ת'רד הכדורגל הגדול

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הכדורגל הגדול

הודעהעל ידי or163 » 25 פברואר 2013, 10:38

Holiday_Armadillo כתב:
or163 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:רק אחרי משחקים של מכבי וגם זה רק אם יש מספיק זמן עד חדשות הספורט

אחרי משחקים של חיפה שרון פרי (אוהדת חיפה כמובן) זורחת ומחייכת, ואחרי נצחונות של מכבי, היא עושה טובה בכלל שהוא מנחה את התוכנית והיא עם פנים נפולות ומנסה לעשות הכל על מנת לגמד את הנצחונות של מכבי.
בדרבי היא ניסתה כמה שיותר לגמד את הניצחון של מכבי ואמרה שלא היה משחק כי הפועל לא הופיעו ומכבי שיחקו מול קונוסים בערך, וזה ממש לא נכון, מכבי נטרלו אותם לחלוטין.
וגם אתמול שהיא שאלה את השאלה אם חיפה טובים ממכבי, בטענה שכל הניצחונות האחרונים של מכבי הושגו במזל (ר"ג, בני יהודה, רמה"ש), אך לטענתי הם לא הושגו במזל הם הושגו למרות מאבק קשה של השופטים שמכבי לא תנצח.
אין לי בעיה שתאהד את חיפה, אך זו אמורה להיות תכנית אובייקטיבית, אז שתצא מהאהדה לחיפה במהלך התוכנית.

גם במשחק נגד בני יהודה כששאלו אותה מי היא רוצה שינצח היא אמרה ''בני יהודה. מכבי תיקח אליפות אז שבני יהודה תנצח בשביל הליגה''..עאלק בשביל הליגה

רוב שדרי הספורט בארץ לא אובייקטיבים(נבו ואילדיס אוהדי הפועל, פרי אוהדת חיפה, נוימן אוהד בית''ר, פשכצקי אוהד הפועל וכו' וכו')

הטור של ''חיפה האלופה האמיתית'' מזכיר לי את העונה של הקיזוז
רק חסר שיוציאו צלחות נייר כמו אפי בעונת ה''אליפות'' של הפועל
מה זה האלופה האמיתית? הם ראשונים בטבלה?

זוהיר בהלול חי באיזה סרט, חיפה משחקת את הכדורגל היפה בארץ ומכבי כדורגל פחדני לטענתו,
גם שרון פרי אמרה אתמול שבנאדו צריך להיות מאמן העונה, נתון מאז שבנאדו הגיע המאזן שלו 12 ניצחונות, 2 תיקו, 1 הפסד,
באותו פרק זמן המאזן של מכבי 11 ניצחונות, 2 תיקו, 2 הפסדים, שכוללים את ההפסד מול אשדוד שמכבי קופחה באופן שערורייתי, ותיקו מול בית"ר שלא נשרק פנדל ברור למכבי.
חוץ מזה מכבי במקום הראשון בפער של 8 נקודות כרגע ובנאדו מאמן העונה לטעמה, מעניין אם אוסקר היה ישראלי זה מה שהיו אומרים.
ד"א, זה ממש כיף להוציא קיטור על התקשורת שמחכה לנפילה של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 פברואר 2013, 10:48

or163 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
or163 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:רק אחרי משחקים של מכבי וגם זה רק אם יש מספיק זמן עד חדשות הספורט

אחרי משחקים של חיפה שרון פרי (אוהדת חיפה כמובן) זורחת ומחייכת, ואחרי נצחונות של מכבי, היא עושה טובה בכלל שהוא מנחה את התוכנית והיא עם פנים נפולות ומנסה לעשות הכל על מנת לגמד את הנצחונות של מכבי.
בדרבי היא ניסתה כמה שיותר לגמד את הניצחון של מכבי ואמרה שלא היה משחק כי הפועל לא הופיעו ומכבי שיחקו מול קונוסים בערך, וזה ממש לא נכון, מכבי נטרלו אותם לחלוטין.
וגם אתמול שהיא שאלה את השאלה אם חיפה טובים ממכבי, בטענה שכל הניצחונות האחרונים של מכבי הושגו במזל (ר"ג, בני יהודה, רמה"ש), אך לטענתי הם לא הושגו במזל הם הושגו למרות מאבק קשה של השופטים שמכבי לא תנצח.
אין לי בעיה שתאהד את חיפה, אך זו אמורה להיות תכנית אובייקטיבית, אז שתצא מהאהדה לחיפה במהלך התוכנית.

גם במשחק נגד בני יהודה כששאלו אותה מי היא רוצה שינצח היא אמרה ''בני יהודה. מכבי תיקח אליפות אז שבני יהודה תנצח בשביל הליגה''..עאלק בשביל הליגה

רוב שדרי הספורט בארץ לא אובייקטיבים(נבו ואילדיס אוהדי הפועל, פרי אוהדת חיפה, נוימן אוהד בית''ר, פשכצקי אוהד הפועל וכו' וכו')

הטור של ''חיפה האלופה האמיתית'' מזכיר לי את העונה של הקיזוז
רק חסר שיוציאו צלחות נייר כמו אפי בעונת ה''אליפות'' של הפועל
מה זה האלופה האמיתית? הם ראשונים בטבלה?

זוהיר בהלול חי באיזה סרט, חיפה משחקת את הכדורגל היפה בארץ ומכבי כדורגל פחדני לטענתו,
גם שרון פרי אמרה אתמול שבנאדו צריך להיות מאמן העונה, נתון מאז שבנאדו הגיע המאזן שלו 12 ניצחונות, 2 תיקו, 1 הפסד,
באותו פרק זמן המאזן של מכבי 11 ניצחונות, 2 תיקו, 2 הפסדים, שכוללים את ההפסד מול אשדוד שמכבי קופחה באופן שערורייתי, ותיקו מול בית"ר שלא נשרק פנדל ברור למכבי.
חוץ מזה מכבי במקום הראשון בפער של 8 נקודות כרגע ובנאדו מאמן העונה לטעמה, מעניין אם אוסקר היה ישראלי זה מה שהיו אומרים.
ד"א, זה ממש כיף להוציא קיטור על התקשורת שמחכה לנפילה של מכבי.

אני עוד זוכרת את כל הכתבות מתחילת העונה שאמרו שגארסיה ייכשל בצורה קשה כי הוא לא מתאים למנטליות הישראלית..איפה כל העכברים האלה עכשיו? למה הם לא יוצאים מהחורים להודות בטעות שלהם?
קל מאוד להסתכל על סיפור הסינדרלה של בנאדו אבל מה עם המהפך של מכבי? למה לא מדברים על הסטנדרטים האירופאיים שהגיעו לכאן בפעם הראשונה בארץ?

זה מאוד כיף להוציא קיטור כי רוב הפעמים אם הבן אדם לא אוהד מכבי אז הוא לא יבין על מה אתה מדבר אבל מצד שני זה מתסכל שבכלל יש כל כך הרבה קיטור להוציא מלכתחילה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 25 פברואר 2013, 10:56

פרימו (ההזוי) עדיין טוען שאוסקר נכשל,
אבל שוב הכל מתחיל מההנהלה שהביאו את קרויף (יוצא עם רפאלי?!), שמסתמן אולי כאיש מקצוע הרציני ביותר שנחת בישראל, זה התקבל בגיחוך בתקשורת, ואז שהחתימו את אוסקר אמרו שהוא לא יהיה פה בחנוכה (כן ראינו), ועכשיו טוענים שבסוף העונה אוסקר לא יהיה פה ורב"ש סגור במכבי,
גם בזה אני לא מאמין, ו99% שאוסקר ימשיך במכבי, בטח אם נזכה באליפות ונהיה באלופות.
ככה שתמיד מחפשים דברים רעים לומר על מכבי, אך השנה קרויף המעולה לא נותן לדברים האלו לחלחל לתוך המועדון.
פעם ראשונה מזה אולי 45 שנה, שההנהלה של מכבי כדורסל צריכה לקנא ולחקות את ההנהלה של מכבי כדורגל ולא להפך.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 פברואר 2013, 11:04

לא יכולים לתת לנו נחת משני הענפים, תמיד אחד צריך להיות שערורייה מהלכת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 פברואר 2013, 11:15

למי אכפת מה אומרים? למה אתם מתעסקים בזה בכלל?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי or163 » 25 פברואר 2013, 11:21

לדעתי, אנחנו צריכים 25 נקודות לכל היותר על מנת לזכות באליפות.
נשארו עוד 12 משחקים, כלומר 36 נקודות, חיפה במצב הכי אופטימלי מבחינתה אני חושב שתפסיד 3-4 נקודות לפחות.
25 נקודות ב12 משחקים, אנחנו יכולים לנצח 8 משחקים לעשות תיקו להפסיד 3 פעמים ועדיין לזכות באליפות, מה גם שכרגע אנחנו עומדים על 73.6% הצלחה בליגה, אם נמשיך בקצב הזה אזי נצבור את ה26 נקודות המיוחלות לאליפות.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 פברואר 2013, 15:36

אור, אני לא מבין על מה אתה מתעצבן?
זאת פעם ראשונה שאתה עד לתקשורת אנטי מכבי? (אותי אישית יותר מעצבן שהם גם בעד הפועל בנוסף, חיפה זה בקטנה)
אין מה להתעצבן, הם יכוליםנלכתוב טורים עד מחר, העובדה היא שמסתכלים בטבלה, הקבוצה במקום הראשון היא מכבי תל אביב, שלפיה ״נמצאת בכושר רע״ למרות שלקחנו את כל הנקודות במחזורים האחרונים.
לא משחקים טוב? אוקיי, שיתעלמו מ4-0 או מ-33 בעיטות לשער או מתצוגות שופטים, אין מה לקחת ללב.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 פברואר 2013, 17:11

מעכשיו אני אור 1( אין מה לעשות, פז"מ), והוא אור 2.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 פברואר 2013, 20:30

MTA2311 כתב:מעכשיו אני אור 1( אין מה לעשות, פז"מ), והוא אור 2.

עליונות אשכנזית טיפוסית :rolleyes
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 פברואר 2013, 21:49

איזה באסה, רציתי שהמשחק של מכבי יהיה מחר(איזה הזוי שאני מצפה למשחקים של מכבי בכדורגל)

מישהו קרא את מה שאבא של האוהד ששרף את בית וגן אמר? תגובה ראויה אבל הוא אמר משהו שעניין אותי
הוא אמר שהוא עובד עם ערבים והילד שלו עבד עם ערבים כשהיה צעיר ואף פעם לא הראה כאילו יש לו בעיה איתם
נכון שיכול להיות שהוא לא ידע כלום אבל אני בטוחה שיש המון ''שונאי ערבים'' בקהל של בית''ר שלא באמת שונאים ערבים אלא נתפסים בעליהום ומאוד כיף להם להיות חלק ממשהו גדול..זה לא כאילו אכפת להם אם בית''ר לא תהיה ''טהורה'' אלא פשוט הם רוצים להיות חלק מאיזשהי תנועה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 25 פברואר 2013, 22:03

גם האוהדים של בית"ר צבועים, הם לא יכולים להגיד מוסלמים לא אבל נוצרים כן, (לא שאני בעד שיעשו זאת)
הם אומרים שבבית"ר ישחקו רק יהודים, אבל הם שוכחים את כל הנוצרים ששיחקו ועדיין משחקים בבית"ר.
אם הם היו אומרים שרק יהודים יכולים לשחק בבית"ר, ונוצרים ומוסלמים לא, אני חושב שזה היה מתקבל,
כי למשל יש את בילבאו שרק באסקים משחקים בשורותיה, אך בית"ר בטיפשותם אומרים רק לא מוסלמים.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 פברואר 2013, 22:08

or163 כתב:גם האוהדים של בית"ר צבועים, הם לא יכולים להגיד מוסלמים לא אבל נוצרים כן, (לא שאני בעד שיעשו זאת)
הם אומרים שבבית"ר ישחקו רק יהודים, אבל הם שוכחים את כל הנוצרים ששיחקו ועדיין משחקים בבית"ר.
אם הם היו אומרים שרק יהודים יכולים לשחק בבית"ר, ונוצרים ומוסלמים לא, אני חושב שזה היה מתקבל,
כי למשל יש את בילבאו שרק באסקים משחקים בשורותיה, אך בית"ר בטיפשותם אומרים רק לא מוסלמים.

בדיוק
זה לא עקרונות, סתם טימטום ובורות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 פברואר 2013, 06:58

מה יש לקבוצות שלי עם התוצאה 3-2 ושער ניצחון דרמטי בתוספת הזמן?
הפעם בייל עם שער ניצחון אדיר נגד ווסטהאם בתוספת הזמן
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 26 פברואר 2013, 10:54

Holiday_Armadillo כתב:מה יש לקבוצות שלי עם התוצאה 3-2 ושער ניצחון דרמטי בתוספת הזמן?
הפעם בייל עם שער ניצחון אדיר נגד ווסטהאם בתוספת הזמן

פשוט מדהים הכושר שבייל נמצא עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 פברואר 2013, 14:31

מקווה שנצליח להשאיר אותו כמה שיותר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 26 פברואר 2013, 16:09

Holiday_Armadillo כתב:מקווה שנצליח להשאיר אותו כמה שיותר

אני חושב שהוא יהיה בריאל או באיירן שנה הבאה.
אני לא רואה מצב שהוא נשאר בטוטנהאם.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 פברואר 2013, 16:12

or163 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מקווה שנצליח להשאיר אותו כמה שיותר

אני חושב שהוא יהיה בריאל או באיירן שנה הבאה.
אני לא רואה מצב שהוא נשאר בטוטנהאם.

זה מה שחשבתי על השנה ובסוף הוא נשאר אז עוד לא איבדתי תקווה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 26 פברואר 2013, 16:20

הייתה עכשיו מסיבת עיתונאים של מכבי, זהבי ואוסקר דיברו
אוסקר כהרגלו החמיא ליריבה, ואמר שבית"ר קבוצה טובה עם שחקנים טובים.
וזהבי אמר שהוא מתחיל להיכנס לכושר, ולא מבין מה העיתונאים רוצים ממנו ששבוע אומרים שהוא טוב ושבוע לאחר מכן אומרים שהוא לא בכושר.
חוץ מזה העיתונאים בארץ עילגים ברמות קשות.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 פברואר 2013, 16:25

יופי של סינדרלה בשמינית הגמר
אסי גלבוע מנצחת את אשקלון בפנדלים אחרי שהובילה 1-0 בהארכה והייתה בכללי יותר טובה מאשקלון
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 26 פברואר 2013, 16:26

Holiday_Armadillo כתב:יופי של סינדרלה בשמינית הגמר
אסי גלבוע מנצחת את אשקלון בפנדלים אחרי שהובילה 1-0 בהארכה והייתה בכללי יותר טובה מאשקלון

ואם הפועל תעבור שלב היא לבטח תגריל אותם.
סמל אישי של המשתמש
or163

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים