יונתן פולארד במצב בריאותי קשה בכלא בארה"ב,
אולי זאת ההזדמנות האחרונה שלנו לומר לו תודה , לשחרר אותו ולחבק אותו ולהביא אותו הביתה.
יש כבר מאות אלפי חתימות , תחתמו גם אתם :
http://www.atzuma.co.il/presidentobama
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מה זה איך נותנים?
אתם יכולים לדמיין סיטואציה הפוכה? מה הייתם אומרים אם אנחנו היינו משחררים מרגל מהכלא? אז נכון, העונש שהוא קיבל הוא לגמרי חסר פרופורציות, אבל אם ענת קם לדוגמה, הייתה מקבלת מאסר עולם, אף אחד פה לא היה קופץ לשחרר אותה.
or163 כתב:MTA2311 כתב:מה זה איך נותנים?
אתם יכולים לדמיין סיטואציה הפוכה? מה הייתם אומרים אם אנחנו היינו משחררים מרגל מהכלא? אז נכון, העונש שהוא קיבל הוא לגמרי חסר פרופורציות, אבל אם ענת קם לדוגמה, הייתה מקבלת מאסר עולם, אף אחד פה לא היה קופץ לשחרר אותה.
אתה משווה בין 3 וחצי שנים ל28 שנה?
אוקיי פולארד ריצה את עונשו, אבל 28 שנה!! נו באמת.
רוצחים ואנסים ומרגלים רוסים השתחררו בארה"ב בפרק זמן קצר פחות.
אם ישראל הייתה באמת רוצה ועושה את הכל בשביל זה, יכול להיות שפולארד היה פה לפני כמה שנים כבר.
MTA2311 כתב:or163 כתב:MTA2311 כתב:מה זה איך נותנים?
אתה משווה בין 3 וחצי שנים ל28 שנה?
אוקיי פולארד ריצה את עונשו, אבל 28 שנה!! נו באמת.
רוצחים ואנסים ומרגלים רוסים השתחררו בארה"ב בפרק זמן קצר פחות.
אם ישראל הייתה באמת רוצה ועושה את הכל בשביל זה, יכול להיות שפולארד היה פה לפני כמה שנים כבר.
בגלל זה שאלתי, אם ענת קם הייתה מקבלת מאסר עולם, מה היית אומר?
פולארד הוא מרגל, שבגד במדינה שלו ופגע בביטחונה. העונש שלו הוא מוגזם? כנראה שכן, אבל אם היה קורה מקרה הפוך, שבו אזרח ישראלי היה מעביר מידע מסווג למדינה אחרת( אפילו אם זאת ארצות הברית), סביר להניח שגם עונש מוות היה מקובל עליך.
MTA2311 כתב:לא יודע, אתה כל כך בטוח שלא עשו הכל עד עכשיו? ביבי ביקש, פרס ביקש, אולמרט ביקש. מה עוד אפשר לעשות?
or163 כתב:MTA2311 כתב:לא יודע, אתה כל כך בטוח שלא עשו הכל עד עכשיו? ביבי ביקש, פרס ביקש, אולמרט ביקש. מה עוד אפשר לעשות?
אני בעד היוזמה של פייגלין שחברי הכנסת לא ינכחו במליאה בעת הנאום של אובמה,
פייגלין כבר הצהיר שאם פולארד לא ישוחרר עד הביקור של אובמה, הוא לא ינכח במליאה בעת נאומו, אני מקווה שינהגו כך גם שאר חברי הכנסת.
yiffy כתב:or163 כתב:MTA2311 כתב:לא יודע, אתה כל כך בטוח שלא עשו הכל עד עכשיו? ביבי ביקש, פרס ביקש, אולמרט ביקש. מה עוד אפשר לעשות?
אני בעד היוזמה של פייגלין שחברי הכנסת לא ינכחו במליאה בעת הנאום של אובמה,
פייגלין כבר הצהיר שאם פולארד לא ישוחרר עד הביקור של אובמה, הוא לא ינכח במליאה בעת נאומו, אני מקווה שינהגו כך גם שאר חברי הכנסת.
הכל טוב ויפה אבל אובמה לא הולך לנאום בכנסת בכל מקרה, כך שזה לא ממש רלוונטי.
michael כתב:פולארד לא בוגד וצורם לשמוע את זה מישראלי.
פולארד טעה יחד עם הנהגת מדינת ישראל במעשיו , אבל לא ניסה לרגע לפגוע בבטחון ארה"ב.
יש מרגלים שעשו מעשים במזיד נגד ארה"ב , פולארד לא פעל נגד ארה"ב במטרה לפגוע בה.
פולארד פעל למען ישראל.
מגיעה לו מידת הרחמים , מספיק עם הטינה התהומית והלא נגמרת הזאת.
זה מבזה את מערכת היחסים שבין שתי מדינות חברות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים