מישהו ראה את הבדיחה של טד(הדובי)שהוא יהודי וקוראים לו ת'אודור שפירו? נשפכתי

אדל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:ירדה לי אבן עצומה מהלב כש-5 מצלמות שבורות לא זכה שבכלל לא הייתי מבואסת שאנחנו לא זכינו
מישהו ראה את הבדיחה של טד(הדובי)שהוא יהודי וקוראים לו ת'אודור שפירו? נשפכתי![]()
אדל![]()
![]()
![]()
![]()
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ירדה לי אבן עצומה מהלב כש-5 מצלמות שבורות לא זכה שבכלל לא הייתי מבואסת שאנחנו לא זכינו
מישהו ראה את הבדיחה של טד(הדובי)שהוא יהודי וקוראים לו ת'אודור שפירו? נשפכתי![]()
אדל![]()
![]()
![]()
![]()
לא הפסדנו בכלל, אלא ניצחנו בכך ששני הסרטים שייצגו את הרשות לא זכו בפסלון
החלק המשמח מבחינתי (למרות הנפילה) זה זכייתה של ג'ניפר לורנס באוסקר לשחקנית הראשית,
ושל כריסטופר וולץ לשחקן המשנה.
yiffy כתב:אלוהים ישמור!!! איך לעזאזל כריסטוף וולץ גנב את שחקן המשנה???
טומי לי ג'ונס שיחק מדהים בלינקולן!! לטעמי, אפילו יותר טוב מדניאל דיי לואיס שלקח את השחקן הראשי...
לעומת זאת, וולץ שיחק סולידי בסרט די גרוע (ואני אומר את זה בטור חובב טרנטינו). בממזרים חסרי כבוד הוא זכה fair and square. הפעם, מדובר בשוד לאור היום.
yiffy כתב:אלוהים ישמור!!! איך לעזאזל כריסטוף וולץ גנב את שחקן המשנה???
טומי לי ג'ונס שיחק מדהים בלינקולן!! לטעמי, אפילו יותר טוב מדניאל דיי לואיס שלקח את השחקן הראשי...
לעומת זאת, וולץ שיחק סולידי בסרט די גרוע (ואני אומר את זה בטור חובב טרנטינו). בממזרים חסרי כבוד הוא זכה fair and square. הפעם, מדובר בשוד לאור היום.
MTA2311 כתב:לא ראיתי את שאר הסרטים בקטגוריה, אבל ארגו? באמת?
גם הזכייה של ג'ניפר לורנס לא מובנת לי.
הייתה שנה חלשה במיוחד?
MTA2311 כתב:כמויות קיטש בלתי נתפסות, טעויות היסטוריות ובן אפלק.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:כמויות קיטש בלתי נתפסות, טעויות היסטוריות ובן אפלק.
בן אפלק כבר 3 שנים עושה סרטים נפלאים
אני מוכנה לקבל עניין של קיטשיות שלא לטעמך או טעויות היסטוריות אבל בן אפלק כבר כמה שנים נהדר גם כמבאי וגם כשחקן
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:כמויות קיטש בלתי נתפסות, טעויות היסטוריות ובן אפלק.
אני מוכנה לקבל עניין של קיטשיות שלא לטעמך או טעויות היסטוריות אבל בן אפלק כבר כמה שנים נהדר גם כמבאי וגם כשחקן
מה זה מוכנה לקבל?
לדעתי מדובר בשחקן גרוע, ובסרט סטנדרטי לחלוטין. ממש לא מצדיק אוסקר.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:כמויות קיטש בלתי נתפסות, טעויות היסטוריות ובן אפלק.
מה זה מוכנה לקבל?
סבבה, כל אחד והדעה שלו
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:כמויות קיטש בלתי נתפסות, טעויות היסטוריות ובן אפלק.
מה זה מוכנה לקבל?
סבבה, כל אחד והדעה שלו
היית חייבת לעצבן אותי לפני שהגעת למסקנה הזאת?
felix_r כתב:yiffy כתב:אלוהים ישמור!!! איך לעזאזל כריסטוף וולץ גנב את שחקן המשנה???
אתה מהתחלה החזקת יותר מדי מלינקולן. האוסקר הוכיח, שאפילו האמריקאים עצמם פחות מתלהבים מהקיטש האמריקאי מאשר אתה מתלהב ממנו![]()
בלי קשר, טומי לי ג'ונס שחקן נהדר, אהוב עלי מאוד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים