24 פברואר 2013, 11:03
Holiday_Armadillo כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה לעזאזל קורה עם ההחלקות על הדשא?
כל שחקן שבא לשחרר בעיטה מחליק
מתוך ספורט5אגב, בצוות המקצועי של מכבי תל אביב יש כעס מסויים על השחקנים, שלמרות שהם יודעים כי בכל משחק ישנה הוראה להרטיב את המגרש, הם לא עולים עם הנעליים המתאימות. אוסקר גארסיה התייחס לנושא אתמול כשאמר שלא מדובר בהוראה חדשה ושהוא מצפה מהשחקנים להתנהג כמקצוענים.
24 פברואר 2013, 18:21
24 פברואר 2013, 18:32
24 פברואר 2013, 18:37
24 פברואר 2013, 21:30
24 פברואר 2013, 21:46
24 פברואר 2013, 22:10
MTA2311 כתב:סעמק. 8 הפרש זה כלום.
24 פברואר 2013, 22:58
25 פברואר 2013, 00:16
25 פברואר 2013, 07:33
or163 כתב:MTA2311 כתב:סעמק. 8 הפרש זה כלום.
הכל מוביל אל המחזור השני בפלייאוף העליון שיהיה מולם בבלומפילד, ניצחון והאליפות תהיה סגורה של מכבי.
25 פברואר 2013, 08:43
MTA2311 כתב:or163 כתב:MTA2311 כתב:סעמק. 8 הפרש זה כלום.
הכל מוביל אל המחזור השני בפלייאוף העליון שיהיה מולם בבלומפילד, ניצחון והאליפות תהיה סגורה של מכבי.
ערכת את ההודעה בזמן.
בדרך כלל אוהדי כדורגל לא מנבאים תוצאות לזכות הקבוצה שלהם. ( נאחס וזה...)
25 פברואר 2013, 09:11
25 פברואר 2013, 09:43
or163 כתב:ראיתי את כל המשחק אתמול וגם את המשחק של חיפה מול סכנין שבוע שעבר,
חיפה קמה ונופלת על המגנים שלה, טוואטחה בעיקר וגם קצת משומר, ועל הפריצות המהירות שלהם מהאגפים, אם מוציאים את טוואטחה, הם ברמה של קריית שמונה ולא יותר.
ומכבי ממש לא תלויה בעטר (מאז שפריצה הגיע) אם מישהו ירצה להגיב לי על כך בטענה זאת.
25 פברואר 2013, 09:49
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:ראיתי את כל המשחק אתמול וגם את המשחק של חיפה מול סכנין שבוע שעבר,
חיפה קמה ונופלת על המגנים שלה, טוואטחה בעיקר וגם קצת משומר, ועל הפריצות המהירות שלהם מהאגפים, אם מוציאים את טוואטחה, הם ברמה של קריית שמונה ולא יותר.
ומכבי ממש לא תלויה בעטר (מאז שפריצה הגיע) אם מישהו ירצה להגיב לי על כך בטענה זאת.
לפני שבועיים מכבי ניצחה את הפועל בדרבי 4-0
לפני שבוע ניצחנו 3-2 את בני יהודה(קבוצה שלה חיפה הפסידה אם מישהו לא זוכר)
השבוע ניצחנו 1-0 ''בזכות'' הקוונים שהמשיכו להרים דגלים לנבדל בלי שום קשר למציאות
חיפה לפני שבוע ניצחו 1-0 מסכן את בני סכנין בלי להרשים
השבוע ניצחו את בית''ר ירושלים שמרוסקת נפשית ומנטלית
פתאום הם מרגישים שהם יותר טובים מאיתנו
חבורה של שחצנים
25 פברואר 2013, 09:54
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:ראיתי את כל המשחק אתמול וגם את המשחק של חיפה מול סכנין שבוע שעבר,
השבוע ניצחנו 1-0 ''בזכות'' הקוונים שהמשיכו להרים דגלים לנבדל בלי שום קשר למציאות
חבורה של שחצנים
את פורצת לדלת פתוחה, אני יודע את זה,
רק משום מה התקשורת מנסה לצייר את זה כאילו חיפה ברמה של מכבי ורק בגלל פתיחת העונה הגרועה של חיפה מכבי במקום הראשון,
לפחות אבי רצון (שלא נמנה על אוהבי מכבי בלשון המעטה) היה מספיק הגון להגיד שמכבי עולה על חיפה בכל הפרמטרים ושאין בכלל שאלה מי הקבוצה הטובה בארץ.
25 פברואר 2013, 09:55
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:ראיתי את כל המשחק אתמול וגם את המשחק של חיפה מול סכנין שבוע שעבר,
חבורה של שחצנים
רק משום מה התקשורת מנסה לצייר את זה כאילו חיפה ברמה של מכבי ורק בגלל פתיחת העונה הגרועה של חיפה מכבי במקום הראשון,
לפחות אבי רצון (שלא נמנה על אוהבי מכבי בלשון המעטה) היה מספיק הגון להגיד שמכבי עולה על חיפה בכל הפרמטרים ושאין בכלל שאלה מי הקבוצה הטובה בארץ.
כמובן שלא ניסיתי להטיף לך, פשוט הייתי צריכה לשחרר קיטור מכל הטוקבקים(והטורים)השחצניים שקראתי בשעות האחרונות מאז המשחק של חיפה
25 פברואר 2013, 10:05
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:ראיתי את כל המשחק אתמול וגם את המשחק של חיפה מול סכנין שבוע שעבר,
חבורה של שחצנים
כמובן שלא ניסיתי להטיף לך, פשוט הייתי צריכה לשחרר קיטור מכל הטוקבקים(והטורים)השחצניים שקראתי בשעות האחרונות מאז המשחק של חיפה
את רואה את התוכנית בועטים לאחר המשחק המרכזי בליגת העל בערוץ 1?
25 פברואר 2013, 10:12
Holiday_Armadillo כתב:רק אחרי משחקים של מכבי וגם זה רק אם יש מספיק זמן עד חדשות הספורט
25 פברואר 2013, 10:22
25 פברואר 2013, 10:26
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק אחרי משחקים של מכבי וגם זה רק אם יש מספיק זמן עד חדשות הספורט
אחרי משחקים של חיפה שרון פרי (אוהדת חיפה כמובן) זורחת ומחייכת, ואחרי נצחונות של מכבי, היא עושה טובה בכלל שהוא מנחה את התוכנית והיא עם פנים נפולות ומנסה לעשות הכל על מנת לגמד את הנצחונות של מכבי.
בדרבי היא ניסתה כמה שיותר לגמד את הניצחון של מכבי ואמרה שלא היה משחק כי הפועל לא הופיעו ומכבי שיחקו מול קונוסים בערך, וזה ממש לא נכון, מכבי נטרלו אותם לחלוטין.
וגם אתמול שהיא שאלה את השאלה אם חיפה טובים ממכבי, בטענה שכל הניצחונות האחרונים של מכבי הושגו במזל (ר"ג, בני יהודה, רמה"ש), אך לטענתי הם לא הושגו במזל הם הושגו למרות מאבק קשה של השופטים שמכבי לא תנצח.
אין לי בעיה שתאהד את חיפה, אך זו אמורה להיות תכנית אובייקטיבית, אז שתצא מהאהדה לחיפה במהלך התוכנית.