המאמן יכול לבחור בקפידה את הדקות שלו, ובכך לשמור אותו טרי למאני טיים( של העונה, ושם כל משחק). במכבי זה בחיים לא יעבוד.
בכל מקרה, אני לא אתפלא אם גם השנה פדרמן ינסה לדחוף את שאראס. הוא "שם גדול" במעט כסף. המצב האופטימאלי בשבילו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 17 פברואר 2013, 16:17

MTA2311 כתב:שאראס הוא פריבילגיה לקבוצות כמו בארסה, שיש להם 12 שחקנים בכירים. המאמן יכול לבחור בקפידה את הדקות שלו, ובכך לשמור אותו טרי למאני טיים( של העונה, ושם כל משחק). במכבי זה בחיים לא יעבוד.
בכל מקרה, אני לא אתפלא אם גם השנה פדרמן ינסה לדחוף את שאראס. הוא "שם גדול" במעט כסף. המצב האופטימאלי בשבילו.

שאראס עלה כמחליף ראשון נדמה לי אצל בארסה. באמת כל הכבוד לו שהוא עדיין מצליח לשמור על כושר ועל יכולת טובה.

למכבי ברור שהוא לא מתאים. בבארסה יש קבוצת הגנה נהדרת, שלא מתפרקת משחקן חלש אחד בהגנה. עם הגנה כזאת במכבי, היה אפשר להנות
מהיכולות ההתקפיות של אליהו הרבה יותר, בלי לראות את כל הנגריאדה של מדלי ותומאס על הפרקט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 פברואר 2013, 16:44

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:שאראס הוא פריבילגיה לקבוצות כמו בארסה, שיש להם 12 שחקנים בכירים. המאמן יכול לבחור בקפידה את הדקות שלו, ובכך לשמור אותו טרי למאני טיים( של העונה, ושם כל משחק). במכבי זה בחיים לא יעבוד.

שאראס עלה כמחליף ראשון נדמה לי אצל בארסה. באמת כל הכבוד לו שהוא עדיין מצליח לשמור על כושר ועל יכולת טובה.

למכבי ברור שהוא לא מתאים. בבארסה יש קבוצת הגנה נהדרת, שלא מתפרקת משחקן חלש אחד בהגנה. עם הגנה כזאת במכבי, היה אפשר להנות
מהיכולות ההתקפיות של אליהו הרבה יותר, בלי לראות את כל הנגריאדה של מדלי ותומאס על הפרקט.

אני לא חושב שהוא קיבל דקות משמעותיות לאורך העונה( ובטח לא כמחליף ראשון).
ההגנה של בארסה מתבססת דווקא על הגבוהים( רוב הגארדים שם שומרים נוראיים), אז ליאור לא היה משחק שם יותר מדי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 17 פברואר 2013, 20:05

האמת שמה שמדהים בברצלונה שגם שומרים לא גדולים כמו טומיץ' ולורבק יודעים לנצל את הגודל שלהם בהגנה כדי לשנות זריקות(מישהו זוכר את טומיץ' בריאל? זוועה בתחום הזה). לעומת זאת בלאט הפך את שרמדיני למטרה קבועה בפיק אנד רול, כי הוא לא מסוגל ללמד גארדים לשמור כמו שצריך ולעבור בחסימות כמו שבערך כל קבוצה באירופה עושה.
ליאור? בקבוצת הגנה כמו ברצלונה הוא היה משחק 10 דקות בקושי. שחקנים קולעים עליו שלשות יותר טוב מאשר על כל שחקן אחר ביורוליג נראה לי.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 17 פברואר 2013, 23:06

שחף כתב:האמת שמה שמדהים בברצלונה שגם שומרים לא גדולים כמו טומיץ' ולורבק יודעים לנצל את הגודל שלהם בהגנה כדי לשנות זריקות(מישהו זוכר את טומיץ' בריאל? זוועה בתחום הזה). לעומת זאת בלאט הפך את שרמדיני למטרה קבועה בפיק אנד רול, כי הוא לא מסוגל ללמד גארדים לשמור כמו שצריך ולעבור בחסימות כמו שבערך כל קבוצה באירופה עושה.
ליאור? בקבוצת הגנה כמו ברצלונה הוא היה משחק 10 דקות בקושי. שחקנים קולעים עליו שלשות יותר טוב מאשר על כל שחקן אחר ביורוליג נראה לי.

בדיוק! ואם שמת לב, אין בבארסה שום חילופים בהגנה! ככה שגם אם שחקן כלשהו עובר את השומר שלו והולך לסל, מתחת לסל הוא פוגש את 220 של טומיץ' או את כל הגודל של ג'אוואי.

לך תסביר את זה לדיוויד בלאט...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי קודי » 17 פברואר 2013, 23:46

Assaf M כתב:ולבסוף אול' מחתימה את מיודענו דורון פרקינס!

להזכיר לכם, אולימפיאקוס (ששי רקנאטי אמר עליה ש"העיקר שלא נגיע למצב שלה") ניצחה כאן בלי אחד הגארדים המובילים שלה (איי סי לואו) ואחד הגבוהים המובילים שלה (ג'וש פאוול), בינתיים היא קיבלה את שניהם בחזרה ועדיין היא מצאה לנכון להחתים גארד נוסף. זה ההבדל בין קבוצה עם שאיפות מקצועיות לכזו שכל שאיפותיה מסתכמות בשורת הרווח בדוח הכספי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מקובי » 18 פברואר 2013, 00:21

קודי כתב:

להזכיר לכם, אולימפיאקוס (ששי רקנאטי אמר עליה ש"העיקר שלא נגיע למצב שלה") ניצחה כאן בלי אחד הגארדים המובילים שלה (איי סי לואו) ואחד הגבוהים המובילים שלה (ג'וש פאוול), בינתיים היא קיבלה את שניהם בחזרה ועדיין היא מצאה לנכון להחתים גארד נוסף. זה ההבדל בין קבוצה עם שאיפות מקצועיות לכזו שכל שאיפותיה מסתכמות בשורת הרווח בדוח הכספי.

וכמובן שלא ציינת שהם חזק במאבק על ההצלבה (בניגוד למכבי) ושאין להם הגבלה לשיתוף הזר בליגה היוונית (מה שהיה קורה אם מכבי היתה מחתימה אותו) וכמובן שיש להם מאבק ענק עם פאו על האליפות.

אני לא אומר שמכבי לא צריכה חיזוק (בדיעבד הייתי שמח לראות גארד במקום תומאס וששראמדיני ישאר) אבל בנסיבות הללו אין לי שום טענה על כך שמכבי לא מחתימה שחקן ל-7 משחקים. (קח בחשבון שקרוב לוודאי שגם השחקן לא יסכים)
עדיף לשמור את הכסף לשנה הבאה.
מקובי

הודעהעל ידי jol9 » 18 פברואר 2013, 00:36

מקובי כתב:
קודי כתב:

וכמובן שלא ציינת שהם חזק במאבק על ההצלבה (בניגוד למכבי) ושאין להם הגבלה לשיתוף הזר בליגה היוונית (מה שהיה קורה אם מכבי היתה מחתימה אותו) וכמובן שיש להם מאבק ענק עם פאו על האליפות.

אני לא אומר שמכבי לא צריכה חיזוק (בדיעבד הייתי שמח לראות גארד במקום תומאס וששראמדיני ישאר) אבל בנסיבות הללו אין לי שום טענה על כך שמכבי לא מחתימה שחקן ל-7 משחקים. (קח בחשבון שקרוב לוודאי שגם השחקן לא יסכים)

דייויד פדרמן דיבר לפני כחודשיים שאולי מכבי לא מספיק טובה. ומה הוא עשה כדי לחזק את הקבוצה? כלום.

הדברים שאתה אומר זה בעצם השלמה עצובה עם המצב במקרה הטוב או פרופגנדה במקרה הרע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 18 פברואר 2013, 00:58

jol9 כתב:
מקובי כתב:
קודי כתב:

דייויד פדרמן דיבר לפני כחודשיים שאולי מכבי לא מספיק טובה. ומה הוא עשה כדי לחזק את הקבוצה? כלום.

לזכותו יאמר שהוא החתים את פלאניניץ', לחובתו יאמר שככל הנראה נחלשנו עם ההחתמה הזאת ולא באמת היה פה חיזוק.

שלא יהיה ספק, יש לי הרבה ביקורת על בניית הקבוצה השנה וההחלטות שהתקבלו, אני אישית לא חושב שנכון להשוות אותנו לאולימפיאקוס שהחתימה את פרקינס ולו בגלל הסיבות שמניתי למעלה (7 משחקים בלבד, בלי לשחק בליגה). עדיף לשמור את הכסף לשנה הבאה.
מקובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 פברואר 2013, 01:04

יוני, זה אולי יפתיע אותך אבל דווקא בעניין הזה אני יכולה להבין ולהסכים עם פדרמן.
הרי הקבוצה הזו רקובה מן היסוד, שום חיזוק שיש למכבי אפשרות להביא באמצע העונה לא היה עושה כזה שינוי ולא היה כזה משפר אותה.
זה היה סתם בגדר כוסות רוח למת, אז לא חראם על הכסף??

אם היה למכבי קבוצה סבירה פלוס כמו לאולי' שעם עוד קצת חיזוק נקודתי יכולה ללכת אפילו יותר רחוק, אז הייתי כועסת על פדרמן אילו לא היה מביא כלום.
אבל במצב של מכבי? למה זה היה מועיל??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 18 פברואר 2013, 01:15

מקובי כתב:
jol9 כתב:
מקובי כתב:
קודי כתב:

לזכותו יאמר שהוא החתים את פלאניניץ', לחובתו יאמר שככל הנראה נחלשנו עם ההחתמה הזאת ולא באמת היה פה חיזוק.

שלא יהיה ספק, יש לי הרבה ביקורת על בניית הקבוצה השנה וההחלטות שהתקבלו, אני אישית לא חושב שנכון להשוות אותנו לאולימפיאקוס שהחתימה את פרקינס ולו בגלל הסיבות שמניתי למעלה (7 משחקים בלבד, בלי לשחק בליגה). עדיף לשמור את הכסף לשנה הבאה.

ההחתמה של פלאניניץ' לא היתה חיזוק, בטח לא לעונה הזאת.
אם פדרמן היה באמת רוצה לחזק את הקבוצה, אז במקום להתעסק בקקי, הוא היה יכול להקצות סכום כסף לשחקן בקו האחורי שהיה יכול להיות איזשהו טיי ברייקר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 פברואר 2013, 01:20

חנו'ש כתב:יוני, זה אולי יפתיע אותך אבל דווקא בעניין הזה אני יכולה להבין ולהסכים עם פדרמן.
הרי הקבוצה הזו רקובה מן היסוד, שום חיזוק שיש למכבי אפשרות להביא באמצע העונה לא היה עושה כזה שינוי ולא היה כזה משפר אותה.
זה היה סתם בגדר כוסות רוח למת, אז לא חראם על הכסף??

אם היה למכבי קבוצה סבירה פלוס כמו לאולי' שעם עוד קצת חיזוק נקודתי יכולה ללכת אפילו יותר רחוק, אז הייתי כועסת על פדרמן אילו לא היה מביא כלום.
אבל במצב של מכבי? למה זה היה מועיל??

למה זה היה מועיל? אולי אם נניח היו מצליחים להנחית כאן את פארגו, שבדיוק היה במצב שהיה בין קבוצות ובין חוזים, אז משהו היה יכול להשתנות.

את יודעת מה, אני אזרום איתך. נניח ופדרמן צודק ושהקבוצה מחורבנת. למה אין הודעה באשמה, או איזשהו סוג של לקיחת אחריות?
אם הדבר הכי טוב שהיה לדני פדרמן להגיד זה שאסור להפיל הכל על בלאט, ושחייבים לחזק את הגזרה הישראלית, אז באמת שאני לא יודע בכמה קולות מדברת
ההנהלה הזאת, וגרוע יותר, כמה קולות מסתובבים להם בתוך הראש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 18 פברואר 2013, 08:17

לא דיברתי על החתמה עכשיו ל-7 משחקים שהיא מיותרת לחלוטין אלא על החתמה לפני חודשיים, כשעוד היה על מה לשחק. הרי פדרמן בעצמו אמר שהקבוצה לא מספיק טובה ועדיין מה שהוא עשה היה להחליש אותה. העובדה שמכבי היתה זקוקה לגארד רציני היתה ידועה לכל בר דעת מתחילת העונה ולא ממש מעניין אותי, או אף אחד מהאוהדים, שהיה מגיע שחקן שלא היה יכול לשחק בליגה. במשחק אחד בתחילת יוני יסתדרו גם בלעדיו. אם פדרמן חושב שהליגה בארץ מעניינת את הקהל אז שיבדוק שוב כמה אוהדים הגיעו אתמול (בלי שהיו צריכים לשלם שקל) למשחק מול השניה בטבלה וכמה אוהדים הגיעו למשחקי הגביע לפני שבועיים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי ankram » 18 פברואר 2013, 09:04

קודי כתב:לא דיברתי על החתמה עכשיו ל-7 משחקים שהיא מיותרת לחלוטין אלא על החתמה לפני חודשיים, כשעוד היה על מה לשחק. הרי פדרמן בעצמו אמר שהקבוצה לא מספיק טובה ועדיין מה שהוא עשה היה להחליש אותה. העובדה שמכבי היתה זקוקה לגארד רציני היתה ידועה לכל בר דעת מתחילת העונה ולא ממש מעניין אותי, או אף אחד מהאוהדים, שהיה מגיע שחקן שלא היה יכול לשחק בליגה. במשחק אחד בתחילת יוני יסתדרו גם בלעדיו. אם פדרמן חושב שהליגה בארץ מעניינת את הקהל אז שיבדוק שוב כמה אוהדים הגיעו אתמול (בלי שהיו צריכים לשלם שקל) למשחק מול השניה בטבלה וכמה אוהדים הגיעו למשחקי הגביע לפני שבועיים.

עוד שחקן לרוטציה? לא מספיק 3-4 שחקנים שלא יודעים את מיקומם בקבוצה , פעם משחקים פעם בכלל לא?
לא היתה שום סיבה להחליף את שרמנדיני , את פלאניניץ' אני בכלל לא בטוח שהיה צריך לבוא אבל זה היה צריך להיות ע"ח של תומאס או מדלי.
גארד רציני לא היה בשוק , ולהביא לדוגמא את פרקינס , היה פוגע בהיקמן , הגארד היחיד שיכול לעבור שחקן יורוליג בכדרור , או בלוגאן , קלעי השלשות העיקרי בקבוצה , ובסגנון המשחק האינדיבדואלי של מכבי , פרקינס היה רק מוסיף לשכונה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], felix_r, מרסר, עידן ו־15 אורחים