Holiday_Armadillo כתב:לא להאמין איזה גועל נפש הרגשתי רק כמה דקות לפני
וזה מה שעושה את ההרגשה עכשיו עוד יותר טובה מאשר בניצחון רגיל, הקיצוניות התהומית הזאת בין ההרגשות
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:לא להאמין איזה גועל נפש הרגשתי רק כמה דקות לפני
or163 כתב:חוץ מהגולים פריצה מגיע לכל כדור גובה, מסדר מצבים מצויינים לשחקנים של מכבי עם עצירות על החזה ומסירות מצויינות, הוא לבד שיפר את מכבי לאין ערוך ושינה ממש את המשחק של הקבוצה.
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:חוץ מהגולים פריצה מגיע לכל כדור גובה, מסדר מצבים מצויינים לשחקנים של מכבי עם עצירות על החזה ומסירות מצויינות, הוא לבד שיפר את מכבי לאין ערוך ושינה ממש את המשחק של הקבוצה.
זה נכון שבליגה שלנו יש לו בכיף עוד שנה-שנתיים להיות מעל הליגה אבל זה מעצבן שהוא הגיע לפה רק עכשיו
or163 כתב:אני אוהב את אוסקר למרות שהוא מעצבן אותי מדי פעם,
ראיתם איך הוא חזר כדי להודות לאוהדים?
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:אני אוהב את אוסקר למרות שהוא מעצבן אותי מדי פעם,
ראיתם איך הוא חזר כדי להודות לאוהדים?
אין לו מנטליות ישראלית ולפעמים רוצים שהוא יגיד משהו טיפה פחות פוליטיקלי קורקט\יותר מעניין אבל רואים שהוא אוהב כדורגל ויש לו קלאסה
Holiday_Armadillo כתב:שלמה שרף:''לפי דעתי פריצה זאת הרכישה הכי גדולה של השנה''
וואלה? כי הוא הראשון שיצא במניפסט קורע לב מה זה הגועל נפש הזה שמביאים שחקן בלי שהוא משחק X זמן
קודם הוא צועק אחרי זה הוא טורח לבדוק אם השחקן טוב בכלל
Holiday_Armadillo כתב:מישהו שם לב לזה שגונסאלו גארסיה לא שמח וגם לא חגג עם שאר השחקנים?
אם בגול כזה הוא לא יכול לשים את עצמו בצד ולשמוח אז כנראה שהגיע הזמן לשלוח אותו הביתה
הוכחנו שאפשר גם בלי
or163 כתב:איזו פתיחה של באיירן!
שער נפלא של טוני קרוס!!
2-0 דקה 20, באיירן אחת מ-2 הטובות באירופה ביחד עם בארסה, ממש קבוצה קטלנית, הרבה שנים אני לא זוכר באיירן כזאת.
אני כבר מתחיל לחשוב אם גווארדיולה רוצה שיצליחו השנה ויזכו באלופות, ויווצרו שנה הבאה ציפיות שלא משנה מה יעשה לא יוכל לעמוד בהם,
או שייכשלו באלופות, כך שיהיה לו רק לאן לעלות.
קבוצה מדהימה שבהחלט יכולה לתת פייט לברצלונה ויותר מכך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים